אקטואליה

הנושא בפורום 'פורום אוף טופיק' פורסם ע"י Der Kaiser, ‏1/4/11.

1. אמיר ע משתמשים של כבוד היכל התהילה

אתה באמת חושב שאדלשטיין עושה את זה במטרה להפיל את הממשלה?

בכל מקרה, במדינה נורמלית, פוליטיקאי מציב את טובת המדינה לפני טובת המפלגה. אדלשטיין אולי "בוגד" במפלגה שמינתה אותו. אבל אם הוא יזרום עם השתמטות חוקית של החרדים, הוא יבגוד במדינה. הוא לא יירוק בפרצוף של ביבי ומצביעי הליכוד, אלא בפרצוף של כלל הציבור וכלל החיילים. זה לא *טיפה* יותר משמעותי?

האיום המפאיוזי שהוא "ישלם על זה" ממש מביך. מה כבר תעשו לו? לא תבחרו אותו בפריימריז? הוא יודע שהוא כנראה כבר גמור שם בכל מקרה.

רק להיות בשלטון מעניין אותך, ושכל השאר יילך לעזאזל. כולל החיילים שאתה מעודד את שליחתם להיהרג בעזה. אין לך בושה.

2. DRORIKO Member

אם אתה אומר לי עכשיו שממשלת השינוי תטיל סנקציות על משתמטים ולא תעשה להם חשבון אני איתך(למרות שאני לא יודע עד כמה זה יהיה אפקטיבי) העניין הוא שאני מאד מאד סקפטי לגבי זה. לדעתי כל מה שמעניין את גוש השינוי זה להפיל את ביבי, אחרי זה החרדים יצללו בסדר העדיפויות שלהם. גם לא יהיה להם בעיה לשווק את זה לבייס ב״העיקר שנפטרנו מהנבלה״.

3. DRORIKO Member

על אותו משקל אפשר היה להגיד על אלכס גולדפרב שהוא אולי בגד באלה שהכניסו אותו לכנסת אבל הוא שם את טובת המדינה מעל הכל.

לגבי מה נעשה, יכולת כבר לראות בכל מיני הזדמנויות שגם הימין יודע לצאת מהבית כשצריך. ולדעתי האישית, וזאת רק דעתי, מה שעשו לבנט ואלקין זה רק המתאבנים לעומת מה שיעשו לאדלשטיין אם יפיל ממשלת ימין.

4. שי מנהל ראשי מנהל ראשי

לא יודע אם פטור מהכל אבל תסמוך על ביבי שהוא יעשה משהו שיהיה אפשר גם לבלוע באותו הרגע וגם שבפועל לא יפגע בהם.
    לדוגמא, יסגור עם אדלשטיין ואיתם שכרגע הם מקבלים רק שלילת הזכות לדיור מוזל (אפשר לחשוב שכל חילוני באמת יכול לקבל כזה) ואם תוך שנה לא יעמדו ברף הגיוס שנקבע יתחילו הסנקציות.
    בינתיים הם במשך השנה הזאת יקבלו אקסטרה כסף שיקזז על כל מה שהיה עד עכשיו + תוספת מוגדלת לעד שתגמר השנה הזאת. מה יש עוד שנה? שוב בחירות. ביבי כבר יבטיח שיבטל את כל מי שהוחלט הפעם +ישים משהו שיהיה הרבה יותר נוח.

איך התרחיש הזה נשמע לך?

5. YYY El sabio de Hortaleza היכל התהילה

ברומא יש בחירות? תראה את דרוריקו מנמק את ההצבעה לביבי בכך שבכנסת הנוכחית אין מישהו פחות גרוע. ועל הדרך הוא קורא לממשלת גולדקנופף ודרעי ממשלת ימין.
    גם הפופלריות של בן גביר זו תעודת עניות לציבור. הגיעה לצייצן הזה הזדמנות, הגיעו לו 100 ימי חסד. שנתיים אחרי שעברו 100 ימים לתמוך בו?

LFC-Gerrard1 אוהב/ת את זה.
  6. DRORIKO Member

7. אמיר ע משתמשים של כבוד היכל התהילה

מה "עשו" לבנט ואלקין, ומה כבר יעשו לאלדשטיין? אתם סתם מקשקש. הייתי אומר מאיים, אבל מי שם לב למה שכותבים באייסוקר.

במקרה של אדלשטיין, אין פה אפילו מראית עין שאם הוא יתכופף בפני נתניהו זה יהיה לטובת המדינה. שום דבר חיובי לא ייצא מזה למדינה. להפך, זה רק יגרום לה נזק ארוך טווח.

8. אמיר ע משתמשים של כבוד היכל התהילה

הוא ראש לשכת עורכי הדין ובית המשפט העליון הוא אבן יסוד בעבודתו. המקום שבו יושבת מפלגה איננו כזה.

האג'נדה כל כך מציפה לך את המוח שהיא יוצאת לך מהאוזניים.

9. DRORIKO Member

אל תזיין לי את המח. כל הפליק פלקים שאתה עושה בשביל להגן על החמולה מוציאים אותך מגוחך. הפריצה למצודת זאב היתה עבירה על החוק, מצודת זאב זה המשכן של המפלגה שנמצאת בשלטון, אל תכנס לעכשיו לכל מיני כמו איזה חכמולוג.

10. DRORIKO Member

https://rotter.net/forum/scoops1/901966.shtml

זה משהו שאני צועק פה כבר שנה, אף אחד בצבא לא רוצה לגייס את החרדים, זה הכל קמפיין פוליטי כדי לתקוע טריז בין ביבי לחרדים, קמפיין שצבר תאוצה כשבג״ץ והיועמשית נכנסו לאירוע. זה לא פחות מפוטש נגד ממשלה נבחרת.

11. טל. Member

דרוריקו חכה שתראה את הפליק לאק של אמיר ידידנו, ושל כל התקשורת בישראל - בממשלה הבאה כשהשמאל מרכז הולך לחבור לחרדים בשביל 61. בדיוק כמו שביבי חבר אליהם בשביל 61,
    ולתת להם בדיוק מה שביבי נותן להם עכשיו. כולל תקציבים, כולל חוקי גיוס שהם בעצם פטור מגיוס, כולל הכל.

חכה אז תראה איזה פליק לאק תקבל מהם.

12. אמיר ע משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני לא צריך לעשות פליק פלאקים. החלטת שבכר צריך לגנות משהו שלא רלוונטי אליו ולתפקידו. זה נורא נחמד שאתה מצפה ממנו, אבל זה לא קשור אליו.

13. אמיר ע משתמשים של כבוד היכל התהילה

א. היא מדברת על מה ששמעה מקצינים זוטרים.

ב. היא אומרת שלא רצו *בזמנו* לגייס חרדים.

תמשיך עם האג'נדה.

פוטש נגד ממשלה נבחרת? בגידה במדינה זה יותר חמור, ומי שמנסה להחליק לחרדים חוק השתמטות בוגד במדינה.

14. אמיר ע משתמשים של כבוד היכל התהילה

על חולשת הטיעונים שלכם בעניין - ליתר דיוק, היעדר היכולת שלכם להציג קו הגנה כלשהו - מעידה העובדה שבערך הדבר היחיד שאתם טוענים זה מה אני ואחרים נאמר ונעשה כאשר ממשלה "שלנו" תעשה את זה. כלומר, סתם להמציא שורת פנטזיות. עלוב מאוד.

Bitcoin אוהב/ת את זה.
  15. DRORIKO Member

אולי חלאס עם ההתממות המגוחכת. בכר הוא פוליטיקאי ומדבר כמו פוליטיקאי. הוא לא חייזר שנחת מהשמים, מה שהוא חושב על הממשלה הזאת ברור וידוע.