אם ישראל לא היתה כובשת את רפיח, כמו שאתה ודומיך רציתם, סינוואר היה בחיים, זאת עובדה. אני כבר לא מדבר על החשיבות של ציר פילדלפי. וברור שביבי הביא לנפילת אסד. אם הוא לא היה מכה אנושות בחיזבאללה המורדים לא היו פותחים במתקפה. חיזבאללה בשיאו והם היו נשארים בחורים שלהם. כבר שכחת מה הוא עשה להם במלחמה הקודמת?
לא הכחשתי את העובדה שסינוואר נהרג בגלל התמשכות המלחמה. לגבי מה שהמורדים בסוריה היה עושים, מי יודע. אני מבין שזה משחק לאג'נדה הפרו-ביביסטית שלך, אבל יש הבדל בין עובדות לטענות. ובאשר לצה"ל שהולך לקרקס את חמאס, אפילו בערוץ הבית שלך לא מאמינים בזה. ?????? ???????? ??????: ?????? ????? ??????, ??????? ??????? ????? ?????? ??????? ??? ??????. - ????? ???? אבל העיקר שאם נמשיך כך עוד שנה וחצי לא יהיה חמאס, הה?
- ביבי גם גורם לשמש לזרוח, משחר ההיסטוריה ועד היום. - לפני ביבי לא היה מזרח תיכון, היה רק מזרח. - לפני ביבי כדור הארץ היה שטוח - בלי ביבי הכנרת הייתה מתייבשת יש עוד? תגיד דרוריקו, במכות בין ביבי לצ׳אק נוריס, מי לוקח?
זה מצחיק לקרוא את זה ממך. לדעתי אתה הבן אדם הכי אובססיבי לנתניהו. אני מהמר שאתה מצביע לו בסתר רק שלא ילך וחייך יהפכו לחסרי משמעות.
יהודים שאוהבים לחיות ומבינים שבשלטון שלהם עומד אדם שרק היטלר אחראי ליותר מוות של יהודים ממנו ב100 השנה האחרונות - נוטים להיות אובססיביים לגבי הרצון להפטר ממנו. לא כולם הם נשים מוכות בארון שרק מבקשות עוד. לא יודע אולי אתה בקטע של סאדו, אולי אתה סתם שונא את מדינת ישראל. מה שבטוח - כמו דרוריקו, לא אכפת לך אם ישארו פה רק מוסלמים כל עוד ׳הימין׳ ניצח וקיבלת מנה כפולה של מיץ חרובים תוצרת קיסריה
תשים לב שכל הויכוח פה התחיל מדיון על ההדחה של גלנט והרצי הלוי, אני מבין שמבחינתך הם לא אשמים במה שקרה ב-7 באוקטובר, רק ביבי.
״לא מפילים ממשלת ימין באמצע מלחמה״ ״לא מפילים ממשלת ימין באמצע התאוששות ממלחמה״ ״לא מפילים ממשלת ימין באמצע החזרת הכלכלה למסלול״ איזה עוד חרטוטים נשמע רק כדי שלא להפסיק את הקצבאות לחרדים?
נעזוב את העניין המרכזי בהקלטה שהוא כמובן לשמוע את הקטארי בקולו מסרסר בביטחון המדינה בשביל פוליטיקה וקידום השתמטות המונית, זה הרי אמור היה להיות כבר ידוע לפני שנים לכל מי שלא אידיוט גמור. לשמוע ראש ממשלה 18 שנים ממשיך לספר איך הוא רוצה לעשות אבל זה ההוא וההוא שעוצרים אותו (מי מינה אותם?), אם זה לא היה עצוב זה אולי היה מצחיק.