אקטואליה

הנושא בפורום 'פורום אוף טופיק' פורסם ע"י Der Kaiser, ‏1/4/11.

1. DRORIKO Member

קטארגייט לא מעניין אותי ממש, מה שמעניין אם אותו זיני באמת נבחר כי הוא מתאים ולא רק כי הוא מקורב לזוג נתניהו. זה שהוא ירד לדרום להילחם לא אומר כלום, אתה יודע הרי מי עוד ירד לדרום.

ה-7.10 היה פאשלה רצינית של בר(ולא רק שלו) אבל עיקר העבודה שלו הוא ביהודה ושומרון, שם לשב"כ יש פריסה הרבה יותר גדולה מאשר בעזה, לפחות עזה של לפני השביעי. וביהודה ושומרון שב"כ כן עושה עבודה טובה. הרי נתניהו בעצמה לא אמר שהוא מדיח את בר בגלל שהוא לא עושה עבודה טובה. זה שהוא חתיכת חרא לא קטן זה ברור, מצד שני אומרים את זה גם על ביבי :)

2. Roma מנהלים

שלא תטעה, גם הרזומה הצבאי של יאיר גולן יותר מראוי. קצת מוריד שאתה יורד לדרום עם צוות צילום, מזהה תהליכים נאצים(שכח לציין שזאת השלכה והתהליכים זה השלכה שלו), מצהיר שחצי עם צריך חינוך מחדש, עשירית צמא דם ומעליל על חיילי צה"ל שהתחביב החדש שלהם זה לרצוח תינוקות.

כל מינוי היו מוציאים את הסיבה למה הוא לא ראוי, אפשר פשוט להתעלם ולשפוט בעצמנו בסוף הקדנציה. אם אתה מאמין לכל הסיפורים המטומטמים האלה שיבושם לך, אח שלו מקורב של נתניהו? בחייאת נתניהו ראש ממשלה יותר מדי שנים והוא היה מילא מספר תפקידים צבאים במהלך השנים, כל אדם שלישי אפשר להחשיב כמקורב לנתניהו.
    שימצאו משהו יותר עסיסי, אני בטוח שהכת עסוקה בזה ולא מרפה.

3. DRORIKO Member

ברור שגולן הוא זבל אנטישמי, בדיוק בגלל זה הבאתי אותו כדוגמא, כדי להראות שזה ירדת לדרום לא בהכרח אומר משהו עליך.

האם זיני מתאים או לא אין לי מושג, הזיני היחיד שאני מכיר זה ההוא מהטיקטוק, אבל עכשיו הוא יעבור בועדה למינוי בכירים ובוא נראה מה הם יקבעו

4. טל. Member

-

נערך לאחרונה ב: ‏23/5/25 ב- 05:53
  5. אמיר ע משתמשים של כבוד היכל התהילה

מתי?

6. italiano Member

זיני אחד הקצינים המרשימים שיש לנו כרגע בצה"ל. ממליץ לך להתעניין קצת לגביו. חומר לרטמכ"ל קל.

לא מעניין אותי ימין או שמאל. בתפקידים כאלה אתה צריך אנשים מצוינים שיעשו את העבודה ומסוגלים להתעלות מעל הדעות הפוליטיות הלא רלוונטיות שלהם.

בכת רל"ב היו מקציפים גם אם ביבי היה ממנה עכשיו את רונן בר לתפקיד.

7. Scouser Member

אוקיי אז הוא קצין קרבי מצוין, לא חולק על זה.
    אבל ראש שב"כ?
    הרי הביקורת המוצדקת על מינוי אהרון חליווה (בדיעבד אבל עדיין) היא שהוא לא ערביסט. זה שבן אדם קצין בדרגת אלוף לא הופך אותו למבין בהכל, כולל בחיים האזרחיים ששם נכוונו יותר מדי פעמים מגנרלים שמתעסקים בדברים לא להם.

עכשיו מילא הוא היה קצין שאין עליו מחלוקת. עובדתית הוא מקורב למשפחת נתניהו אז כל האירוע מצחין.

Bitcoin אוהב/ת את זה.

משתמשים שצופים בדיון זה (רשומים: 3, אורחים: 38)

1. Bitcoin
  2. YYY