נראה לי שהחלטת שכל שמאל,גם אם הוא דוגל בהקמת קיבוצים בכל חבל ארץ,זה אותו שמאל שנוסע לעזה לתמוך במחבלים. אתה ראית מה הוא כתב ובכל זאת אתה חושב שהוא תכף אורז את חפציו ונוסע לראמללה.
קטלוני אל תסלף את מה שכתבתי. בסך הכל תיקנתי את דנידין. האתר news1 הוא אתר שמאלני. הרבה מאוד כותבים שמאלנים, הרבה פינות שמאלניות. הבעלים שלו הוא עיתונאי שמאלני ידוע. אורי אבנרי הוא שמאלני ידוע ונלעג. ממש לא עשיתי השוואה בין אותם שמאלנים שכותבים באתר לאותם בוגדים שהולכים ומזדהים עם משפחות הרוצים באיתמר. ממש לא טענתי שאלו שכותבים ועורכים את האתר הם אלה שנוסעים לראמללה. אל תכניס לי מילים לפה בבקשה. תודה, יום טוב.
סתם תיקון: נאמר לבחורות להגיע בלבוש צנוע, והיה פולמוס על כך, אך לא נאמר להן להגיע עם חיג'אב או בורקה. זה שקר. מלבד זה, גם אני מתנגד לעניין הזה של "התגיעו עם הלבוש צנוע" מעבר לכך, זה לא סתם שהיא לא ציינה בשם אף ארגון. היא תחטוף מה זה תביעת דיבה על דבר כזה. קל להפריח שקרים באוויר.
אני אומר שקל לבסס סיפור על איזה אירוע קטן, להציג אותו בצורה דמונית כלפי פעילים שסובלים משנאה של רוב העם כלפיהם, ובמיוחד שהיא לא צריכה לבסס את זה על עובדות. אין פה שום הוכחה, שום שם, אפילו לא ציון של מקורות. זאת יכולה להיות גם אגדה, וזה יהיה כתוב אותו דבר. זו הסתה והוצאת דיבה חמורה.
Dennis Bergkamp, לא ידעת של-StevieG יש את המקורות שלו? המקורות שלו גם אמרו לו שאת הטבח באיתמר ביצעו תאילנדים, ושהרוצחים שנתפסו בעווארתא היו בסך הכל ילדים תמימים שנתפסו מורידים סרטים מקאזה. StevieG, חי בעולם משל עצמו. כמה טוב שהעולם הזה והוא כל כך רחוקים מאיתנו.
לראות את סרטי התעודה על הגיבורים ששרדו את השואה,להזיל דמעה עם הסרטים ולקחת מזה את העוצמה,אמונה,כבוד וגאווה להיות חלק מהעם הזה שעבר את הזוועות הגדולות ביותר שהאנושות ידעה ולדעת שאנחנו חזקים יותר,טובים יותר,אנושיים יותר וכמו שניצחנו את הנאצים,ככה נדע לנצח את כל אוייבינו כיום ולמרות השונאים מבחוץ ומבפנים. גאה להיות יהודי.
חבל, אני מלמד אותך שיעור חשוב להמשך חייך - תטיל ספק. תמיד. ללא הטלת ספק אין חשיבה עצמאית. אני מטיל ספק, אני בודק, ורק לאחר מכן מחליט. במקרה אני גם מכיר את הסיפור(של הלבוש הצנוע) הזה מכמה מקורות, שמעתי את כל הצדדים, ואני יכול לבחור את הגרסא שיש לה יותר תימוכין. זה הכל.
כמו שהמקורות שלך אמרו לך שצהל היה מגיע לעשות מעצרים בעוורתא והיה משליט הרס על חצי כפר. או כמו שהמקורות שלך אמרו לך שצהל משתף פעולה עם המתנחלים מיצהר ומעלים עין כשהם שורפים שדות של פלשתינאים. אתה יודע, לפי שאתה מטיף מוסר ומחלק עיצות ממליץ לך לעשות בדק בית וחשבון, תבדוק את המקורות שלך. סטרטפורד, אל תדאג לעצות של סטיבי ג'י אני לא מקשיב. אני רק רוצה לוודא שבטעות מישהו אחר לא יפול עם העיצות שלו.
k_700 רק שתדע שגם אני מטיל ספק ביושרה של זה שברח ללונדון, משום מה המקורות שלו,הדעות שלו,הקביעות שלו תמיד נוטים לצד שנגד ישראל,נגד היהודים. אני מטיל ספק ברצון שלו לראות שלום ושקט בישראל, אבל אל תדאג,אנחנו פה על המשמר שאף אחד לא יפול למלכודת השמאל הקיצוני וההזוי.
StevieG אם פעילת שמאל הייתה חס וחלילה נאנסת ע"י מתנחלים או חיילי צה"ל גם אז היית מטיל כל כך הרבה סימני שאלה? אני חושב שהתשובה לשאלה שלי ברורה וזה רק מוכיח כמה צבוע, עיוור, הזוי ולא רלוונטי הפכת להיות. אם ראית את הסירטון שגאס הביא על העורכת דין, אתה בטח הבנת שהטרדה מינית ואונס הם מעשים די שכיחים בחברה הערבית. ככה שמה שמוצג בכתבה גם אם לא נכון ודאי לא רחוק מהמציאות. מדהים איזה תהום נפערה בין השמאל הלאומי הציוני לבין השמאל הקיצוני שלובש חיג'אב.
http://images.corriereobjects.it/gallery/Esteri/2011/05_Maggio/binladen-festa/1/img_1/festa_17_672-458_resize.Xxx ארה"ב עדיין לא זכתה במונדיאל, אבל זה נראה ככה.... http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/dunno.Xxx
קצת באיחור, אבל הגיע הזמן. מי אמר שאובאמה לא מביא הישגים? http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/tongue.Xxx