אקטואליה

הנושא בפורום 'פורום אוף טופיק' פורסם ע"י Der Kaiser, ‏1/4/11.

1. THE STRETFORD END Member

דניס

אתה עדיין לא מבין שההתנחלויות הן בעיה כשאבו מאזן מדבר באנגלית.
    אתה עדיין מסרב להבין שהוא ויתר על אותן התנחלויות,אתה מסוגל להבין את זה?ויתר על אותם שטחים,גושי שטחים שעכשיו הוא שוב מדבר עליהן כמכשול.
    עדיין לא הפנת שזו דלת מסתובבת,פעם אומר אומר ככה אבל מבצע אחרת.
    זה לא משנה אם נבנה או נקפיא,אבן מאזן לא האיש שיחתום על הסכם,כל הסכם.

זה באמת נשגב מבינתי איך אתה שוב חוזר לעניין שהוא ישב עם אולמרט והסכים והסכים וקיבל כל מה שביקש כאילו שזה אומר משהו,כאילו הוא באמת היה פרטנר אמיתי וכשבסופו של דבר נמנע מלעשות את החלק המשמעותי ביותר,לחתום על זה.

אתה מבין דניס,לא לחתום ולעשות סוף לדרישות הפלסטינאות זה אומר שכל מה שהוסכם נכתב על הקרח.

להאשים שוב את ממשלת ישראל שבגללה אבו מאזן חבר לחמאס זה עלבון לאינטליגנציה.

2. Dennis Bergkamp משתמשים של כבוד היכל התהילה

מה הקשר? זה כמו שתגיד שאולמרט הסכים שאלף פליטים יחזרו לארץ, זה אומר שבמו"מ הבא הוא היה מוותר על זה סתם עוד פעם? זה עוד קלף שיש לו ביד, הוא ויתר עליו בזמנו עם אולמרט כי הוצע לו משהו בתמורה, לא סתם כי לא אכפת לו מזה. אלו כללים של מו"מ ואתה מציג את זה כאיזו צביעות של אבו מאזן. זה משהו שחשוב לעם שלו, והוא היה מוכן לוותר על זה תמורת משהו אחר מישראל.

ויודע מה, אתה לא יכול להבין איך אני מסתכל על זה שהוא היה מוכן לויתורים, סבבה, מקבל את זה. אז איך אתה מסביר את זה שהוא בשנים האחרונות מנהל את הגדה בצורה פנטסטית, בשיתוף פעולה עם ישראל כשהוא נלחם שם בטרור? למה לו לעשות את זה? ועל זה לא ענית עדיין כמובן.

את ממשלת ישראל אני לא מאשים בזה שאבו מאזן חבר לחמאס, זו בחירה שלו ואחריות שלו. אני מאשים את הממשלה הזאת שדחקה אותו לפינה. בממשלה שלנו לא רוצים שלום ואף אחד לא יכול אפילו להתווכח על זה, כי לא מוכנים לוותר על כלום.

גאס, השאלה הזאת מופנית גם אליך, איך האסטרטגיה הזו שאתה מייחס לאבו מאזן, מסתדרת עם הפעילות של הרשות בגדה בשנים האחרונות? זאת סתירה מוחלטת! התשובה היא שכל תיאוריות הקונספירציה על כמה שאבו מאזן הוא נחש וכו', הן סתם תעמולה של הימין כדי להתחמק ממו"מ. קופצים על כל דבר קטן שהוא אומר בתקשורת (כשברור שמדובר בפוליטיקאי, ואפשר לעשות בדיוק את אותו הדבר למנהיגים ישראלים ולציטוטים שלהם בעיתון) כדי להוכיח את זה, ממש עושים הכל כדי להוכיח שהוא לא פרטנר, אז איך זה מסתדר עם המעשים בשטח?

3. THE STRETFORD END Member

דניס

אם אולמרט היה ממשיך להיות ראש ממשלה הוא היה מציע לאבן מאזן את אותן ההצעות ואת אותו ההסכם.

אבו מאזן הגיע להסכם שכלל גבולות 67,מזרח ירושלים,פליטים ושטחים,הוא לא חתם על זה.
    להתחיל משא ומתן מהנקודה הזו...כלומר להשיג עוד...כמו שכתבתי קודם לכן,מצטער מאוד,זה אומר גבולות 48 ומדינה דו לאומית,לא תודה.

כבר כבתי בעבר כמה וכמה פעמים,הוא מנהל את הגדה בצורה סבירה ולא מאהבת ישראל אלא שמירה על התחת שלו.
    לאחר שגורש מעזה הוא נאלץ לאסור אנשי חמאס ולהתמודד עם הסכנה שהחמאס ישתלט על שאר השטחים.
    מעבר לזה,זה לא שהיה שקט שלווה,כוחות הביטחון והמודיעין של שישראל סיכולו עשרות ומאות ניסיונות של פיגועים
    וגם בזמן הזה.
    השולם עם החמאס,לדעתי,תחילת סוף הסיפור שלו,הוא יאבד את הליגטמיות בעולם,החמאס ישתלט על כל האיזורים,
    אולי בתחילה זה לא יראה מעל פני השטח אבל בשטח עצמו,מי שהולך לצד הנחש,יום אחד הנחש יכיש גם אותו.

4. Gass12 Member

אענה לך בשאלה.אם יש לך גינה יפה שמניבה לך המון כסף.לא תשמור עליה מפני מחבלים?מפני חורשי רעה? נראה לך שאבו מאזן מפחד מאיתנו? הפחד הכי גדול שלו הוא מהחמאס.הוא למד בדרך הקשה
    כי פתחו לו תת'חת בעזה וזה היה קרוב מאוד גם בגדה.אדרבא ואדרבא אם יש מישהו שצריך להרגיש מנוצל זה אנחנו והאמריקאים.
    שמרנו לו על התחת מפני הפיכה.
    האמריקאים אימנו באמצעות דייטון את הכוחות שלו.
    בתמורה הוא שאף לשקט ששמר לו על התרנגולת שמטילה ביצי זהב.(מסעות חובקי עולם.מיליאדי דולרים מהעולם.מעמד רם ונישא בעולם כיאה לראש מדינה.
    למה שלא יתאמץ לשמור על זה?אם הוא עשה משהו הרי שעשה לביתו ולא בשבילנו.

5. Dennis Bergkamp משתמשים של כבוד היכל התהילה

ברור שאולמרט היה מציע את אותו הדבר, אבל הוא היה דורש משהו בתמורה. אבו מאזן לא ויתר על ההתנחלויות סתם כי לא אכפת לו מהם, אלא כי הציעו לו משהו תמורת זה. אז אין שום קשר בין העצבים שלו מהבנייה בהתנחלויות לבין המו"מ עם אולמרט. זה כמו שאני אגיד שאולמרט הסכים ל-1,000 פליטים שיחזרו, אז מה אכפת לנו אם הם מחר יטוסו לכאן בלי הסכם? הרי במילא הסכמנו אז מה אנחנו מתעקשים?

גאס - מקבל את ההסכם שלך וברור שהוא עושה את זה מאינטרסים שלו ולא מאהבת ישראל (בדיוק כמו שראשי ממשלת ישראל לא מנהלים מו"מ מתוך אהבת העם הפלשתיני), אז מה קרה שפתאום הוא התחבר עם חמאס? הרי הפחד הכי גדול שלו הוא מהם.

ושלא תהיה טעות, לדעתי הוא עשה טעות נוראית והוא הולך לשלם עליה. אבל הממשלה שלנו לא נתנה לו שום אפשרות אחרת.

6. Gass12 Member

האמת?זה הפתיע אותי אבל אני יכול להציע לך את ההסבר של ד"ר גיא בכור.מזרחן בחסד.
    אני חושב שיש בו המון הגיון. בבקשה.
    http://www.gplanet.co.il/prodetailsamewin.asp?pro_id=1362

7. THE STRETFORD END Member

דניס

אני לא מבין לאן אתה חותר.

אולמרט הציע א'
    אבן מאזן הסכים וביקש את ב'
    אולמרט הסכים גם לזה

ה א' וה ב' כללו את כל הבעיות כולן והוסכם על פיתרון

אבו מאזן ברח ברגע האחרון מלחתום על מה שהוסכם ומה שהיה אמור להביא לפתרון הסיכסוך.

אני לא מסכים לפתרון הזה,אני חושב שהוא רע לישראל אבל לו אבו מאזן היה חותם עליו הייתי בולע זאת ובתקווה שזה יהיה סוף הסיכסוך.

האם זה כל-כך מסובך להבין?

לאחר מכן הגיע ביבי נתניהו עם הממשלה שלו,אבו מאזן ולאחר שברח לאומרט חזר בחוצפתו וביקש להציב תנאים למשא ומתן ובכדי להשיג יותר ממה שהשיג עם אולמרט(וזה מתחבר למה שגאס כתב לך כמה הודעות קודם לכן,בעורמה הם מנסים להשיג עוד ועוד נתח ממדינת ישראל ומבלי לחתום על הסכם סופי)והציב תנאים מוקדמים,כאלה שכבר ויתר עליהם במשא ומתן קודם.
    למה?
    לו היה רציני ואמיתי לא היה חוזר אחורה,היה מחפש ללכת קדימה ולסיים את הסיכסוך
    אבל מדובר בשקרן ערמומי ואת זה אתה מסרב להבין,התרגילים שלו גורמים לך לפספס את העיקר.
    הוכחה לכך היא שנתניהו הסכים להקפאה על אותם שטחים שאבו מאזן ויתר עליהם במשא המתן עם אולמרט ובכדי להראות שהוא רציני ברצון לשבת למשא ומתן ולסיים את הסיכסוך.
    מה עשה אבו מאזן השקרן,משך ומשך את הזמן של ההקפאה,לא הגיע לשבת לדבר אלא בדקה ה 90,
    כלומר עוד טאקטיקה מלוכלת ובכדי להוציא את ישראל כסרבנית שלום.

כך-כך פשוט להבנה,המציאות כה בהירה אבל הבעיה שלך שאתה ממשיך לחפש תירוצים מתחת לשטיח ובניסיון להוציא את אבו מאזן פרטנר אמיתי,את ממשלת ישראל הנוכחית כאשמה במצב.

זה לא משנה איזו ממשלה זו תהיה,גם לו ציפורה לבני היתה ראש הממשלה היא היתה נתקלת באותם תכסיסים של אבו ומאזן השקרן והרי רבין,פרס,ברק,שרון,אולמרט,ראשי ממשלה וממשלות שלא היו ימניות,שלא היה בהן את ליברמן,כולן אכלו את התרגילים של ראשי הרשות הפלסטינאית,
    איך אתה לא רואה ומבין זאת?

ערפאת = אבו מאזן

נערך לאחרונה ב: ‏30/4/11
  8. Dennis Bergkamp משתמשים של כבוד היכל התהילה

9. k_700 Member

לא מגלה טיפת רחמים כלפיהם.
    כמו שלא גיליתי טיפת רחמים על האיטלקי שהלך "להביא שלום בגדה" ונרצח.

אגב לא מפתיע אותי בכלל. הערבים החרמנים האלה מהכפרים רגילים כל יום לראות בחורות כמו סועה, פאטימה וג'מילה.
    ואז כשבאה להם שם איזה פצצה אנגלית, או איזה תל אביבית כוסית הם מרגישים כאילו ג'ינה ג'יימסון קפצה להגיד להם שלום.
    הם אכזריים, הם לא מצליחים לשלוט בהורמונים שלהם ובעיקר הם מזהים את החולשה שלנו.
    הם מזהים את הבוגדים האלה מהשמאל שהולכים ומפגינים מול חיילים מבני עמם, מבינים שזה החולשה שלנו ומנצלים אותה עד תום.

אגב, ההחבאה הזו של השמאל הקיצוני גם כן לא מפתיעה אותי.
    הרי השמאל הקיצוני מקבל כספים מאירגונים בין לאומיים בשביל להפיל את חיילי צהל בפח, הוא שולח שליחים שינסו לפתות חברת כנסת בביתה לגלות הזדהות עם רוצח רבין תוך שהם מקליטים ומצלמים אותם.

השמאל הקיצוני הזה מסוכן לקיום המדינה, לא פחות ולא יותר!.
    הדבר שהכי דחוף לעשות זה להתחיל בחקירות מול כל אותם אירגונים, ומי שיתגלה שפועל בשיטות על מנת לפגוע במדינת ישראל שיוצא מחוץ לחוק, שראשיו יענשו ומבחינתי אפשר לגרש אותם מהארץ, אני בטוח שסטיבי ג'י שומר להם מקום שם בלונדון.

10. k_700 Member

כן הא, אתר שבו נותנים לשמאלנים מתיפיפים כמו אורי אבנרי במה ואתר שהבעלים שלו הוא יואב יצחק.
    כן זה חייב להיות אתר ימני.

אגב, תסתכל שם על הפינה באדום: על צד שמאל.
    פינה מיוחדת לשמאלנים, אני בטוח שתאהב אותה.

11. Gass12 Member

12. Gass12 Member

השמאל הישראלי בחיבור לא נדיר עם חסרי המושג מהלכים עלינו אימים בנושא "המדינה הפלסטינית שתקום בספטמבר"....

מה קורה כאן באמת?הנה אסביר לכם כאן למה אלו חדשות מהמיקרוגל.

לעצרת הכללית של האו"ם אין סמכות להכיר במדינות חדשות. העצרת יכולה לקבל חברות חדשות רק לאחר שמועצת הביטחון הציגה את מועמדותן. אם אחת מחמש החברות הקבועות במועצת הביטחון מטילה וטו - עצרת האו"ם יכולה רק לתפוס האחד לשני את הביצים ולצעוק "עכשיו שורקת".

יותר מ-75 מדינות מכירות בקוסובו, אך היא אינה חברה באו"ם. כתוצאה מווטו של רוסיה במועצת הביטחון. כלומר, לעצרת הכללית אין בפני עצמה יכולת להכריז על הקמת מדינה פלשתינית או להכיר במדינה כזו. היא יכולה רק להמליץ למדינות אחרות לעשות.
    לאור החיבור המטופש וההזוי של הרשות לחמאס(נובע מפחד של אבו מאזן לעשות פיפי לבד בלילה בלי לווי של מבוגר לא אחראי:))
    אני לא רואה שום סכוי שארה"ב לא תטיל וטו.
    למעשה?הטריק הזה נוסה בעבר.ואף הצליח להם.ב15 בדצמבר 1988 העצרת הכללית אישרה את ההכרזה של עראפאת במועצה הלאומית על מדינה פלסטינית.ואפילו בגבולות 67.שהתקיימה באלג'יר.
    ...מה קרה מ1988?.......... נאדה. איך אומר החבר טל?
    אז....שלא יעבדו עליכם. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wave.Xxx

נערך לאחרונה ב: ‏1/5/11
  13. THE STRETFORD END Member

ומי ממשיכה במנטרה הקבועה והמשעממת שלה כל כמה שבועות אבל בלי שום דבר ממשי להציע מעבר לדברים באוויר?
    נכון,הגברת ציפורה לבני,אותה אחת שאי אפשר להצביע על הישג רסמי אחד,אותה אחת שהיתה שייכת לממשלה שהביאה לנו מלחמה נכשלת,אותה אחת שאפילו לא היתה מסוגלת להקים ממשלה וכשניתנה לה ההזדמנות

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4062622,00.html

לגבי הנאנסות מקרב ארגוני "השלום"

מזעזע אבל לא מפתיע,חיות אדם לא עושות את ההבחנה,הן פשוט חיות אדם,
    בדיוק כמו שהיתה עיתונאית אמריקאית שנאנסה בזמן שסיקרה את המהפכה במצרים.

אבל הדבר החמור יותר אלה משתפי הפעולה מתוך אותן אירגוני "שלום" שדואגים להשקיט ולטשטש את העניין,
    זה לא אונס,זה רצח!

אבל גם זה לא מפתיע אותי,אנשים הזויים לא עושים את ההבחנה,הם פשוט הזויים.

14. Dennis Bergkamp משתמשים של כבוד היכל התהילה

"ואם לא די בכך, כדי להצטמרר מהמוסר הכפול ואובדן המצפן, הרי שלאחרונה החמיר עוד יותר המצב, כשפעילי שלום מקרב מארגני ההפגנות בבילעין ובשייח ג'ראח פנו בדרישה לנשים המגיעות להפגין להקפיד על לבוש צנוע העומד בקוד המקובל בכפרים הערביים - חיג'אב, בורקה, כיסוי ראש."

כולנו יודעים בדיוק מי הם האנשים שהולכים להפגין בכפרים הפלשתינים, והאנשים האלה שכל הזמן דוגלים בכבוד האישה מוכנים להתעלם מאונס ואפילו להשפיל את הנשים עם הלבוש הזה, העיקר כדי שלא יגידו משהו רע על הפלשתינים...

העולם השתגע.

15. k_700 Member

בעניין אחר לגמרי,
    ערב יום השואה נפטר נשיא בית המשפט העליון ומי ששפט את אייכמן, משה לנדוי.
    http://news.walla.co.il/?w=/1/1819655

יהי זכרו ברוך.

יום השואה זה יום מיוחד במושב שלי.
    במושב שלי היו הרבה מאוד ניצולי שואה עם סיפורים מעניינים.
    רובם נפטרו בשנים האחרונות ועדיין זה יום מרגש מאוד עם ריח של עצב באוויר.
    זה מתחיל בטקס במושב בשעה עשרה ל-8, זה נמשך עם סיפורים של ניצולים בני המושב.

היום יש לא מעט סרטים טובים, כחובב סרטי הז'אנר, תרשו לי להמליץ לכם על סרט נהדר בערוץ MGM (7 לבעלי יס).
    "ניצחון הרוח" שמו. סרט אמיתי המספר את סיפורו של שלמה ארוך שהיה מתאגרף מחונן, ממוצא יווני שהיה בעל שם באירופה.
    כשהגיע לאוושוויץ אחד הקצינים זיהה אותו והחליט לתת לו להתחרות מדי ערב בקרבות שעשוע שצפו בהם הקצינים במחנה.
    היה זה למעשה קרב על החיים. שלמה ארוך עלה מדי ערב לקרב על החיים. כשהוא מנצח פעם אחר פעם. למעשה היריב מוכרע רק במוות. מלבד הזכות לחיות עוד יום אחד היה מקבל גם כיכר לחם שאותו היה נוהג לחלק עם יתר תושבי הצריף באושוויץ.

סרט מרגש שנותן גם הצצה לחיים ולתרבות של יהודי יוון שנרצחו לקראת סוף המלחמה עם פלישת הגרמנים ליוון. את שלמה ארוך מגלם ווילאם דפו בצעירותו, הסרט מ1989.

אז מי שלא ראה, זה סרט חובה לצפייה.