אקטואליה

הנושא בפורום 'פורום אוף טופיק' פורסם ע"י Der Kaiser, ‏1/4/11.

1. דנידין Member

מה תעשה, תמנע ממנו? גם אני לא מסכים עם הרבה דברים שהוא אומר, אין לך מה לעשות בדבר וגם לי לא. לך למנהלים ותגיד שלא נאה לך הדעות שלו. גם הם לא יעשו דבר ובצדק.

2. Hotspur משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני לא יכול להצדיק ירי על אדם לא חמוש. לא אפול כאן, על אף שאני בטוח שפלסטינאים כבר ראו מתנחלים עושים דברים קצת פחות ידידותיים כלפיהם מאשר להתפלל, הדיווחים שם מראים על ירי חסר מעצורים ועל אף שלא ניתן ללא חקירה להסיק לכאן ולכאן, אכן נראה שמדובר בטבח.
    את האשמה של השוטרים הפלסטינאים לא ניתן לשטוף כשם שלא ניתן למשל לשטוף את האשמה מהישראלים בטבח בכפר קאסם. זו לא הנקודה. אני יכול לראות איך אפשר לבקר גם את המתנחלים ואכן ראוי לגנות גם פורעי חוק ישראלים (שוב, במקביל לגינוי כלפי השוטרים הפלסטינאים).

אני לא זוכר איפה סטיבי אמר שהוא מתעב את המדינה אבל לו אמר זאת הוא שיסנגר על עצמו. אתה דיברת עליו כיורד וככזה טענת שאין לו זכות לבקר את המדינה ולו בגלל שירד ממנה ואני חולק על תפיסה זו, גם בגלל שיורדים חוזרים בהרבה מהמקרים לארץ, וגם בגלל שרבים מהם עדיין נשארים ישראלים במהותם ואת עמדותיהם של רבים מהם ראוי לשמוע.

3. THE STRETFORD END Member

הוטספר

זה לא העניין שהוא יורד,כל אחד שיעשה מה שטוב ונכון לו בחיים.
    אני לא נגד יורדים,יש לי חברים שעברו לגור בארה"ב בגלל מחשבה כלכלית,
    ואני לא נגד יורדים שמחזיקים בדעות שלא מתיישבות עם שלי,בטח אם תרמו למדינה כשגרו פה
    אבל סטיב ואם תלך אחורה בדפים,לא מפסיק לנגח כל פיפס שקורה פה,האנטי ישראל שלו זה ברמות של מחבל מהחיזבאללה,
    ולכן וזה גם מיועד אליך דינדין,בכל הזמנות שתהיה לי אני אתן לו בראש,בלי לדפוק חשבון ובלי נימוסי שולחן.

4. Gass12 Member

אם היה אפשר להדביק לו כינוי גנאי יותר חזק מבלי החשש שימחק,הייתי עושה זאת בחדווה.
    לכן רק אצטרף למילים של סטרטפורד.סטיב קרוב יותר בדעותיו לאוייב מאשר לעמו.לדאבוני גם ברגשותיו.
    השנאה לתושבי יהודה ושומרון מעוורת את עיניו.

5. FelaKaT Member

שוב פעם אנחנו נכשלים בגדול בהסברה, איך זה שהמקרה הזה ירד מהכותרות?
    במקום לדרוש לחקור את הטבח הזה ולפרסם בכל חור אפשרי את התמונות והמקרה, התקשורת עוסקת בסוריה.

בינתיים ברשות מודיעים בריש גלי שהם שיחררו את הרוצחים וזימנו אותם רק למתן עדות, אף הודעה לא נשמעה ממנהיגי הרשות והעולם כמובן שותק.

כמו שאמרו פה, מעניין מה היה קורה אם המקרה היה פוך וחיילי צה"לים מרססים מתפללים פלסטינים. כמה ועדות האו"ם היה מקים?

נערך לאחרונה ב: ‏25/4/11
  6. k_700 Member

לא משנה איך תציג את זה העולם יעדיף להתעסק בטבח המטורף שמתחולל בסוריה.

אנשים מפגינים, מיליונים יוצאים לרחובות ואבד טובח בהם בלי בושה.
    עם כל הצער שבדבר קשה להציג את אירוע ההרג בשכם ולצפות לרייטינג גבוה ממה שהולך בסוריה.

ושוב אני אומר ומדגיש, תפסיקו לקרוא לאלו שהסתננו לשכם מתנחלים.
    זה ממש לא ככה. לפי מה שקראתי חלסטיבי תושבי ירושלים ובכל אופן לא כל מי שמנסה להסתנן לקבר יוסף הוא בהכרח מתנחל.

מה שכן, רובם מהציבור החרדי, הם באים מכל הארץ חלסטיבי בגלל האידיאולוגיה שקבר יוסף ושכם עצמה שייכת לפי ההיסטוריה והתנך לישראל וחלסטיבי בגלל שבמועצת ישע ובציבור הדתי יש פוליטיקה לגבי רשימות הנכנסים לקבר בכניסות היזומות.

7. Dennis Bergkamp משתמשים של כבוד היכל התהילה

תודה לך, שר התעמולה.

אתה עדיין בסרט שחמאס משוטט באייסוקר ומשתמש בהודעות כאן להסברה שלו?

8. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני בדעה שיותר ויותר ישראלים עושים את העבודה לחמאס, לחיזבאלה ולכל מי שחפץ בפגיעה במדינת ישראל.
    אמרתי בעבר ואני אומר גם היום, לא לוקח צד בפוליטיקה, אבל אין ספק שסרטון כמו שהדמגוג מקודם פירסם יכול להיות אחלה חומר שיווק לאויבים שלנו.

בדיוק כמו זה -

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏25/4/11
  9. THE STRETFORD END Member

נערך לאחרונה ב: ‏25/4/11
  10. Hotspur משתמשים של כבוד היכל התהילה

תקיפת שוטר, ממש כמו בחו"ל, צריכה להיות עבירה חמורה בהרבה מתקיפת אזרח.
    גדולי המאפיונרים בארה"ב משקשקים כשהם פוגעים בשוטר. לא צריך להיות שונה בארץ.

11. StevieG Member

זה בכלל, צריך להיות תקף לגבי כל איש ציבור. שופט, מורה, רופא וכד'.

אני לא צריך להלחם על הזכות שלי להביע כאן דעה. זה פורום, ומתוקף היותו כזה,לכולם כאן יש זכות להביע דעה על כל דבר. אבל זה לא מפתיע אותי לראות את זה כאן. זה רק מראה כמה אנשי אותו מחנה הם באמת דמוקרטיים, ולאן המדינה הזאת הולכת. אני שמח שאני נמצא בבריטניה, ולא בארץ. פה אני יכול לחיות ולנהנות מכך. בארץ, אתה רק חושב על איך לשרוד את היום הבא. נראה לי שחלקכם גם היו מעדיפים להיות בבריטניה כרגע. אולי מקנאים בי, לא יודע. הייתי פה בהייד פארק באיסטר, ולא ראיתי אף אחד שם שמאשים מישהו אחר בקבלת כסף מקדאפי או משהו. לא ראיתי שם אנשים שמנסים לעשות דה הומניזציה לאנשים אחרים, כמו שאתם עושים פה.

אז כן, אני מתכנן להמשיך לחיות בבריטניה עוד הרבה זמן, אבל עדיין, שפת אימי היא עברית וכל עוד ישראל היא עדיין מדינה דמוקרטית(ביינתיים...) אני אמשיך להביע את דעתי.

ומי שיש לו בעייה עם זה, יכול לקפוץ.

12. Ajax Amsterdam Member

סטיבי גי אפחד לא מקנא בך ארץ ישראל היא ארץ ליהודים,ארץ ישראל תהיה בטוחה יותר בשבלך מאשר הממלכה הבריטית.תאמין לי אף אחד לא מקנא בך אני יותר מקום יפה ובטוח מישראל.ומה שאמרתה מוכיח ששכחתה מאיפה באתה וזה דבר נורא.אז אני מאחל לך שתראה כמה בריטניה תהיה רעה לך ותרצה לחזור.ושוב פעם אף אחד לא מקנא בך.

13. StevieG Member

לא בטוח שאני ארצה לחיות, בטח שלא להקים משפחה, ב"ארץ היהודים". א. כי אני לא רואה את עצמי כיהודי, אלא כחסר דת. ב. כי אני רואה סכנה גדולה בתיאוקרטיה יהודית. אתם מבינים, לעם היהודי אין ניסיון רב שנים בשלטון. מה שהגרמנים, הצרפתים, הבריטים והאיטלקים למדו על ניהול מדינה ושלטון, העם היהודי אפילו לא מתכוון לחשוב על זה. הנקודה שלי היא, אין מסורת דמוקרטית במדינה הזאת. לכן, אני מאמין שבאיזשהו שלב, כנראה בעתיד הקרוב(5-10 שנים) ייפול הפור, וישראל תבחר לקיים עצמה בתוך פאשיזם דתי אתנוקרטי(שגם ככה, זה המצב כיום). מדינת ישראל דוהרת לעבר המצוק, תוך התעלמות משלטי האזהרה בדרך. למי ששאל למה אני מתערב, זאת הסיבה.

לא אומר שבריטניה מושלמת. גם פה די מבעבע מתחת לפני השטח. אבל גם זה עדיף על פני מה שקורה בישראל.

14. THE STRETFORD END Member

או,הנה עוד אחד שלא רואה את עצמו יהודי,מה לעשות,אלה שם מחוץ לישראל תמיד יראו בך כזה וגם אם תחלל בחליל עד מחר.
    אני מניח שיש לך שם ישראלי ואתה נראה כמו ישראלי ותמיד תהיה מזוהה כישראלי וכיהודי,בחלק מהמקומות גם כיהודון.

כולה כמה שבועות אתה נמצא ובפעם הראשונה שלך באנגליה ומחפש קנאה,
    זה ההבדל בינך לביני ואחרים,אנחנו מחפשים לפרגן למי שמגיע,אתה מחפש את הקנאה ואגב,היינו שנים לפניך באנגליה ועוד נהיה שנים אחריך,תהיה בטוח בזה.

עלק בישראל רק חושבים איך לשרוד את היום הבא,ממש ג'ונגל ואנשים אוכלים האחד את השני,
    אולי אתה היית ילד כאפות וחסר חברים וחברה והרגשת מנודה כל הזמן,
    אני לא אהיה מופתע אם כן,תמשיך לחפש את פסל החסינות בהייד פארק,גם שם יבינו מהר באיזה בלופר מדובר.

אין מסורת דמוקרטית במדינה...פאשיזם דתי אתנוקרטי...אתה איש מסכן.

15. Gass12 Member

אני מאחל לך שיאשרו לך משכנתה.תרכוש בית בלונדון. תהיה עסוק מאוד בזיונים
    נערות בריטיות צרפתיות כל מה שזז. ובתנאי שתבטיח שאין סכנה שתחזור אלינו.
    ויתרנו עליך מזמן. אתה צודק אין לך שייכות לעם הזה. כי העם הזה מאס בצדקנים.מלשנים.יוספוס פלאביוסים ומרעין בישין אחרים.תישאר שם!

משתמשים שצופים בדיון זה (רשומים: 1, אורחים: 19)

1. VAR