http://www.nrg.co.il/online/1/ART2/233/914...1&cat=404&loc=3 אני מציע להעביר את האנשים האלה כבר היום לרמאללה, על מנת שיוכלו לסייע בהקמת המדינה לה הם משתוקקים כל כך...מתבייש שהם חלק מהעם שלי.
גם בגרמניה בשנות ה 30 היו המון אנשי רוח...אני ממזמן לא מחזיק מאנשי הרוח האלה,אנשי האקדמייה ובכל הנוגע למחלוקת המדינית. כל היום אני שומע על גבולות 67 גבולות 67, אם זה מצד ההזויים הללו או כשהאו"ם וביחד עם הפלסטינאים יכריזו על הקמת מדינה פלסטינאית בגבולות 67 יודעים מה,אני בעד,יאללה,גבולות 67,גבולות ברורים,גדר מפרידה,הם שם,אנחנו פה והרי הצענו להם את זה. יש רק בעיה אחת קטנה,גם לזה הפלסטינאים בעצם סירבו.....
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4058973,00.html יאסר עבד רבו(עוד כלומניק שנשאר ממקבלי ההחלטות בקרב הפלסטניאים עוד מלפני הסכמי אוסלו) יאסר עבד רבו, אמר כי הרשות הפלסטינית מתכוונת לפנות לאו"ם בבקשה לקבל הכרה כמדינה עצמאית, בגלל "כשלונו של הממשל האמריקני להביא לפתרון שיוביל להקמת מדינה" תשאלו את עצמכם,גם אנשי הצד השמאלי של המפה, מתי שמעתם אי פעם את הפלסטינאים לוקחים את האשמה,יודעים מה,חלק ממנה,אחוז מסויים מהאשמה לאי פיתרון הבעיה גם על עצמם? הם אף פעם לא אשמים,הם תמיד צודקים, זה או רבין,או פרס,או שרון,או ברק,או אולמרט,או ביבי אשמים זה או קלינטון,או בוש,או אובאמה אשמים תמיד יש מישהו אחר שאשם,זה הם שבסדר. תחרות השתנה בבית שימוש הם לא מסוגלים לנהל אז מדינה הם רוצים,שיכירו בהם, ינעל ראבק,מכירים בכם פה אצלנו,מכירים בזכות הלגיטמית של העם הפלסטינאי להקים מדינה פלסטינאית, קחו מדינה,הצענו חילופי שטחים,הצענו גבולות,הצענו ירושלים עיר בירה משותפת, אבל לא,זה לא מספיק טוב,כל העולם ואשתו אשמים... האמת,העולם מטומטם, מילא זה סעודיה או לוב עם הנפט,בסדר אז האירופאים או האמריקאים צריכים להחנף וללקק את התחת בשביל זה אבל לעזעזל,מה יש לפלסטינאים להציע לעולם? אפילו מדינות ערב מסביב רואים בהם כזבל וככה מתייחסים אליהם, כל נשיא ארה"ב הברית או ממנהיגי אירופה היו צריכים לבוא לאבו מאזן(מכחיש השואה למי ששכח)ולהגיד לו,תקשיב טוב יחתיכת פלאח בחליפה סוג ז',קח את מה שישראל מציעה ושב בשקט,לא רוצים לשמוע ממך יותר,נמאסת, וואלה,כשהאו"ם הכריז על הקמת מדינת ישראל בשטח של איצטדיון בלומפילד וקצת,בן גוריון ועוד כמה מאות אלפים בסך הכל יצאו בריקודים משמחה, אבל הפלסטינאים...הם רוצים עוד ועוד ועוד וכמובן,כולם אשמים,זה הם שבסדר.
כשאני אומר "יד קלה על ההדק" אני יודע בדיוק למה אני מתכוון ואתה שבטח לא היית בחיים בעזה ובטח אין לו מושג מה קורה שם עכשיו ובזמן האחרון, מלמד אותי? לא, אני לא מדבר על חמורים מתפוצצים או נשים מוסוות בהריון, אני מדבר מהניסיון שלי על מה שקורה שם ודברים שאני לא יכול לספר לך ודברים שגם אתה וגם אני ממש לא רוצים שיגיעו לעיתונות. מצד שני, רוב הצבא עושה שם עבודת קודש והדברים שהתייחסתי אליהם (ואני אומר שוב, יש מעט מקרים כאלה) קורים בגלל טמטום צבאי ולא בגלל איזהשהיא אכזריות או חוסר מוסריות. תשמור את הנאום הדמגוגי שלך לכל אותם "ימנים קיצונים" ג'ובניקים מהקרייה במקרה הטוב, במקרה הרע משתמטי מילואים, שכל כך נמהרים לשלוח את חיילי צה"ל לעוד סיבוב בעזה, עופרת יצוקה 2 למה לא, אני אשב לי על המחשב ואכתוב שטויות על זה שצריך "לזיין אותם" כשמישהו אחר עושה את העבודה...
דה ליין http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/eusa_clap.Xxx בדיוק מה שאני מנסה להגיד מתחילת הדיון אבל גאס עם ההודעות האוטומטיות הוא שטוף מוח שלא מוכן להכיר במציאות גם אם היא טופחת לו על הפנים. בכל פעם שמישהו יגיד משהו רע על צה"ל נקבל נאום על חמורי נפץ, מחבלים מחופשים וכו' וכמובן הילולים לצה"ל כ"הצבא המוסרי בעולם" (כאילו שמישהו טען פה אחרת). וכמובן שהוא גם קינח את ההודעה בשלל תיאורים על העם הפלשתיני שלא היו מביישים את יוזף גבלס בתקופת השיא שלו. סטרטפורד - תתפלא אבל אני מסכים איתך. שני הצדדים אשמים, וכל עוד צד אחד מתנהג כמו קורבן ולא מוכן לקבל בכלל שיש לו גם כן חלק לוותר עליו במו"מ הזה, אי אפשר להגיע להסדר. כמובן שגם אצלנו יש אדיוטים שעושים דווקא ומחבלים בתהליך (בכל הנוגע להתנחלויות).
דניס בפעם המי יודע כמה, ההתנחלויות הן לא בעיה אלא תירוץ של הפלסטינאים. אולמרט הציע לוותר על הכל,חילופי שטחים,מזרח ירושלים,אבו מאזן נעלם לו,אולמרט עדיין לא יודע למה. התנחלויות שאבו מאזן הסכים לוותר עליהם בשיחות עם אולמרט,פתאום שוב עומדים כתנאי מצידו. אבו מאזן חיפש תירוצים לא לשבת ולדבר כל זמן ההקפאה,חזר לשבת ממש בסופה. כמה פעמים ישתינו עליך ואתה תגיד שזה התנחלויות?
וואו שכחתי שהשמש זורחת לך מהתחת והסכסוך התחיל מהדור שלך. תקשיב ילד. הייתי בעזה יותר משתוכל לספור. גם בסדיר וגם במילואים. לא רק בעיר עזה אלא בכל סביבותיה. מחבלים התחילו עוד לפני שנולדת. אז תשמור אתה את הפוזה בגרוש שלך.אתה ומלקקי הפנכה בשמאל. אני יכול ללמד אותך דבר או שניים גם במושגי צבא ולוחמה בשטח בנוי.וגם בהיסטוריה. אז אל תשחק לי כאן פוזה של רמטכ"ל... הערבי נשאר אותו ערבי מי שמתחלף כאן זה הדורות שלנו שלא מפסיקים לתת ולקבל אצבע משולשת. ***כ"כ אופייני לך ולחבריך לקחת פסקה ולא לראות את המסר הכללי מההודעה שלי. אם אין לי ברירה אסביר למי שסובל מקשיי הבנה.הגישה של הפלסטינים לא מותירה לנו שום ברירה. אם לא הצלחת להבין זאת אצלך הבעיה. ולא בחמור מתפוצץ או בטן הריונית מזוייפת.
זה שהרשות בעבר (בעיקר בתקופת ערפאת - לפי ויקיליקס אבו מאזן דווקא היה מוכן להרבה יותר ויתורים) ניסתה להתחמק מהסכם והשתמשה בהתנחלויות כתירוץ, לא אומר שההתנחלויות הן לא בעיה. מערבבים אוכלוסיות ששונאות ופוגעות אחת בשניה, ולמה? בשביל הימין הקיצוני, כי זה אדמה "שלנו". יש לא מעט אנשים בממשלה שלא רוצים פיתרון בגלל שהם לא רוצים שההתנחלויות יפגעו, זה הגיע עד לרמה שימנים מעדיפים מדינה יחד עם הפלשתינים, רק לא לוותר על האדמה הזו. אז נכון, ההתנחלויות הן לא הבעיה היחידה או אפילו העיקרית, אבל למה זה טוב? ואם אתה הולך לתת לי את נאום ה"הם שומרים עלינו" (עלק), אז תחסוך ממני. זה עדיין מכשול רציני להסכם. ושים לב שאתה אומר על הפלשתינים שהם בטוחים שהם בסדר וצודקים בהכל, ואתה עושה עכשיו בדיוק את אותו הדבר בעצמך. רק הצד השני אשם.
דניס כרגיל אתה הולך סחור סחור ומפספס את הנקודה העיקרית. עזוב אותי מערפאת,הוא היה מחבל ושקרן כל החיים שלו ובסופו של דבר טענות הימין לגביו יצאו לאור. כנ"ל יהיו פני הדברים לגבי אבו מאזן וגם מסמכי ויקליקס מאשרים זאת, אולמרט הציע לו הכל,אתה מבין דניס,הכל,שוב,הכל ואבו מאזן סירב לחתום,נעלם לו וכשיכול היה לחתום על הסכם היסטורי לעם שלו. לאחר מכן ולאחר לחץ של אובאמה היתה הקפאה של בנייה בהתנחלויות וגם אז אבו מאזן שיחק משחקים ונמנע מלשבת סביב שולחן המשא ומתן,כמו שעושה כיום גם כן,אז למה זו אשמת ישראל?למה תמיד לחפש איפה ישראל אשמה? יותר מזה,לפי מסמכי ויקליקס אבו מאזן הסכים לוותר על התנחלויות מסויימות,כאלה שאתה רואה בהן כבעיה, אתה מבין דניס,הסכים לוותר,שוב,הסכים לוותר ועכשיו הוא שוב פעם משתמש באותם המקומות כתירוץ ותנאי מוקדם לשד יודע מה,אז למה זו אשמת ישראל?למה תמיד לחפש איפה ישראל אשמה? זה לא משנה מה שתעשה,על מה שתוותר,איפה שתפסיק לבנות,זה לא משנה בכלל כי הצד השני תמיד ימצא איזו סיבה נוספת בכדי להימנע מלחתום על הסכם ושבו הם מכירים בזכות של מדינת ישראל להיות מדינה ליהודים עם גבולות ברורים שבעצם אומרים דבר אחד פשוט,ויתור החלום הפלסטינאי לחזור לגבולות 48 ובעצם לזרוק את היהודים לים,כולל אותך.
כל המנהיגים שלהם אמרו בגירסה כזו או אחרת שלא יוכלו לחתום בלי פיתרון זכות השיבה (משמע חיסול היישות הציונית)... אני אעדיף תמיד את הגירסה החמאסית שמכריזה באזני כל מי שמוכן לשמוע שאין ולא יהיה שלום כי הם רוצים את הכל.מאשר את הגירסה הנחשית של מנהיגי הרשות מכחישי השואה שהולכים בדרך מורם ורבם הנחש.(נחש בריח,נחש עקלתון,נחש משקפיים ) הכל מתאים לו לאבו עמאר...ראשית עלינו ללמוד להתגבר על אוייבנו מבית.
לא משנה מה ישראל לעולם לא תחזיר את הפליטים ולא יעזור או"ם שמום גום ובום... שיגידו תודה אם יקבלו החלפת שטחים בשביל לעשות משהו שקרוב לגבולות 67 כי יותר מזה הם לא יקבלו.