אקטואליה

הנושא בפורום 'פורום אוף טופיק' פורסם ע"י Der Kaiser, ‏1/4/11.

1. Captain Canada משתמשים של כבוד היכל התהילה

זאת הייתה אסתרינה טרטמן (שגם זכתה לחיקוי קורע מצחוק בארץ נהדרת).

2. Vanitas Member

הנה אמיר, המכשפה האלימה קיבלה את המגיע לה
    http://www.haaretz.co.il/news/politics/1.1613467

חומרת העונש כאן לא חשובה כל כך. מה שחשוב שקודם הגזענית הייתה גאה במעשה הנבזה שלה ולאחר מכן ליברמן הכניס אותה לחור ממנה באה והכריח אותה להתנצל. עצם ההשפלה שעברה מכל הסיפור והשם שקילקלה לעצמה (לא שהיה לה שם של איזו פרלמנטרית מבריקה גם לפני כן) כבר עשה את העבודה.

3. Gass12 Member

הנה הגורל הצפוי לנו ביום שחלילה לא נהיה מספיק חזקים.
    http://www.gplanet.co.il/prodetailsamewin.asp?pro_id=1525

מקווה שיהיו כאן מספיק גברים להודות שחזיתי את זה לפני יותר משנה.
    מי שעדיין מתעקש שזה גשם אומר בפעם האלף.זה לא גשם יורקים עליכם.
    זה האיסלאם.זו המציאות.

4. אלי מתחן Member

וזה אכן הגורל שלנו אם אנחנו לא נשכיל להתנתק מהם ונמשיך לפעול למען מדינה דו לאומית בחסות הימין הקיצוני.

5. vasisualy Member

מזמן לא נכנסתי (חיים קשים...), אבל יש לי טיפת זמן עכשיו. אולי פעם אחד תסביר לי איך אתה רואה כאן מדינה לא דו לאומית? מה אתה אישית מציע לעשות עם כל הערבים - מוסלמים, צ'רקסים, בדויים, נוצרים, דרוזים וכו' שיש להם אזרחות? איך אתה איש לא מימין הקיצוני, רואה את זה?
    אני לא מנשה להסתלבט - שאלה בשיא הרצינות. אני, כ"ימני קיצוני" ופילו "פשיסט" (איזה עוד הגדרות קיבלתי כאן?) באמת לא מבין כאשר שומע מה"ליברלים" את זה שהם רוצים מדינה לא דו לאומנית - איך זה אמור להיות? עד היום אף פעם לא קיבלתי תשובה. כולי תיקווה שאתה כן תסביר לי את זה.

6. vasisualy Member

לגבי ה"אתיקה" בבית הנבחרים שלנו. מעניין שלו ראיתי שום תגובה לזה (יש שם תרגום לרוסית, אפשר להתעלם ממנו - שומעים טוב כל מה שצריך):

7. מזגן Member

אחרי נאומים כאלה באים אנשים וזורקים מילים כמו אפרטהאייד בכל הזדמנות.

Mister Joe Cole

מה זה להתנתק מהם? האם אתה רומז פה לטרנספר של האוכלוסיה הערבית?

8. Gass12 Member

לא התנתקנו מעזה?
    דמגוג מלא סיסמאות ריקות מתוכן.המציאות תכה לך בפרצוף בכל פעם שתתעקש לא
    לראות את היריקות.
    במה אתה טוב יותר מהנוצרים במצרים שנאלצו לנוס על נפשם לפני שהפכו לדימ'י?
    במה אתה טוב יותר מ900 אלף יהודים בארצות ערב שנושלו באכזריות מכל
    מה שהיה להם (והיה המון )
    אני מצפה בכליון עיניים ליום שבו תזדקק להגנה מערבי מוסלמי.או אז נראה
    כמה עזרה לך ה "אנושיות יתר ".

9. אלי מתחן Member

אני דמגוג?
    אני לא רוצה את העזרה שלהם, אני לא רוצה שום קשר אליהם.
    כרגע בגבולות שהמדינה שלי אמורה להיות יש 1.2 מיליון ערבים לעומת 5.5 מיליון יהודים. בגבולות המדינה שהימין רוצה יש 5 מיליון ערבים לעומת 5.5 מיליון יהודים. אני לא זה שרוצה להזדקק לחסדיהם.

מה תעזור לי האנושיות יתר? הם מתפוצצים באוטובוסים, זה אומר שגם אנחנו צריכים?

10. Vanitas Member

ליברמן אילתר שתי דוגמניות למפלגה שבנה. עכשיו כל שנותר הוא שגם יכניס את אב הבית הרוסי שהיה לי בבית ספר יסודי לכנסת והמלכה הושלמה.

11. מזגן Member

בעעעע להקיא ממה שאתה אומר פה.

היא שפכה מים, חבר כנסת אחר נוסע למדינת אויב כל שני וחמישי וחבר כנסת אחר לא מגיע בכלל לישיבות וחבר כנסת שלישי פועל בצורה גלויה להחרבת מדינת ישראל. במקרים אחרים זה אולי מקבל איזה כותרת אבל לא הופך לקרקס תקשורתי של השמאל. כרגיל התקשורת מנפחת כל דבר שקשור לימין בלי פרופורציה.

12. Gass12 Member

תן לי לתרגם לך את מה שאתה אומר.כי כנראה שאינך מבין את התוצאה של הרצון שהבעת עכשיו.
    בשבילך האיש הנאור הליברל רודף הצדק,כל הבעיה במזרח התיכון והסכסוך הישראלי-פלסטיני היא ההתנחלויות ו"הכיבוש".אתה הרי משוכנע במאת האחוזים שברגע שנפרק את אחרונת ההתנחלויות ברגע שנצא לחלוטין משטחי יהודה ושומרון ניפרד מהם.נפסיק את "הכיבוש" יבוא לציון גואל.

ובכן...לא תמצא ישראלי אחד שלא יהיה מוכן לחתום על הדיל הזה עכשיו ובתנאי
    שהסכם זה יביא את הביטחון.כן כן ביטחון ורק אז שלום
    אתם בשמאל הרדיקלי פשוט לא מבינים שבמעשיכם הנאורים (מטומטמים)אתם מביאים עלינו בדיוק את התוצאה ההפוכה ואני אנמק:
    1.לשיטתך היה אמור להיות שלום ושקט מוחלט בגזרת הלבנון הרי החזרנו עד הסנטימטר האחרון.
    2.לשיטתך השלום עם עזה והרצועה היה אמור לשרור מאז ההתנתקות.
    3.לשיטתך,הרי החזרנו כל גרגר ואני מדגיש כל גרגר שמצרים טענה לבעלות עליו.למה העם המצרי ברובו הגדול שונא את ישראל הרי זה הלב והליבה של מפלגת האחים המוסלמים.שנאת זרים וכופרים ושנאת יהודים.התאחדות תחת המטריה האיסלאמית.למה בעוד שנה מהיום מדינת ישראל תעמוד בפני דילמה קשה מאוד כי השלום עם מצרים יעמוד בסימן שאלה גדול מאוד.כבר עכשיו הוא עומד על כרעי תרנוגלת.
    4.כמובן שתוכל לטעון.תשמע אבל הם אחים בלב ובנפש וכואב להם שאנחנו כובשים את אחיהם ועל זה אענה לך שב1967 עדיין לא חצינו את קוי 67.
    למה קמו עלינו כל מדינות ערב?
    ב1947 כשהאו"ם החליט על תכנית החלוקה בכ"ט בנובמבר ונתן לנו מדינה בגודל ביסלי גריל גם אז עדיין לא "כבשנו" עם אחר?למה קמו עלינו לכלותינו.
    אמשיך ואספר לך שבתקופת טרום מלחמת העולם השניה התחוללה כאן אינתפאדה ענקית (המרד הערבי הגדול 1933-1936 )
    אמשיך ואספר לך שב1929 נטבחו יהודי חברון באכזריות מקפיאת דם תוך ריטוש איברים.ניקור עיניים של משפחת הרב.שריפת אשתו על פרימוס וקטיעת גפיים
    אונס ביתו לנגד עינו לפני שתלוי אותה מהשיער וחתכו את בשרה בעודה בחיים.
    ...
    תשמע אוכל להמשיך איתך ככה עמוק אחורה אל היסטוריה ארוכה של מאות שנים של שנאת יהודים. כן זה מה שיש לנו כאן.שנאת יהודים! שנאת יהודים נטוהאיסלאם הקיצוני יעטוף את זה תמיד באריזות מטעות.כי זו אומנותם.טבוע בDNA שלהם תרבות הרמיה ההטעיה והשקר זה הבסיס שהניח להם נביאם.לשקר ולרמות בדרך אל הניצחון והכל כשר לשם כך (הסכם חודיביה)האמת היא שהם פשוט לא רוצים אותך כאן והם לא מוותרים מזה מאה שנים ויותר על סנטימטר מדעתם המקורית ולא יוותרו כי הם בטוחים שהסבלנות תנצח.
    ואני מסכים איתם.בסופו של תהליך האיסלאם יביס אותנו,רק בגלל סיבה אחת
    בוגדים מבית! תמיד יש לנו חוכמולוגים במדינה הזו שחושבים שהם יודעים ומבינים יותר מכולם ולכן רק אם נוותר כאן,נתכווץ שם,נצטופף פה ושם
    תבוא הגאולה לעולם.
    אז מה אתה מציע ידידי הטוב והנאור?לרוץ אחורה היום אל קווי 67 תוך כדי הריסת כל ההתנחלויות ולומר בקול של גיבורים.זהו עד כאן נסוגתי. מקווה שעכשיו נהיה בסדר?(תרשה לי להסתיר צחוק גדול)
    מה תעשה כשערביי ישראל מבית יכריזו על הגליל כמדינה עצמאית?
    מה תעשה כשהבדואים שכבשו והתנחלו בכל פאקינג גבעה בנגב ידרשו את חלקם?
    מה תעשה כשפלג רדיקלי כלשהו (ויש מאות כאלו בתוך המוסלמים)ירה על מטוס ממריא מנתב"ג איזה סטרלה 9K32 או אפילו סתם נק"ל.או אפילו סתם קסאם קטן?
    מה תעשה אז? תבכה לאמא אמריקה ותאמר לאחמד טיבי..זה לא יפה אבל קיבלתם הכל?אבל הבטחתם?
    אין לי מושג מה אתה תעשה כי איני מכירך אבל אני יודע במדוייק מה יעשו חבריך. הם יעשו תחרות מי מגיע ראשון לשדה התעופה עם הדרכון הפולני.

נערך לאחרונה ב: ‏13/1/12
  13. אלי מתחן Member

אני לא חושב שהדבר הראשון שאני אעשה אחרי שמישהו הוריד מטוס עם טיל זה לעלות על מטוס אחר...

בכל מקרה, התגובה שלך נראית כמו משהו שלא כתבת בשביל לענות לי, אין שום התייחסות למה שאני אמרתי. למרות שאני מעדיף לא להגיב להודעות גנריות, שכן אני יכול לקרוא כאלה בכל אתר של הימין, אני אגיב בקצרה.
    הכיוון שהימין הקיצוני לוקח אותנו אליו זה מדינה אחת בין הירדן לים, כאשר יש 2 אפשרויות. אחת זה שאנחנו נמשיך לשלוט על עם אחר ולפגוע בזכויות שלו, והשנייה זה שניתן להם תעודת זהות ושוויון זכויות מלא. תוצאה של האפשרות הראשונה זה שאנחנו נאבד את הלגיטימציה שלנו בעולם, התוצאה השנייה זה שנאבד את המדינה היהודית. בקיצור, טוב לא יכול לצאת מזה.
    ההצעה היא לגרש את הערבים? להרוג אותם? להמיר את דתם?

החלטה של ערביי הגליל להקים מדינה רחוקה בדיוק כמו החלטה של יהודי השומרון להקים אחת, לשניהם יש את אותה נאמנות למדינת ישראל.

14. Gass12 Member

פה אתה טועה.אין שתי אפשרויות.יש רק אפשרות אחת
    או שאתה נותן היום את מה שהם מוכנים לקחת היום ואת השאר יקחו אח"כ.
    או שתיתן הכל היום ופשוט תעזוב.
    מצטער לאכזב אותך אבל אני לא קונה את הנאיביות שלך בשקל.
    כשיחליטו להכיר בנו כמדינת הבית ללאום היהודי.כשיזנחו את דרך הטרור
    כשיפסיקו את ההסתה.כשחליפו את חומר הלימוד הנלמד בבתי הספר המצמיחים דורות של שנאה ומנציחים את הסכסוך.כשיחליטו שהם מוכנים להסתפק בשתי מדינות לשני עמים כולל קץ הסכסוך וכולל ויתור על זכות השיבה
    תחזור אלי ואני מבטיח להתפשר ביג טיים. עד אז תחזור לקן הצרעות השמאלני שלך.איני יודע אם גם אתה מקבל שכר מהאיחוד האירופי כמו חבריך אבל תוכל להודיע להם בשמי שאנחנו כאן על מנת להישאר.על אפם וחמתם של כל הביילינים.

15. אלי מתחן Member

אני לא מתייחס להודעות גנריות. שתתייחס לדברים שאנשים אומרים ולא תעשה העתק הדבק מאיזה אתר של האיחוד הלאומי יהיה על מה לדבר.

משתמשים שצופים בדיון זה (רשומים: 1, אורחים: 25)

1. VAR