אקטואליה

הנושא בפורום 'פורום אוף טופיק' פורסם ע"י Der Kaiser, ‏1/4/11.

1. Nesta Warden of Milano היכל התהילה

זה ישחק לידיים של הליכוד והחרדים. הוא סך הכל יפצל עוד יותר את גוש המרכז-שמאל לחתיכות קטנות יותר וזו הפנטזיה של ביבי וחבריו.

אם קדימה של לבני היא קורסת, אם קדימה של מופז היא גם תיעלם במקרה כזה.

2. Michael Carrick מנהל כללי מנהל כללי

לא בטוח, קדימה איכזבה כל כך הרבה בוחרים ולפי כל הסקרים הולכת להיחלש בגדול, חלק מהמצביעים ילכו לעבודה עם יחימוביץ' (מן הסתם אלה אנשי שמאל שהצביעו קדימה כדי לחסום את ביבי), והחלק השני, שעמדותיו הן מרכז או אנשים מתונים משני הצדדים, בהחלט יכולים ללכת עם לפיד, אם הוא ינצל את המומנטום האנטי-חרדי הנוכחי הוא יכול לשחזר את ההישג של אביו ז"ל.

3. אלי מתחן Member

השאלה איזה נבחרת הוא ירכיב לעצמו. אם הוא יביא אנשים בעלי שיעור קומה לשתף איתו פעולה, או שהוא יפול איפה שאבא שלו נפל וכל מני אנשים ייכנסו רק כי יש להם יותר מדי מנדטים.
    אני מניח שאלי הורוביץ יצטרף אליו, אם כולם יהיו אנשים בקליבר הזה, יש על מה לדבר.

4. spurs Member

באיזה עולם יאיר לפיד מתאים לשמאל?

פופוליסט ניאו-ליברל שמקומו עם שאר האופרטוניסטים בקדימה

5. Vanitas Member

המפלגה של לפיד גם ככה לא תוכל לתת מענה למחאת הקיץ האחרון. מיותר לגמרי, יקח כמה מנדטים בגלל הפרצוף היפה שלו ויגלוש על המומנטום עד שאותו חלק בציבור שהולך להצביע עבורו יבין שהמהומה היא על לא כלום.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏8/1/12
  6. Nesta Warden of Milano היכל התהילה

המפלגה של לפיד לא תיתן מענה למחאה כי הוא מזכיר בדעותיו את הדעות של ביבי פחות או יותר. זו לא הבשורה שהמפגינים רצו. בכל אופן אני מחכה לראות מה תהיה הנבחרת שלו, בינתיים אני אשב על הגדר ואחכה לראות מה יתפתח. מה שבטוח מופז בראשות קדימה ואופציה אחת יורדת.

7. Vanitas Member

8. אלי מתחן Member

יש לאנשים בעיה עם זה כי כל מי שיושב עכשיו בכנסת הם אנשים מתאימים מקצועית לנהל את המדינה שלנו?
    רק שיבואו כל מני אנשים חדשים לפוליטיקה, נמאס לי מחבורת הזבל שמחליפה מפלגות כל שני וחמישי, מגיעה ל10% מהישיבות ולא מקדמת שום אג'נדה של מי שבחר בה. העיקר הם יודעים ליפול על יאיר לפיד שהוא פופוליסט חסר דעה.

9. שי מנהל ראשי מנהל ראשי

בקשר ליאיר לפיד-
    על פניו נראה שיש לו הרבה יותר מה להפסיד מאשר מה לרוויח עם ההצטרפות לפוליטיקה. ממשרה שאני בטוח שכסף לא יהיה חסר בה, לאיש תקשורת מוערך, לאחד שכל המדינה אוהבת ומעריכה (גם בגלל טורים בעיתון וספרים שכתב), הוא הולך לדרך שמאוד יכול להיות שבסיומה הוא יאבד את כל זה. הוא בוחר לסכן את זה בגלל "החיידק המשפחתי" אם אפשר לקרוא לזה ככה. מאוד יכול להיות שהוא, לפחות בהתחלה, ייבחר על פי דעת הקהל החיובית שיש לו מהתקופה בה עבד בתקשורת, אבל מאז שייבחר הוא יזכה לייחס זהה לכל הפוליטיקאים. בעיקר ביקורת. אם לא יצדיק את האמון שהעם ייתן לו בהתחלה, עם דיבורים מסביב וחוסר במעשים, מהר מאוד הליגיטימציה שהייתה לו תעלם.

10. amirb91 משתמשים של כבוד היכל התהילה

מה יהיה הסוף עם העולה החדשה שמקומה לא פה אנסטסיה"אנסו אותי יותר מדי במזרח אירופה" מיכאלי... היצור הבזוי הזה מקומו הרחק מכאן עם כל ניסיונות החוקים המאופסים שלה,מצפצפת על כולם מנסה להתנפל על חברת כנסת במליאה והיום שופכת מים על חבר כנסת אחר... ראלב מג'אדלה יצא פשוט גדול, לא יודע איזה אדם אחר היה מסוגל לשבת בקור רוח ולשמור על איפוק, למרות שהיא אישה באמת שלא יודע מה היה קורה לה אם אנשים אחרים היו יושבים במקומו

האם יכולים לפסול מהכנסת אנשים שמתנהגים ככה? ומי מחליט על עונש במקרה שכזה?

נערך לאחרונה ב: ‏9/1/12
  11. Vanitas Member

היו מקרים, לא זוכר בדיוק אילו, שמסיבות כאלו ואחרות המפלגה החליטה להדיח ח"כ מתוכה. המקסימום ששמענו מליברמן היום זה סוג של גינוי למעשה ולא מעבר. אם הוא היה בן אדם, הוא היה זורק אותה לכל הרוחות. רק שזה ליברמן...

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏9/1/12
  12. amirb91 משתמשים של כבוד היכל התהילה

אבל אין איזה אדם או ארגון שיכול לפסול חברי כנסת בגלל התנהגות לא הולמת? צריך לחכות לליברמן בשביל לראות אם תיענש?

13. Der Kaiser Manuel Neuer מנהל ראשי

14. amirb91 משתמשים של כבוד היכל התהילה

15. Nesta Warden of Milano היכל התהילה

הטוקבקים בידיעות על נועם שליט גורמים לי בחילות קשות. אנשים במדינה הזאת כל כך מגעילים וארסיים שזה מדהים לאיזו רמה נמוכה הם מוכנים לרדת פעם אחר פעם. נכון שהנסיבות מצערות אבל אם חושב שהוא יכול להשפיע טוב יותר על החיים שלנו אז דהיינו. אני מעדיף שהוא יהיה חבר כנסת מאשר כל הדני דנון, יריב לוין, מג'אדלה, מיכאלי ושאר היצורים.

היה מקרה דומה בישראל ביתנו, חברת כנסת שברח לי שמה זייפה תואר והודחה מהרשימה לכנסת הקרובה למרות שהיא טענה איזה טיעון כלשהוא והייתה די טובה בעבודתה למען ים המלח ושטויות אחרות.

משתמשים שצופים בדיון זה (רשומים: 1, אורחים: 25)

1. VAR