אקטואליה

הנושא בפורום 'פורום אוף טופיק' פורסם ע"י Der Kaiser, ‏1/4/11.

1. שי מנהל ראשי מנהל ראשי

העיקר שעשו מחאה בקיץ.
    החל מחודש הבא מחירי החשמל יעלו ב 9% נוספים. בכלל, בחצי השנה האחרונה מחירי החשמל עלו בסיכום הכללי ביותר מ 20%.
    העיקר שביבי "מוזיל" את יוקר המחייה.

נערך לאחרונה ב: ‏3/1/12
  2. אלי מתחן Member

יש דברים שלא תלויים בממשלה. הגז ממצרים כבר לא זורם, צריך לעבור להשתמש בתחליפים יקרים יותר שיש עליהם מס יותר גבוה, ולכן המחיר עולה.

3. benos Member

הוא קשור בזה שלו מותר להביע דעות קיצוניות ולייצוג בכנסת ואילו לצד שנמצא 180 מעלות ממנו אסור לזכות בייצוג בכנסת כי הוא נפסל ע"י בג"ץ. זה למה חופש הביטוי כאן הוא חד כיווני, או שנותנים לו ולכהנא חופש ביטוי וייצוג בכנסת או שלא יתנו גם לו. אני בעד שיתנו לשניהם.

4. אלי מתחן Member

כי כהנא גזען. גזענות אסורה על פי החוק. דעות שמאלניות הן בדרך כלל לא גזעניות.

5. benos Member

כן ברור, הסער הזה לא שונא מתנחלים בצורה שבה כהנא שונא ערבים, לרגע גם חשבתי שהחמאס וברגותי עשו ועושים פעילויות חוקיות בארץ. התשובה שלך מדגימה טוב מאוד את הדו פרצופיות, או שאתה נותן לתומכי טרור משני הצדדים ייצוג בכנסת או שלא, אם אתה תומך בשלילה של כהנא בלבד אתה צבוע, לא יעזור כלום.

6. אלי מתחן Member

מתנחלים הם לא גזע, אין לו בעיה עם יהודים באופן כללי.

7. benos Member

מתנחלים זה לא גזע אבל להכליל אותם ולשנוא אותם בגלל מי שהם זה לא שונה משום שנאה גזענית אחרת בדומה לחרדים, הסער הזה ובכלל המחנה השמאלי הראדיקאלי שונא מתנחלים וחרדים באופן בוטה בדומה למה שכהנא ומחנהו מייצג. השנאה של התקשורת והצביעות בהשתקה של צד ראדיקלי אחד היא צביעות מבחילה ובולשביקית, כהנא לא שונה מהסער הזה בשום דבר מלבד הצד הפוליטי. זה שאתה מנסה לסובב את זה ולתרץ לא משנה את העובדה ששניהם צריכים לקבל יחס זהה.

8. amirb91 משתמשים של כבוד היכל התהילה

אז בוא אני אסביר לך איך זה כן שונה מגזענות ושזה לא גזעני..

לי מותר להגיד ערבי מסריח,ערבוש וכו' להגיד יהודון,דברים על השואה וכו' נגד יהודים אסור לי..למה כי זה גזענות והראשון לא

ורק שתדע שאני למדתי את העניין הזה של פסילת מפלגת כהנא ושבאותו זמן פסלו גם מפלגה ערבית, ככה שהיה עניין מידתי בפסילה שפסלו 2 מפלגות כל אחד מייצגת צד כזה ולא שפסלו רק צד אחד

וכהנא זה סוג של היטלר יהודי, זה לא שהוא סתם אחד שלא אוהב ערבים, השטויות שלו והזיוני שכל שלו היו כמו של נאצים נגד יהודים (ערבים לים וכו')

9. שי מנהל ראשי מנהל ראשי

הגז אולי לא תלוי בממשלה אבל האחוז הגבוה של המס שהממשלה גובה על הבלו או על החומר שחברת החשמל משתמשת בו דווקא כן. החומר המזהם יותר (מוזיט אם אני לא טועה קוראים לו) עולה משהו כמו 4 שקלים לטון, והחומר שחברת החשמל משתמשת בו, כי היא קיבלה הוראה ממשרד הבריאות להשתמש אך ורק בו, עולה פי 8 יותר יקר. רק אצלנו המס על החומר הפחות מזהם, הבלו, זה שאמורים לדרבן להשתמש בו, יותר גבוה מהחומר המזהם, שהמטרה לגרום להשתמש בו כמה שפחות.

נערך לאחרונה ב: ‏3/1/12
  10. אלי מתחן Member

אני לא יודע מי זה הבחור הזה מהאח הגדול והוא לא מעניין אותי. אבל למדינה יש חוקים.
    מותר להתנגד לאדם על בסיס דעה פוליטית או מקום מגורים, אסור על בסיס דת, גזע או מין. אם היה שמאלני ששונא נשים, הוא גם לא היה יכול להקים מפלגה.
    מותר להיות רדיקאלי, אני חושב שכצל'ה וליברמן מפגינים את זה יפה מאוד. אסור להיות גזען.

11. benos Member

גזענות כנגד הקבוצה שלך היא זהה בידיוק לגזענות כנגד קבוצה אחרת. גם אם אתה ערבי.

הדעות של כהנא לא שונות מאלו של בשארה ובל"ד בשום דבר, זה שפעם פסלו מפלגות מהצד השני לא אומר דבר לגבי העובדה שכיום יש מפלגות קיצוניות בידיוק כמו כהנא מהצד השמאלי שהן קיצוניות אפילו יותר ממה שהרשימות הערביות שנפסלו בעבר היו.

לפסילה של כהנא כיום אין שום הצדקה כל עוד בכנסת יושבת בל"ד, הסיבה לכך היא מין הסתם ברורה וצבועה באופן מגעיל. או שאתה מתיר חופש בחירה וביטוי לגבי הצד השני גם אם זה לא נעים לך או שאתה פוסל מפלגות קיצוניות משני הצדדים.

היטלריזם חולני זה גם מה שחמאס ופת"ח ארגוני הטרור הפלשתינאים מייצגים, ארגונים שהח"כים הקיצונים תומכים בצורה מאוד ברורה ושקופה.

12. אלי מתחן Member

יש קיצוני ויש חוקי, אלה שני דברים שונים במקרה הזה.
    כהנא היה גזען, המפלגות הערביות לא גזעניות.

13. benos Member

כהנא נפסל כי הוא אנטי דמוקרט, המפלגות הערביות הן חלקן אנטי דמוקרטיות וגם פוסלות את ישראל כמדינה יהודית שזה מבחינה חוקית לא מאפשר לרוץ לכנסת בידיוק כמו שכהנא פסל אותה כמדינה דמוקרטית. זה שאתה לא רואה אידאולוגיה גזענית בהן זה בעיה שלך, העובדה שהן תומכות בטרור ובחיסולה הפיזי של מדינת ישראל מעידה מין הסתם שהגזענות שלהן היא עמוקה לא פחות מהגזענות של כהנא.

אתה דמוקרט איפה שזה מתאים לך, אל תטיף על חופש הביטוי כל עוד אתה פוסל צד אחד קיצוני. או שכהנא ובל"ד בכנסת ביחד או ששתיהן לא בכנסת.

נערך לאחרונה ב: ‏4/1/12
  14. אלי מתחן Member

מותר לאדם להביע דעה שישראל לא צריכה להיות מדינה יהודית. מי מביניהם שטען שצריך לסלק את היהודים מהארץ לא אושר בכנסת.

15. skyday20 Member

נערה בת 18 לבד בבית, שהיא כבר אמא לתינוק בן שלושה חודשיים, באוקלהומה, הרגישה שמנסים לפרוץ לה לבית, היא התקשרה למשטרה 911 החזיקה בידה שוטגן, ושאלה בטלפון האם מותר לה לירות בפורץ,ברגע שהוא יכנס לבית.
    הם אמרו לה שעד שהוא לא פורץ לבית, אסור לה לירות בו.
    הוא פרץ, והיא ירתה בו כמה כדורים והרגה אותו, כדי להגן על התינוק שלה שהיה לידה.
    לינק לכתבה.
    http://gma.yahoo.com/video/news-26797925/o...1-27777235.html
    http://www.dailymail.co.uk/news/article-20...o=feeds-newsxml
    http://i.dailymail.co.uk/i/pix/2012/01/04/article-2082210-0F56C44A00000578-37_634x358.Xxx

נערך לאחרונה ב: ‏4/1/12