אקטואליה

הנושא בפורום 'פורום אוף טופיק' פורסם ע"י Der Kaiser, ‏1/4/11.

1. StevieG Member

נערך לאחרונה ב: ‏2/1/12
  2. benos Member

מתתי מפחד לרגע, משטרת מחשבות? האח הגדול? על מי לעזאזל אתה מנסה לעבוד עם הכותרת ללינק לכתבה שלך? אם אתה נותן כותרת ללינק שלך אז לפחות שתהיה עם איזשהי אחיזה במציאות, אני ממש חושש מנערים בצומת תפוח שמודיעים בטלפון על כוחות משטרה מתקרבים, אני בודק ממש כרגע עם יש איזה מצלמה בפינת החדר שלי או שהמתנחלים שמו לי ציתות לטלפון הנייד... משטרת המחשבות, תרשה לי לצחוק...

3. StevieG Member

אתה פסיכי או משהו?

אני הייתי נגד המדינה ולא נגד המתנחלים.

4. benos Member

אתה רציני?

מסכים איתך שזה היה מהלך מטומטם של המדינה. לא חושב שזה האח הגדול או משטרת מחשבות אבל בהחלט מסכים איתך שזה צעד מפגר.

סליחה על האי הבנה.

נערך לאחרונה ב: ‏2/1/12
  5. הרצליה עד המוות מנהל ראשי מנהל ראשי

לגבי הפגנת ה"חרדים"

חלאס עם ניפוחי התקשורת האלה. הם אפסים, זבלים שצריך להקויע ולא להראות צילום אחד ממהפגנה שלהם.

הם פירסמו, הודיעו, ביקשו בכל התחנות שלהם ובכל הערים לתמוך, ובסוף - פאקינג בקושי אלף איש. אז נכון, מחזה מזעזע של ילדים עם טלאי וכו', אבל 1000 איש! זה כל מה שהמסכנים האלה הביאו שיתמכו בזוועה הזאת, והם עשו שיווק אדיר להפגנה אני במו עיני ראיתי. אז בוא ניקח ונקצין שמדובר ב4000, נוסיף גם את החלאות שבבני ברק ולא באו וקצת בצפת וחברון, 4,5 אלף, נזרום - זה אפס, זה כלום, זה פינצ, זה פסיק. זה לא הדתיים זה גם לא רוב החרדים. צריך להפסיק לסקר את הזבלים האלה ולתת להם הרגשה שהם משהו.

6. StevieG Member

הם העמידו אותם לדין על פאקינג ריגול. זה מעט מוגזם, אפילו בשביל החלאות הללו.

7. שער 7 Member

תשפטו בעצמכם אם לבנאדם כזה מותר לדבר כך בישראל 2012 (ואני ממש לא מהימין הקיצוני)

8. Mamadu משתמשים של כבוד היכל התהילה

למה שלא יהיה מותר?
    מה קיצוני במה שהוא אומר? אתה יכול לא להסכים איתו. אבל, אין סיבה בעולם למנוע ממנו להביע את הדעה שלו, שהיא לא קיצונית בכלל.

9. אלי מתחן Member

אני כבר אגיד שלא שמעתי את הקטע. אבל אין לאף אחד זכות לאסור על בנאדם להגיד משהו. אתה לא מסכים, אל תקשיב לדעותיו. תאמין לי שאם אף אחד לא יקשיב למה שהוא אומר הוא לא יגיד את זה.

10. amirb91 משתמשים של כבוד היכל התהילה

אפשר לחשוב איזה דברים "נוראיים" הוא אמר... אתה יכול להסכים עם הדברים שלו ואתה יכול שלא להסכים, לא נגרם פה שום נזק ובטח שלא ביזה את המדינה http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/bduh.Xxx

11. Nesta Warden of Milano היכל התהילה

אנשים במדינה הזו התרגלו כבר לסתימת פיות. שיגיד מה שהוא רוצה, זה לא אומר שהוא צודק וזה בטח לא מבזה את המדינה.

12. benos Member

מותר לו לדבר על מה שהוא רוצה, גם אם הוא דתי ופנאטי, כל עוד נותנים לכל צד את חופש הביטוי. מכיוון שלא נותנים לכל צד את החופש הזה אז כשיתנו לכל צד את החופש הזה יהיה אפשר לדבר על חופש הביטוי השיויוני. אם מביאים לתוכנית ולכנסת שפיך בלוף פלוץ כמוהו אז שיביאו גם אנשי כהנא לתוכנית, חופש הביטוי הוא של כולם.

13. אלי מתחן Member

זה לא פופוליטיקה, אף אחד לא מתיימר לייצג את קשת הדעות הפוליטיות. לא צריך להביא קונטרה לכל אחד בתוכנית.

14. benos Member

בכנסת כן.

15. אלי מתחן Member

מה הוא קשור לכנסת?