אקטואליה

הנושא בפורום 'פורום אוף טופיק' פורסם ע"י Der Kaiser, ‏1/4/11.

1. Ice Cream חסה

למבינים: מי שרגיל לעשן מרלבורו או פאל-מל לצורך העניין, הוא ממש מכור לזה וחייב את זה או שהוא באותה מידה אם הוא ממש צריך את זה יכול לצרוך גם משהו אחר זול יותר או יקר יותר?

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏24/12/11
  2. אלי מתחן Member

אם אתה אוהב קוקה קולה, אתה תאהב קולה של סופר דרינק באותה מידה?

3. Ice Cream חסה

אוהב לא, אבל לו הייתי מכור לקולה ולא היה לי כסף לקנות קוקה קולה, אז אני מאמין שלא היו ברירות...

4. Bensh Member

הבעיה היא שגם הסיגריות המעפנות עולות 20 שקל ומעלה. זה לא הגיוני, אני זוכר קופסאות נובלס באיזה עשר שקל, שלא נדבר על נקסט, אל-אם וכל השאר. לא הגיוני שאל-אם (לצורך העניין, סיגריה על הפנים) עולה עכשיו כמו שקאמל ומרלבורו (לצורך העניין, שניים ממותגי הסיגריות הכי טובים) היו עולות עד לפני שנה

ובנוגע לשאלה שלך: מי שמעשן סוג מסוים ורגיל אליו, בדרך כלל מתקשה לזוז ממנו. יש את המשולש של ווינסטון-קאמל-מרלבורו (ועכשיו גם לאקי סטרייק שהחזירו לארץ) שדומות יחסית בטעם ובאיכות, אבל לצאת מזה לנקסט וודומותיה, לי לפחות באופן אישי, יהיה בלתי נסבל

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏25/12/11
  5. amirb91 משתמשים של כבוד היכל התהילה

http://www.mako.co.il/news-military/politi...ash_embedplayer

אחרי צפייה בזה שוב אפשר לראות הוכחות עד כמה מתנחלים זה הדבר הכי חרא שקיים בעולם, שלא יזיינו ת'שכל על כל מיני שטויות כאלה ולשחק אותה צבועים, אם אנשים מתנגדים לפיגועים ולפעולות טרור שבהם יהודים מתים צריך לעמוד נגד הזבלים האלה... כל עוד הם נושמים ונותנים להם חופש אז אותו דבר מגיע למחבלים ששניהם אותו דבר!

וביום שמסגד האקסה ישרף תספרו לבנות החביבות האלה ש 13 מיליון יהודים ו2 מיליון ערבים ימחקו תוך שניה, כל מה שימצא על האדמה הזאת ימחק ותאמינו לי אולי מגיע למדינה הזאת אירוע כזה שפשוט כולם ימחקו ולמרות שהרוב לא יכול לראות עד כמה הם אפסים ושהאף שלהם לא יהיה בשמיים אבל איכשהו הם יגלו אולי גם כשהם מתים http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx

6. yonmu Member

אתה מוזמן לחפש מתנחל בוגר אחד, מנהיג - רב או ראש קהילה מפורסם ומקובל על כלל הציבור הדתי-לאומי, שתומך בפעילות הזאת.

איך אתה היית מרגיש אם הייתי שם פה כתבה על איזשהוא פיגוע וכותב שזו הוכחה שערבים זה 'הדבר הכי חרא שקיים בעולם'?

7. אלי מתחן Member

ההבדל ביניהם לבין החמאס ושאר החברים שלהם זה שהציפיות מהם זה לפחות שיתנהגו כמו בני אדם. מהחמאס כבר מזמן לא מצפים לכלום, אז אפילו לא מגיבים לאמרות מהסוג הזה.

8. amirb91 משתמשים של כבוד היכל התהילה

ברגע שאנשים שמבצעים את הפעולות האלה אומרים לך שרבנים מאשרים את הפעולות האלה שלהם לא נשאר מה להגיד... ואתה יכול להגיד על ערבים שהם חרא אבל לא הכי חרא שזה שמור למתנחלים שגם מבחינה משפטית לא שייכים להם, משחיטים דברים,רוצחים,שורפים מסגדים... הולכים למקומות שאין בעיות בין יהודים לערבים רק בשביל לעשות בעיות

מתנחלים זה הכי חרא בעולם... יש להם מזל שהם יהודים כי אם היו נולדים לדת אחרת מזמן כבר צה"ל היה הורג אותם

9. yonmu Member

ג'ו קול - אני מדבר על ההכללה. ברור שמבצעי פעולות תג מחיר הם אוסף של חלאות (רובם נוער, אז אולי יום אחד הם עוד יהפכו לבני אדם).

אמיר - תמצא לי את הרב הכי רציני שתומך בפעולות האלה. אני מחכה. אתה רוצה שמות של מנהיגים איסלאמיים שתומכים בהשמדת יהודים? אז כרגע 'ערבים זה הכי חרא בעולם'.

10. amirb91 משתמשים של כבוד היכל התהילה

בוא נתחיל מזה שלמזלך אין מסביבך ערבים שהיו משתינים עליך,

ואני לא מצדיק אנשים שרוצים להשמיד יהודים וכדומה אבל הם בניגוד למתנחלים מקבלים את מה שמגיע להם וזה מלחמות/חיסולים ושלל דברים אחרים... למתנחלים לא עושים כלום, מתייחסים אליהם כאילו הם האנשים הכי עדינים בעולם... שוב אני אומר החארות האלה (שבניגוד אליך כשאני אומר מתנחלים חארות זה בדרך כלל מול מתנחלים ביפו ולא בפחד שירביצו לי כמוך) הם בדיוק אותו דבר כמו מחבלים, כל עוד הם חופשיים אז שהמחבלים מהצד השני יהיו חופשיים

11. yonmu Member

הסגנון שלך זה בדיוק מה שמפריע לי. ההקבלה בין ה'מתנחלים' שזו הכללה, לבין ה'מחבלים', שזו הקבוצה הקטנה שבאמת פושעת. ההקבלה המתאימה היא בין 'מתנחלים' ל'ערבים' ובין 'מחבלים' ל'פורעי תג מחיר'. אם אתה אומר שהמתנחלים הם חארות ששורפים מסגדים, אז אתה מחבל חרא שרוצח יהודים.

וכן, אני לא אומר לערבים בפרצוף שהם חארות כדי שהם לא ירביצו לי. אני ילד קטן מסכן ופחדן, כי אני לא אוהב לעצבן אנשים.

12. amirb91 משתמשים של כבוד היכל התהילה

בונא אין לך שכל אתה אהה?

תבדוק במילון מה משמעות המילה מתנחל ואז תחזור ותגיד לי למה אני מכליל... רק מהמשמעות של המילה זה שאדם נמצא במקום שלא שייך לו, ככה שזה לא קשור לאיזה עדה או עם או עיר או מאחז, כל עוד אדם הוא "מתנחל" זה אומר שהוא חלק מאנשים שנמצאים על אדמה לה הם לא שייכים

ואף פעם לא הסתרתי את זה שאני מחבל חרא שרוצח יהודים http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/cool.Xxx

13. yonmu Member

אתה האשמת את המתנחלים בשריפת מסגדים.
    יש 300,000 מתנחלים בערך. כמה אנשים שרפו מסגדים עד היום, 30? 0.01 אחוז.

כמה ערבים יש בישראל היום? כמה מתוכם היו מעורבים או מעורבים בהווה בירי קסאמים?

14. Mamadu משתמשים של כבוד היכל התהילה

אין לי מושג איך הדיון הזה הגיע בסוף להשמצות, אך בכל זאת:
    יש לי המון דברים להגיד על המתנחלים דוגמת "נערי הגבהות", הם לא כל כך שונים מהחמאס ודומיהם, אם היה להם נשק כמו בחמאס, אין לי ספק שהם היו עושים פיגועים קצת יותר רציניים משריפת מסגד. אבל, אני לא מסכים איתך אמיר, אין מקום להכללות, כי אם כן יש מקום, אז גזרת עליי ועליך את התואר הלא מחמיא: מחבל.
    צריך להבין שלא כל המתנחלים גרים בהתנחלויות מתוך אידיאולוגיה (מטומטמת יש לציין), יש חלק לא מבוטל של עולים שהמדינה שולחת אותם לשם, או שהם בעצמם קונים בית בהתנחלות משום שאם אני לא טועה הדיור יותר זול מבשטחים של מדינת ישראל. אני אישית יש לי ידידה רוסיה שגרה עם הוריה בהתנחלות רק מהסיבה הזו. יותר מזה, אני נגד ההכללה הזו כי יש לא מעט מתנחלים מתוך אידיאולוגיה שלא שונאים ערבים על אף הערכים שאותם ינקו מלידה (ארץ ישראל השלמה......), גם בצד הזה של האנשים יש לי עוד ידיד שהלוואי על מדינת ישראל יהודים כמוהו, לפחות ביחס כלפי הערבים. בעיניי, אותו מתנחל שדיברתי עליו, אי אפשר להכלילו תחת הקבוצה של "החרא", נכון שהוא גר במקום שהוא לא שלו, נכון שיש לי איתו חילוקי דעות קשים בנושא, אבל בעיניי הוא לא שונה ממוסלמי שלא שונא יהודים, אבל חושב ומאמין שכל הארץ הזו שייכת למוסלמים. אז אם אני יכול "להכיל" בצורה כזו או אחרת את אותו מסולמי, אני צריך לעשות את אותו דבר עם המתנחל ההוא.

נערך לאחרונה ב: ‏25/12/11
  15. amirb91 משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני עדיין מאשים מתנחלים בשריפת מסגדים,השחתת קברים... ומעל לכל את הרבנים עם כל האישורים שלהם..על מה שקורה לסטודנטים ערבים בצפת וכד' שהכל באשמת הרבנים החלאות האלה

ולגבי הערבים בישראל ששותפים לקסאמים גם 0.01% במקרה הטוב...

משתמשים שצופים בדיון זה (רשומים: 1, אורחים: 20)

1. NoToRacism