אקטואליה

הנושא בפורום 'פורום אוף טופיק' פורסם ע"י Der Kaiser, ‏1/4/11.

1. Gass12 Member

ראשית דבר.כשכתבתי הפוסל במומו פוסל. התכוונתי לעובדה הכואבת באמיתותה,שבית המשפט העליון
    המתיימר לייצג את הטוהר והצדק הצרוף. מתנהג כאחרון המאכרים בשמיניות של הליכוד (ז"ל).
    ע"י מליון טריקים ושריונים הם הצליחו ליצור את הקליקה "מי איתנו ומי לאו". בין היתר על ידי פסילת
    שופטים מעולים באמתלות כאלו ואחרות.בטח שלא התכוונתי אליך.

תתפלא אני איתך לחלוטין בהודעה הזו.אני מוצא שאנחנו מדברים את אותה השפה.גם אני רוצה פוליטיקה
    נקיה.אנשי רוח וחזון.מנהיגים שיובילו ולא יובלו.אבל מעל הכל ישרים ונאמנים לדרך.
    הערצתי את בגין וגם את היושרה של בנו.השמות שמנית בהחלט מקובלים עלי. היום כולם מזגזגים ופני הדור כפני הכלב.מאידך חייבים לעשות הכל על מנת לשבור את ההגמוניה האשכנזית/שמאלנית/אליטיסטית.לא לכסח אלא לתקן.לא לשלוט אלא ליצור שוויוניות.לא אוהב את העובדה שהרוב בארץ מחזיק בדעות ימניות
    ואילו ברוב המוסדות והתקשורת שולטת הקליקה השמאלנית.

נערך לאחרונה ב: ‏11/12/11
  2. אורי אדום בנשמה Member

אווו בוקר טוב, אליהו! (או די לזלזל במופגן באינטלגנציית הגולשים..)

ואני אהיה יותר ברור: בביה"מש העליון ההחלטות נגד הימין ובעד השמאל מתקבלות בצורה מובנית. אהרון ברק (אין לאנשים פה מושג מה בדיוק רוחשים לו קולגות בעולם כולו) וממשיכת דרכו האידיאולוגית בייניש דאגו להושיב עצמם בראש כל הרכב שופטים כל אימת שסוגייה מדינית עמדה לפתחו של ביהמ"ש העליון בשביל להבטיח מראש פסיקה בהתאם להשקפת עולמם. כעת שחומות החונטה המשפטית החלו להיסדק, הם מבינים שזוהי רק הסנונית המבשרת את בא האביב ובסוג של קרב מאסף כל התותחים הכבדים נקראים לדגל.

תן לי בבקשה פרשנות אחרת מזו שתיארת כעת למצב מקום המדינה עד היום... http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/dry.Xxx

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏11/12/11
  3. StevieG Member

משהו שלא דיברו עליו מספיק:

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4159483,00.html

הוצאה להורג של מפגין בידי צה"ל. וכן, לירות רימון גז בכינון ישיר(שימוש לא חוקי בנשק) ממרחק של פחות מ10 מטרים, זו הוצאה להורג. רק תראו את התוצאה של הפגיעה במפגין. http://mondoweiss.net/2011/12/idf-kills-pa...weets-fail.html

זהירות, התמונות קשות לצפייה.

גם התגובה על כל העניין של צה"ל היא בדיחה. הם מנסים להראות שהוא ידה אבנים. אוקיי, נניח שכן, והוא יידה אבנים על רכב ממוגן ירי(!), האם זה מצדיק את השימוש הבלתי חוקי הזה בנשק? מדובר פה ברצח, שכן היוררה השתמש בנשק שיכול בהחלט להיות קטלני בכינון ישיר, במודע ובמכוון. האם יעמידו אותו לדין על רצח, או לפחות הריגה? אני בספק רב.

4. vasisualy Member

יידוי אבנים - זו פעולת טרור. מול טרוריסטים נוהגים לא כמו מול מפגינים לא אלימים. לא היה שום רצח או הריגה.
    אם היה מדובר בהפגנה לא אלימה וחוקית - הייתי מסכים. אבל כל פעילות אלימה בכוונת תחילה לפגוע באנשים (וזה שרכב היה ממוגן לא חשוב - לא זה הסיבה שהם זורקים אבנים ובקבוקי תבערה) דורשת תגובה כוחנית.

נ.ב. זה קשור לכל אלה שמשתמשים באלימות, בלי קשר לדת, גזע או דעות פוליטיות.

5. StevieG Member

לא, יידוי אבנים על חיילים היא לא פעולת טרור. פעולת טרור היא כנגד אזרחים. חוץ מזה, אם אתה תתתתחיל להרוג כל מי שמיידה עלייך אבנים, זה לא ייגמר רק בפלשתינאים, אלא ימשיך גם לגבי מתנחלים וחרדים. אה, רגע, הם יהודים. דמם סמיך יותר.

לגבי התגובה הכוחנית, יש מידתיות. יש אמצעים לפיזוק הפגנות. כעיקרון, גם הרימון גז הוא אמצעי כזה, אבל מאוד תלוי איך אתה משתמש בו. כמו שאתה רואה מהתמונה, מדובר היה בכינון ישיר לתוך העין, ככה שלא מדובר כאן היה בכלי להתגוננות או לפיזור ההפגנה, אלא כדי לרצוח.

6. vasisualy Member

זה עדיין פעולת טרור כל עוד לא מדובר בצבא מאורגן משני צדדים. בוא לא נתחיל לשחק במילים - גרילות, לוחמי חופש, פרטיזנים וכו' - כל זה טרוריסטים. פחות מסוכנים, יותר מסוכנים, אך עדיין טרוריסטים. ולטפל בהם צריך כמו בטרוריסטים.
    שוב אתה קוראה לא מה שכתבתי אלה מה שאתה רוצה לקרוא. אני אחזור, אולי בפעם שנייה כן תצליח לקרוא ולו לדמיין. חוזר - כל פעילות אלימה בכוונת תחילה לפגוע באנשים דורשת תגובה כוחנית. שים לב - אין שם מילים "צריך להרוג"!
    נכון. יש מידתיות. יכול להיות ששימוש היה מעבר למידה הנדרשת. לא אתה ולא אני היינו שם כדי לקבוע את זה. כמו שאתה לא רוצה לאמין לממשלה - אני לא מאמין ולו אאמין לאויבינו בסיטואציות כאלה. אך בכל מקראה - שימוש לא מידתי הוא רחוק מאוד לא רק מרצח, גם מהריגה.

7. StevieG Member

בפעם האלף, פעולת טרור היא כנגד אזרחים, לא נגד צבא סדיר. טרור מפעילים כנגד אזרחים, לא נגד חיילים, וחמושים למיניהם.

סחבק, אני אומר, אתם רוצים לפזר את ההפגנה, אין בעייה. תשתמשו באמצעים לפיזור הפגנות. אבל ברגע שהם משתמשים באמצעים האלה על מנת להרוג, אז מה ההבדל בין זה לבין שימוש בנשק חם? מה ההבדל בין דרך הפעולה שלהם לבין דרך הפעולה של אסד?

שים לב: רגע הרצח.

http://www.ynet.co.il/PicServer2/13062011/3608752/IMG_7560a_wa.Xxx

כמו שאתה רואה, הלוחם ה"אמיץ" נמצא בתוך הרכב הממוגן, עם הקנה מכוון למרכז מאסת המפגין. זהו שימוש אסור בנשק(פגיעה בטוהר הנשק, עלק, של צה"ל) ע"פ הנהלים של צה"ל.

8. מזגן Member

"הלוחם האמיץ"? באמת?

זה נשמע כמו איזה פרופוגנדה אנטי ישראלית טיפוסית.

בקנדה למשל על הרבה הרבה הרבה פחות מזה אתה מקבל טיזר מהשוטרים. ואם הייתי זורק אבנים על רכב משטרתי היו יורים בי בלי צל ספק בכלל. בטח ובטח שאם הייתי במרחק כזה מהרכב.

הייתי רוצה להגיד שחבל על ההרוג אבל זה נטו מהטיפשות שלו. איפה עוד בעולם זורקים אבנים על כוחות בטחון ונוהגים בהם בסלחנות?

וגם אחלה זוית צילום יש שם לצלם.

9. Charlton Member

סטיבי ג'י אתה פשוט דוחה אותי, אני בהיי ובמקום לקרוא קצת דברים מעניינים אני נתקל בשנאה שלך לעם ולגזע היהודי..
    הדעות שלך מעבדות את הטעם כי אתה לא לוקח שום דבר בפרופורצייה ואתה כל הזמן חורג ממנה, זה מביך.

10. skyday20 Member

מה אתה רוצה SG? איך הוא יכול לבוא ולתקוף גי'פ של הצבא ולצאת בלא כלום.
    הם מאוד מסוכנים. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/new_let_it_all_out.Xxx
    באותה מידה הוא יכל לבוא לאזרח חסר הגנה שנוסע במכונית רגילה ולדפוק לו אבנים בראש. אין לו שום כוונה תמימה, הוא בא לתקוף והוא נפגע מאמצעי פיזור.
    שילמדו לקח החברים הטיפשים שלו.

נערך לאחרונה ב: ‏11/12/11
  11. Mamadu משתמשים של כבוד היכל התהילה

בפעם ה-1001, פעולה שמופנת כנגד צבא אינה פעולת טרור.
    אם אתה מתעקש שרק פעולה של צבא נגד צבא אחר אינה נחשבת לטרור, אז גזרת על חלק גדול מהמתנחלים את תואר הכבוד "טרוריסטים".
    על "שימוש לא מידתי" צריך להיענש. אם יש לך נשק, אתה צריך לשאת באחריות כשאתה משתמש בו, בעיקר כשהשימוש גרם למותו של מישהו אחר, לא משנה אם התכוונת להרוג אותו או "לנטרל" אותו.

12. שי מנהל ראשי מנהל ראשי

http://a4.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/s320x320/317578_291868190847552_121291931238513_997605_1193806187_n.Xxx

13. StevieG Member

אני יכול לבצע עלייך את אותו הניסוי - ישעבדו אותך, ייכלאו אותך, ייכפו עלייך דברים שאין ברצונך לעשות אותם, יגבילו את החופש שלך באופן כליי, ובאיזשהו שלב אתה לא תתתקומם? לחא מבין איך אפשר לפחד מהאבנים והמקלות של הפלשתינאים כשלמתנחלים יש נשק חופשי והצבא הישראלי... ובכן, הוא צבא, ויש לו כל נשק בעולם. ועם כל זה, מפחדים מאבנים ומקלות פחד מוות?

14. מזגן Member

ההתקוממות הזאת שאתה מצדיק כל כך היא כל כך צבועה ואינפנטילית. מעניין ש"העם הפלסטיני" לא מתקומם כנגד חמאס בעזה. וזה כבר קורה עשורים. ההתקוממות שלהם הוא חלק ממסע נסיון ההשמדה של מדינת ישראל של העולם הערבי ולא איזה מחאה חברתית ומאבק לעבר חיים טובים יותר. את האהבה של הערבים שחיים בתנאים טובים פי 1000 מאלה של הערבים בשטחים כבר חוויתי כשאר גרתי שלוש שנים בנצרת עלית.

ואני לא יודע בפעם האחרונה שלא פחדנו ממקלות ואבנים 10 לוחמים מהיחידה הכי קשוחה שלנו נפצעו וחלקם הגיעו לבית החולים מהספינה הארורה ההיא המרמרה. ואחר כך אנשים כמוך מדברים על שימוש מוגזם בכח.

15. vasisualy Member

זה שאתם תחזרו על המנטרה עוד אלף פעם - לא יהפוך את השקר לאמת.
    יש 2 אופציות:
    1 - הוא טרוריסט. אין מה להוסיף, הכל ברור.
    2 - הוא לוחם גרילה. לפי אמנת האג ואמנת ז'נבה פעילי גרילות - הם קומבטנטים לכל דבר ועניין. ה"מסכן" שנהרג לא יכול להקראה נון-קומבטנט. גם במקרא הזה התנהגות של חייל - הגיונית ומבורכת. אך יכול להיות - לא מידתית.

נערך לאחרונה ב: ‏12/12/11