אקטואליה

הנושא בפורום 'פורום אוף טופיק' פורסם ע"י Der Kaiser, ‏1/4/11.

1. alexshw Member

לא מסכים. החוק הוא לגיטימי. גורמים עוינים יכולים לממן בכוונה אירגונים שמסתתרים אחרי כותרות יפות ובכך לפגוע במדינה מבפנים.

2. Lazarobbie Member

איך הם יכולים 'לפגוע במדינה מבפנים'?
    אין להם מספיק השפעה או כוח. הממשלה הנבחרת היא ממשלת ימין, שבחלקה היא ימין קיצוני פרופר. האירגונים הללו לא מצהירים בשום צורה על כך שהם רוצים לפגוע במדינה, או שעושים פעולות שפוגעות במישהו כאן, יכול להיות שהם יוצאים נגד המדיניות של ישראל- אבל מה רע בזה? זה חלק מדמוקרטיה!

ושוב אני אומר, אם הם עוסקים בפעילות פלילית או עושים דברים לא חוקיים- תגיש נגדם תלונה במשטרה, תתבע אותם לדין! שהרשות השופטת או המבצעת תדאג לזה, לא הרשות המחוקקת!

נערך לאחרונה ב: ‏12/11/11
  3. לייזר Member

מספר שאלות:

האם כסף שמגיע מהשלטון האיראני הוא בסדר?
    האם כסף שמגיע מאדם פרטי איראני הוא בסדר?
    האם כסף שמגיע מהאיחוד האירופאי הוא בסדר?
    האם כסף שמגיע מאדם פרטי מהולנד הוא בסדר?
    האם כסף שמגיע מממשלת ארה?ב הוא בסדר?
    האם כסף שמגיע מאמריקאי כמוני הוא בסדר?
    מה הוא העיקרון העקבי לפיו כל התשובות לשאלות לעיל מסתדרות במסגרת חוק שלא מפלה אף אדם או אירגון לטובה או לרעה?

בכל הדיון הזה לא ראיתי אדם אחד עד עתה שהדעה שלו בנושא היא יותר כשרה מהחוק הזה, שהוא כשלעצמו לא יותר מאשר ?אנחנו לא מסכימים איתם ולא אוהבים אותם ולכן נחסל אותם?. זה לא משנה באיזו רמה החשיבה הפרימיטיבית הזו נעשית, היא עדיין מתרחשת בכל הודעה בדיון הזה, כך שהביקורת המתנשאת על ?החוק הפאשיסטי? היא די צבועה.

נערך לאחרונה ב: ‏12/11/11
  4. Lazarobbie Member

אתה רציני איתי?
    אתה מבין את ההבדל בין רמיסת דעה של מישהו אחר בדיון כזה או אחר בין שני אנשים שמתווכחים ביניהם לבין הצעת חוק שהופכת אירגונים שלא מתיישבים עם דעת השילטון ללא חוקיים?

5. לייזר Member

קראתי את ההודעה שלך חמש פעמים ואני עדיין לא מבין מה ניסית לומר אחרי המשפט הראשון. מכל מקום, אני די רציני.

6. alexshw Member

איך? בצורה פשוטהץ לשתף פעולה עם חקירות של כל מיני ארגונים מחו"ל שכל מטרתם לעשות דגלטימציה לחיילי צה"ל, קרי למדינת ישראל כולה.
    דבר שהתחיל כבר בדו"ח גולדסטון.

אני מסכים לחלוטין עם הימין בקשר לצורך לפקח על פעולות של ארגוני שמאל קיצוני, אני רק לא מסכים עם החוק שקובע את זה רק עבור צד אחד במפה.

7. Lazarobbie Member

יש הבדל בין אנשים שלא מקבלים את הדעה של אדם שמתווכח איתם, ואפילו רומסים אותה, מבטלים אותה לחלוטין לבין חוק שגורם לאירגונים ועמותות שמתנגדות למדיניות של הממשלה להיות לא חוקיות.

8. Lazarobbie Member

אה, עכשיו להשתתף בחקירות של האו"ם זה להיות נגד ישראל? צריך לאסור אירגונים שמשתפים פעולה עם האו"ם?
    למה לא, אם ככה- שישראל תצא מהאו"ם, שכל סיוע שהיא מקבלת מהאו"ם בצורה עקיפה או ישירה ייפסק.

חשבת לעצמך שהדה-לגיטימציה של מדינת ישראל/צה"ל נובעת מהפעולות שמבוצעות בשטחים?

9. לייזר Member

מצוין, עכשיו אתה רוצה לענות על השאלות שלי? להזכירך: החוק מדבר על מימון האירגונים.

10. Lazarobbie Member

החוק מתייחס וייושם נגד ארגונים ספציפיים שהממשלה הנוכחית לא חפצה בייקרם.

11. לייזר Member

ממה שזכור לי, החוק מתייחס לכל העמותות שמקבלות כספים מחו?ל.

העובדה שיישומו תפגע בארגונים שהממשלה חפצה ביקרם אינה רלבנטית. ישנם חוקים כלליים רבים שמגבילים בפועל את האינטרסים של בודדים.

12. StevieG Member

http://www.haaretz.co.il/misc/1.1281465

בשבוע שבו פירסם "בצלם" אומדן שלפיו מספר האזרחים שנהרגו בלחימה בעזה יותר מכפול מהערכת צה"ל (והואשם, בתגובתו הרשמית של צה"ל, בפרסום "דו"ח נגוע באינטרסים זרים"), מנדלבליט מסרב להתכתש עם ארגוני זכויות האדם בכלל ועם "בצלם" בפרט. ל"שוברים שתיקה", לעומת זאת, הוא משגר עקיצה קטנה: "הארגונים הם צינור להעברת מידע לדברים מאוד חשובים, כדי שפעילות צה"ל תהיה נורמטיוויות. המטרה שלי אינה, חלילה, לשים קרקפות של מפקדים על החגורה. אני חותר להגיע לאמת והם באמת עוזרים לנו בכך. שיתוף הפעולה עם?בצלם' הכי בולט. הם עוזרים לנו להגיע לדבר עם עדים, לברר תלונות. הם עושים את שלהם ואני את שלי. האינטרסים לא חופפים, אבל עם כל הביקורת של הארגונים עלינו, מטרתם להגיע לחקר האמת. לעומת זאת, יש לי בעיה עם?שוברים שתיקה', שלא עוזרים לנו להגיע לעדים. זו דרך בעייתית".

13. Gass12 Member

14. Dennis Bergkamp משתמשים של כבוד היכל התהילה

https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/308996_256925687689279_118373564877826_704493_1127449915_n.Xxx

15. StevieG Member

וואלה, סוף סוף ישראל הגיעה למקום באמת מתאים לה להיות. כל העולם צועד קדימה, ורק ישראל צועדת אחורה כמו מדינה מפגרת. ברכות לעם ישראל שבחר את נבחרי הציבור הנפלאים האלה, שעושים פשוט עבודה מקסימה. ואתם יודעים מה הכי מצחיק? שהם רק צוברים פופולריות תוך כדי. מדהים.

ביינתיים, עד שמדינת ישראל תקרוס אל תוך עצמה, אתם מוזמנים לקרוא את הדו"ח של עמות "גישה" שמסביר למה ישראל עדיין כובשת את עזה. זהירות, Xxx.

http://www.gisha.org/UserFiles/File/scaleo...fcontrol_he.Xxx