אקטואליה

הנושא בפורום 'פורום אוף טופיק' פורסם ע"י Der Kaiser, ‏1/4/11.

1. A. Arshavin Member

http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/goodpost.Xxx

2. עד שמצאתי כינוי... Member

בסך הכל הוא לא היה אדם רשע, ולא צריך לשמוח או ללעוג במותו.

3. THE STRETFORD END Member

עד שמצאתי כינוי...

הוא היה מחבל לכל דבר,מחבל של מילים ולפעמים זה חזק יותר מכל רובה
    והנזק שהוא והדומים לו גרמו וגורמים לנו בעולם הוא עצום!

מצור ימי על עזה מאז 67
    טבח במרמרה
    מגן בגופו על תושבי עזה מפני הצלפים שמאיימים עליהם
    דמגוגיה בהשוואה בינינו לבין אבותיו שנלחמו בנאצים

ומי יודע עוד אילו שקרים הוא הפיץ ומי יודע אילו פעולות באירופה הוא עשה(הפגנות,עצומות וכל השאר)כנגד מדינת ישראל.

שיילך להזדיין!

נערך לאחרונה ב: ‏15/4/11
  4. עד שמצאתי כינוי... Member

בוא נראה... איך אפשר להצדיק מותו של אדם ולשמוח לאידו - נקרא לו מחבל.
    לפי הראיון איתו הוא נראה לי הרבה יותר כמו בנאדם מאשר טרוריסט.

ולפי אמות המידה שלך למחבל, גם השמאלנים בארץ שלנו הם מחבלים, אז שימותו גם הם, כי הם חושבים שמה שקרה על המרמרה היה טבח ושהכיבוש התחיל ב-67.

5. THE STRETFORD END Member

עד שמצאתי כינוי...

ראית את הראיון איתו והבנת שהוא בן אדם...אבל איזה בן אדם בדיוק?
    שקרן,שונא ישראל,דמגוג מסוכן כנגד ישראל...מה אני אגיד לך,בן אדם סוכר ממש...

וכתבתי,מחבל לא חייב שיהיה לו רובה ביד.
    גם המהנדס,אבו סיסי,גם הוא לא החזיק רובה ביד אבל ניצל את הידע שלו לפגיעה בישראל
    הבחור האיטלקי ניצל את הלשון שלו לפגוע בישראל גם כן.

אנשים כמו חנין זועבי שהיו על המרמה,שונאי ישראל וזה לא משנה לי אם הם יהודים או לא,שיודעים את האמת אבל ממשיכים לשקר ובכוונה על מה שאירע על המרמרה,כן,מצידי שימותו,אני לא מתייפיף כי אני יודע שהם לא פעילי שלום, אלא במכוון פוגעים בי,במדינה שלי,בחברים שלי,במשפחה שלי.

הסוג הזה של "פעילי השלום" אלו הם מחרחרי הריב הכי גדולים שיש ובגלל שהם נוקטים צד אחד בלבד ובקיצוניות מעוותת.

6. עד שמצאתי כינוי... Member

זה ברור שהם לא ממש פעילי שלום ושהם מאמינים במציאות מעוותת ומוטה לרעה כלפי ישראל.
    אבל תחשוב איך הם הגיעו למצב הזה של להאמין שישראל זה הדבר הכי רע שיכול לקרות לאנושות ושהפלסטינים הם הקורבנות המסכנים.
    התשובה היא תעמולה מאוד טובה ששוטפת להם את המוח דרך המדיה.
    ואני לא מדבר על אנשים כמו אבו סיסי שהוא באמת מחבל, אני מדבר על אנשים מאיטליה, אנגליה, ובכלל מאירופה שחיים בעולם משלהם וסופגים רק מידע שגוי ומוטה נגד ישראל, אם זה מהמדיה או מהמוסלמים שחיים איתם.

הם באמת מאמינים שישראל היא ציר הרשע, ובמקום לקרוא להם מחבלים ולשמוח שהם מתים, כמו לאיטלקי ויטוריו אריגוני, צריך למצוא את שורש השנאה ומקור הבעיה.
    צריך להראות את הצד שלנו, בכל דרך ובכל מקום. ובזה אנחנו נכשלים ובכל פעם מפסידים לתעמולה שמנגד.
    אנחנו נכשלים כי אנחנו לא מתאמצים מספיק, כי אנחנו בטוחים כל כך בצדק שלנו שזה מספיק מבחינתנו. אבל יש עולם בחוץ שחושב אחרת ומוכן גם לפעול.

7. THE STRETFORD END Member

זה שההסברה של ישראל קלוקלת זה משהו אחד.
    שנאת ישראל,שנאת יהודים לחינם זה משהו אחר לגמרי וכשזה מתובל עם המערכת התקשורתית המעולה של הפלסטינאים
    זה קרב אולי אבוד מראש.

מי שיש לו שכל ויושר פנימי יודע לקרוא ולראות את התמונה האמיתית,מבין שלמטבע יש 2 צדדים.
    מי שלא,הוא תמיד "יגן בגופו" מול הצלפים הישראלים שמחפשים לפגוע בתושבים התמימים של עזה
    אבל הוא לא יחשוב ולו לרגע להפגין שם,בעזה כנגד זה שחייל ישראלי נמצא בשבי כבר כמה שנים טובות ובלי שהצלב האדום אפילו יוכל לבדוק לשלומו.

פעילים שכאלה,שימותו,כמה שיותר הרי זה משובח.

8. הקדוש מבוסטון Member

קודם תשכנע את השכן שלך היהודי בבניין ליד שיפסיק ללכת להפגנות בבילעין ושמצקצק שנופלים קורבנות בישראל,אבל שופך את חמתו על כל מבצע שנועד לפגוע במחבלים.
    בוא נתחיל בהם אחר כך תצא בחוץ,אני חושב שהרבה יותר חשוב לשכנע את עצמנו בצדקת דרכנו ומאבקנו באויב לכל צורותיו (ח"כ ערביים,שלום עכשיו וכו..) מאשר לשכנע את שאר האומות שהשנאה שלהם כלפינו לא בדיוק חדשה והתירוץ הפעם הוא מדינת ישראל והציונות.

9. עד שמצאתי כינוי... Member

זה נחמד להראות שאתה לא מתייפף ואומר את דברים שהם לא פוליטיקלי קורקט בלשון המעטה, אבל צריך גם היגיון לפעמים.
    אתה לא יכול לייחל לאנשים למות בגלל שהם נגדך או חושבים אחרת ממך. זו צורת חשיבה של מוסלמי קיצוני, שמוכן להרוג כל מי שנגד האיסלאם.

אז זה נכון שהם צריכים לראות את התמונה הכוללת, אבל התמונות היחידות שהם רואים זה של תינוק פלסטיני מגואל בדם.
    זה כל כך מחלחל ומבעית שזה בעצם מה שמספיק מבחינתם להיות נגדך.
    צריך לבוא אליהם בטענות שהם לא בודקים את הצד השני, אבל לא צריך לייחל למותם.

10. Gass12 Member

אין לך את היכולת לשכנע אותם כי הם נקנו בכסף. בממון רב.
    הבאתי קישורים בעשרות.כולל וידוי של איש שמאל בדבר העובדה שהם מקבלים משכורת קבועה בעד פעילותם בשמאל...הלשנות (גולדסטון),צילומים(הפלת חיילים בפח.הפגנות(בילעין,נעלין).כתיבה (פורומים וכל אמצעי התקשורת.)
    איסוף חומר מרשיע שישמש בהכנת כתבי אישום נגד קציני צה"ל או שרים.באמצעות הגורמים האלו.למשל.....PCHR, CCR, ACLU.
    בדיקת המימון של הגופים האלו מובילה היישר לקרן פורד שלגמרי במקרה
    מעבירה 5-10 מליון דולר מידי שנה לקרן החדשה לישראל.
    ארגוני הקרן החדשה אשר קשורים בצורה זו או אחרת לתביעות או לארגונים התובעים הם:

א. עדאלה
    ב. קואליציית נשים לשלום
    ג. הטלוויזיה החברתית
    ד. הוועד הציבורי נגד עינויים
    ה. המוקד להגנת הפרט
    ו. בצלם
    ז. במקום
    ח. גישה
    ט. האגודה לזכויות האזרח
    י. רופאים לזכויות אדם
    כ. רבנים למען זכויות אדם
    ל. מחסום ווטש

פעילים כגון עו"ד מיכאל ספרד (היועץ המשפטי של תנועת "יש דין") וד"ר ישי מנוחין (מנכ"ל "הוועד הציבורי נגד עינויים") מתבטאים בצורה שאינה משתמעת לשתי פנים בנוגע לסוגיה זו, ומבהירים כי על האישים העומדים בראש המערכות הביטחוניות במדינת ישראל לתת את הדין על פשעי המלחמה שצה"ל כביכול מבצע בשטחים ובעזה. בעבר, בתפקידו כדובר תנועת "יש גבול" (אשר אינה נתמכת על ידי הקרן החדשה), פעל מנוחין להגשת תביעות באנגליה נגד דורון אלמוג, משה יעלון ודן חלוץ.

על תפיסתה הכללית של נשיאת הקרן החדשה נעמי חזן ביחס לפעולות צה"ל ניתן ללמוד מעצומה של ארגון "נציבות נשים בינלאומית" (IWC). על העצומה שפורסמה ב-29 לדצמבר 2008, יממה בלבד לאחר תחילת מבצע "עופרת יצוקה" חתומה נעמי חזן ובה נכתב בין השאר: "... אנו דורשות לעצור מיידת את ההתקפה של כוחות הצבא הישראלים בעזה, אשר כבר גרם למותם של מאות. השחיטה הזו רק יכולה ללבות את הסכסוך..."....

אז עכשיו תגיד לי? מה אתה חושב?ניתן לשכנע אותם?

11. שי מנהל ראשי מנהל ראשי

3 רקטות נפלו ליד אשדוד וליד חוף אשקלון, אין נפגעים ואין נזק.
    רק לי יש את התחושה שערב פסח יהיה מתח רציני?

12. THE STRETFORD END Member

עד שמצאתי כינוי...

אני לא מייחל למוות של מי שחושב אחרת ממני,אני מאחל מוות למי שפועל נגדי ופעילי השלום המזוייפים הללו פועלים נגדי(אם בגלל שמשלמים להם על זה או בגלל שנאת חינם) וכתבתי לך באיזו צורה ומילים - יש להן כוח עצום.
    קליפ כמו הראיון עם אותו פעיל איטלקי שמגיע דרך היו-טיוב למאות אלפי אנשים בעולם,העוצמה של זה היא כמו של מטען חבלה,שטיפת מוח והרעלת אנשים שרוצים לדעת יותר על מי נגד מי ומה לעזעזל קורה במזרח התיכון.

אני לא הולך להרוג אותם אבל אם הם עושים זאת בינם לבין עצמם,אני מברך על כך.

אין מה לנסות ולשכנע בהגיון את אותו פעיל איטלקי והדומים לו,אתה לא יכול לדבר בהגיון אל מי שלא מחפש את ההגיון.

13. עד שמצאתי כינוי... Member

Alon Harazi

מבצע אפיקומן? מצה שמורה? ביעור חמץ?

אתה יודע מה, נראה לי שביבי מחכה בדיוק לפסח רק בשביל השם.
    כי אני לא רואה סיבה נוספת למה אנחנו מחכים.

אז מה אם הרקטות נפלו רק ליד, עצם האזעקה שפעלה, מביאה חרדה איומה לכל תושבי העיר.
    גם אחרי שהשתחררתי רק לפני שבועיים, אני מוכן לחזור עכשיו למילואים בשביל מבצע נרחב.

STRETFORD
    בתור אחד שאיבד חבר טוב, אני לא יכול לתאר לך כמה גרוע יכול להיות המוות והאבדון, וכמה הרסנית יכולה להיות ההשפעה שלו על המשפחה והחברים.
    אלא אם כן מישהו בא להרוג אותי, אני אהרוג אותו לפני.
    פעילי "השלום" בינתיים לא הרגו אף אחד, גם אם המילים שלהם כואבות וחודרות כמו סכין בלב.

14. THE STRETFORD END Member

עד שמצאתי כינוי...

גם אני איבדתי חברים טובים,אחד בפיגוע כשהיה חייל(הפיגוע בבית ליד ב 95) וחברים בתאונות דרכים
    ככה שגם אני ואני מניח כמו כל אחד פה,יודע מה זה מוות ואבדון כזה או אחר מקרוב.

אני לא מרגיש שום נקיפות מצפון על אי הצער שמחבל פוליטי במסווה של פעיל שלום הומניטרי נרצח ע"י מחבלים עם נשק.

15. Gass12 Member

המשטר האיראני לא חוסך בשום מעשי זוועה נאלחים לדכוי החשק למרוד.
    הוצאה להורג פומבית. הועלה ע"י אזרח איראני האשה המוצאת להורג בהריון.
    חיות אדם בהמות!
    http://www.youtube.com/watch?v=_nsv8ZEmSXg&feature=youtu.be

נערך לאחרונה ב: ‏16/4/11

משתמשים שצופים בדיון זה (רשומים: 2, אורחים: 12)

1. LFC-Gerrard1
  2. אמיר ע