אקטואליה

הנושא בפורום 'פורום אוף טופיק' פורסם ע"י Der Kaiser, ‏1/4/11.

1. The_Arsenal Member

על אגד ודן יש כותרת פחות בומבסטטית מיושבתו. כתוב ברוב האתרים שצפויים שיבושים. באתר של אגד כתוב שייתכנו שיבושים בשעות הגודש. יש לי תחושה שיהיה די בסדר...

2. vasisualy Member

אגד בדרך כלל מקפיץ ל החברי הקואופרטיב (מנהלים, פנסיונרים וכו') כדי להתגבר. כלומר - יש אוטובוסים, אך פחות מהרגיל.

3. שי מנהל ראשי מנהל ראשי

זה מה שאני ראיתי:
    "חברות האוטובוסים אגד ודן ורכבת ישראל ישבתו החל מהשעה 6:00, וישתקו את התחבורה הציבורית בישראל, מה שצפוי להביא לעומסים כבדים בכבישים".

4. FelaKaT Member

5. Bluekipper Nil Satis Nisi Optimum

אוטובוסים מאחרים, שיבושים ברכבות, טיסות מתעכבות, משרדי הממשלה בקושי עובדים, איפה השביתה? סה"כ עוד יום שגרתי במדינת ישראל.

6. סטפן שאלוי Member

7. אורי אדום בנשמה Member

מורשת רבין=מפעל לייצור מצבות.
    כל פולחן הקדושים ומשטרת הזיכרון של השמאל הבולשביקי תכליתם רק לסמם את התודעה הקולקטיבית נוכח המציאות המדממת זה עשור וחצי, פרי הביאושים של האסון לדורות אוסלו.

8. אלי מתחן Member

את מי בדיוק הבעיות של משפחת רבין מעניינות?

9. Igi Member

10. Vanitas Member

מסתבר שיש עדיין כאלו שאולי מקנאים וגם רוצים שירצחו להם בן משפחה כדי לקבל הטבות מהמדינה http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx

11. Ice Cream חסה

מבחינה כספית זה לא מה שימוטט את תקציב המדינה ולא מה שיגזול משהו מציבור אחר, כך שאפשר להחליק.
    מהבחינה הסימבולית אם לא עושים כלום לח"כית (שנשבעה אמונים למדינה) שהשתתפה במשט פרובוקטיבי ואסור שעיגן בתוכו טרוריסטים ותחמושת שהיא ראתה בבירור וגם התנגדה לסמכות של צה"ל באותו אירוע, אל תצפו לניסים מצד ממשלת ישראל. חבל להתעצבן בגלל 6 מגנים (תחשבו על אוהדי ארסנל ומה הם צריכים לסבול בגלל מגנים http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx)

12. StevieG Member

יובל רבין הלך עם ביבי ותמך בו. אני פשוט לא מצליח להבין איך הוא יכול לתמוך בנתניהו. מתחלחל מזה. ולהזכירכם:

אה, וכמובן הסירטון המפורסם של החמישייה. לא מצחיק, מפחיד.

אני נגד כל פסטיבל רבין. לא מעניין אותי האיש, מעניין אותי המעשה. מרוב הדיבורים והפולומוס על האיש, שהיה שנוי במחלוקת, כולנו שוכחים שהסיבה שהיום הזה הוא כ"כ טראומתי, הוא שמדובר ברצח פוליטי. לא למדנו לקח מאז, והכתובת היום על הקיר(וכתוב בה "תג מחיר"). הדבר המפחיד פה הוא שכולנו יודעים שזה יקרה שוב, ומאותו מחנה, כי יש בארץ סובלנות לדעות הקיצוניות הנאציות האלה. לא עושים כלום נגד התג מחיר וזה ייתדרדר למעשי אלימות ורצח כנגד ערבים ושמאלנים. למישהו יש ספק בכך? אנחנו במדרון חלקלק, וכדאי לעצור את זה עכשיו.

13. סטפן שאלוי Member

סטיבי:

אתה מציג רק צד אחד של המטבע, וחבל.

אינני יודע בן כמה אתה, אבל אני זוכר היטב את ההסתה נגד כל הימין, ואת הטלת כל האשמה עליו. ואל תגיד לי ששתי הרציחות הפולטיות היותר מפורסמות היו של אנשי שמאל ע"י אנשי ימין, תאמין לי שאני יודע.

ב 1996 כל התקשורת ללא יוצא מן הכלל התגייסה למען ניצחונו של שימון פרס, שהפסיד.

את האזכרות הראשונות לרע-בין אני עוד זוכר, והן היו במתכונת שהזכירה מאוד את האזכרות בברית-המועצות.

והנה תזכורת בשבילך:

אכן, לא היו קטיושות, רק קסאמים, גראדים, קורנטים, פצמ"רים, וסתם טרור. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/mad.Xxx

14. Ice Cream חסה

דווקא אני מעדיף שהיום הזה יוקדש להנצחתו (אבל באותה מידה גם יהיו ימים שיוקדשו לגולדה, בן גוריון, בגין וכו' באותה מידה) ולא לחוג סביב הנושא של שלום.

זה שחובה למגר רציחות פוליטיות ולעשות הכל כדי שזה לא יקרה שוב זה יפה (ואני לא יכול לומר שאתה טועה עם כל הריסוסים של "תג מחיר", למרות שאני מקווה באמת שזה באמת הכוונה האחרונה של אותם מרססים), אבל מה עם הרצח הפוליטי של שר בממשלת ישראל 6 שנים אח"כ? את זה אי אפשר למגר במילים, אלא במעשים...

משהו שעולה לי לגבי כל הקונספירציות על רצח רבין: שמעתי פעם שהרופא שניתח אותו התאבד, רופא אחר ירד מהארץ.. יש אמת בכל זה?

15. StevieG Member

הרוצח של גנדי היה פלשתיני. אל תערבב בין שמחה לשמחה.

הרוצח שלו, אגב, לא השתחרר בעסקת השבויים האחרונה.

שאלוי, כשרבין נצח הייתי בן 6. אבל כשאני רואה את התמונות האלה של כל ההמונים בכיכר ציון, אני יכול להבין למה היה עליהום על כל הימין. זה לא היה קומץ, זה היה המיינסטרים של הימין.

לגבי הסירטון, זה שהוא טעה בנבואה שלו( הירי התחיל 6 שנים אחרי מותו), לא אומר שהוא טעה בכך שהליכוד מפחד פחד מוות מהשלום. יש דינמיקה במזרח התיכון שמשתנה פה במהירות. מי חשב לפני שנה שמובארק וקדאפי לא יהיו איתנו עוד?