ליצן (או פלצן?..) - זה אתה. תחליט - האם היחס זה חשוב או לא? לא אני הזכרתי אותו - אתה טענתה שזה חשוב. אחרי שתפסתי אותך על השקרים - אתה בעצמך כותב שהיחס הזה לא שווה כלום. נו? מה בעיה - שקרן פעם, תמיד שקרן! תמשיך כך! Gass12, תודה! חסכת ממני הרבה כתיבה! רק אוסיף נקודה אחת. לסינים (מדינה) ממש לה החפת אם ימותו כמה עשרות מיליוני סינים אם זה יהיה לטובת הסין. כלומר - אם הם יחליטו שצריך למוטת ארה''ב - אין להם בעיה שימותו גם סינים. הם יעשו את זה בלי לחשוב פעמיים. אבל נכון להיום יותר נוח להם פשוט להחזיק את ארה''ב בביצים. עובדה - אמריקאים פוחדים מהם, סוגרים עניים על כל הדברים ה"לא טובים" שסינים עושים. השאלה היא רק אחת - האם סינים ירצו גם להכתיב לארה''ב מה לעשות ומה להגיד. אם כן - נראה כולם כלב אמריקאי מאולף.
אין לי שום מושג על מה אתה מדבר. זה לא קשור לסינים שימותו, זה קשור לכלכלה. כרגע העם הסיני עסוק בשאיפות התקדמות כלכלית, ביום שזה ייעצר, תהיה לממשלה הסינית הרבה יותר עבודה כדי לשמור על מקומה. הקפיטליזם הוא זה שמשאיר שם את המפלגה הקומוניסטית בשלטון. סין קונה את הדולרים (או אג"ח אמריקאי) כדי לשמור את היואן נמוך, יואן גבוה משמעותו מכה כלכלית לכל מזרח סין שיגרום למשבר שאפילו אחרי המהפכה הקומוניסטית לא ראו כמוהו. החברות האמריקאיות יעבירו את הייצור למדינות קצת יותר זולות ומיליוני מפעלים יעמדו שוממים. הבנייה הסינית היא עוד אחד מהדברים שסין שבויה שלו. הם חייבים להמשיך לבנות. יצא לי להיות בערים שלמות בסין שאף אחד לא גר בהם, בכבישים של 4-6 נתיבים במקומות שלאף אחד אין רכב ובקניונים שאף אחד לא קונה בהם. הבעיה שלהם היא שהם לא יכולים לעצור את הבנייה, הבנקים מממנים את כל מיזמי הענק האלה בחסות הממשלה הסינית למרות שאין בהם שום צורך כדי לספק תעסוקה לכמויות אדירות של סינים שבאו מהכפרים בלי שום השכלה או יכולות להתקדם בעצמם.
ואסילי, 1) טעית בכל המספרים. טעית בחוב של אמריקה, טעית בחוב של בריטניה, טעית בחוב של איטליה. 2) טעית בחשיבות שניסית לייחס למספרים הנ?ל. 3) אתה משקר כשאתה מנסה לעוות את התיקונים שלי לדבריך: אמרתי לך שלגודל של החוב האמריקאי ממנו התרגשת אין משמעות בפני עצמו אלא כאחוז מהתל?ג. מאותו רגע למספר יש משמעות קונטקסטואלית ביחס לשאר הכלכלה. אתה כמו ילד שאחרי שאומרים לו לא לקפוץ לתוך שדה קוצים מסרב לקפוץ לבריכה. 4) אתה מזיין בשכל מהרגע שפתחת בדיון הזה: אין לך שמץ של מושג על מה אתה מדבר בנוגע לחוב של ארה?ב או כל מדינה שהיא. ניסית לדחוף הערה מתחכמת ולא רלבנטית ומאז אתה מציק עם שטויות. לך רדוף אחרי הילדים שלך ועזוב אותי בשקט. MJC, האם אתה חושב שסין יכולה להרשות לעצמה, מבחינה חברתית, ?לעצור?? האם המומנטום החברתי הפרוגרסיבי חלש משמעותית מזה הכלכלי? אני לא מאלו שחושבים שעם קפיטליזם יבוא החופש האישי, אבל החשיפה לעולם המערבי היא משהו משמעותי. אשמח לשמוע על חוויותיך במדינה, בהקשר הזה ובכלל. אני סקרן מאוד.
נו טוף אתה אני ראית זה מצוקה גדול ידיים קטן כותבת קשה מילים אותיות אני חייבת עוזרת אתה http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx
הפוך גוטה הפוך.סין שומרת על שער יואן נמוך בכדי לעודד רכש מצד יבואנים אמריקאים. מאידך המדיניות המוניטרית הזו גם די חוסמת יבוא מקביל.(ז"א יבוא מארה"ב לסין).מעצמה כלכלית.בטחונית ומדינית כמו ארצות הברית לא יכולה להסכים שיחזיקו אותה בביצים.נעשו מספר צעדים כמו הגבלות ומכסות על יבוא מסין.אבל נו נו נו חזק של הסינים (לחיצה עזה על האשך השמאלי)הבהירה היטב מי כאן בעל הבית. בינואר האחרון ביקר הנשיא הסיני הו ג'נטאו בארצות הברית.אובמה ניסה למשוך לכיוון הצהרות בנושא זכויות האדם ושיפור במאזן היבוא-יצוא. ולכן הנשיא הסיני התקבל בכבוד השמור למלכים בניגוד לנשיא בוש שנמנע מכך. אובמה אף קרא לילד בשמו. "אנחנו רוצים למכור לכם כל מיני מוצרים. מטוסים, מכוניות, תוכנות מחשב וזו הזדמנות לעסקים. עליית רמת החיים בסין תגדיל את כוח הקניה". בתאכלס אובמה קיבל תשובה ברוח הזו :"השגנו הסכמים חשובים. בחנו את מערכת היחסים בינינו. הצד הסיני מעריך את מחויבות אובמה למדיניות יעילה של וחיזוק היחסים. נישאר ביחסים קרובים בשיחות טלפון ומכתבים להגברת האמון בין מדינותינו. אנחנו מאמינים שהכלכלה העולמית מתאוששת מהמשבר, אבל יש עדין חוסר ודאות. הסכמנו לחזק את התיאום". http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/tongue.Xxx זה לא משפט שאומרים לכוניפה שמבקשת את הטלפון שלך.אל תדאגי אני אתקשר.אשלח לך מכתב? http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/rolleyes.Xxx
דו"ח סודי של ממשל קלינטון: פירעון חובות ארה"ב יגרור השלכות מפחידות דו"ח כלכלי שהוכן בתקופת הנשיא קלינטון ונגנז בזמנו, ממחיש כיצד העדיף הממשל לגלגל את האחריות בסוגיית הגירעון העולמי לנשיא הבא אחלה נשיא היה קלינטון: "שלום, מוניקה". http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx אחלה גידול היה של מגזר השירותים הפיננסים, כמו הבולבול של קלינטון לפני מוניקה: עכשיו, המגזר הצטמק, וכל יום שישי ה"קבלת-שבת" שלי זה לקרוא כמה בנקים נסגרו. הבולבול התכווץ.
הם היית קורא ספרים - היית יודע ש"וסילי" ו"וסיסואלי" - דברים שונים לגמרה. אבל זה יותר מדי לאמריקאי ממוצא להבין את זה! 1. אני טעיתי במספר אחד ותיקנתי את עצמי לבד. אתה - שיקרת. יהי הבדל הקטן. 2. אין שום טעות - חוב זה חוב. במאוחד בשהוא רק גודל. 3. מי שמעוות - זה אתה. כשמשנה גישה לפי רצון שלך. 4. הייתי שמח לזיין לך בשכל - אבל אי פשר לזיין במה שלא קיים. אל תחיה באשליות - מי צריך אותך בשביל לרדוף? אולי רק כלבי מנהטן.
זה בדיוק מה שרשמתי, רק שלא כל מה שהסינים מייצרים זה לחברות סיניות. כמעט כל החברות הגדולות בעולם מחזיקות מפעלים בסין, והיואן הנמוך זה מה שעוזר לרווחיות שלהם. עלייה של היואן תגרום העברה של הייצור לאפריקה ושאר מדינות נחשלות ברחבי העולם ולמכה כלכלית לסין. סין לא יכולה להרשות לעצמה לעצור. התפתח שם מעמד ביניים עצום שחי ברמת חיים של המערב לגמריי. לא סתם שנגחאי ובייג'ין הן מהערים הכי יקרות בעולם. המפלגה הקומוניסטית הגיעה למסקנה שרק עם קפיטליזם הם יצליחו להחזיק בשלטון, ואכן, העובדה שסין כיום היא ארץ ההזדמנויות הבלתי מוגבלות, כמו שאמריקה הייתה בשנות ה70 גורמת לסינים לא לחשוב על מהפכות אלא לחשוב על העתיד שלהם. החופש האישי קיים בסין הרבה יותר ממה שהיית חושב, מהקומוניזם נשאר רק השם. כל עוד אתה לא פועל נגד השלטון אתה חופשי לעשות מה שאתה רוצה. יש אותו מספר של אנשים עם דרכון בסין כמו בארה"ב. לממשלה הסינית יש יתרון אחד בולט על ממשלות אחרות וזה מחסום השפה. מעט מאוד סינים יודעים אנגלית ברמה סבירה כדי לקרוא ולהתפתח, ואתרים טאיוואנים וסינגפורים שאולי יכולים לכתוב דברים נגד המשטר חסומים. חוץ מזה, כמו שאמרתי, לסינים אין זמן להתעסק במחאות, הם רוצים להתעשר.
גם כשהעבירו את הייצור לסין מתישהו לא היה את זה, זה משהו שמתפתח. הסינים כבר מתחילים להעביר את הייצור לתאילנד ודרום מזרח אסיה.
אתה לא צודק! כאשר התחילו להעביר לשם תעשייה - כבר היה להם תשתית לזה. לא כמו היום, אבל הרבה, הרבה יותר ממדינות אפריקה! פשוט אין מה להשוות! נכון! אבל הם עושים את זה לא סתם אלה מכינים שם תשתית! וגם המדינות האלה, יהיו תחת פיקוח שלהם. כלומר - העברה למדינות אחרות שמוכנות תשתיתית יעשה להם טוב.
איזה תשתית הייתה בדיוק? אחרי המהפכה שסין כולה הייתה שבורה והרוסה? ביום שבסין תצטרך לשלם לעובד יותר ממה שהחברות הזרות מוכנות, הן יעבירו את הייצור למקומות אחרים, וזה עדיין ישתלם להם. תנסה לחשוב מה יקרה לפוקסקון (יצרנית כמעט הסמארטפונים) ול500 אלף העובדים שלה בכל מפעל אם לא יהיה מה לייצר שם.