אקטואליה

הנושא בפורום 'פורום אוף טופיק' פורסם ע"י Der Kaiser, ‏1/4/11.

1. FelaKaT Member

לא שאני יודע מה זה עשרות דונמים של דלק, אבל הסיפור לא היה ולא נברא. מוזמן לבדוק את המקורות שלך.

2. Gass12 Member

Lebronזה פופוליזם זול.אתה נתפס למעשים בודדים של ימין משיחי שאף אחד אינו מסכים איתם לא בימין ולא בשמאל
    אבל כששמאלן מצוי אומר לי נו מה אתה רוצה זכותם לשוב להנה כי הם ילידים זה נקרא לאמץ את הנראטיב של הערבים ולשכוח מעשה פלאים
    את הנראטיב והזהות שלך.כשכל השמאל הציוני לשעבר מתנגד לחוק הלאום.
    ואני עדיין לא התחלתי (עשיתי זאת מליון פעמים ולא בזין שלי לחזור על זה)לספר על נזקי גרורות הקרן כמו שוברים שתיקה שמשקרים באופן שיטתי
    כמו בצלם שעושים אמבושים לחיילי צה"ל.וגרורות שמכפישות ונלחמות במדינת ישראל בחו"ל.

תקשיב גבר.אני יודע שאתה ציוני ולכן איני מייחס לך את הדברים שלעיל אבל,אחרי אוסלו הבחירה היא בין הדרך שלהם שכבר נוסתה באסון אוסלו
    לבין הדרך שלנו שהיא הכרה הדדית אמיתית ונסיון לחיות בלא מלחמה,זו התחלה קטנטנה אך חיונית והכרחית.את זה החברים שלך לא מפנימים.
    ועכשיו אומר לך את שורת הסיכום שלי על פי תובנות שנצרבו עמוק עמוק אצלי כתוצאה מלימוד אינסופי של האסלאם ומאת שנות הסכסוך .

שלום לא יהיה לעולם!זה או שתהיה חזק ותחיה על חרבך או...שלא תחיה.

כל הסכם שיהיה יקרא תאהדיה או הודנה ויחול לפרקי זמן קצובים.
    זה המקסימום שניתן לשאוף אליו ולא בגללך אלא בגללם.האסלאם אינו יכול לחיות במצב של שלום עם שתי הדתות האחרות. זו אקסיומה נקודה!!
    שהרי עצם עשיית השלום הינה זניחת מצוות הג'יהאד.
    כפועל יוצא של הדבר הזה אני לא רוצה לתת יותר ממה שאני חייב ומוכרח לתת וזהו.
    השמאל ימשיך לתקוע מקלות בגלגלים ויעשה כל טריק מלוכלך להפיל את שלטון הימין אבל לא יצליח.

3. YYY El sabio de Hortaleza היכל התהילה

מזגן, אתה סתם ביזבזת תחמושת. במקרה של עזריה "הולך עם האמת שלו" משמע ממשיך לטעון שהמחבל לא נראה מנוטרל.

4. Lebron Member

ליטר כמובן :)
    והנה המקור: נעצר ע"י שב"כ לפני ההתנתקות: מקום 9 ברשימת בנט

5. FelaKaT Member

זה לא מקור; זו כתבה. אומר לך שוב, תבדוק את המקורות שלך (למשל תבדוק את הדיווחים על המעצר שלו בזמן ההתנקות).

6. Lebron Member

אני לא חושב שביבי, ישראל כץ, איילת שקד או בנט חושבים כמו סמוטריץ או יהודה עציון, אבל הם כן נותנים להם לגיטמציה (ראיתי במו עיניי את נתניהו לוחץ יד לחברי המחתרת בכנס של מרכז הליכוד למכן בית המקדש). הם כבר היום עם השפעה בתוך הליכוד והבית יהודי (בעיקר בתקומה), ואני חושש שבעתיד הם יהפכו למיינסטרים.

מעולם לא תמכתי באוסלו ואני אגלה לך סוד, אני לא מתנגד נחרצות למדיניות הביטחונית של נתניהו (אפילו מעט ימינה ממנו בעניין הזה) ומקבל את עקרונות קיר הברזל של זבוטינסקי, אבל זה לא אומר שאני חייב לאהוב את התעמולה הלאומנית של הליכוד, סגנון ההנהגה או המדיניות בנושאים אחרים.

נערך לאחרונה ב: ‏30/8/18
  7. מזגן Member

שמעתי שהוא מאוחר יותר נעצר עם גלונים של עצי זית.

8. מזגן Member

שים לב שלא דיברת על עזריה אלא על ״הימין״ שמגן עליו בחירוף נפש. גם כן עזריה כולה חייל מושתן. עשו ממנו מומחה טרור מינימום. רואים בקלטת טוב מאוד באיזה מצב האירוע ובאיזה מצב המחבל. הוא יכול לטעון מה שבא לו.

Lebron אוהב/ת את זה.
  9. Lebron Member

אם כך הדבר אז אני חוזר בי, אבל עמדתי לגבי סמוטריץ' נותרה בעינה, מדובר באדם קיצוני ומסוכן ואשמח לראות אותו מחוץ לכנסת הבאה

10. סיונרה Member

כרגיל, עולם צבעוני רואים דרך משקפיים צבעיוניות. מה שיפה, זה שקשה לך אפילו לתפוס את העובדה שיש אנשים שאשכרה מסתכלים על התנהגות של אנשים ולא על איפה סבא שלהם נולד.

11. Gass12 Member

טור של רון פרושאור אודות קורבין השקרן הצבוע הפחדן והאנטישמי .מותר לך לשנוא אותנו קורבין המנוול,אתה מצטרף בזאת לשורה ארוכה של שונאים
    אבל לפחות תהיה מספיק גבר לצאת מהארון (האנטישמיות)
    https://www.israelhayom.co.il/article/583077

12. alexshw Member

13. מזגן Member

בעיתון בית הספר היסודי שלי היו כתבות יותר רציניות מזו.

״התגלה השבוע כי בשנת 2010 טען הפוליטיקאי שגורמים מישראל שולטים בנאומיו של מחוקקים בפרלמנט הבריטי״ => ״לתפיסתו של קורבין, היהודים שולטים בתקשורת ובכלכלה״

מה לעזאזל...

Uli Hoeness אוהב/ת את זה.
  14. Uli Hoeness Wer nicht hüpft ist ein blau-weißes Arschloch

15. alexshw Member

זה לא משנה את מה שכתבתי.

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

משתמשים שצופים בדיון זה (רשומים: 2, אורחים: 25)

1. טל.
  2. DRORIKO