אקטואליה

הנושא בפורום 'פורום אוף טופיק' פורסם ע"י Der Kaiser, ‏1/4/11.

1. Mamadu משתמשים של כבוד היכל התהילה

כרגיל, אין קשר.
    כפרה עליך, אני אענה בצורה הכי ישרה.
    מגיע לכם זכות להגדרה עצמית, מגיע לכם לחיות במדינה משלכם, אבל בעסה בשבילכם, הארץ שבה הקמתם את מדינתכם הייתה מיושבת באנשים עם שאיפות לאומיות שאינם מעוניינים להשלים עם מדינה יהודית ולהסתפק בזכויות אזרחיות.
    למה שהפלסטינים לא מגיע מדינת לאום בניגוד לשאר מדינות ערב? למה שזכות ההגדרה שלך תבוא על חשבון זכות ההגדרה של הפלסטינים?

2. Mamadu משתמשים של כבוד היכל התהילה

לא דיברתי על חוק הלאום.
    ובכל מקרה, סבבה, אני מבין מה שאתה אומר, ובגלל זה אני חושב שהפתרון לעניין הזה לא יבוא דרכנו, זה יקרה רק כשהיהודים ירצו בכך, איך ומתי זה יקרה, זו שאלה שאין לי תשובה לגביה.

3. Gass12 Member

זה בדיוק למה אני מכבד ומעריך אותך הכנות!!.
    הכל טוב רק שהעובדות שלך אינן מדוייקות.
    רק תאמר לי מאיפה אתה מתחיל את ההיסטוריה שלך ואוכיח לך בשלוש דקות שהנתונים שבידיך שגויים

4. DRORIKO Member

למה אין קשר? למה אין קשר? אתה הרי טוען שערביי ישראל יודעים להרים את קולם נגד אסד, הידיעה שהבאתי סותרת את זה לגמרי. אתם חבורה של מוגי לב, מילה אחת רעה על אסד אתם לא מסוגלים להגיד, אבל על נתניהו אתם גיבורים גדולים. לוחמי צדק דה לא שמטע

5. Mamadu משתמשים של כבוד היכל התהילה

אין לי נתונים שגויים, והאמת שאני לא זקוק לנתונים.
    עצם העובדה שערבים נלחמו בציונות מהרגע הראשון שהבינו שהארץ נשמטת להם מבין הידיים, ושהערבים אזרחי ישראל ממשיכים להתנגד לזהות היהודית של המדינה על אף שמצבם טוב יותר ביחס לערבים במזרח התיכון, מוכיחות שהפלסטינים הם לא אסופה אקראית של אנשים בלי שאיפות לאומיות.

6. optimus Member

יש שאלה גם איפה? מדינה אחת בעזה ואחת באיו"ש?
    וקשה לי לראות את זה קורה כי הערבים מסרבים להניח את הנשק.

7. Mamadu משתמשים של כבוד היכל התהילה

אי אפשר להסיק מעמדה של מפלגה ספציפית או מאדם ספציפי משהו שהוא תקף לכלל האוכלוסיה הערבית.
    אם אביא לך עכשיו אמירה של פוליטיקאי מפלגה אחרת שמגנה את אסד, תגיד שכל הערבים נגד אסד?

8. DRORIKO Member

מה אדם ספציפי? הרשימה המשותפת זה אדם ספציפי?

9. Mamadu משתמשים של כבוד היכל התהילה

כאילו שאם מחר הערבים יניחו את הנשק (הדי מפגר ביחס למה שיש לישראל להציע) ביבי ובנט יתנו לפלסטינים מדינה.
    ממשלות ישראל לשורותיהן מעולם לא רצו לתת לפלסטינים מדינה, ללא שום קשר להאם יניחו או לא יניחו את הנשק, זו מעולם לא הייתה שאלה בטחונית. כל עוד העולם מאפשר, ישראל לא תחדל מלשלוט בכל מטר אפשרי מארץ ישראל.

10. Mamadu משתמשים של כבוד היכל התהילה

בתוך הרשימה הספציפית כולם נגד אסד ומשטרו, למעט החד"שניקים.

11. DRORIKO Member

אז למה היא לא פרסמה הודעת גינוי? למה כשג'מאל זחאלקה מגנה את האירוע המדובר הוא לא מזכיר את אסד? הוא שכח את השם שלו?
    רק תחשוב איך המנהיגים הישראלים היו מגיבים אם חס וחלילה היו טובחים באלפי יהודים בגולה. עזוב רגע צביעות, זה די מציג את העם שלכם בתור בדיחה(לזה תוסיף את אבו מאזן שמתנגד לחילופי שטחים כי הוא לא רוצה חלילה עוד פלסטינים אצלו) הרי הא' ב' של לאומיות זאת סולידריות, היא לא באמת קיימת אצלכם. המצאתם לכם איזה עם רק בשביל להתנגח בציונים. אתם לא פלסטינים, אתם פשוט ערבים סונים.

נערך לאחרונה ב: ‏12/8/18
  12. Gass12 Member

דיברתי דווקא על הוכחת הקנין בסגנון "של מי האדמה הזו היתה קודם".
    לא נחפור אחורה יותר מדי שנים כי עשינו זאת בעבר ואתה יודע שההיסטוריה מנצחת ביג טיים לטובת היהודים. אני דווקא מעונין לזרום איתך.
    הבט, מכל זווית שתבחן את זה החל מתחילת המאה ה עשרים (1900+) הערבים הוכיחו סרבנות ועקשות ללכת על כל הקופה במשחק סכום אפס.
    יודע למה אני מעריץ את דוד בן גוריון?דווקא בגלל יכולת החזון שלו להסכים ולקבל את הפיצי פיצי מדינה שהציעו ליהודים בתוכנית החלוקה ב1947בניגוד גמור לבית הלאומי הענק שאושר בסן רמו
    והוא אמר כדלקמן :"אני אקבל ואכריז על מדינה יהודית.אם הערבים יסכימו לקבל את תוכנית החלוקה שנתנה את רוב שטח המריבה לערבים ואחוז קטן ליהודים? אז זה מה יש!!!
    אבל אם לא אז גבולות המדינה יקבעו במלחמה.
    אני אשם שניצחנו ב1948?
    אני אשם שניצחנו ב1956?
    אני אשם שניצחנו ב1967?
    ומה זו הבכיינות הזו לאחר כל הפסד,תחזירו לי!אין משחק!לא מסכימים!?
    הפסדתם.אז במקום להיות חכמים ולפתור את החרא הזה בהסכם הגיוני שמעניק את הזכות לחיים טובים ושקטים גם לכם וגם לנו?מה עושים המנהיגים
    שלכם? ממשיכים לטעות .
    אתה יודע למה?כי הם יודעים שאנחנו יהודים והם יכולים להפסיד ליהודים מאה פעמים ולהמשיך לחיות.מתוך תקווה שיגיע יום הניצחון המיוחל שלכם
    ואז?ראחית עלינא (הלך עלינו ):sm_angel13:

13. Mamadu משתמשים של כבוד היכל התהילה

גם נולדנו פה כדי להתנגח בציונים. בכלל, ההיסטוריה התחילה עם הקמת התנועה הציונית.
    סולידריות ככל הנראה לא נלמד מכם, כי אני רואה מה הולך בין שמאלנים לימנים, אורתודוקסים לרפורמים/קונסירבטיבים, דתיים לחילונים והרשימה עוד מתארכת בזכות המאסטרו ביבי.

yakov_y אוהב/ת את זה.
  14. סיונרה Member

מתקפת ההודעות פה של גאס מוכיחה שההערה שלו על ההתנתקות הייתה פליטת פה. כמו שחשדתי.

15. Mamadu משתמשים של כבוד היכל התהילה

@Gass12
    עצם העובדה שאתה קורה ל-55% מהשטח שניתן למיעוט מבין שני העמים "פיצי פיצי מדינה" מראה את העיוות בין המציאות שהייתה לבין איך שאתה תופס אותה היום.
    עצם העובדה שהערבים הפסידו אדמה במלחמה לא שוללת את זכויותיהם על אדמה זו ואין סיבה בעולם שיפסיקו לדרוש אותה.

yakov_y אוהב/ת את זה.

משתמשים שצופים בדיון זה (רשומים: 2, אורחים: 22)

1. VAR