גם אני לא נופל מחוק הלאום הזה, מה זה מעניין את ישראל ישראלי אם השפה הערבית היא רשמית או לא, איך זה תורם לו במשהו? נטו פופוליזם שנועד להדר את ראש הממשלה. מה שכן ציפיתי שערביי ישראל יעשו בלאגן(הם הרי תמיד מחפשים תירוץ) לא ציפיתי שדווקא אחינו הדרוזים יעשו אותו. הייתי בטוח שהם יגלו בגרות ואחריות ולא יעשו בלאגן על קשקושים. אבל מילא הם, מה שהכי מרתיח אותי זה טיפוסים כמו ציפי לבני ויובל דיסקין שמנסים להתסיס אותם כנגד המדינה(אפשר לחשוב שכשלבני היתה שרה באיזה 500 ממשלות היא שמה קצוץ על דרוזים) שלא לדבר על מר אמנון אברמוביץ' שביום שישי עשה מעשה נבלה.
בניגוד אלייך, לאנשים יש עבודה שהיא לא רק לשבת מול המחשב ולקבל כסף על לעשות נזק לאזרחי ישראל. זה מה שקורה כשכותבים מהטלפון.
קלוש ותלוש וכבר ניסית את הטריק הזה יותר מפעם.אשמח לרשום אותך לקייטנת קיץ להקלדה ללא שגיאות. תתחיל לקרוא מעט יותר אני מבטיח לך שתשתפר
זה שתכחיש לא ישנה הרבה. הוכח כבר מעל לכל צל של ספק. העובדה שאתה נתפס להודעות שנשלחות מהטלפון רק מוכיחה את העובדה שאין לך שום דבר להגיד. אנחנו מחכים להתנצלות על השקר שהפצת פה, בפעם המי יודע כמה. תתקשר לבוס תשאל אותו אם תקבל על זה כסף. אני מניח שזה תלוי בהלוואות שהוא יצליח לקבל ממי שכבר שיחד אותו.
ציפי ודיסקין הם פוליטיקאים וזה חלק מהמשחק. בדיוק כמו כשביבי היה באופוזיציה הוא ידע טוב מאוד מתי לעלות על הגל ולבקר את הממשלה. זה המשחק.
Uli Hoeness למרות שלטעמי היטבתי להסביר מדוע עם ישראל חייב את חוק הלאום,הנה המאסטרו העלה סרטון שבו הוא מסביר.תתעלה לשניות מעל דעתך הפוליטית ותצפה בסרטון.הרי הסכמנו שבסוף בסוף הכל פוליטי נכון?ומשכך, מדוע מה שמותר לצבוע לשקרן האמורפי חסר הטעם וריח כתב במחנה,מה שמותר למזרונאית ,מה שמותר לגבאי (זו האלטרנטיבה שלכם?) לא מותר לפוליטיקאי טוב מהם? פוליטיקאים בהגדרה זונות.רובם המכריע באים לעשות לביתם ו/או לאגו שלהם *לגבי מימון אני לא נגד מימון שמקבנות להם מפלגות השמאל.אני נגד המקורות האנטישמיים ושונאי ישראל מהם הכסף מגיע ולכן מי שמשתמש בכסף הזה נכנס לקטיגוריית עוכר ישראל.אלא אם אתה לא רוצה שתתקיים כאן מדינה יהודית דמוקרטית.אלא אם אתה מעונין במדינת כל מסתנניה ופליטיה.
@Gass12 ארגוני השמאל בדרך כלל נתמכים על ידי מדינות מהאיחוד האירופאי, מי שדווקא נקשר שמם עם תרומות מאנטישמים הם אם תרצו. אין לכם בימין בעיה עקרונית עם אנטישמים או פוליטיקאים על הספקטרום האנטישמי כל עוד הם תומכים בכם. הם כמובן תומכים בכם מתוך שנאה למוסלמים ולא מתוך אהבת ישראל. כשטרנד שנאת המוסלמים יחלוף, נראה במה יתרמו הקשרים שנתניהו יוצר עם מנהיגים גזענים. אין לי ספק שהם יחזרו לאנטישמיות היפה והישנה כשיסיימו לטפל במוסלמים.
לגבי מימון ארגוני השמאל ,מדינות האיחוד זה נכון אך חלקית ביותר ורחוק מאוד מלהיות מדויק. העולם אינו מטיף לשנאת מוסלמים לחינם ולכן הוא לא יחלוף מעצמו אלא אם אתם השפוים והנורמלים תוקיעו את הפנאטים של הדת הזו שיפסיקו לטבוח/לשחוט/להתפוצץ/לדרוס. אחשלי הערבי אני מדגיש חזור והדגש אין לי שום האשמה אישית כלפיך אבל תחשוב,מיליארד וחצי מוסלמים.95 אחוזים חמודים ונורמלים 5 אחוז פנאטים מטורללים על כל הראש זה אומר רק 75 מליון מחבלים לשמאל יש בעיה עם עצמם.הם טהרנים,מלאי רגשות אשם שגורמים לבגוד בכל מה שהאבות המייסדים דגלו בו. אם תרצו אינו ממומן ע"י אנטישמים.אני יודע כמוך על רמיזה כלשהי על משהו שהיה בעבר והופסק כשהתבררה זהותו.אל תדבר ברבים על"לכם אין בעיה".לי יש בעיה לקבל תרומה משונא ארצי/עמי. אם קטרי או בחרייני יציע לי כסף אפנה אותו לתרום למנצ'סטר יונייטד ובכלל אין מה לנסות להשוות בין הימין לשמאל כשמצד אחד ציונים ומהצד השני פוסט ציונים.לך בתור ערבי זה קורץ כי על ציר הזמן השמאל הולך ומאמץ את האג'נדה הערבית,אקנח באמרה של ברל כצנלסון אחד מהאבות המייסדים של הציונות על מה שנהיה מהחבורה המזוהמת הזו. "היש עם בעמים אשר מבניו הגיעו לידי סילוף כזה, שכלי ונפשי, שכל מה שעושה עמם, כל יצירתו וכל יסוריו הם בזויים ושנואים, וכל מה שעושה אוייב עמם, כל שוד וכל רצח וכל אונס ממלא את לבם רגש הערצה והתמכרות?"