אקטואליה

הנושא בפורום 'פורום אוף טופיק' פורסם ע"י Der Kaiser, ‏1/4/11.

1. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

@Roma
    בינינו, אין לי כבר מושג מה מחפשים בשיר המנצח. מישהו אמר לי שהשיר מתאים לעידן ה-me too. יש פה מסר מאד ברור כנגד האפליה של גברים לכיוונם של נשים. בנוסף שלחו בחורה "מכוערת" וזה כנראה גרם למשהו חיובי.

2. alexshw Member

לא זכורים לי להיטים אמיתיים אחרי דיווה של דנה אינטרניישנל בתחרות הזו.

3. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

גם לא היו לה. אני חושב שהניצחון היה הרבה יותר חשוב לקהילת ההומו/לסבי מאשר לתעשיית המוסיקה. מה שכן, השיר כן היה בעיניי טוב. 99 אחוז מאלה שזכו לא הפכו לזמרים גדולים. בטח לא אלה שהיו לפני התחרות אלמוניים. אחת היחידות שעשו קריירה רצינית היתה סלין דיון שבצעירותה שרה בשביל שוויץ. אהה, וכמובן אבבא.

4. alexshw Member

עופרה חזה ז"ל אומנם לקחה רק מקום 5 לדעתי, אבל הייתה זמרת בינלאומית מצוינת, שלא לדבר על ישראל כמובן.

5. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני מדבר על קריירה בינלאומית. בסה"כ עופרה חזה ז"ל עשתה דברים יפים מחוץ לגבולות ישראל, אבל היא לא הפכה לסופרסטאר בינלאומית. בטח לא ברמה של אבבא או סלין דיון.

6. VAR Member

תחרות הומואית, זה קהל היעד ונראה שבישראל הבינו את זה ובחרו שיר בהתאם.

אם זה מה שגורם לאנשים לשמוח - תפאדל. מקווה רק שיש להם גם סיבות אחרות לשמוח בחיים.

7. Gass12 Member

נטע ברזילי זהו מקרה קלאסי של בחורה שהחיים נתנו לה לימונים אז היא עשתה מהם לימונדה. שמעתי אותה בראיון לBBC היא רכבה יפה מאוד על הקטע של לקבל את השונה האחר.דווקא בגלל שהיא שמנה ולא הכי יפה בעיר "באנדרסטייטמנט" גם נושא השיר שנבחר עבורה משרת את האג'נדה של ההעצמה הנשית.
    אין לה קול גדול אבל האנגלית שלה טובה.האישיות שלה נהדרת וכל עוד היא השתמשה בלופר אז היה לה "קטע".זה משהו שמקפיץ במועדונים ובכלל לדעתי היא מוסיקלית בטירוף וברוכת כישרון.הבמה הזו תעניק לה מקפצה להצלחה בעולם ולנו כמדינת ישראל כאב ראש לא קטן איך מארחים את כל הוואג'ע ראס בשנה הבאה.התחרות הזו מעניינת לי את הביצה השמאלית .אבל,לפחות בדבר אחד קטן מבחינתי זה אצבע בעין לאירופאים המזדיינים.
    הם ישמעו את המילה ירושלים 80 מליון פעם בשנה הבאה על אפם וחמתם של הצבועים.

de Middenweg אוהב/ת את זה.
  8. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

@Gass12
    אני לא חושב שצריך להשוות, בטח לא מבחינת ההצלחה, אבל הניצחון הזה קצת מזכיר לי את מה שקרה סביב הזמרות הבאות:

נטע בהחלט מתאימה לפרופיל שלהן. בעיניי מוסיקה לא קשורה בכלל למראה החיצוני, אבל אותי היה מעניין אם ישראל היתה מנצחת עם זמרת כמו דנה ברגר בצעירותה למשל....

אני גם לא יכול להסביר את הניצחון הזה מבחינה פוליטית. בשעה שהתקשורת האירופאית עושה מאיתנו מעין מפלצת נאצית חדשה בתמיכת מיליוני איש שהיו רוצים לראות אותנו נעלמים מהמפה אנחנו מנצחים. אין לי הסבר לזה. למרות שאני מחשיב את עצמי לתומך מפלגת מרכז אמיתית זה יהיה כיף לראות מה יבשלו בארץ בעוד שנה לשונאינו מחוץ לגבולות הארץ. ה-bds לבטח יעבדו בשנה הקרובה במרץ למרר לנו את החיים. נטע עושה להם עכשיו אצבע משולשת הפרצופים האנטישמי. מזה אהנה כל דקה.

Gass12 אוהב/ת את זה.
  9. DRORIKO Member

תגידו רגע, ברזילאי זה לא תימני? כי יש מצב שהרצף נמשך

de Middenweg אוהב/ת את זה.
  10. de Middenweg משתמשים של כבוד היכל התהילה

יזהר כהן, גלי עטרי, דנה אינטרנשיונל. נכון, כולם תימנים. לא שמתי לב לזה דרור, גדול. יש לנטע עכשיו בעיה לא קטנה */aaarofl

11. DRORIKO Member

אני מחרים את האירוויזיון מאז שהשופטים לא פרגנו ל-PUSH THE BUTTON של טיפקס.

12. חייל שוקולד משתמשים של כבוד היכל התהילה

ישראל קלטו את הפוטנציאל של השיר ועשו קמפיין אדיר כדי להביא לנטע קולות, כולל פרסומות באפליקציה גריינדר בכל השבוע האחרון. אין ספק שבלי זה הניצחון שלה היה הרבה פחות מוחץ אם בכלל.

13. אמיר ע משתמשים של כבוד היכל התהילה

ייתכן מאוד. אתמול עלה באנר ברד קפה (אתר אנגלי של אוהד יונייטד) שקרא להצביע לה....

14. DRORIKO Member

החרפה ביחסים: טורקיה מגרשת את השגריר הישראלי

זה לא פוליטיקלי קורקט אבל הגיע הזמן לשים את הדברים על השולחן. האיסלם היא דת מתועבת, דת של רוע, של גזענות, של אלימות. הרי ביבי ממש התחנן לארדואן לעשות איתו שולם. התנצל על המרמרה, שילם 20 מיליון פיצויים, מה הוא לא עשה בשבילו, וארדואן בשלו ממשיך לתעב אותנו. אין מה לעשות, הנגיף האיסלמיסטי שבו חזק ממנו. כנ"ל לגבי איראן שמוכנה למוטט את כל הכלכלה שלה בשביל פצצה גרעינית, כנ"ל החמאס שחירב את כל עזה רק בשביל מלחמת הדת. אפילו מדינות שיש לנו "יחסית" שלום איתן מתעבות אותנו למוות. ראו למשל מצרים האנטישמית, כולנו הרי זוכרים את המקרה של מוחמד סלאח או של הג'ודוקא ההוא בריו. אין ספק שהעולם היה הרבה יותר טוב בלי האיסלם.

15. Walkon משתמשים של כבוד היכל התהילה

האיסלם הוא כלי. נראה לך שאיזה נבואה של מוחמד מעניינת את מנהיגי חמאס בזמן שהם קונים לעצמם מטוסים פרטיים ונוהגים במרצדס על הגב של העם שלהם?

צא מהקופסא הזאת. אתה חושב שיהודים טובים יותר בהגדרה? ספר את זה למערך ההסברה של צה"ל, הם אלה שצריכים כל פעם מחדש להתמודד עם סרטונים של ילדים מפגרים בני 19 שמצלמים את עצמם חוגגים כשאיזה ילד פלסטיני שלא עושה שום דבר חוטף כדור לראש, ודואגים להפיץ את זה ברשת כי הם גברי על. ספר את זה לטוקבקיסטים שממלאים את אתרי החדשות בתגובות כמו "60 זה לא מספיק, 600 עד סוף היום בבקשה".

יש אנשים חרא ויש אנשים צמאי דם, איזה הלם. ההבדל היחיד בין אחוז לא זניח מהעם שלנו למחבל שהולך ומתפוצץ באמצע ירושלים זה שהאחד מרגיש שאין לו מה להפסיד והשני לא. הדת היא בסה"כ התירוץ.

חייל שוקולד ו-Gianzola אוהבים את זה.