עוד אחד שרוצה לשמור על נתניהו מאוחדת רם בן ברק (יש עתיד): הממשלה הטובה ביותר היא ליכוד, העבודה ויש עתיד - חדשות רוטר
אירופה העלובה לא יודעת את נפשה אחרי מה שטראמפ עשה לה. צרפת זועמת על פרישת טראמפ מהסכם הגרעין: "לא צמיתים של ארה"ב" - וואלה! חדשות
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח השר צחי הנגבי: אני רואה את עצמי מתמודד על ראשות הליכוד בעידן שאחרי נתניהו - חדשות רוטר
באמת אין לי מושג איך היא ניצחה הערב. השיר פשוט נורא. להשוות את זה עם "הללויה", "דיווה", ו"אבנבי"...זה באמת נס מה שקרה הערב בליסבון. עכשיו עוד יותר ישנאו אותנו באירופה
מצידי שביבי יקח שוב בחירות, אבל רק שמירי זרג לא תשאר שרת התרבות עד האירוח אירוויזיון. ורחמים על נטע אחרי הנחיתה בארץ.
@Roma לא סתם שאני כבר לא מסתכל באירוויזיון. הזדקנתי... לא ברצינות, אני פשוט אוהב מוסיקה טובה, לא קרקס. כבר שנים שזה ככה. האמן לי יש לי טעם מאד רחב, אבל האירוויזיון הפך ל"פריק שואו". מה שחשוב זה האקט, לא המוסיקה. שלא תבין אותי לא נכון. מאד שמח אותי שניצחנו, אבל מבחינתי זה השיר הכי גרוע שאיתו זכינו.
זה גם אחד השירים הגרועים שזכו, אבל מהצצה לשנים האחרונות זה מה שזוכה וצריכים לזרום עם הזרם. כמו שאמרת היום מחפשים שואו.