אקטואליה

הנושא בפורום 'פורום אוף טופיק' פורסם ע"י Der Kaiser, ‏1/4/11.

1. מזגן Member

לא נראה לי שהוא צריך את ביבי או את ישראל כדי להיות מחובר למערב בטבור.
    • Gazprom natural gas top customer countries 2016 | Statistic

The origin of EU-28 energy imports has changed somewhat in recent years, although Russia has maintained its position as the main supplier of crude oil and natural gas (despite seeing its share reduced somewhat) and also emerged as the leading supplier of solid fuels (see Table 3).

http://ec.europa.eu/eurostat/statistics-explained/images/9/92/Main_origin_of_primary_energy_imports%2C_EU-28%2C_2005-2015_%28%25_of_extra_EU-28_imports%29_YB17.Xxx
    אמנם נכון ל-2015 אבל מאז
    https://www.platts.com/IM.Platts.Content/Downloads/charts/gas/2017/111717-turkey-russia-gas-imports.Xxx

2. Gass12 Member

אל תנסה לגמד את ההתנהלות המדינית המצויינת של ביבי ואל תמעיט בערכו.
    תתגבר על הקנאה ותפרגן כשמגיע

3. DRORIKO Member

Lebron אוהב/ת את זה.
  4. Gass12 Member

5. Lebron Member

חחח שני ליצנים.
    כבר שנים אני מחכה שציפי לבני תסתלק מהחיים הפוליטים שלא נצטרך לראות ולשמוע את גונבת הדעת הזאת שכל מה שמעניין אותה זה לנסוע לחו"ל לכנסים ולשהות במלונות יוקרה.

יאיר לפיד - האדם האחרון שאני רוצה לראות ראש ממשלה. הוא כל כך חסר תוכן, היתרון היחידי שלו זה שהוא עובר מסך בזכות הניסיון רב השנים בתקשורת ובטלוויזיה, חוץ מזה אין בו כלום.

6. Gass12 Member

גליה קורעת כתמיד מתמללת את שיחת הטלפון שלה עם פוטין

https://scontent.fsdv3-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/32239763_1785036411563916_7083498783140478976_n.Xxx?_nc_cat=0&oh=81d1fd95eddb3d62cdce71ff9ab90e27&oe=5B83E920

וולאדק מה איתך אני סקרנית..
    אוהו גלינקה אני מתנצל הייתי סופר ביזי
    במה?
    ביבי היה אצלי
    נו ומה הבטחת שאחרי שהוא ילך למי תתקשר?
    אלייך אלייך גלינקה אבל אח"כ, הייתי ככ בלאט עמוס.
    נו דיברת עם רוחאני מה היה עם ביבי?
    אני מספר לך הכל רק לפני כן אני חייב לקטר
    על מי?
    על אשתי היא מעצבנת אותי
    עזוב אותי מאשתך עכשיו וולאד. מה התחתנת עם רוסיה? עכשיו תאכל אותה
    עם מי היית ממליצה לי להתחתן?
    עם אשה חמה אחת שיודעת להיות אמפטית גם אחרי החופה
    מה למשל?
    אוי נו טו לייט אבל פעם הבאה תחפש מישי עם שם משפחה שוקרון אביטבול כיוון כזה
    אההה למה?
    היא תכין לך סירים טעימים של קובה חמוסטק. תקרא לך חיים שלי. תשמיע לך שאתה גבר גבר וכאלה
    האמת את צודקת. תראי את טראמפ,יש לו איוונקה אבל ביניהם סיביר זה ריזורט במדבר סהרה
    טוב וולאד אתה מכיר אותי כשאני סקרנית אני סקרנית אש אז אנא הסבר לי מה נסגר עם ביבוש שלי אמש?
    אההה טוב אוחחח.. אני רעב
    יוואואואו מה נסגר איתך קוטר. היום רע לי עם אשתי ,אני רעב ספר ספר לי סטרייט טו דה פוינט
    יאאא את לא אמפטית אלי.הרי תמיד את מייעצת לי מה לאכול ומה לעשות עם אשתי
    היום וולאדימיר אין לי סבלנות לקוטרייאיה שלך נפלו לי אתמול 20 רקטות על המדינה שלי
    אוי את לא מבינה כמה שאני מתנצל
    מה קרה??
    ביבי טראמפוש ואני לא סובלים בכלל את האיראנים .אבל אין מה לעשות רק אני יודע איך להתמודד איתם והחלטנו אני וטראמפוש שהוא יהיה השוטר הרע ואני אהיה השוטר המניאק.
    חחחחח פוט פוט מה הכוונה?
    אחחח הלוואי שהייתי יכול להסביר לך אבל אני ממש רעב
    יואו קרצי קום למטבח בטח יש משו במקרר תחמם במיקרו
    את צודקת
    יש סמירנוף קפוא וקוויאר בלוגה
    עזוב פוטין לא מתאים שתשתה על בטן ריקה סמירנוף קפוא וקוויאר לא בא לי טוב
    אני יודע יודע שאת טבעונית ואני שוקל להצטרף אלייך
    כן? מתי?
    אחרי שאני אוכל את רוחאני לארוחת בוקר
    התקשרתי אליו אחרי שביבי היה אצלי ואמרתי לו :תקשיב נחש ארסי פרסי אני לא מאשר לך לירות מסוריה שום דבר
    ההוא בכה לי
    אדון פוטין בכבוד שלי הישראלים יורים עלי כל יום יומיים מפוצצים לי תחמושת שחסכתי מהפה שלי.תן לי להחזיר קצת כבוד שלי
    ואני כזה אומר לו תבליג תבליג תחזיק את הבטן כמו בשיעורי פילאטיס ותעביר כאילו לא קרה כלום
    חחחח ומה הוא ענה לך?
    בכה לי שבחודש האחרון רק נאחס קורה לו
    נו אז מה ענית לו
    שאם הוא רוצה אני יכול לגרום לו עוד אקסטרה נאחס ולצאת מההסכם
    יאאא נו מה הוא ענה לך?
    בכה במבטא פרסי לאאא פוטין אל תעזוב אותי.כולם נגדי כל העולם, נשארתי בלי קים גונג און, בלי אובמה, בלי כסף ועם מפגינים ברחובות בטהרן.
    השארתם אותי רק עם איזו מוגריני הנקבה שכל פעם שאני פוגש אותה היא באה חצי ערומה
    מה חצי ערומה. היא לבושה תמיד עם חליפת חצאית אדומה?
    נו אצלנו אדון פוטין זה חצי ערומה בלי צ'אדור שחור אצלנו זה כמו סרט כחול בא לי עליה אבל בקטע קינקי
    מה ז.א. קינקי פוטין???
    עזבי את לא רוצה לשמוע הבנאדם מפנטז עליה
    יאאא וולאדק אבל היא לא בת 9 איך מפנטז?
    תתפלאי רוחאני הזה רוחני כמו שאשתי יודעת להכין לי סיר קובה חמוסטק
    חחחחחח הרסת אותי
    אז מה נגמר?
    בסוף אחרי שהוא בכה עם מוחטה, אמרתי לו תקשיב תביא את החייל הכי עקום שלך אני מרשה לו לשגר 10 מרגמות רק לכיוון כפרים בגולן שגרים בהם דרוזים שלא משרתים בצהל
    והודעתי לביבי שיתכונן להחזיר לו
    זהו. כמו שאת מכירה אותי גלינקה אני נהנה אם מישהו בוכה לתת לו סיבה ממש טובה לבכות.

7. DRORIKO Member

התבטאות חריפה והשוואה מתריסה של חתן פרס ישראל: אני מתבייש להיות ישראלי - חדשות רוטר
    מישהו צריך להגיד לזקן המטומטם הזה שמי שהרשיע את טאטור לא היה בנימין נתניהו אלא בית המשפט. אבל זה לא הפריע לאידיוט לשפוך את הרעל שלו על נתניהו.

אגב ההשוואה של נתניהו לסטלין, מעניין מה יש לו להגיד על זה שהקיבוץ הנאור שלו חיבק את איש הפלדה
    חבר ותיק: "אני אבוד על מדרכות הקיבוץ הריקות" - mynet קיבוץ (הפסקה השלישית)

8. סיונרה Member

מה שעובדי נמל אשדוד עושים לנו, ה-BDS היו מוכנים לתת כליה כדי לעשות חצי מההשפעה.
    מדהים שהחבורה הזאת פשוט לא מבינה מה הבעיה עם מה שהם עושים.
    "הבית שההורים שלנו בנו". הם חושבים שהנמל שייך להם. מישהו חייב לשים לזה סוף. לא רואה את כץ וכחלון עושים משהו.
    וכל זה במשמרת של "מר כלכלה" הדגול. מזמן הוא כבר לא התראיין בכנס וסיפר כמה ישראל היא אומר הסטרטאפ.

אמיר ע, DRORIKO, VAR ומשתמש נוסף אוהבים את זה.
  9. מזגן Member

מילה במילה ההודעה ששלחתי לחבר שלי בארץ. איראן בחלומות הכי ורודים שלה לא יכולה להסב נזק כזה כמו המצור הימי דה פאקטו שהכלבים בני כלבים האלה מטילים על המדינה.

יו"ר ועד בנמל אשדוד: "אני יומיים בורחת מהמשטרה, לא גנבתי ולא רצחתי" - קריירה - TheMarker

10. סיונרה Member

היא מצפצפת על החוק ואז מתפלאת שהיא גם נענשת. אם היא לא עשתה כלום, למה היא מתחמקת מטלפונים ומתחבאת בדירת מסתור?

11. Gass12 Member

אני לא מחדש כלום לאף אחד בענין הזה. רק מניח את זה כאן למקרה ושוב תתעורר המחלה האוטואימונית אצל כמה כותבים כאן.

https://scontent.fsdv2-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/32313861_2100510816631089_4871962097421910016_n.Xxx?_nc_cat=0&oh=e8ff8b2812dc0df513192aa827e10ab3&oe=5B509527

12. סיונרה Member

בינתיים מי שמדברים ומתייחסים לממשלת חמאס כלגיטימית הם אלו שיושבים בממשלה.

13. DRORIKO Member

"מר כלכלה" הדגול הוא זה שמקים נמל פרטי בשביל לשבור את המונופול הזה. זה לבטח עדיף על השמאלנים שרואים באנשים האלה גיבורים

14. סיונרה Member

כשהנמל יפעל אז לכל עובדי נמל אשדוד תהיה קביעות בזכות הבולדוזר כץ. כבר עדיף לשלם להם כדי שילכו הביתה ולהעסיק עובדים נורמלים בנמל אשדוד.

15. Gass12 Member

לתמרן אותך לחשוף את עצמך כשמאלן עוכר ישראל זה הדבר הכי קל בעולם.כנראה שמחלת "הטרוליזם" גדולה עליך.אתה גם טרם נגמלת מהצורך לשקר. ראשית הממשלה הפלסטינית נכון לעכשיו היא ממשלה משותפת בראשות חמדאללה מהפת"ח (זה שניצל מנסיון ההתנקשות בחייו) .
    הממשלה שלנו לא מדברת באופן ישיר עם החמאס!!
    וכדרכך בקודש לא אמרת כלום על רצונו של הניה לזרוק את כולנו מכאן.
    סיונרה לא פעם אני שואל את עצמי האם אתה יהודי?או שסתם התחשק לך להצביע לאיימן עודה.