זה שנים ככה, וזה לא רק אצל מפכ"ל X או Y. צריכה להיות משילות. הממשלה לא רצה למשול, אחרת מזמן הייתה דורשת מהמשטרה לעשות סדר. זה די קל לכפות עליהם את זה. משרד לביטחון הפנים לא רוצה וגם לא ראש הממשלה. בלי דרישה מלמעלה זה לא יקרה.
הבט.כשהמדינה באמצעות אותן מועצות מקומיות או עיריות אינה גובה ארנונה.אין משילות! כשאותו בדואי פותח עסק בתוך הכפר/עיר/עיירה יו ניים איט ואינו משלם מס רישוי עסקים.אין משילות כשאותו בדואי משתלט על שטח ולאחר פרק זמן מקבל מהמדינה שטח חלופי +פיצוי.אין משילות כשכל העסקאות במגזר מתבצעות בשחור ללא מע"מ.אין משילות כשהמשטרה הכחולה מפחדת להיכנס לכפרים הללו.אין משילות כשידוע לכל דרדק שבכל משפחה יש לפחות 2 נשקים ואף אחד אינו עושה אפילו סימנים של מאמץ להחרים את הנשק.אין משילות כשבתוך הישובים כל ילד נוהג ועושה חראקות ואין מינימום אכיפת תנועה.אין משילות עכשיו בוא ספר לי מה אתה משדר בתור ריבון לכל בדואי? שאתה בתאכלס כלום ושום דבר וחוץ מלחלוב מאיתנו הבטחת הכנסה לו ולנשותיו+קצבאות ביטוח לאומי הוא חי במדינת לה לה לנד ועושה מה בראש שלו. שורה אחרונה אין ריבונות!! וזה לא שאי אפשר אחרת,מידיעה אישית אני אומר לך שהם כן מחשבנים למשטרת התנועה ,לדוחו"ות מהירות ועבירות תנועה בכבישים מה הבעיה להקים יחידה כזו מקרב אוכלי החינם שמשמינים מבורקסים כל היום בתחנות ולהתחיל לבצע אכיפה בתור הריבון! גם אתה ואני אם לא יכריחו אותנו לשלם לא נשלם בהתנדבות.
@Gass12 צריך שתהיה אכיפה ועונשים על ההתנהגות הפרןעה, אין בכלל ספק. אבל מי שלא רוצה להשתלב פה במדינה לא ישתלב פה. עושה רושם שבני גנץ מנהל אשכרה מכרז בדרכו לפוליטיקה... לא זכור לי גנרלים שעושים מכרז לפיו הם יצטרפו למפלגה בתלות באתנן שיתנו להם מאז איציק מרדכי ומתן וילנאי. עוד תופעה מגעילה.
לאף אחד במשטרה לא אכפת שיש לבדואים נשק כל עוד הוא מכוון על בדואים אחרים ולא על יהודים. זה מתחיל מזה, ואז כשהם מתרגלים שהם עושים מה שבא להם אז גם יהודים ייפגעו.
יהודים סובלים הרבה מהפשיעה בדרום. ורוב הפשיעה זה בדואים. כמובן בעיקר שוד, גניבות. גם בכבישים הם מסכנים את היהודים. שוב צריכה ליפול פה החלטה פוליטית קודם כל שעושים סדר. ביבי מלך הסטטוס קוו ואפס מוחלט במשילות.
אלכס, עם כל הפשיעה הזאת אתה עדיין יכול להיכנס חופשי ליישוב בדואי בשביל לעשות שם קניות או לאכול. אף אחד לא יחשוב לירות עלייך, זה באמת בינם לבין עצמם.
כמובן גם פשיעה בינם לבין עצמם איך זה סותר. יש להם גם את הקטע של הכנסת אורחים. אבל שוב רוב רובה של הפשע בישובי דרום יהודיים היא של הבדואים. בכבישים זה ממש טרור. הם לא יודעים לנהוג. בלעדיהם כמות התאונות הקטלניות הייתה יורדת פלאים. Sent from my SM-G930F using Tapatalk
בבג"ץ החל הדיון בעתירות נגד צבע שערו של נתניהו. לדברי העותרים לא יתכן כי ראש ממשלת ישראל יסתובב בעולם עם שיער סגלגל, זה משדר חוסר רצינות ועשוי לרמוז על לעג כלפי החדר הסגלגל של נשיא ארה"ב. בג"ץ יכריע בעניין בקרוב.
אבו מאזן בנאום הכחשת שואה מכוער והסמול נודם. התקשורת לא מדווחת(במעריב זה בעמוד 8 בידיעה קטנה) הטוויטר נדם כאילו הוא בצום. הכל בשביל להסתיר את זה שהמאטמה גנדי שלהם הוא לא כזה חביב מסתבר. אבל מספיק שביבי יעלה ציוץ שגוי על אוהדי סכנין ואיזה שישו ושימחו הם יעשו. ואחרי זה הם לא מבינים איך זה שהוא מקבל עוד ועוד מנדטים, עם דשן ביולוגי כמוכם יש לו בכלל תחרות?