מתי נושא המעצרים המנהליים עלה פה לדיון? בכל מקרה אני רק הצבעתי על הסתירה בטיעונים שלך ועל הצביעות של בג"ץ. אתה בתגובה בחרת לתקוף אותי אישית. תבושם.
אם הפוליטיקאים ישבו על הביצים בשקט עכשיו ויחכו לראות מה קורה לאן נושבת הרוח הם יתגלו שוב במערומיהם. ראש הממשלה פישל פה בענק. הם צריכים לתפוס עמדה ולתת לו בראש. אם הם לא יפעלו הם לא יראו טוב ממנו. אופוטורטוניסטים מחורבנים. מהלך הזוי של נתניהו. כמו גנב בלילה.
חחחחח ענק! נתניהו קורס. עוד פוסט בפייסבוק! עכשיו הוא משעה את ההסכם. לא יאומן אולי יש סוג של דמוקרטיה אחרי הכל.
לא מצליח להבין מה מפריע לימניים בהסכם החדש (שביבי כבר השעה אותו). הרי את מבוקשכם (גירוש מבקשי המקלט) קיבלתם, ולפי נתניהו, בהסכם החדש ישראל תיפטר מ- 16k במקום 14k, והנותרים יוצאו מדרום תל אביב ויפוזרו ברחבי הארץ.
ביבי מזדקן. זה התחיל ממסיבת עיתונאים בשביל הסכם הזוי וייתכן מונפץ, ואחרי כמה שעות שצלבו אותו בפייסבוק הוא מתקפל. לא מתאים לו.
בהסכם החדש מדינת ישראל קולטת מהגרי עבודה שלא הגישו בכלל בקשת מקלט, וגם ביבי שיחק קצת במספרים, כמות המסתננים שיישארו גדולה יותר. וחוץ מזה הסכם כזה נותן תמריץ גדול למסתננים להגיע לגבולותינו. לגבי הפיזור, אני בעד וכמה שיותר מהר.
נראה לי שהסכם פשוט פוברק. ביבי לא סופר כבר את הציבור כי הוא מזמן חושב (ועד כה הוכיח את צדקתו) שהוא אצלו בכיס והוא לא חייב כלום לאף אחד. מספיק לזרוק ססמא שערבים נוהרים לקלפיות. גם עכשיו יהיה עיסוק בבעיה שהיא בהחלט אמיתית, ואולי פחות יעסקו בחקירות וגם זה שיקול. בקיצור הגיע זמן שיפרוש.
אגב מדברים הרבה על נתניהו, אבל מי שיצא פה הכי רע זה נציבות הפליטים של האום. מה שהיא ביצעה כאן זאת הונאה מהזן הנחות ביותר. היא החתימה את ישראל על הסכם עם מדינות שבכלל לא היו מודעות לזה שהן בתוך ההסכם.