לא טסו מספר פעמים מספר צוותים. אבל עזוב אפקט ערוץ 20 כבר עושה את שלו. הזיזו להם את הגבינה. נחמד לראות שהלך הזרזיר אצל העורב ואיחדו כוחות בלקטר על פייק ניוז האמת? קורע!!
תעמולת טרור על חשבונכם: המדינה ממשיכה לממן את הטלויזיה החברתית. - חדשות רוטר סיפור פשוט מדהים. קודם כל לא ידעתי בכלל שהטלוויזיה החברתית ממומנת על ידי המדינה. דבר שני, נכון שמדובר בסכום שולי ונכון שהטלוויזיה החברתית זה ערוץ זניח, ועדיין זאת דוגמא חיה לחוסר המשילות בישראל. אתה בוחר ממשלת ימין אבל מי שמנהל את העסק אלה המשפטנים, רובם ככולם ממחנה השמאל.
ערוץ 20 זה ערוץ ישראל היום. זה בדיוק החרא בנטייה של התקשורת הישנה, שכקונטרה מגיעים כלי תקשורת שמלקקים את התחת לקיסר כאילו זה כלי תקשורת מרכזיים ברוסיה, במקום שכל כלי תקשורת יהיה מאוזן. תזכרו שהחיקוי תמיד גרוע מהמקור. זה בדיוק ככה גם בפוליטיקה עם מפלגת העבודה שמנסה להיות קונטרה לליכוד על ידי כך שתחקה אותו.
אני יודע שהסבלנות אינה תכונה חזקה אצלכם. בכל זאת זה כדאי למי שיצפה עד הסוף ולטוויסט.. בסוף ספרו לי מה הבנתם.
כמה פעמים אמרתי לך שאתה לא חד מספיק? טוב אז בוא נעשה לך סדר.אם תאזין לכתב בערוץ 20 הוא אומר ואני מצטט נקודותיים : (מזכיר לך משהו? ) "ממידע שמגיע אלינו מגורם בכיר במשטרה." גם אם הסכום הזה אינו מדוייק'?לא שמעתי אותך נלהב לבדוק את המקורות של המטנפים בתשקורת: אמנון אברמוביץ,נוסבאום ופלג אתה תמיד נלחם כנגד הצד שנוגד את האג'נדה שלך ועדיין מנסה לשחק אותה בפוזה של ליברל. ליברל בתחת שלי אתה שמאלן עוכר ישראל ואדם מאוד לא ישר. לו פעם אחת היית מצטרף לדעתי בשלל נושאים שונים (אפילו כמו בהתנפלות רבתי שעשו על שחקן של קבוצה שאתה אוהד (לכאורה) אתה פייק אוהד הזיזו לכם את הגבינה. תתחיל להתרגל לחולאי התשקורת וכן אני לא אכחיש יש סיכוי טוב למדי שיהיו גם פייק ניוז מימין אולי לא באותה עוצמה וכמות כמו מהצד שלכם אבל זה עדיין אפשרי.
כל המניפסט הזה ואתה עומד מאחורי המספר הלא הגיוני הזה? בקיצור, אתה מודה שזה שקר אבל מצדיק את זה בשקרים של הצד השני. אין בעיה שממומן כמוך יעשה את זה, מגוף תקשורת, גם אם מוטה, זה כבר ממש בדיחה.
הממומן היחיד בכל הפורום הזה הוא אתה!! אני פטריוט מפרנס את עצמי מחזיק בדעות ימניות למהדרין.לא נוח לך עם זה אני יודע אבל תתפלא זה לא מזיז לי.
באמת שאני חסר מילים..פעם חשבתי ששמאל וימין זהו קרע קטנטן,סדק,נזק זמני שיתאחה ושכולנו יהודים.כן כך חשבתי פעם.... https://scontent.fsdv2-1.fna.fbcdn.net/v/t31.0-8/29064464_10155572574519370_2702503056724099635_o.Xxx?oh=e5b922ec00c401f216555af1a757d7de&oe=5B69C29B
גם לי לא איכפת ואני אפילו מזרחי ולא שמאלני. מאיפה לך שהיא כן? תשאל את ביבי איך מצליחים אפילו להעמיק עוד את הקרע בין ימין לשמאל. הוא עשה קריירה על הגב של חצי עם.
אם לא אכפת לך מילד יהודי שלא פשע כלל ושמת רק בגלל פאשלה של הוריו וללא שום קשר פסח/לא פסח .כאילו שילדים לא מתו כך בקיץ האחרון וזה שלפניו. הפוסטמה המנוולת הדגישה שלושה דברים . בבונים,נתיבות,בזמן נקיונות.היא שמאלנית בדקתי בדף שלה. הדבר הזה לא חדש. ראיתי תגובות של שמאלנים מתל אביב כשנרצחו בני משפחת פוגל. זה אתה ושכמותך גזענים שונאי ביבי שלא איכפת להם שהמדינה תישרף העיקר שאפשר יהיה להאשים את ביבי בכל. מבחינתי הנה אני אומר לך את זה בפרצוף.אתה לא יהודי בשבילי!!!
אי אפשר להאשים את ביבי בזה. הכל מתחיל בכך שחלק נכבד ממחנה השמאל הוא גזען עלוב בנוסח אפרים שמיר. ביבי, כמו בגין לפניו, עושה על זה רווח פוליטי אבל השמאל הרוויח את זה ביושר.
אז אני מזרחי שונא מזרחים ובעצם גזען? הבנתי, תודה שמישהו כאן דואג להסביר לי מי אני. כן קאריק אני מסכים שהשמאל מקום המדינה הרוויח ביושר את האהבה הזאת כלפיו וגם מסכים שפוליטיקאים מהימין ממשיכים לחגוג סביב מהדורה הזאת ולזרוק כמה שיותר ענפים כדי ללבות אותה. לכן ציינתי שביבי עוזר להעמיק את הקרע (ולא יצר את הקרע).