אני בא במגע עם עורכי דין ביום יום ונאמר על הדבר שהעצורים בפרשה הנוחכית היא פוטנציאלית אחורנת הבעיות שכן אנשים אחרים שהשופטת גזרה את דינם ירימו עכשיו ערעורים על ימין ועל שמאל. פאדיחה מטורפת למערכת המשפטית. תחשוב שכל אדם שעבר דרך בית המשפט שלה מרגיש שתפרו אותו בהודעות וואטסאפ. *אההה וסליחה אם בטעות קידמתי #דליגיטימציה #הסלמה #הפיכה בהודעה הזו
ואם במסרונים עסקינן להלן מסרונים מושחתים במתפרת ישראל באשר לסיכול מועמדותו של גל הירש למפכ"לות בזמנו.
אתה צודק רק שזה לא בן אדם אחד... כפי שפורסם לאחרונה שוב ע"י המקור ורביב דרוקר בנימין נתניהו בעזרת הונו האישי, הונו של הציבור וגם ההון של טייקונים מעסיק צבא עצום של טוקבקיסטים בשכר. בנימין שולט פוליטית בבמה התקשורתית הזאת שנקראת פייסבוק. כפי שאפשר לראות גם בתיק נוני מוזס ובתיק 4000 נתניהו גם מגיע והגיע לכל פלטפורמה רצינית בתקשורת כולל כל הערוצים כולל הכל ומסתבר שהוא גם נמצא פה איתנו בפורום. ההתכתבות שהובאה לתקשורת אגב, היא תוצר של חוקרים פרטיים בדיוק כפי שטען לא מזמן מפכל המשטרה למי ששכח. הביבי לא יוותר וכך גם חבריו הטייקונים שמקבלים ממנו ים כסף על חשבון משלם המס בישראל.
אתה צודק רק שזה לא בן אדם אחד... כפי שפורסם לאחרונה שוב ע"י המקור ורביב דרוקר בנימין נתניהו בעזרת הונו האישי, הונו של הציבור וגם ההון של טייקונים מעסיק צבא עצום של טוקבקיסטים בשכר. בנימין שולט פוליטית בבמה התקשורתית הזאת שנקראת פייסבוק. כפי שאפשר לראות גם בתיק נוני מוזס ובתיק 4000 נתניהו גם מגיע והגיע לכל פלטפורמה רצינית בתקשורת כולל כל הערוצים כולל הכל ומסתבר שהוא גם נמצא פה איתנו בפורום. ההתכתבות שהובאה לתקשורת אגב, היא תוצר של חוקרים פרטיים בדיוק כפי שטען לא מזמן מפכל המשטרה למי ששכח. הביבי לא יוותר וכך גם חבריו הטייקונים שמקבלים ממנו ים כסף על חשבון משלם המס בישראל.
גייסת עוד מסתנן בתחנת האוטובוס בדרכך לבית טרול? אני באתר הזה ובספורטאנטר עוד לפני שנתניהו ראש ממשלה. רוץ רוץ לתפוס את האוטובוס הומלס
דווקא שמעתי יותר טענות על הפיכה שלטונית ופוטש מהצד של ביבי. טענות על הפיכה משני הצדדים מגוכחים בעיני והם חלק מהמשחק התקשורתי בין ביבי וליריביו.
לא רוצה ולא מנסה לשכנע אותך. בוא נסה לענות לעצמך תשובות על מספר שאלות 1.למה השמאל (הקרן )נלחם מלחמת חורמה להשאיר את גנבי הגבול בדרום תל אביב תוך כדי התעללות והרס האוכלוסיה היהודית הישנה . 2.למה השמאל (הקרן) תומך בכל בדואי שגונב אדמת מדינה בנגב והגליל 3.למה השמאל ( הקרן)גורם לדה לגיטמציה לצה״ל בעולם? 4.למה השמאל (הקרן) נלחם בסמלי היהדות (ברית מילה חתונה אורתודוכסית )בסמלי המדינה המנון,דגל 5.הכי קל לעצום עיניים ואוזניים ולא לראות את ההרס שהקרן על שלל זרועותיה הממאירות מבצעת במדינה . אתה יכול לזלזל כמה שתרצה בנסיונות הפוטש אבל זה לא ישנה את העובדות שהיה ויש נסיון להדיח ראש ממשלה מכהן שלא באמצעים דמוקרטיים תוך כדי התגייסות כל ארבעת מעוזי השמאל והקרן המשטרה (קרן אברהם) התקשורת האקדמיה מערכת המשפט המערכת הזו היא כל-כך חזקה כי היא נשענת על שני כוחות אימתניים כסף זר ללא הגבלה תמיכה וגיבוי של ארבעת המעוזים זה בזה הם קיפלו כמעט כל איש ימין שעמד מולם ואפילו החזקים שבהם כמו שרון. ביבי הוא המעוז האחרון.אם יצליחו לשבור אותו יהא זה הניצחון המושלם והטוטאלי שלהם. מי יעמוד מולם ?מי יוכל להם? אינך רוצה לראות נכוחה? אל תראה!!! זה לא אומר שזה לא קיים
גאס טחנו את הנושא הזה מספיק פעמים ועניתי לך כבר יותר מפעם אחת. כנראה שאנחנו רואים דברים שונה. אני מאמין לך שאתה רואה בביבי קורבן נצחי וגיבור שנלחם נגד כוחות הרשע השמאלנים שנמצאים בכל מקום ורוצים להפיל אותו, אני רואה בזה משחקי כוח בין גורמים חזקים רבוי אינטרסים (לאו דווקא אידיאולגים, יותר של כוח וכסף), ותתפלא או לא, גם ביבי הוא אחד מהם. ראש ממשלה שרוצים להפיל אותו, מי שמע על זה? האם ביבי לא נאבק כיו"ר האפוזיציה להפיל את ראש הממשלה המכהן באמצעות הפגנות וארגונים כמו אם תרצו? הוא לא קרא לראש ממשלה מכהן להתפטר מתפקידו כשעוד לא הוגש כתב אישום? הוא לא קיבל תמורה נדיבה בדמות עיתון אישי ממיליארדר? אלו הם חוקי המשחק וכל הצדדים משחקים מלוכלך כולל ביבי, כל עוד לא עוברים על החוק, לא מרמים בקלפי או עולים עם טנקים על הבית בבלפור לא מדובר בהפיכה ולא בפוטש. אתה רוצה להיות בעד ביבי ולאמץ את הנרטיב שהוא בנה? אני לא אמנע זאת ממך. אבל אני רואה בו פוליטיקאי ציני שמכור למשחק הפוליטי והתקשורתי ומטרת העל שלו זה לנצח, בשביל ביבי, לא בשביל עם ישראל. אלא אם כן הוא באמת ובתמים מאמין שהוא המושיע של עם ישראל והיחידי שיכול להנהיג אותו, ואז זה הרבה יותר גרוע, כי זה כבר שיגעון גדלות. אני מעדיף להאמין שמדובר בפוליטיקאי ציניקן שנהנה מהכוח, מהמשחק והמעמד, וכולי תקווה שהוא יהיה ראש הממשלה האחרון שיבנה סביבו פולחן אישיות ויהיה עסוק בלבצר את שלטונו לתקופה ארוכה ככל האפשר.
בכל אותן הפעמים שנראה לך שענית לי לגבי פעילות הקרן לישראל החדשה לא סתרת או לכל הפחות לא השבת תשובה מספיק ברורה לגבי מהו אינטרס העל שלהם. יש כשל לוגי בטענתך בשורות שהדגשתי. 1.לא רק אני אומר זאת הוכחתי שהוא נרדף על ידי התקשורת מאז הקדנציה הראשונה שלו...עיתונאים ברגע של זחיחות הודו בזה.(חפש את הסרטון) 2.הפוך גוטה הפוך.אני מחזיק בדעות ימניות יצוקות בבטון כלונסאות עוד משחר נעורי. נתניהו לא מספיק ימין בשבילי . אתה הוא זה שבנית לך איזושהי "סטיגמה" לגביו. ירית חץ ואז רצת לסמן עיגול סביב החץ בלוח המטרה. בכל רגע נתון ביבי יכל לעשות לביתו מליוני דולרים התקשורת מתעמרת בו למן הקדנציה הראשונה. מכפישה אותו ואת משפחתו בצורה זנותית ולא הוגנת. אני לא מכיר אף בן אדם שהיה מוכן לעמוד בלחצים הללו.בזובור שעשה לו חוסיין אובאמה במשך 8 שנים. אלא אם הוא באמת ובתמים מאמין בצדקת הדרך. זהו ההבדל בינך לביני למרות שגם אתה מגדיר את עצמך איש ימין. לנגד עיני תמיד יתקיים "דע מנין באת ולאן אתה הולך".גדלתי בבית מסורתי-דתי על ערכי אהבת ישראל ואהבת ארץ ישראל. תתפלא יש דבר כזה. אני מכיר את ההיסטוריה של העם היהודי לפני ולפנים אני משוכנע בצדקת הדרך ממקום מאוד מוגדר וברור. אצלך זה לא מספיק קיים או שאינו בא מספיק לידי ביטוי. סבורני שכדאי שתלמד עוד על ביבי לפני שתתקבע על דעה שאינה מבוססת מספיק . בתור התחלה צנועה תכיר את אביו ואת מידת השפעתו על בנימין