אקטואליה

הנושא בפורום 'פורום אוף טופיק' פורסם ע"י Der Kaiser, ‏1/4/11.

1. סיונרה Member

אז אתה אידיוט שימושי. אמנם אתה לא מצביע להם ישירות, אבל בהתנהגותך אתה תורם להם. למרות שהדעות שלי תואמות את חוקת הליכוד לפחות, ואף כנראה יותר, מדעותיו של דודי אמסלם.

2. DRORIKO Member

בסדר אחי

3. סיונרה Member

בקיצור אין לך מה להגיד, מלבד "אני נשאר בדעותיי למרות שאין אף טיעון שיכול לעזור לי". זה עדיף על גאס האנס שמאיים עליי באלימות.

4. DRORIKO Member

כתבת הודעה מטופשת אז התאמתי את עצמי לרמה

5. סיונרה Member

אידיוט שימושי. לא קל לשמוע את המילים הללו.
    תמשיך לתמוך במושחתים ולחשוב שאתה מקדם את המדינה לאנשהו רק בגלל שאתה מחזיק את התואר "ימני".
    בכל מקרה, נחמד לחשוב שאני ואתה מחזיקים באותו הכח לשנות במפלגה.

6. Gass12 Member

אף פעם לא היית חזק בהבנת הנקרא.
    הנה ההודעה המקורית אפס.
    לקוות שימצא אחד מאוהדי ביתר שיעשה בך שפטים
    זה לא לאיים באלימות.
    האמת? לבוגד שכמוך עוכר ישראל אחזור שוב על כך,
    מקווה שימצא האחד שיפתח לך את התחת
    חדשות חוץ | עמוד 83 | Asoccer.co.il - לאנשים שאוהבים כדורגל

7. סיונרה Member

קיצר השיטה האיראנית, חשבתי שאתה רובוט פלסטיני, מסתבר שרובוט איראני.
    ואני העוכר ישראל.

8. Gass12 Member

אתה בוגד ועוכר ישראל

9. סיונרה Member

אתה רובוט איראני. כל אחד והבעיות שלו.

10. Lebron Member

לא קבעתי עמדה לגבי ברקת אלא סימנתי אותו כמועמד פוטנציאלי ליום שאחרי נתניהו בהתבסס על כישוריו הפוליטים ועבודת השטח.

אבל אם כבר, אשמח לדעת על סמך מה החלטת שהוא ראש עיר גרוע?
    ולמה אראל מרגלית לדעתך הוא מועמד ראוי ואיכותי בגלל הצלחתו בעסקים, וברקת שהצליח בעסקים לא פחות ממנו (אפילו יותר אם מתבססים על פורבס), הוא אידיוט ואסון?

יאיר לפיד? אין אדם יותר ריק מתוכן בפוליטיקה הישראלית מאשר הבנאדם הזה. הוא בור, שטחי, משקר ומסלף על בסיס קבוע, מתנהג כמו מנהיג כת.
    אם הפולחן אישיות סביב ביבי מעצבן אותי (ואני מניח שגם אותך), עם לפיד זה יהיה הרבה יותר גרוע, כי במקרה שלו באמת מדובר בסתם אידיוט. להגיד שהוא עדיף על אנשים כמו כץ וברקת שאשכרה עשו משהו בחיים שלהם חוץ מלהיות פרזנטור זה עלבון לאינטלגנציה.

הנה כמה קטעים שאמורים לשכנע כל אדם נורמלי שלפיד כראש ממשלה זה בדיחה:
    רביב דרוקר: לפיד מלמד את כל הפוליטיקאים שלא צריך להגיד מילה של אמת

Gass12 אוהב/ת את זה.
  11. סיונרה Member

אני גר כל חיי בעיר שהוא מנהל, הזין בפנים שהוא החליט לשים לכל מי שתמך בו, בנוסף לעובדה שהוא מתעלם לחלוטין מהבעיות האמיתיות של ירושלים, מתעסק בעיקר בשנור ובאירועים שרק מעיקים על התושבים וההתחנפות שלו לחרדים אלו דברים שמראים לי שאין לו שום יכולת אמיתית לנהל מדינה.
    בוא נגיד שאם ברקת איש עסקים מצליח (וכנראה שלא ממש, אלא רוכב על גבו של אחיו) אז הוא לא הביא דבר מזה לראשות העיר.
    ישראל כץ זה עסקן מהסוג הגרוע ביותר. הוא גם אידיוט וגם מביא איתו את כל העסקנות של הליכוד לכל מקום. העובדה שגזירת הסרטים שלו הצליחה לשטות גם באנשים סבירים ומעלה היא אחד הדברים המצערים בעיני.

יאיר לפיד היה שר אוצר, ובדיעבד כנראה שאחד לא רע בכלל. למזלנו הוא הודח לפני שהספיק להרוס לעצמו עם מע"מ 0, אבל בהסתכלות על מחליפו, הוא היה לחלוטין הרע במיעוטו.

12. alexshw Member

במדינה בה הדת לא מופרדת מהמדינה והדתיים ממאיסים אותה על כלל הציבור, לפיד יהיה חזק. ואני מצביע משיקולים של ממשלה ללא חרדים.
    עושים ללפיד דמוניזציה וטרם הבנתי במה הוא היה גרוע יותר משר האוצר שקדם לו ועשה בור תקציבי גדול?
    לפיד גם לא נהנה משיתוף פעולה אמיתי מצד ראש הממשלה שכל השנתיים חיפש רק איך להוריד אותו.

אני גם יכול להצביע לבנט בעתיד, אבל רק בתנאי שהוא יפסיק להסתתר מאחורי ביבי ויתחיל להבדיל את עצמו ממנו. לא יודע מי היועצים הפוליטיים שלו אבל הם גרועים. הוא לא רוצה להבין מי האויב הפוליטי האמיתי שלו.
    אני מחבב את בנט אבל בשלב הזה הצבעה בשבילו זה כמו להצביע לליכוד קרי כמו להצביע לחרדים.

ולדעתי ליכוד תשאר מפלגת שלטון מיד אחרי ביבי רק בתנאי שבנט יהיה המנהיג שלה.

13. Gass12 Member

כֹּה, אָמַר יְהוָה, עַל-שְׁלֹשָׁה פִּשְׁעֵי דַמֶּשֶׂק, וְעַל-אַרְבָּעָה לֹא אֲשִׁיבֶנּוּ:

הסמול לא הפסיק לרייר על אובמה הצ'ארמר המגה סטאר, הפלייליסט המתוחכם,אשתו,הבנות הכלבים, האינטלקט, הנאומים, האופנה, הסגנון והתבונה . האפסים לא הפסיקו לעודד ולהטיף לנו שאנחנו לא מבינים.
    כֹּה, אָמַר יְהוָה, עַל-שְׁלֹשָׁה פִּשְׁעֵי-צֹר, וְעַל-אַרְבָּעָה לֹא אֲשִׁיבֶנּוּ:
    החבורה הנאיבית הזו לא עצרה להרהור נוסף האם זה שהאליל שלהם עזר לארגון טרור לתפוח למימדים מפלצתיים רק כדי לעודד דיל מפוקפק שהעניק לאיראן מיליארדי דולרים ואוויר לנשימה, וכל זה בדרך להשתלטות על כל המזרח התיכון הוא נכון או לא?
    כֹּה, אָמַר יְהוָה, עַל-שְׁלֹשָׁה פִּשְׁעֵי עַזָּה, וְעַל-אַרְבָּעָה לֹא אֲשִׁיבֶנּוּ:

הם טעו באוסלו כשהתעקשו להביא את עראפת ואלפי מחבלים מרצחים
    הם טעו לתת להם נשק
    הם טעו לתת להם אדמה שתשמש בסיס בעורף שלנו
    ברק טעה לתת להם לחפור מתחת להר הבית ולהשמיד ראיות ארכיאולוגיות מימי בית ראשון
    ברק טעה לתת את הכל בקמפ דיוויד וקיבל בתמורה אוטובוסים מתפוצצים
    ממש לפני חומת מגן ישבו באולפנים גנרלים חמורי סבר שסיפרו לנו שטרור לא מוכרע בכוח ושאין הרבה מה לעשות.
    באולפן מקביל הבטיחו לנו שאנחנו יכולים להחזיר את רמת הגולן לסורים ולהיות שקטים ורגועים ובטוחים
    אחרי שעקרו אלפי אנשים מגיש קטיף צחקו בקול רם כשהימין הזהיר מפני טילים וענו בתשובה מוחצת שרק יעיזו לירות כדור אחד ותראו....פחחח
    בלבנון אחרי מלחמה כושלת ביותר שחשפה את צה"ל במערומיו הבטיחו לנו האיש עם המשקפת,השרלילה שעברה 5 מפלגות שהחלטת מועצת הביטחון
    1701 תעניק לנו שקט לדורות ושרק יעזו לירות.
    הזהירו מצונאמי מדיני,חוק בינלאומי,כיבוש משחית ומה לא.
    כֹּה, אָמַר יְהוָה, עַל-שְׁלֹשָׁה פִּשְׁעֵי אֱדוֹם, וְעַל-אַרְבָּעָה לֹא אֲשִׁיבֶנּוּ:
    אפילו בסקרים הבטחתם מפלה לליכוד וזה נגמר עם מפלה לכם. הבטחתם מפלה לטראמפ והוא השחיל לכם
    אתם כ"כ צבועים ושקרנים עד כדי כך שהמלכתם עבריין עפ"י הודאתו וצבעי אהבל בסרבל מזוייף
    יש דבר שלא טעיתם בו?

14. אמיר ע משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני לא יודע איך לשפוט את לפיד כשר אוצר. לא יודע אם אפשר בכלל לנוכח פרק הזמן הקצר כל כך שהיה בתפקיד והגירעון שירש מקודמו שטייניץ ומנתניהו, שרק על המחזה בכנסת שבו הם צחקו בפנים למופז כשהתריע מפני הגירעון וטענו שאין בכלל דבר כזה, פוליטיקאי צריך לסיים קריירה.

הבעיה שלי איתו, ועם גבאי, שזה שאני לא יודע מה הם חושבים. מה הם רוצים. חוץ מאשר לנצח בבחירות ולהרכיב ממשלה. וכשכל המהות היא לא לומר מה חושבים אלא מה צריך לומר כדי לפנות לקהלים נכונים, יש לי בעיה. זה לבחור במותג ולא בבן אדם.

שלטון נתניהו צריך להסתיים כי האיש רעיל. רעיל לטוהר מידות, רעיל להליכים תקינים, רעיל לדמוקרטיה, רעיל למדינה. ככה זה כשכל מעייניך הם להיבחר ואחר כך להחזיק מעמד בתפקיד, שנה אחרי שנה. הפוקוס עובר אליך ואל הישרדותך על חשבון הדברים החשובים. מה אחר כך, מי אחר כך? אני לא יודע. לא רואה כרגע בסביבה מישהו שמסוגל להחזיק מעמד בתפקיד שנים על גבי שנים. יכול להיות בזה גם מחיר בדמות חוסר יציבות, אבל גם תועלת - הגיע הזמן שתחלופה ואור השמש ינקו את המערכת.

שי אוהב/ת את זה.
  15. EO11 בפה אליל היכל התהילה

מה כבר ציפית שיעשה בעיר שאחוז החרדים בה כל כך גבוה? להזכיר לך את ימי לופוליאנסקי?

זיכרון קצר זה מאפיין של אוהדי בית"ר, ומסתבר שלא רק בתחום הכדורגל.

משתמשים שצופים בדיון זה (רשומים: 2, אורחים: 44)

1. אמיר ע
  2. טל.