אני לא יודע מה זה "אווירה של שחיתות" אני יודע מה זה שחיתות. אם ביבי עבר על החוק יש משטרה שחוקרת ואני סומך עליה שתגיע למסקנות הנכונות. כל מה שמעבר זאת ההרגשה הסוביקטיבית שלך.
זאת הבעיה בדיוק. השיטה הבינארית של "לא בכלא - הכל בסדר". הצעות החוק וההתנהלות של ביטן, זוהר ואמסלם היא הכל חוץ מהתנהלות תקינה, בעיקר בריונות חקיקתית ואי התחשבות בהפרדת רשויות. בסוף אם נתניהו יואשם או לא, אני לא יודע. אבל הצורה שבה הוא מתנהל אל מול ההאשמות הללו מזכירה יותר משטרים מדרום אמריקה מאשר מדינה מתוקנת. גם אם הוא לא יורשע, חוק כמו חוק ההמלצות, שהוא כמובן חוק כל כך נחוץ שברגע שהוא לא כולל את ראש הממשלה כנראה ייגנז, או ההצעה לתת חסינות לראש ממשלה, עם הזלזול באינטליגנציה של לקרוא לזה "החוק הצרפתי", כאשר בצרפת ראש הממשלה לא חסין מפני חקירות, אלו לא דברים שאמורים להתקבל במדינה דמוקרטית מתוקנת.
החוק הצרפתי לא יעבור אז זה דיון על ריק. לגבי חוק ההמלצות, להגיד לך שאני תומך נלהב של החוק הזה? לא. מה שכן, לפי מה ששמעתי מעתונאים מסויים, לא דווקא ממחנה נתניהו, אם החוק יעבור ההמלצות כן יפורסמו רק בצורה לא פורמלית.
אין ספק. אבל בעידן הנוכחי, שבו נתניהו מפיץ חדשות שקריות בפייסבוק שלו ועל הדרך משקר על ימין ועל שמאל (אהמ, נכתב בלי מחשבה מיוחדת), כשתדמיות זה הכל, אולי עדיף שגם השמאל יתחיל להדביק תוויות ולעזאזל עם האמת. מה גם שראש הממשלה הזה מושחת וסביבתו מושחתת. זה דווקא לא שקר.
אני אהיה הוגן עם ביבי ולא אקבע שהוא מושחת כל עוד אפילו החקירה לא מוצתה, אבל בשיטה הפוליטית הנוכחית אנחנו לא בוחרים ישירות ראש ממשלה אלא מפלגה ולגמרי יש בסיס לחשוד שהמפלגה הפכה לביצת שחיתות, גם כל הסביבה הקרובה של נתניהו בעייתית בלשון המעטה. בשלו התנאים להחליף מפלגת שלטון.
וואו איזו התרגשות אתה הוגן איתו. תעשה לי טובה מוליכים אתכם כמו עדר בקר בנזם האף . "אווירה של שחיתות "..פשש אחלה שם לסרט. זה מה שרצו להסריט עבורכם גיא פלג הפקות בחסות רביב דרוקר והבדיונר נוני לו היו מובילים אותי אנשים כמו אלדד יניב מושחת על פי הודאתו ומני נפתלי עם קופת השרצים שלו שבגללה הוא עד מדינה והוא מסרב לעבור בדיקת פוליגרף פשוטה. אני הייתי בוחר להיעלב אלכס תקשיב ותקשיב לי טוב כל התסריט לסרט הזה נכתב מראש והוא מכוון מטרה אחת בלבד-הפלת בנימין נתניהו עד לרגע זה אין בדל ראיה אחת נגד ראש הממשלה. לא- לרכילות מסוג השפחה,הפקידה והנהג אני לא קורא ראיה. כשתהיינה בחירות ובהן ינצח הליצן שלך לפיד כשהראש האמיתי מאחוריו הוא נוני אז תלמד באמת מהי שחיתות. בהצלחה לכם https://scontent.fsdv2-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/24129711_10213222076840212_2358016521229282106_n.Xxx?oh=d82961dda822fde0572781d3ff9323e1&oe=5AD30A37
זוכרים את ההבטחה של יאיר לפיד שתהיה פוליטיקה חדשה? הנה הדוגמה הטריה, חבר הכנסת ילין עזב את המשלחת של הכנסת שהיתה בביקור רשמי בדרום אמריקה וטס הביתה בשביל להצביע נגד חוק ההמלצות. מבחינת לפידים הקיזוז לא בא בחשבון, אבל מימון כרטיס טיסה ע'' י הכנסת כן. התגובה של יו'' ר הכנסת: הטיסה על חשבון הסיעה ולהבא אנשי יש עתיד לא ייכללו במשלחות.
זה היה ברור לכולם מזמן אבל עכשיו הנה ההוכחה. חשיפה ותיעוד בלעדי: קצינה וחוקרת באגף החקירות (433) קראה להגיע להפגנה נגד נתניהו בתל אביב: ״שחיתות נוראית״. המשטרה: ״נחדד נהלים״ קצינת משטרה בדרגת רפ״ק (פרטיה שמורים במערכת חדשות 0404) ואשר משרתת כחוקרת ביחידה הרגישה – יחידת החקירות להב 433, אשר בין השאר חוקרת את ראש הממשלה וחקרה את רעייתו שרה נתניהו ואף המליצה על הגשת כתב אישום נגדה, קראה לציבור להגיע להפגנה שנערכה במוצאי השבת בתל אביב – הפגנה שכולה נגד הממשלה והעומד בראשה – בנימין נתניהו. בקבוצת וואטסאפ שבה חברים אזרחים רבים משוהם, רחובות, ראש העין, בית אריה, קריית אונו ועוד, העלתה הקצינה, באמצעות הטלפון המשטרתי שהיא מחזיקה ברשותה מתוקף תפקידה, הודעה הקוראת לחברים להגיע להפגנה, תוך שהיא מציינת שמדובר בהפגנה המשותפת ל״מחאת פתח תקווה״ – ההפגנה מול בית היועמ״ש הקוראת למנדלבליט להגיש כתב אישום נגד ראש הממשלה בנימין נתניהו. בהודעה צוין: ״חברים. זהו. הגיעה השעה. ׳מחאת רוטשילד״ חוזרת בענק ומתאחדת עם מפגיני מחאת פתח תקווה במוצאי שבת הקרובה בשד׳ רוטשילד 16 בתל אביב. הפעם לא בגלל ״מחירי המילקי״, אלא בגלל השחיתות הנוראית, בגלל החוקים המטורפים שמנסים להעבירם בבהילות בכנסת, בגלל הניסיונות לזרוק לפח האשפה של ההיסטוריה את כל החקירות, את כל הבדיקות…״. https://www.0404.co.il/?p=95545
צא מהסרט שלך. ליכוד לא מפלגת ימין. ליכוד בחלקה גם זה אותה קדימה. הם איבדו כל ערכים מזמן והיום זה מפלגת ביטנים שזה המיץ של הזבל. כל תכלית המפלגה שירות הקיסר. התקשורת מעניינת את התחת. יש לי ראש ועיניים. אין מפלגה מטונפת יותר מליכוד. ספציפית ביטן שנים מסובך בחובות בשוק האפור. אדם כזה נתון מאוד לשחיתות והשפעת גורמים עבריינים. לא אתפלא אם הוא עובד גם בכנסת עבורם ובעצם מהווה דריסת רגל שלהם בשלטון. אגב בחודש האחרון הוא עושה אחלה עבודה למפלגות יריבות של ליכוד. Sent from my SM-G930F using Tapatalk
אלכס השחיתות לא חונה במפלגה אחת. בכל מקום שיש כסף יהיו חמדנים/ פושעים שיניחו עליו ידיים מטונפות, ראה מפלגתו של ליברמן סטאס , סופה . גם במפלגתך יש שחיתות גם במפלגת העבודה יש שחיתות גם במרצ ובש״ס האם זה נתון לחיות איתו בשלום? ברור שלא אולי ביטן יואשם אני לא יודע כי באמת שאיני מכיר את הפרטים. אם עבר על החוק? שישלם!!! ועכשיו וללא שום קשר יאיר לפיד vs נתניהו?
הטיעון הזה הפסיק לעבוד לרוב האנשים בכתה ג'. זה שכולם עושים משהו רע לא אומר שזה בסדר. עכשיו שאתה מודה שהמפגה שלך מושחתת, וזה לא מפריע לך להסתובב פה בפורום ולספר לנו שהכל בסדר, זה מעיד עלייך משהו.
אתה חולה שזקוק לטיפול וזו רק ההתחלה. עכשיו עבור על הטקסט והדגש וצטט לי במילים שלי היכן כתוב שאני מודה שהמפלגה שלי מושחתת- חתיכת אפס