מה גם שבניגוד לעבר, היום כבר אין ביקוש בציבור לאנשי צבא. הם נתפסים כנוכלים, שקרנים, צבועים, גסי רוח וגם לא חכמים במיוחד.
איזה קטע זה שדוד ביטן מקדם את חוק ההמלצות, המשטרה נורא רותחת, על זה והופ! מזמנים אותו לחקירה ynet ביטן בחקירה: "חשוד שסייע לבכיר בארגון פשע" - חדשות עכשיו אני לא פוסל שיש דברים בגו', רק רוצה להזכיר לכם את התחקיר בזמנו שחשף שמשטרת ישראל עורכת מאגר על אנשי ציבור, עם חשש שהיא תשמנש בו משיקולים אינטרסנטים, נראה שהחשש הזה מתממש. וזה עוד המקרה הטוב, המקרה הרע זה שתפרו לביטן תיק.
כבר לפני כמה שבועות טובים, כשחוק ההמלצות בכלל לא הוזכר, דווח בהארץ על החקירה שמתנהלת בעניין של ביטן. הזמנתו לחקירה היתה צפויה.
בינואר 2016 המפכ״ל יצא בהצהרה חד משמעית שהוא שוקל להפסיק את ההמלצות ולחסום לחלוטין את ההדלפות מתיקי החקירות. מאז חלפו המון מים וליאור חורב אחד ועכשיו אנחנו במדינה שאוי ואבוי לך אם דיברת דיבור כנגד המשטרה. יתפרו לך את התחת בחוצות העיר. אם השמאל חושב שהם המנצחים בסיפור הזה אני יכול לומר שבסיבוב הראשון כן, אבל בסוף בסוף החרב תתהפך גם עליהם. משטרה שמאיימת ומשתמשת בכוחה המופרז לא טובה לנו האזרחים שמאל וימין. כאילו העיתוי לגמרי מקרי שקוף שנועד לשבש את הפעילות של יו״ר הקואליציה בענין החוק המוצע
או.... שהוא יודע שהחקירה נגדו מתנהלת ועושה צעדים מונעים כדי להקשות על המשטרה. הבנאדם הרי היה מסובך עם השוק האפור כיו"ר עירוני ראשל"צ, לך תדע איך הוא סגר את התיק.
ראש הממשלה ביקש מיוזם החוק דוד אמסלם להחריג אותו מן החוק ושלא יחול על חקירות רוה"מ . החוק טוב ומשרת את הציבור טוב יהיה אם כלל חברי הכנסת יצביעו בעדו. המשטרה תפסה תחת שחבל על הזמן.
אלכס נניח שהמשטרה עצרה אותך לחקירה הערב. אתה חשוד באונס. אתה תישבע שזו עלילה ( ואני אפילו אאמין לך) עד שתוכח חפותך שמך יהיה מרוח בתוך כמה דקות על כל אתר ועיתון. ההורים שלך/ השכנים שלך/ המעסיק שלך/אשתך כולם מחרימים אותך כי ככה כתוב בעיתון לא?
חוסאם גרושי, חבר ארגון פשע, הוא החשוד ששיחד את דוד ביטן בעת שזה כיהן כסגן ראש העיר - חדשות רוטר יהיה די אירוני אם ביטן יפול על קשרים עם ערבי
החוק החשוב בהיסטוריה של מערכת המשפט הישראלי כנראה לא יצא לפועל בסוף, אז כנראה שהוא לא כל כך חשוב. מעניין למה הם חזרו בהם...
מה הקשר? הדברים שמייחסים לביטן נעשו כשהוא בכלל בעיריית ראשון. אז פלאש ניוז יש בליכוד אנשים מושחתים, בדיוק כמו במפלגת העבודה ואפילו כמו במפלגה הטהרנית שלך. לקרוא לליכוד "המפלגה המושחתת" זה להשמיץ את המפלגה ואת כל חבריה.
האווירה במפלגה אחרי כל כך הרבה שנים בשלטון היא אווירה של שחיתות, לקחת כמה שאפשר לפני שהחגיגה תגמר. השאלה היא האם הם יצליחו לפרק את הדמוקרטיה ואת שומרי הסף לפני שמישהו יעצור אותם.