תושב אילת נחשד בתקיפת 20 ילדות תושב אילת נעצר בחשד שתקף מינית כ-20 ילדות בנות חמש עד שבע , במהלך השנתיים האחרונות . בקול ישראל דווח כי מדובר בעבריין שכבר נכלא בעבר. במקרה אחר, נאשם תושב אשקלון בביצוע מגונים , מדי יום , בנכד של בת זוגו , מאז שהילד היה בן ארבע וחצי . ( לרוב ) רק בישראל זה קורה , פשוט זוועה מה שנהיה פה בשנהא"ח ...
המקרה הזה הוא בהחלט מקרה נוראי אבל אני חייב לומר שמה שאמרת: לרוב רק בישראל? שטויות.. איך אתה יכול לקבוע את זה?. לצערינו התופעה השלילית הזו קוראת בכל העולם ולא רק בישראל.
יניב , רלקס ! התכוונתי שאצלנו זה קורה יותר מבכל מקום אחר בעולם ( וזה בדוק , השוותי כמה מדינות באירופה , תאמין לי ) .
עד שלא יחוקקו חוק שמכריח רישום פדופילים - כלומר פדופילים שמדי שנה הולכים למשרד ביטחון הפנים להירשם כעבריני מין על מנת שהמשטרה תדע את מי לחקור כשילדה\ילד מותקפ\ת. ההורים שגרים בסביבה גם ידעו להיזהר מהפדופיל המדובר, אפשר להשגיח שהוא לוקח את התרופות שאמורות לדכא את היצר המיני שלו... וככה יהיה הרבה יותר קל, בקיצור, הפדופילים ימשיכו להסתובב ברחובות בחופשיות ולתקוף קטינות כאוות נפשם. אבל למה שיעשו את זה - ישראל היא הכל מלבד מדינה מתוקנת. תקיפת קטינה כבר הפך למקרה שכולם מסתכלים עליו באדישות, מקרה שזוכה לאיזו כתבה פצפונת מתחת למודעות האבל, וכך גם אונס, מה שנחשב לשערוריה בארצות אחרות. אצלנו, בגלל המציאות הקשה, רק רצח, פיגועים וכו' זוכים ליחס רציני. אונס? למי אכפת. ועוד לא דיברתי על בתי המשפט המגוחכים בארצנו שדואגים לשלוח את עברייני המין לאיזו חופשה של עבודות שירות במקרה הכי חמור.
כמה עניינים נוספים: -בוש או קרי? בעד מי אתם? למה? -לאחר רעידת האדמה באיראן, עוד אסון פקד את תושביה - 182 הרוגים בפיצוץ רכבת. -חייל דרוזי ראשון הצטרף לסרבנים. -סוכלה הברחת 20 רובי קלצ'ניקוב ממצרים. -הצלב האדום מגנה את גדר ההפרדה. -ישראלי צורך בממוצע 3,752 קלוריות ביום. http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/blink.Xxx
לדעתי אונס זה הפשע הכי הכי קשה, אפילו יותר מרצח כי בעצם אתה משאיר מישהי עם טראומה כל-כך קשה שהיא תפחד לשכב עם גברים ותפחד לצאת בלילות, וכל הזמן זה יהיה לה במוח חרוט לנצח, אבל לגבי פדופילים זה כבר יותר זבל מהמיץ של הזבל זה, פשוט אנשים מסריחים חולים בנפש ואין לי מילים לתאר אותם ושרק היום אני רואה בחדשות 2 מקרים של פדופילים אני פשוט מזועזע מאיך שהמשטרה נותנת להם לבצא את המעשים שלהם פעם אחר פעם ורק אחרי של-20 ילדים ולמשפחות של הילדים נהרסו החיים המשטרה תופסת אותם!!! לדעתי צריך לתת עונש מוות לאנסים!!! ואני לא אומר את זה סתם,אני חושב שמי שהרס למישהי את החיים דינו להישרף בגהינום!!!!
היה היום פיגוע,למי שלא יודע או לא שמע . 60 פצועים, מתוכם 11 קשה. לינק לכתבה המלאה (פולדש: ערכתי לך את ההודעה, כי כתבת מידע שגוי וקצת מפחיד...)
איגור, להבא שים לב למה שאתה כותב. גרמת לי לחטוף את השוק של החיים שלי, 60 הרוגים? היו "בסך הכל" 7 הרוגים. בנוגע לבוש או קרי- עוד לא הזדמן לי לשמוע כ"כ את המצע של קרי, אבל אני סבור שכל אחד יכול להצליח יותר מאשר הקאובוי האידיוט. לטעמי, הבעיה של קרי(מלבד שערורית המין שהייתה או לא הייתה) היא שהוא לא כריזמטי מספיק. ניצחון בקרב הדמוקרטים בלבד זה טוב ויפה, אבל הוא צריך גם לדעת לשכנע את הקולות הצפים, ואיך שאני רואה את זה כרגע הוא לא יצליח, מה שיגרום לעולם לסבול את בוש לעוד ארבע שנים.
אם כבר פתחת את זה... יש כמה סיבות למה צריך ויש כמה סיבות למה לא צריך ואפילו אסור. אז למה כן: בדיוק בגלל הסיבה שדורון הזכיר, זה ימנע פיגועים (נקווה) למה לא: - לא כל-כך בטוח שזה ימנע פיגועים... - השלכות בפני שאר העולם - והכי חשוב בעניי, נגיד שהיום יש כ-600,000 איש מאחורי הקו הירוק? תחשבו מה יהיה בעוד שנה שנתיים? יותר ממליון!!! זה מסוכן לנו!. חומר למחשבה... http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/rolleyes.Xxx
נדב, הגדר תמנע פיגועים, אין בכלל ספק בכך. אולי בשלבים הראשוניים לאחר השלמתה לא, כי הפלסטינאים יתאמצו כדי להוציא פיגועים, כדי להראות שהגדר לא עוזרת ולא משפיעה, אבל בהמשך בפירוש כן. עדיין יהיו פיגועים אך במינון קטן יותר מאשר היום. הגדר תציל חיים, חיים של ילדים שנהרגים בדרכם לבצפר. ולכל אחד מאיתנו זה יכול לקרות. אני למשל נוסע ביום רביעי באוטבוס לבצפר. אין דרך אחרת להגיע. לטענתך השנייה, מז"א "השלכות בפני שאר העולם"? אנחנו קודם כל צריכים לדאוג לביטחוננו האישי ורק אח"כ להקשיב למה שבעולם אומרים עלינו, אחרת כל מס' ימים יהיה לך פיגוע בתוך ישראל. לגבי הטענה השלישית - המס' נמוכים יותר לדעתי ובכל זאת זה מינוס, אבל אין מה לעשות, עדיף גדר עם מספר פלסטינאים מאחורי הקו הירוק מאשר כלום, הלא כן? בקיצור - הגדר היא כורח המציאות. חייבים להמשיך לבנותה כל עוד אין עם מי לדבר אצל הפסלטינאים.
לצערי, צריך להקשיב לעולם!, ובמיוחד לארה"ב. מי לדעתך מעביר לנו כל שנה כסף (אני לא רוצה לקפוץ לסכומים שאני לא יודע, אבל יותר ממליון זה בטוח). ארה"ב!. היא עוזרת לנו בכל!. וכבר הגיעו איומים מצדם להפסקת הזרמת הכסף. תחשוב רגע, אם אתה תצטרך לגור עם עוד 25 איש בבית יהיה לך כיף!? כל עוד הם גודלים במספר ואין מקום לאכלס את עצמם הם ישנאו אותנו יותר ותחשוב מה יהיה אז...