אקטואליה

הנושא בפורום 'פורום אוף טופיק' פורסם ע"י ג'רי בית הלוי, ‏21/1/04.

1. Blaugrana Blood Member

אז שמעת..ואני שמעתי את שולמית אלוני וענת קם שרות את המנון בית"ר במקלחת http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/tongue.Xxx
    העובדות בשטח מראות שאין שום מקום להשוואה בין שני הצדדים, ולא משנה כמה השמאל ינסה
    לעוות את התמונה.
    זה שחלק גדול מהעם שלנו מטומטם זה לא חדש, ותיהיה בטוח שאם תרשום בפייסבוק "מוות לערבים"
    תקבל "לייקים" מחיפה, ראשון וב"ש לא פחות מאריאל איתמר וקריית ארבע...מפה ועד לרצוח ילדים
    הדרך מאוד ארוכה.

2. guyr12 Member

אתה יודע מה? זה כבר גובל בטיפשות שלא נראתה כמוה. אז הם אומרים, נו אז? אתה יודע מה ההבדל בין להגיד דבר כזה ללעשות דבר כזה, בצורה אכזרית כל כך?! אתה לא יודע! אתה רק יודע להגיד משהו לזרוק אותו לאוויר אבל פתאום אתה "שוכח" דברים אחרים. אני בטוח שאם הייתי אומר לך שפלסטיני אמר לי את זה, היית אומר שהוא רק אמר ושיש הבדל גדול בין להגיד ללעשות.
    זה מראה על הצביעות, על הטיפשות וההתייפיפות של השמאל ושל אנשים כמוך. אנשים קטנים.

3. StevieG Member

א. כבר היו דברים מעולם.
    ב. יש הסתה של רבנים כנגד ערבים("לא למכור דירות לערבים" "לא לתת להם לצאת עם אחותך"), וכבר פורסם ספר הלכה("תורת המלך") שמאפשר רצח של ילדים "גויים"(=ערבים) בטענה ש"גם ככה הם יהפכו להיות מחבלים כשייגדלו", לכן אני בטוח שלא רחוק היום שבו יפורסם פסק הלכה שמתיר הריגת ערבים חפים מפשע. ואז, אללה ירחמו.

עוד 4 ימים...

4. Gass12 Member

למה אתה חושב שזה צעד גרוע?
    למה לא לבנות בארץ שלי? במדינה שלי?.....אתה תמשיך עם הפיתרון המזוייף והצבוע של שתי מדינות לשני עמים. מבחינתי ומבחינת הרוב השפוי. הפיתרון הזה לא קיים. אבד עליו הכלח..הפלסטינים דחו אותו בשתי ידיים. לכן פריש מיש.כל המחוות וההסכמות הקודמים בטלים ומבוטלים.

תקרא בעיון את דברי Blaugrana Blood.ותבין שאין חדש תחת השמש ומה שהיה הוא שיהיה.
    הם לא מקבלים אותנו כאן. לא אתמול לא היום ואף לא מחר.מבחינתי הם החמיצו את הרכבת ושילכו להזדיין.
    לבנות לבנות ולבנות.זה הפיתרון לקבוע עובדות בשטח יישוב בן 1000 איש להפוך ל10.000
    עיר בת 30 אלף להפוך ל200.000.האיחוד האירופי על הזין שלי ממילא הוא משלם לשמאלנים להרוס לנו את המדינה.ארה"ב? שתפנה עורף לבת הברית האחרונה שלה באיזור ונראה מה ישאר מהמעצמה הזו.

5. דנידין Member

אז מה שנשאר הוא מדינה אחת ל 2 עמים. לא עדיף לחתור למשהו שלא יביא את הסוף של המדינה היהודית?
    אני בספק עד כמה באמת ניסו לעשות פה שלום אמיתי מאז שרבין נרצח. לאף אחד לא היה את הביצים והיושר ללכת עם זה עד הסוף, כולם רק סיפרו לנו סיפורים והתחמקו.

6. EO11 בפה אליל היכל התהילה

מדינה אחת לשני עמים...ט'חחחחחחחחחחח.

כהנא צדק.

7. StevieG Member

אולי כי לא רצו לגמור כמו רבין?

וכהנא היה נאצי.

נערך לאחרונה ב: ‏13/3/11
  8. Cup of Tea Liverpool, UK

תכלס.
    אבל לא רק, יותר נח לשתי הממשלות של שני הצדדים להמשיך במצב הביניים הזה עד להתפוצצות הבאה כי ככה הם יכולים להמשיך בתעמולה שלהם שמביאה להם כ"כ הרבה כסף מגניבות כספי הציבור והכסא הנח שלהם והבטן המדושנת.

זה נח להם, ברגע שזה כבר לא יהיה - הם ימלטו לשוייץ.
    לא באמת אכפת לאף אחת משתי הממשלות אם אזרחים של עם כזה או אחר ימותו כל עוד עתידם בעולם מובטח.

נערך לאחרונה ב: ‏13/3/11
  9. Gass12 Member

מעניין דנידין. ממש מעניין. נעדרת מן הדיון הזה. לא ראיתי הודעה אחת שלך בגנות הטבח הנורא.
    יודע מה? אני כבר לא מצפה ממך להרבה. אתה הולך ודומה לחלאה שהטיב להתבכיין למה הפיגוע הזה מזיק לפלסטינאים.עצוב לי לדעת שבעבר חשבתי שיש בך מידת הגיון.

10. דנידין Member

אתה צריך להתבייש, פשוט להתבייש. יצאת כזה קטן עכשיו, לא רק שהתחמקת מלדון ולענות על השאלה, אתה גם רומז דברים מחליאים לעברי. בעצם אני לא יגיד לך להתבייש, כי אין לך בושה.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏13/3/11
  11. Gass12 Member

אני לא יודע מאיפה בחרת להתחיל לקרוא אבל מבחינתי כתבתי מספר רב של פעמים שהצד הפלסטיני כבר אינו צד כי בחר לא להכיר בנו ולהמשיך בהסתה עם עליהום כלל עולמי עלינו.
    מבחינתי זו רק מדינה אחת אנחנו. עם חילופי אוכלוסין או טראנספר לפלסטינים.
    תקרא לזה איך שאתה רוצה.זו המציאות. זה או אנחנו או הם.ניסינו ללא סוף לבוא לקראתם.הם מתעקשים לא להחמיץ שום הזדמנות להחמיץ הזדמנות.מי שבחר בדרך הזו שישלם את המחיר.

12. דנידין Member

הפכת להיות פתאום טרנספר? 4 מליון פלסטינים? כהנא אכן חי. עכשיו כבר אין מה לדון איתך.

13. Gass12 Member

הפכת לשמאל קיצון אין מה לדון איתך.

14. דנידין Member

אבל אתה מכיר אותי גאס. אני לא שמאלן קיצוני בכלל. יש לי דרישות מאוד גדולות מהצד השני ולא מוכן לוותר בקלות על כלום. אבל טרנספר זה כבר חושף פרצוף שלך שלא הכרתי.

15. StevieG Member

נו לפחות זה חשף כמה צבועים כאן. כל הדיבורים היפים שלך על שתי מדינות לשני עמים נחשפו כבלוף מצידך. ואחרי זה אתה טוען שהפלשתינים משקרים כדי להשיג את מטרתם...

האירוע הזה לפחות סיפק לך(ולממשלת ישראל) כמה תירוצים למה לא להכנס למו"מ. אולי אפילו ייכנסו שוב למעגל האלימות שכבר חשבתי שאפשר לברוח ממנו. זה ייגרום לך לאושר עילאי, אין יל ספק. זה ייתן בסיס להסתות ולשקרים שלך.