אקטואליה

הנושא בפורום 'פורום אוף טופיק' פורסם ע"י ג'רי בית הלוי, ‏21/1/04.

1. Gass12 Member

http://news.walla.co.il/?w=/1/1803867&m=1&mid=110563

הפלסטינים הוכיחו בפעם המי יודע כמה שפניהם לא לשלום.החל מאבו מאזן עבור דרך כל שרי ממשלתו ועד אחרון החמאסניקים בעזה.
    לא יעלה על הדעת לטמון ככה את הראש בחול.מי שרוצה שלום אמיתי לא מעודד את ההסתה בכל הכוח
    מי שרוצה שלום אמיתי לא מכפיש אותנו בעולם בכל הזדמנות על מנת ליצור דה לגיטימציה לא לישראל
    המדינה השכנה אלא לעצם קיומנו. כמה אפשר להיות עיוורים?
    אני מאושר שהיום הממשלה התעשתה ונתנה תשובה ניצחת לטרור.
    בניה ובניה ובניה ועוד בניה ותלכו להזדיין אתם והמדינה שאתם רוצים.הכל שלנו!
    ניסינו להיות אתכם הוגנים ניסינו לפתור את הבעייה בדרכי נועם.
    יש לי חדשות מצויינות עבורכם בני זונות צבועים שקרנים אלופי התרמית והשקר. אנחנו לא זקוקים להכרה מכם.דחפו את ההכרה הזאת עמוק לתחת.השטח הזה הוא שלנו. ואנחנו לא מוותרים החל מהיום על כלום!
    נבנה בכל פינה ותחת כל עץ רענן.לא בא לכם טוב בעין? אתם מוזמנים לחזור למדינות האם שלכם.
    הרי משם באתם. בדיוק כפי שהאריתראים באו להתעשר מהפרוספריטי בישראל.ככה אבותיכם נדדו הנה מירדן,סוריה,מצרים ומדינות אפריקה....על מנת להתעשר ולעבוד אצל העשירים מהעליה הראשונה השניה
    וכן הלאה.האדמה הזאת היתה אדמת טרשים שוממה ברובה הגדול אלמלא חזרנו למולדתנו
    בחיים,בחיים לא הייתם כאן.עלוקות פרזיטים שקרנים בני שקרנים בני עוולה רוצחים נאלחים.חיות אדם.

אנחנו כאן על מנת להישאר לנצח.על אפכם וחמתכם.

נערך לאחרונה ב: ‏13/3/11
  2. shabaaz Member

וואי נשבע לך בגלל יצורים אומללים כמוך למדינה הזאת אין ביצים.
    אתה חכם גדול מאחורי המקלדת להציף בדעות הפלסטינאיות שלך...אבל אם רק היית פותח ת'ג'ורא המסריחה שלך בחוץ אין לי ספק בכלל שכל אזרח שהיה ברדיוס של 100 מ' ממך היה לוקח ת'חוק לידיים.

אני רוצה לראות אותך נוסע לעזה ומטיף להם מוסר נגד פיגוע באוטובוס,שריפות שטחים ועקירות עצים בשטחי ישראל(לא התנחלויות...)...אני רוצה לראות אותך בכלל מרים ת'ראש יומיים לפני שתעלה על איזה במה וכל האיברים שלך יהיו מוצגים לקהל משולהב של חיות אדם(למה שכחנו מה קרה בחברון?).
    זה החינוך ששמקבלים שם ואם אתה חי בסרט שע"י מסמך כזה או אחר תשנה ת'מציאות אתה פאתטי.

לי אישית-לא אכפת שירחיקו אותי מהפורום אבל אני אומר לך חד וחלק כאדם עם ניסיון-יגיעו למרצחים האלה ולחברים שלהם...וזאת תהיה התחנה האחרונה עבורם.
    צדק אמיתי היה לענות אותם למוות,להרוס את הבתים ולגרש את המשפחות(כמו בימים שידעו איך להעניש).
    אני לא מאמין בשלום עם הפלסטינים כי אני מכיר יותר מידי את הפלסטינאים "המתונים"(עאלק).והם כמו החברים שלך בשאר המדינה-מצביעים חמאס,פרימיטיבים לא קטנים ושוביניסטים מכי נשים(קצרה היריעה מלהכיל את התשבוחות שלי כלפיהם).
    אנשים כמוך משתנים יום אחרי שהם מקבלים בראש,ומסתבר שבנאדם כמוך לא חווה זוועה רצינית(גם לא מאחל לך).כל מה שאני מאחל לנו-זה שיצורים כמוך כבר יעופו לי מהעיניים ויחיו בשבדיה או אנגליה עם שאר המתייפים שאוהבים לחפור במוח ולהסית רק כדי להרגיש נאהבים.
    אני לא כאן בכדי שיאהבו אותי-אני כדי לחיות ולהתפרנס.וכדאי שתתפוס שמי שחי לידך לא רוצה אותך גם בהרצליה,ב"ש או נהריה.
    אתה פשוט בדיחה מהלכת.

3. yonmu Member

למעלה מ70% מההסדרניקים מתגייסים לקרבי. פחות מ40% מכלל הציבור מתגייס לקרבי.
    לך תבדוק אחוזי השתמטות אצל דתיים לאומיים לעומת חילונים... ובטח ובטח של מתנחלים לעומת אלה שגרים בתוך הקו הירוק (כמוני לדוג').

4. Gass12 Member

http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/eusa_clap.Xxx דברי אלוהים חיים.

5. Bensh Member

ההודעה הכי טובה שנכתבה פה
    הוא פשוט אדם קטן וטיפש ומעניין מה יקרה לנאורות שלו אם חס וחלילה המשפחה שלו תהיה הבאה שתישחט בצורה המבחילה הזאת

6. danielone Member

כייף לקרוא את ההודעות שלך. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/eusa_clap.Xxx האנשים היפי נפש פה בארץ, לא מבינים שמבחינת מי שגר בג'נין או שכם, אין הבדל בין איתמר או אריאל לבין תל אביב או פתח תקווה. כל הארץ הזאת מבחינתם כבושה. כבושה ממי בדיוק? זה לא ידוע. זה בהתחלה גבולות 67 אחרי זה 48. ואז פתיחת מלחמה על כל שטחי פלסטין הכבושה. מהנגב ועד הגליל. הכל של העם הפלסטיני שחי פה במשך מאות או אלפי שנה. ואנחנו מעולם לא היינו פה בארץ. אף מקום היסטורי, או הזכרה בתנ"ך, לא מוזכר שארץ ישראל שלנו. סתם הגענו לכאן. להשתלט על הארץ הפורחת.ללא שום שממה, של העם הפלסטיני..

7. Sprewell משתמשים של כבוד היכל התהילה

http://rotter.net/User_files/forum/4d7c97905870e3651.Xxx

אני רק מקווה שאם במקרה יגיע מחבל לבית של עורך עיתון הארץ ויבצע טבח שכזה שייכתב "חשד לפיגוע" ושבני המשפחה "נהרגו" ולא נרצחו...

המשפחה פירסמה בשעות האחרונות תמונות זוועה מהטבח והבטן והמעיים לא מפסיקים להתהפך. איך יהודי, שלא לומר בן אדם עם צלם אנוש יכול להישאר אדיש לנוכח תמונה של תינקות שחוטה לצד אביה...השחוט גם כן?!

אכן חשד לפיגוע...

8. Blaugrana Blood Member

לא בא לי להכנס לדיון עם אדם שנותן פה לגיטימציה לרצח שלי ומשפחתי, אבל בשביל שלא תבלבל
    פה ילדים תמימים עם "העבר הקרבי המפואר שלך" שאתה נוהג לנפנף בו..

א. אתה צודק "המתנחלים" הם לא רוב ביחידות הקרביות (קצת קשה להיות רוב כשאתה מהווה
    5-10% מכלל האוכלוסיה), הם מהווים כ-25% מהלוחמים בצה"ל. בהחלט סד"כ משמעותי.
    ב. איך בדיוק זיהית תושב יהודה ושומרון מיחידה אחרת בזמן אימון? רובם לא דתיים ולא רשום להם על
    המצח איפה הם גרים..
    ג. בזמן שאתה התאמנת עם כוח הנדסה ושריון חלק גדול מ"המתנחלים" היו בקורס קצינים, או במסלול
    של איזה יחידה מובחרת. סטטיסטית במקומות האלו מספרם הולך וגדל.
    ד. פורסם לא מזמן על חלוקת הגיוס לפי רשויות מקומיות, במקום הראשון בגיוס קרבי היו מועצה אזורית
    דרום הר חברון. אני למדתי בבית ספר ובשכבה שלי יצאו 80% לוחמים, 40% בסיירות ו0% משתמטים.
    אין פה מיתוס גבר, יש עובדות ומספרים!

9. Hotspur משתמשים של כבוד היכל התהילה

הפיגוע הזה כל כך מזעזע והלב כל כך יוצא לקורבנות ומשפחותיהם, אבל מבין כל הצעדים שממשלת ישראל יכלה לעשות זה ככל הנראה הגרוע ביותר.

10. Blaugrana Blood Member

לכל המתלהמים שהתעוררו פה מאז הרצח וקוראים לפעולות תגמול...שתו קצת מים.
    אתם ההוכחה הכי טובה לזכרון הקצר שיש לעם שלנו, חבל שאנחנו צריכים לחטוף כל פעם
    בשביל להיזכר איפה אנחנו חיים ומי אלה שכננו!

מה השתנה במערכת החינוך והתקשורת הפלסטינית בין הלינץ' ברמאללה לרצח באיתמר?
    מה השתנה במערכת החינוך והתקשורת הפלסטינית בין הפיגוע בקו 18 לפיגוע במלון פארק?
    מה השתנה במערכת החינוך והתקשורת הפלסטינית בין חטיפת וקסמן לחטיפת שליט?
    מה השתנה במערכת החינוך והתקשורת הפלסטינית בין האינתיפאדה הראשונה לשנייה?
    מה השתנה במערכת החינוך והתקשורת הפלסטינית בין שלטון עראפת לאבו מאזן?
    התשובה ברורה...שום דבר!
    אותה הסתה שמחנכת דור אחרי דור לשנאה, כשהמתונים רוצים שנעוף לאירופה והשאר
    היו שוחטים אתכם ואת אמא שלכם לו רק היו יכולים...

לא היה פרטנר אמיתי בצד השני אף פעם! לא במדריד, לא בקמפ דייויד, לא באוסלו, לא
    בוואי, לא בשארם, לא באנאפוליס, לא אצל קלינטון, לא אצל בוש ולא עם אובאמה...
    רק טרור ו"קורבנות שלום" קיבלנו בתמורה לכל שיחות השלום האלה שלא הובילו לשום
    דבר, ורק הגדילו וחיזקו את הטרור.
    אני לא רוצה לחשוב איפה היינו היום בלי מבצע חומת מגן, וגדר ההפרדה.

11. A. Arshavin Member

זאת הכללה. נכון שבבסיס אתה צודק, אבל חשוב לזכור שגם בצד שלהם יש אנשים שרוצים את השקט ואת השלום, כמו בצד שלנו. נכון, גם בצד שלהם, כמו אצלנו, יש קיצונים ופנאטים שרק מזיקים ובחינתי אני שולח אותם מחר לים, אבל גם הם בני אדם. זה לא שחור - לבן.

12. StevieG Member

הוא משלם למתנחלים אתנן - כדי שהם לא יבצעו נקמת דם.

זה כ"כ אבסורדי הסכסוך הזה, שבקמום להבין שכנראה יהודים וערבים לא יכולים להסתדר ביחד באיזור הזה, הוא מגדיל את כמות היהודים שם.

רק עוד 4 ימים....

13. Blaugrana Blood Member

מסכים שזאת הכללה ושיש גם תחום אפור.
    ולגביי "קיצוניים משני הצדדים"...

http://www.nrg.co.il/online/1/ART2/221/433.html?hp=1&loc=27

14. spurs Member

אם לא היה צה"ל או ממשלה שתרסן את המתנחלים הם בקלילות היו מתדרדרים למעשי אלימות קשים יותר.

ומשיחות עם מספר לא קטן שלהם אף אחד מהם לא בדיוק הייתה לו בעיה עם לרצוח ילד ערבי (ציטוט ישיר "צריך להרוג כל תינוק ערבי" ששמעתי ממתנחל ששירת איתי בצבא)

מלח הארץ עם פשוט ערכיים

15. EO11 בפה אליל היכל התהילה

העונש הכי טוב שהם יקבלו.