אצטדיונים ומגרשי כדורגל בישראל

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ישראלי' פורסם ע"י עומר, ‏29/5/15.

1. צ. שיף Member

בעלי בית"ר בריאיון ארוך אבל ההתייחסות הרלוונטית היחידה לפורום היא בנוגע לעתיד מתחם האימונים בית וגן. על השיפוצים בטדי למשל לא נשאל.
    "במשמרת שלי לא תהיה עננה כלכלית על בית"ר"

הכניסה שלך לבית"ר, שמעתי שנעשו שינויים בבית וגן וגם ראיתי, זה מקום טוב לבית"ר או שאתם מחליפים מקום?
    "ראש העיר עוזר לנו בכל דבר, יש לנו ראש עיר מאוד קשוב, אין פעם אחת שאנחנו מבקשים עזרה או פגישה והם לא נענים לנו, בערים אחרות זה פחות קורה, גם מניסיון אישי".

חולדאי אתה אומר.
    "לא מרחיב במילים, ניסיון אישי. בית וגן ראוי, מה שבעבר לא היה ראוי, אבל אני איש עסקים ומבין את הפן הכלכלי ואני לא אהווה בעיה לאנשים האלה לבנות את החלום שלהם פה ואת העשייה, אבל אני מסתכל על טובת בית"ר ואם לא נקבל מתקן ראוי כמו בית וגן או יותר, אז לא נענה לזה, אבל ברגע שנקבל אני אדע להיות כנה עם עצמי ואנשים האלה שהשקיעו על הקרקע, אתן את ברכת הדרך".

לא מצאו מקום אחר עד עכשיו.
    "הפתרון היה שזה יתחלק לשניים, מתקן לבוגרים ומתקן לנוער, אני צריך לאשר את זה וברגע שיביאו לי אז נאשר את זה".

מחפשים את זה בסביבת טדי הבנתי.
    "חיפשו שם, עלויות גבוהות אז לא יודע אם זה ייצא שם, אבל אם כן אז מצוין".

הבנתי מבכירים בעירייה שזה המקום היחיד האידיאלי, אתה צריך סביבה שתהיה בסדר שהנוער לא יצליח להגיע לשם, בית"ר צריכה לקבל כסף מכל הקרקע הזה?
    "לא".

איך אתה מתייחס לפרסומים שקורים בעניין הזה?
    "לא מעניין אותי, מה שמעניין אותי זה שהאוהדים יבינו שאני פועל לטובת בית"ר, לא אינטרס אישי או לאדם אחר, אני רואה שהם מאמינים, אבל ברגע שאני אראה שהם לא מאמינים אז אסביר את עצמי טוב יותר. גם אם אני לא מגיב, הם יודעים שאני מסתכל לטובת בית"ר".