אפרטורה 08 - בוקה אלופה

הנושא בפורום 'פורום כדורגל עולמי' פורסם ע"י תומר22, ‏28/7/08.

1. benos Member

אחחחחח כמה טוב לחזור.. התגעגעתי מאוד!!

הנבחרת עד גיל 20 מנצחת הערב את פרו 2-1 משערים של קריסטאלדו ומסאלביו הבלתי נלאה, גם במשחק הזה הנבחרת נקלעה לפיגור מוקדם רק שפה היא הצליחה לצאת עם ניצחון.
    הנבחרת שיחקה עם זוקוליני בקישור האחורי במקום בניטז מה שכנראה חיזק מאוד את הנבחרת ותרם לניצחון.
    הנבחרת נמצאת כרגע במקום השני עם 4 נקודות אחרי אקואדור המוליכה עם 5(משחק חסר לארגנטינה), מקווה מאוד שעם הקונטרה של זוקוליני הבחרת תזכה בתואר החמישי שלה.
    הרכב:אוחדה; מזה, טוביו, פרננדס, אינסואה; בנאבידז, זוקוליני, בז'ה, סאלביו; קריסטאלדו, ריוס.

דרך אגב בוקה ניצחה עם ההרכב המשני שלה את הרוחו, עוד אחד ממקורות הכוח הגדולים שלה.

2. Franco מנהל ראשי מנהל ראשי

Benos - ראית את המשחק ? תכננתי לראות ועל אחרי 60 דק' של קולומביה-אקוואדור (משחק נוראי, זבל של קבוצות) הלכתי לישון...
    בכלל מבחינת שמות זו הנבחרת הכי גרועה שאני זוכר שראיתי והייתי אומר זאת גם אם פיאטי ודי סאנטו היו מקבלים שיחרור מצ'לסי ואלמריה. לא ראיתי אז קשה קצת להגיב על זה אבל כמו שציינת החזרה של סוקו למרכז יחד עם בנאבידס שהוא מאוד כישרוני צריכה להיות הנק' החזקה של הסלקסיון.

בטורניר קיץ אינדפנדיינטה מנצחת את סאנלו 1-0 ומסיימת את המחומש עם 7 נק' ויכולת סבירה בהחלט לשלב זה, סאנלו הפייבוריטית הקבועה בטורנירים אלו לא תזכה השנה אחרי שכבר ספגה שני הפסדים.

3. benos Member

לא, לצערי לא אבל הבאים אני יוכל לראות, זה בtyc sport משודר נכון?

הנבחרת הזאת לא פחות טובה מנבחרות אחרות לדעתי, קשה מאוד לחזות מה יוליד יום אבל היו נבחרות שבאוברול היו פחות טובות ממנה כמו זאת של 2003 שהוציאה מספר מועט של שחקנים אבל בכירים(טבז ומסצ'ראנו) ועוד כמה שבגלל נסיבות כאלה ואחרות נמנע מהם להגיע להרכב(גונזלו וקאבנגי), או נבחרות שהוציאו המון שחקנים לנבחרת שרובם הגדול שחקני רוטציה כמו זאת של 2001 שנראתה כזו שתבנה את הבוגרת להרבה שנים, דבר שלא קרה.
    לכן הייתי לוקח את מה שאתה אומר ומסייג, קודם כל יש לך כישרונות בכל עמדה על המגרש, גם חסרים שחקנים טובים כמו מוסאצ'יו, פידלף ופאטיטו. כמו כן יש לך חברה צעירים יותר שיעלו מהנערים שחלקם יתבררו ככוכבים כמו אגוארו ב2005 או איימאר ב1997.

4. Franco מנהל ראשי מנהל ראשי

נראה לי לא הבנת אותי, אני מדבר על הנבחרת תאכלס ולא ההמחזור של 89 ככה שפאטיטו, פידלף, מוסאקיו, פאסטורה, די סאנטו, פיאטי וכו'...לא רלבנטים כל אחד מסיבותיו שלו (לא תמיד אשמת באטיסטה).

יש לנבחרת הרבה שחקנים טובים אבל על הנייר זו נבחרת חלשה ולא מוכחת, באליפויות הקודמות היו הרבה יותר שחקנים עם הופעות רבות בפרימרה או שנשחשבו להבטחות גדולות בלי ההופעות האלו לדעתי ובלי לבדוק סטיסטיקה עכשיו. זו לפחות הרגשתי.
    בכל הנבחרות שאני זוכר אנדראס ריוס ובז'ה לא היו מוזמנים בכלל שלא לדבר על שחקני הרכב.

מבחינת שידור יש ב TyC כמו גם בקאנאל 6,7 או 8 (לא זוכר כרגע)...אני רואה דרך ג'סטין טי וי.

5. benos Member

בקשר לנבחרת עצמה אני מבין אותך, אין ספק שהנבחרת הזאת לא חזקה כמו זאת של 2007, מה שאני מנסה להגיד זה שכדאי לתת לזמן לעשות את שלו ורק אז נוכל להגיד אם זאת נבחרת טובה או לא.

שחקנים תמוהים תמיד היו ותמיד יהיו, להזכיר לך איזה שחקנים שיחקו באליפות של 2005? אוברמן, פורמיקה וברוסו, שחקני ליגה למקומות עבודה.

למה לא זימנו את פאטו או את פריצ'ודה?

6. Franco מנהל ראשי מנהל ראשי

http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx והיום יש לך כמה שלא רחוקים מהרמה של השלישייה שהזכרת...ועוד בהרכב!!!
    מה גם שיש לי הרגשה שפורמיקה יפרוץ בטורניר הקרוב http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/cool.Xxx (אולי בגלל שהוא קבר אותנו מחזור אחרון)
    אבל אתה צודק רק הזמן יגיד http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/icon_thumright.Xxx
    לדוגמא מקסי מוראלס הגיע לאליפות הקודמת ככוכב הגדול של הנבחרת והיה מאוד בינוני (בניגוד למונדיאליטו שיצא הפוך).

פאטו לא יודע למה הוא לא זומן וזו אחת הביקורות היותר חזקות על באטיסטה, בעיקר אחרי שפיאטי לא שוחרר וגם מחליפו (פאסטורה) נשאר בקבוצתו...לא ברור.

פריצ'ודה תוך שנה-שנתיים משחק באותה ליגה למקומות עבודה, זכור מה אני אומר לך, מעבר לזה שהוא בכלל לא היה בחשבון הוא גם נפצע לחודשיים שלוש במשחק נגד הרוחו. שחקן קט רגל תותח הוא יכל להיות.

7. benos Member

בוא נקווה שפאטו יפרוץ השנה, ביחד עם כל החברה המוכשרים של אינדי יכולה להיות השנה עונה מעניינת עם הילד הזה יראה את כל מה שיש לו.
    בוא נקווה שסאלביו יצליח בבוגרים, באמת מדובר בשחקן התקפה מוכשר ומגוון מאוד (אפשר היה לראות בששני השערים שלו).
    עדיין לא הבנתי מה העמדה של זוקוליני, קשר אחורי כמו מסצ'ראנו או שחקן 50-50 לוצ'ו?
    מה שבטוח שהשלוש ילדים האלה יכולים להיות כוכבים גדולים בנבחרת.

נ.ב
    אפשר לראות את טורניר הקיץ בפוקס ספורט.

8. Franco מנהל ראשי מנהל ראשי

אני מקווה שאתה מבין למה אני מקווה שלא http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx
    אתמול גם שיחק לראשונה באינדי' הבחור הצעיר וההמבטיח שהגיע מברשיה לפני חצי שנה, אומרים שהוא היה סביר.

אמן!!! שחקן מרתק.

מסובך לענות, הוא לא נכנס טוב להגדרות האלו, אני אישית לא ראיתי תופעה כמוהו כבר המון שנים מבחינת הסגנון משחק.
    בראסינג ובנבחרת הוא משחק את הסינקו הקדמי יותר (50-50 נגיד לצורך העניין) מצד אחד אבל מצד שני הוא לא זה שמנהל את המשחק, בנאבידס בנבחרת וז'אקוב בראסינג מנהלים את המרכז.
    הוא פשוט מתפרע ולוחץ מאוד גבוה, בעתיד אני מאמין שהוא יתפתח להיות קשר אחורי סטייל מסצ'ה אבל כיום הוא משחק 50-50 למרות שהאופי והסגנון משחק שלו לא מאפיינים את העמדה. אין הרבה דמיון בינו לבין לוצ'ו לדעתי,לוצ'ו טכני, מארגן, מאיים מרחוק וכל מה שאמור להיות לקשר ימיני\50-50 בעוד שסוקו מקריב ולא מפסיק לרוץ לכל חור במגרש אך עדיין לוקה בטכניקה ובהבנת המשחק.

ראית אתמול את המשחק ? כתוב שרולפי נתן הצגה...מה שבטוח הגול היה מרשים :
    http://www.apurogol.com/2009/01/independie...erano-2009.html

9. benos Member

בוקה מנצחת 2-1 את ריבר עם 10 שחקנים בחלק גדול מהמשחק ואחרי פיגור, ריבר עלתה ליתרון משער של קאברל, לבוקה כבש דאטולו צמד.
    בוקה מראה עליונות גם בטורנירי הקיץ לבד מהליגה והליברטאדורס, עושה עליי רושם שהיא יותר ויותר נהפכת למונופול בליגה לאט לאט עם כל הכסף שהיא מרוויחה משחקנים.

ארגנטינה תשחק היום מול קולומביה, ניצחון היום וארגנטינה עם רגל וחצי במקום הראשון, ארגנטינה תצטרך את סאלביו טוב מול קולומביה שלה יש נבחרות נוער טובות, עד כה יש לו 2 שערים ובישול והוא יצטרך עזרה בחלק ההתקפי.
    פדריקו פרננדס יחליף את ג'וליאן פרננדס המושעה, הבנתי גם שהולכים להיות מספר שינויים ובראשם להוריד את ריוס לספסל ולהחליף השוער, מישהו יכול להגיד עד כמה זה נכון?

נערך לאחרונה ב: ‏25/1/09
  10. Franco מנהל ראשי מנהל ראשי

אכן כן, אוחדה המהוסס יצא מהשער ובמקומו יקבל את ההזדמנות דיאגו רודריגס שבאינדפדיינטה משבחים אותו כהבטחה גדולה. את חוליאן יחליף פדריקו כמו שאמרת (פדריקו הצטרף כמחליף של פידלף שנפצע) בעוד ריוס המוגבל ירד לספסל ובמקומו יכנס גאיטן (של אסטודיאנטס לא של בוקה) לקישור, סאלביו יעבור לשחק לצד קריסטאלדו.
    כך לפחות פורסם בקלארין

קשה להגיד את זה על סמך האליפות שהיא לקחה בטורניר האחרון אחרי עזרה רבה מהמשרוקיות במחזורי הסיום (טוב נו אולי זה קשור לכסף http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx ) ועל סמך טורניר הקיץ, סאנלו לקחה יותר טורנירי קיץ מכולם לדעתי ועדיין זה לא מתבטא בשום מקום. וגם להתחשב באליפויות של לאנוס,אסטודיאנטס,ריבר וסאן לורנסו באמצע...
    אבל לזכותם יאמר שאת הכסף הם יודעים לנצל נכון בניגוד לקומפראדה שיכל לעשות מהרוחו הרבה יותר מהמכירות האחרונות שלהם ולא ברור לי מה בדיוק הוא עשה עם הכסף (אל תגידו איצטדיון כי גם שם הוא תקוע). למרות שגם פה צריך לציין שבוקה מתקשה כרגע לגייס 100 אלף יורו (הפער בינם לחטאפה) כדי להביא את פאטו.

השערים מהקלאסיקו של בוקה - ריבר

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏26/1/09
  11. benos Member

פידלף החליף את מוסאצ'יו שגם נפצע.. בכלל הבנתי שההגנה עשתה הרבה בעיות, אולי עם השוער החדש היא תראה יותר טוב.

בקשר לבוקה התכוונתי לזה שהם מגיעים לשלבים הגבוהים ביותר כמעט כל הזמן, זה לא מתבטא רק בתארים אלא בהתמודדות ממשית על האליפות כל שנה, השנה היא זכתה באליפות עם הרכב משני בזה הדומיננטיות שלה מתבטאת ולאו דווקא רק במספר האליפויות.

12. Franco מנהל ראשי מנהל ראשי

מסכים, בסטנדרטים של הגדולות בארגנטינה בוקה היא בי"ס לניהול וזה מביא לתוצאות על המגרש.
    מלבד לאנוס ,שהיא תופעה בשנים האחרונות, אין קבוצות שמנוהלות כ"כ מקצועי.
    ולס עשתה צעדים לכיוון הנכון אבל כל פעם חוזרת אחורה.

אתה רואה היום את המשחק ?

13. benos Member

לאנוס היא אחת הקבוצות האהובות עליי, קבוצה שנותנת לצעירים שבאו מאצלה הרבה קרדיט וגם משחקת יפה וגם מרוויחה מכך!! ארצ'ובי, לטו ואקוסטה הכניסו לה המון כסף, עכשיו יש לה את בלאנקו, גונזלס קינטנה, פאסיולי שתחת מעקב, וכמובן את סאלביו שמכירה שלו תביא לקבוצה (אם תתדע להתמקח) לפחות 10 מיליון יורו, אם היא תנהל את עצמה נכון היא תוכל להפוך את עצמה לקבוצת צמרת.
    גם אינדי עשתה סימנים כאלה, מאוד תמוה איפה הלך כל הכסף שהיא קיבלה ממכירה של שחקניה( לפחות 35 מיליון לא?) ואיך היא עשתה מסע רכש בזבזני במקום לתת לשחקני נוער שלה הזדמנות לפרוץ.

אני מאוד מאוד רוצה לראות אותו, יש לך מושג אם אפשר בטלויזיה או שרק דרך האינטרנט? מתי המשחק?

נערך לאחרונה ב: ‏26/1/09
  14. benos Member

http://www.mogulus.com/cami007
    לינק מצויין למי שרוצה.

עריכה:
    דקה 35 2-0 לקולומביה משחק עצבני מאוד של הצעירה, סאלביו החמיץ הזדמנות טובה.
    דקה 36 ולאזקז מולז מצמק אחרי דאבל פס, 2-1 .
    דקה 37 פרננדס כמעט משווה.
    דקה 44 סאלביו נותן לקריסטאלדו שבועט לידיים של השוער.

מחצית: אלוהים הנבחרת השאת שכונתית...יותר מדי אינדבדואליסטית, אפילו לנבחרת צעירה.

דקה 51 2-2 סאלביו!! בנגיחה מכדור רוחב, הילד יודע לכבוש אין ספק בזה.
    דקה 65 הקצב של המשחק יורד עושה רושם שצריך חילוף.
    דקה 78 קריסטאלדו יוצא, ריוס נכנס.

סוף המשחק: ההתקפה פשוט שכונתית אין מה להגיד, ההגנה נראית בסדר למרות שני השערים.

נערך לאחרונה ב: ‏26/1/09
  15. Franco מנהל ראשי מנהל ראשי

לא סובל את ולאסקס, משדר שחצנות מגעילה והרבה פוזה...
    יאללה הצטרפתי למשחק ל 25 דק' האחרונות .

אם כל הכבוד לאולימפיאדה שלקחנו מבחינתי צ'צ'ו לא מגיע לקרסוליים של אלו שהיו לפניו וזה נראה במשחק השכונתי וחסר הרעיונות עכשיו כמו שזה נראה באולימפיאדה קודם, מינוי פוליטי מטומטם שיצטרך לקרות הרבה בשביל לשכנע אותי שהוא ראוי http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/dry.Xxx

בההה...נו טוב מהתיאור שלך ומהמעט שראיתי זו תוצאה מוצדקת http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wave.Xxx

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏26/1/09