אפרטורה 08 - בוקה אלופה

הנושא בפורום 'פורום כדורגל עולמי' פורסם ע"י תומר22, ‏28/7/08.

1. Franco מנהל ראשי מנהל ראשי

את לדסמה ראית משחק פעם ?
    עוד אחד מהזרים ההזויים שמגיעים ועוזבים בלי לראות מגרש...

אין ספק שאתם צריכים לדלל את החוד ולהביא אחד כבד במקום כמה בינוניים

2. חייל שוקולד משתמשים של כבוד היכל התהילה

סיקסטובסטיה, סתם מעניין אותי בגלל שהוא אחד החיות במנג'ר:
    איך השחקן Sebastian Rusculleda?

3. Franco מנהל ראשי מנהל ראשי

אני מחבב אותו , שחקן טוב שכבר אמרתי פה שאני לא מבין למה קאנייה לא פתח איתו במשחק המכריע מול בוקה...אם יש לך כח ותמצא שידור חוזר למשחק של סאן לורנסו - טיגרה אז הוא היה בכלל לא רע שם.

לא כוכב גדול אבל שחקן ליגה טוב , היה אמור לחתום בק.פ.ר אם אני לא טועה לפני שנה אבל לא עבר את הבדיקות הרפואיות.

4. Yaniv "Rey de Copas hay uno solo"

האמת מאוד יכול להיות אתה צודק למרות שבמשחקים האחרונים במילואים הוא שיחק נחמד חוץ מזה החלפה ? אז אני מוכן לסוסה, לדסמה ותוסיף לונה שנעלם איפה שהוא את גרסילאס, מורירה, פרדס, הראון ואת אחד מהשוערים המיותרים (מספיק אסמאן/גאבאריני והילריו) ותביא את סילברה אבל בסוף יהיה פביאני .... http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/sad.Xxx

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏26/12/08
  5. Franco מנהל ראשי מנהל ראשי

ממה שאני ראיתי מסילברה בשנה האחרונה נראה לי עדיף לו לחיות טוב מהמשכורות של טינלי עד לפרישה הקרבה ובאה...על יכולתו אצלכם בעבר אין ויכוח אבל היום הוא נראה מת.

6. Yaniv "Rey de Copas hay uno solo"

האם השחיתות בכדורגל הארגנטינאי מגיע לקיצו ?
    חוליו גורדונה נשיא הAFA אישר את המעבר לטורניר יחיד בשנה החל מעונת 2009/10 וממש כמו בכל ליגה בעולם תהיה אלופה אחד, השינוי יכלול כנארה גם את מבנה שאר הליגה ולא רק את קביעת האלופה מה זאת אומרת . מקומות 1-5 ילכו לגביעים (ליברטודרס וסודאמריקנה), שתי האחרונות ירדות ליגה (לא יחזור מצב שקבוצה שמסיימת אחרונה לא יורדת) . העולות מהB יקבעו באותה שיטה שתי הראשונות יעלו ליגה ושתי הקבוצות ממקומות 3 ו4 במשחקי פלייאוף מול 17, 18 בהתאמה .

7. Franco מנהל ראשי מנהל ראשי

לא סופי , הוא מסר שהוא חושב על זה.
    מקורבים מוסרים שזה סופי אבל עד שדון חוליו עצמו לא יודיע זה רק דיבורים.

דעתי:
    1.ביטול הממוצעים מבורך ורצוי , אבל אני דווקא קראתי שהוא לא מתכוון לשנות את זה בניגוד למה שאתה קראת.
    2.טורניר ארוך לא , הליגה תהייה משעממת כמו רוב הארופאיות שרק הגדולות זוכות והעניין נגמר מוקדם.

8. Yaniv "Rey de Copas hay uno solo"

הOLE (יותר נכון TROLE) מפרסם שגורדונה כבר החליט שהחל מאוגוסט 2009 תחזור המתכונת של הטורניר הארוך . צעד תמוהה לעומת העובדה שהטורנירים הקצרים האחרונים (האליפות הזו, של אסטודינאטס, לאנוס, ניואלס ועוד..) היו הכי מרתקים שיש שבטורניר מלא "קצת" קשה להאמין שיחזרו.
    מה שכן כמו שאיליאס אמר בשיטת היורדות המסורבלת לא יגעו אם זה ככה אני לא רואה שום סיבה לשנות את השיטה, השיטה נהוגה גם בליגה השנייה (החל מעונת 2007/08) מתכונת היורדות לא שונתה וגם שם ממישך הרעיון התמוהה של הממוצע מה שכן בליגה נהוגה שיטה פשוטה של 2 הראשונות עולות 2 האחרות לפלייאוף מה שקשה להבין למה "דון" חוליו לא רוצה לשנות את שיטת העולות לגביעים ויש סיכוי שריבר או בוקה יסיימו 10 או 11 אבל בכל זאת ישתתפו בגביעים...

הליגה השנייה נמצאת בפגרת הקיץ לאחר 19 מחזורים והיא תחזור לפעילות בדצמבר עם הסיבוב השני את אליפות הסיבוב "לקחה" צ'אקריטה המוכרת לכולנו ביתרון 5 נקודות על בלגרנו שאמורות לתת לצ'אקה יתרון על פני הקבוצות סן מרטין שפתחה את העונה בצורה נפלאה בניגוד לתחזיות נפלה עד המקום ה8 אבל בכל זאת רק 4 נקודות מבלגרנו השנייה בטבלה , כמו שאפשר להבין המאבק בליגה לא סגור בכלל ומצפה לנו קרב "שירקו בו דם" כדי לקבוע את העולות, בעניין היורדות לוס אנדס נראת בדרך הבטוחה לליגה השלישית שגם טאז'רס (שנמצאת בצמרת הגבוהה) נמצאת באזור הירידה, במשחקי הPRMOCION מול הליגה השלישית אלמגרו ופרו מאיישות את המקומות למרות שגם פלאטנסה ואול בויז (ממוצע נמוך) נמצאות באיזור הסכנה אבל עד שלא נגמר שום דבר לא נגמר .

הצמרת

1.צ'אקה 37
    2.בלגרנו 32
    3.טאז'רס 32
    4.טוקומן 31
    5.אינסטיטוטו 31
    6.רפאלה 31
    7.אלדושיבי 30

ירידה

15.אול בויז 1.211
    16.פלאטסנה 1.189
    17.פרו 1.168
    18.אלמגרו 1.116
    19.טאז'רס 1.095
    20.לוס אנדס 0.842

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏27/12/08
  9. Yaniv "Rey de Copas hay uno solo"

טורניר הקיץ שבו משפפתפות חמשת הגדולות יערך בשלושה ערים (מנדוסה, מאר דל פלאטה וסלטה) בין התאריכים 10-31.1.2009 כבר במשחק הראשון יערך דרבי בין אינדפנדיינטה לראסינג, בוקה האלופה הטרייה תפתח את מפגשיה ב14/1 במפגש מול יריבה שניצחה קצת לפני שבוע סן לורנסו, בוקה וריבר יפגשו לסופרקלאסיקו ה24/1 .

המשחקים :

10.1 אינדפנדיינטה-ראסינג (מאר דל פלאטה)
    13.1 ריבר-אינדפנדיינטה (מנדוסה)
    14.1 בוקה-סן לורנסו (מאר דל פלאטה)
    17.1 ראסינג-בוקה (מאר דל פלאטה)
    18.1 סן לרורנסו-ריבר (מנדוסה)
    20.1 בוקה-אינדפנדיינטה (סלטה)
    23.1 סן לורנסו-אינדפנדיינטה (סלטה)
    24.1 בוקה-ריבר (מאר דל פלאטה)
    28.1 ריבר-ראסינג (סלטה)
    30.1 סן לורנסו-ראסינג (מאר דל פלאטה)

יתר משחקי הקיץ

Copa Revancha (שם מחייב http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx )

1.2 בוקה-ריבר

גביע קורדובה

25.1 טאז'רס-בלגרנו
    27.1 לאנוס-ניואלס
    30.1 גמר

גביע טנדיל

15.1 ארחנטינוס-קילמס
    16.1 ארסנל-בנפילד
    19.1 משחק על מקומות 3-4
    20.1 גמר

10. Franco מנהל ראשי מנהל ראשי

קצת מחדשות הרכש של הגדולות:

:aa1: - בוקה מחפשת חיזוק לשער , או יותר נכון שוער נורמלי , עקב יכולתו הרעה של גארסיה והניתוח שהוא עבר.
    הרבה שמות עולים באויר רובם של שוערים לפני פרישה כמו פאטו אבונדאנסיירי ואוסקאר קורדובה אשר כיכבו במועדון בעבר.

:aa1: - ריבר הולכת חזק על פאביאני שיחד עם אבראו יוכל להרכיב חוד מאוד איטי וגבוה , לשרק זה יהיה התגשמות חלום לשחק במדי הקבוצה אותה הוא אוהד.

:aa1: - בראסינג מולינה הנשיא החדש עושה מאמצים לשקם את המועדון מימי בלאנקיסלסטה השחורים כשלמול עיניו עומדת רשימת הבקשות של יופ , ההפתעה הכי גדולה תהייה השארתו של מקסי מוראלס בקבוצה דבר שנהייה יותר אפשרי מרגע לרגע. במידה והגמד יחתום בשבוע הקרוב הוא לא יחשב כחלק מ 4 המקומות לרכש.

:aa1: - באינדפנדיינטה כרגע עוסקים בעיקר בשחרורים ובזריקת שמות לאויר , פאביאני כנראה לא יגיע אבל במקומו עולים שמות אחרים מניואלס בתפקידים שונים. בקבוצה עדיין מתפללים לשובו של מתאו מאיטליה.

:aa1: - סאן לורנסו גם במגמת מכירות שעיקר המאמצים מופנים לחידוש חוזהו של ברחסיו והשארתו לעוד טורניר.

:aa1: - נתונים מפתיעים פורסמו ע"י ההתאחדות בשבוע האחרון בנוגע למכירות הכרטיסים במהלך שנת 2008 , במקום הראשון מופיעה ריבר פלייט למרבה ההפתעה.
    ריבר אמנם זכתה באליפות הקלאוסורה אבל סיימה אחרונה באפרטורה מה שהספיק לה למכור 40 אלף יותר מבוקה אשר במקום השני.
    במקום השלישי עוד הפתעה על הנייר כאשר ראסינג שסבלה בתחתית לאורך כל השנה מתברגת בשלישייה הראשונה של מכירות הכרטיסים.

כמובן שהנתון הזה מושפע מגורמים כמו גודל האיצטדיון ומבצעי מנויים שלא מופיעים...

11. Diablito Member

אחרי יומיים מבאסים צריך לחזור לשגרה...

לצערי אני אפספס את טורניר הקיץ אך אנסה לעקוב אחריו..
    אני אאלץ להתנחם בנוכחות במשחק בין אתלטיקו לבארסה http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/rolleyes.Xxx

פוצ'ו לא ישחק באינדפנדיינטה בעונה הקרובה.

12. Ariel Member

סאחה עליך יא אחיקם תבלה ;-)

יהיה מעניין מאוד לראות את הליגה הארגנטינאית עוברת לטורניר של ליגה אחת. מצד אחד האליפות תהיה שווה והרבה יותר מתוקה, מצד שני אחת כמו ריבר וגדולות אחרות שהתחילו את העונה בצורה גרועה מאוד רווחיהן ירדו פלאים. מה שלא יקרה אם בחצי השנה תתחיל ליגה חדשה.

13. Franco מנהל ראשי מנהל ראשי

השיקול העיקרי לטורניר הקצר הוא אכן כלכלי אבל אנחנו (הצופים\אוהדים) מרויחים מהשיטה הזאת הרבה מאוד וחבל שדון חוליו נכנע ללחץ הגדולות. בכל מקרה זה לא סופי ועיקר הכותרות בנושא הן בעיתונים בעוד דון חוליו רק אמר שהוא חושב על זה.
    דוגמא טובה היא באולה שיצא בכותרת מפוצצת אך בקריאת המילים הקטנות ניתן להבין ש"מקורב אנונימי" לגרונדונה אישר את הדברים http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/ph34r.Xxx , חוזר ואומר זהירות עם הפרסומים באולה וקלארין!!!.

לצערך ??? בכושר שבו השחקנים מגיעים למשחקים האלו זה נראה כאילו שתי קבוצות חובבניות מבוליביה משחקות http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx
    תהנה בספרד

14. Ziggy8 Member

מצטער אם אני מפריע פה לדיון או לא קשור...
    אני מתכנן טיסה לדרום אמריקה בעיקר בשביל כדורגל, האם פורסם לוח המשחקים של ליגת הקלאסורה הקרובה?

תודה

15. Franco מנהל ראשי מנהל ראשי

אני די בטוח שכן , כרגע אני לא מצליח לפתוח את האתר של ההתאחדות אבל ברגע שאני אצליח אני אשים פה קישור או שדיאבליטו ימצא קודם.