אפרטורה 08 - בוקה אלופה

הנושא בפורום 'פורום כדורגל עולמי' פורסם ע"י תומר22, ‏28/7/08.

1. Franco מנהל ראשי מנהל ראשי

הרכבים משוערים:

בוקה
    גארסיה : איברה , קאסרס , רונקאגליה , מורל : באטאגלייה , צ'אבס , דאטולו , גראסיאן : לוצ'ו וויאטרי.

מעניין מאוד שככל הנראה דווקא גראסיאן יצא מהמקפיא ויחליף את ריקלמה במשחק כ"כ גורלי , נותן תקווה להפתעה. צ'אבס במקום וארגאס גם חילוף מעניין (והתקפי) אבל יש לי הרגשה שבסוף נראה את האורוגוואי שלהם שם.

טיגרה
    ארדנטה : חרס , פאפארטו , בלנגיו , ארובארנה : רוסאנו , בלאנקו , חימנס , מורל : לאסארו וצ'ינו לונה

בלאנקו במקום קאסטאניו מחוסר ברירה אבל אני לא מבין למה רוסאנו במקום רוסקוז'דה שהיה מהיותר טובים מול סאן לורנסו ??? הרכב קצת הגנתי יותר כנראה.
    לאסארו במקום אלטובלי גם שינוי הגיוני אבל בכל מקרה שנייהם לא פוגעים.

2. Sergio Ramos Member

אם בוקה לא תקח את האליפות זו הפתעה גדולה מבחינתי. טיגרה צריכה הפרש של שני שערים לפחות על מנת לגנוב את האליפות, היא חייבת מהדקה הראשונה לפתוח בסערה כי אין לי מה להפסיד ואין לי למעשה ברירה אחרת, מה שמבטיח לנו תצוגת כדורגל מעניינת ומרהיבה.

3. Diablito Member

הפתעה או לא.. הכל יכול להיות וחוץ מ40 ומשהו האחוזים שאוהדים את בוקה כל השאר מחזיקים אצבעות לטיגרה.

נ.ב

אני לא אוהב את החתימה שלך בכלל http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/ph34r.Xxx

4. Galatasaray Member

איזו חגיגה הולכת להיות היום לכל חובבי הכדורגל הארגנטינאי .. ממש כיף שאי אפשר לתאר..

חבל שהמשחקים מתחילים כ"כ מאוחר ..

5. Nigel de Jong משתמשים של כבוד היכל התהילה

בערוץ הספורט הראו עכשיו את הפאב שבו אוהדי בוקה בישראל צופים במשחק והראו איזה אוהד הזוי של ריבר שבא לעודד את טיגרה http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/tongue.Xxx
    מעניין איך הוא יצא משם אם בוקה לא תזכה באליפות.

6. rivaldo משתמשים של כבוד היכל התהילה

טוב , דבר כזה בחיים שלי לא ראיתי .

שוער בוקה ביציאה אומללה לכדור גובה שגום לבוקה לספוג שער 21 דקות לסיום , מי אח"כ מוציא מאמן בוקה את השוער שלו בעקבות הטעות השוער המחליף זה מישהו מהנוער,פשוט מדהים.

7. riquelme1 Member

צריך לתבוע את המאמן של בוקה, הבן אדם גמר לשוער האומלל את הקרירה, זה שמדובר בשוער מגוכח זה כבר מובן, הבן עשה טעות של תירון במשחק הקודם נגד סן לורנצו וגם במשחק לפניו, וגם היום הוא יצא בצורה שכונתית, אבל ראבק להחליף שוער אחרי טעות כזאת? פשוט שכונה.

טיגרה לא עשו כלום כול המשחק ומובילים, לא יאמן.

למה אין שוערים ארגנטינאים נורמאלים?

8. King Kenny Member

דבר כזה לא ראיתי, להחליף שוער לאחר שהוא עשה טעות בשוער מהנוער, זה פשוט מרסק לשוער המוחלף את הבטחון ואני לא בטוח שנראה אותו במגרשים הרבה בשנה הקרובה (ואולי אפילו יותר).
    השופט לא רצה להשתמש במשרוקית שלו יותר מדי, לשני הצדדים, פשוט הבליג והבליג.

אני לא רואה הרבה כדורגל ארגנטינאי, אבל כל פעם שאני רואה זה נראה לי כמו משחק בשכונה, לא מסודר בשיט, כדורים עוברים מרגל של שחקן לרגל שחקן יריב אחרי חצי דקה-דקה.

9. ארסנל ונגר Member

ידוע לכם למה הקהל לא פורץ למגרש כשיש אליפות?
    בארגנטינה היו פורצים לא?

10. Franco מנהל ראשי מנהל ראשי

"פורצים" למגרש חברה מסוימים אבל בגלל שפה מדובר במגרש נייטרלי כנראה הסיפור קצת שונה.

הרג אותי החילוף של גארסיה באז'לה , לאישיה יושב בסגל הרחב אחד משוערי הליגה היותר טובים בארגנטינה (קאראנטה) ובגלל סכסוכים אישיים הוא נתן לגארסיה לשחק מאמצע הטורניר ועכשיו גם אותו הוא מוחק ?!
    נו טוב כמו שפאטו נראה בחטאפה הוא כנראה בדרך חזרה.

קשה להגיד שבוקה ראויה כי בסוף היא זכתה בטורניר המשולש בזכות הפרש שערים , אותה אמת מידה שבגללה היא לא יכלה לזכות בטורניר במידה וזו הייתה השיטה. אבל בתכלס אי אפשר לשחק לנצח וגם פנדלים זו אמת מידה לא מאה אחוז נטולת ביקורת.

יש המון פשוט לא שני השוערים שראית אתמול (שנייהם מחליפים אגב).

11. Franco מנהל ראשי מנהל ראשי

"פורצים" למגרש חברה מסוימים אבל בגלל שפה מדובר במגרש נייטרלי כנראה הסיפור קצת שונה.

הרג אותי החילוף של גארסיה באז'לה , לאישיה יושב בסגל הרחב אחד משוערי הליגה היותר טובים בארגנטינה (קאראנטה) ובגלל סכסוכים אישיים הוא נתן לגארסיה לשחק מאמצע הטורניר ועכשיו גם אותו הוא מוחק ?!
    נו טוב כמו שפאטו נראה בחטאפה הוא כנראה בדרך חזרה.

קשה להגיד שבוקה ראויה כי בסוף היא זכתה בטורניר המשולש בזכות הפרש שערים , אותה אמת מידה שבגללה היא לא יכלה לזכות בטורניר במידה וזו הייתה השיטה. אבל בתכלס אי אפשר לשחק לנצח וגם פנדלים זו אמת מידה לא מאה אחוז נטולת ביקורת.

יש המון פשוט לא שני השוערים שראית אתמול (שנייהם מחליפים אגב).

12. Diablito Member

כל כך אופייני לבוקה להפסיד ובכל זאת לזכות במשהו...

תראה למה לא פורצים למגרש,

זה מתחיל בזה שיש גדר ענקית, שברגע שאתה מתחיל לטפס עליה אתה חוטף זרנוק מים.
    ממשיך בתעלת מים שצריך לעבור בין הגדר לדשא בעומק של כמה מטרים שהמים בה מזוהמים יותר ממי ביוב.
    ונגמר במכות שתקבל מהשוטרים כשהם יתפסו אותך.

אתה עדיין רוצה לפרוץ?

13. Yaniv "Rey de Copas hay uno solo"

"דון" חוליו גורדונה מציע שינוי לליגה ובמקום האפרטורה והקלאסורה יחזור טורניר הAFA שהתקיים בפעם האחרונה בעונה 90/91 במסגרתה יתקיים עונה מלאה וכל קבוצה תשחק 38 משחקים השינוי אם השינוי אכן יתבצע הוא יחל רק כבר בעונה הבא אחרי הקלאסורה (יוני 2009), בנתיים בליגה דריו גנדין שהגיע לאינדפנדיינטה וכבש כבר במשחק הבכורה והיה הבטחה עובר להורקאן בהשאלה לשנה

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏25/12/08
  14. Franco מנהל ראשי מנהל ראשי

סגור ? מה המקור ?
    אני הבנתי שהוא מבקש את אותה משכורת שקיבל באינדפנדיינטה ובאבינגטון לא מוכן...

דרך אגב הוא בן 25 וזו כבר תהייה הקבוצה השביעית שלו במקצוענים...

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏25/12/08
  15. Yaniv "Rey de Copas hay uno solo"

סגור? לא מקור רשמי אבל הTROLE רשום סגור אבל לך תדע האמת.
    לדעתי היה דיי מיותר להחתים את צ'יפי יש לנו את נונייז, היגואין, צ'ורין, לדסמה וסוסה למרות שהוא לא יוצלח.