אפרטורה 08 - בוקה אלופה

הנושא בפורום 'פורום כדורגל עולמי' פורסם ע"י תומר22, ‏28/7/08.

1. benos Member

נסטור גרוסיטו מונה למאמן ריבר פלייט, עכשיו זה רשמי.
    הוא יתחיל לעבוד בסוף הטורניר כאשר יסיים את עבודתו בארחנטינוס, בעברו אימן את לאנוס ורוסאריו.
    מוזר לי שריבר ממנים מאמן בלי קבלות כמו דיאז או גאז'גו, בטח הנשיא שלהם רוצה משהו שאפשר לשלוט בו.

sixto השחקנים שרשמת זה שחקנים שזומנו או אמורים להיות מוזמנים?

היום ב-23.00 ייערך המשחק בין לאנוס לולז, לאנוס תקווה למעידה של בוקה וסאנלו כדי שיישאר לה סיכוי לאליפות שנייה.

נערך לאחרונה ב: ‏6/12/08
  2. Franco מנהל ראשי מנהל ראשי

מסכן , דווקא את הקדנציות היותר גרועות שלו הזכרת http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/tongue.Xxx
    האמת אני מסכים איתך , לא ברור לי למה גאז'גו לא הוחתם אבל הרווח הוא כולו של היריבות. במקרה של ראמון $$$ דיאס הם דווקא ניסו להחתימו אבל הוא קיווה שהם ישלמו פיצויים לקבוצה המקסיקנית איתה הוא חתום על חוזה במקום שהוא ישלם כפי שכתוב בחוזהו...
    בכל מקרה גורוסיטו עשה עבודה טובה בארחנטינוס שהוביל אותם לגביעים אחרי 12 שנה ואפילו עד לחצי גמר , בנוסף גם לא מזיק שהוא גדל בריבר ואוהד את הקבוצה http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx

לפי התקשורת אלו השחקנים שדיאגו זימן ל 3 ימי אימון ב 15 לדצמבר.
    למה אתה שואל ? גם לך נראה מוזר ?

3. benos Member

השחקנים שסומנו או הרשימה הכוללת?
    דווקא טוב שהוא מזמן שחקנים מהליגה להתרשמות מעמיקה יותר, תאכ'לס כנראה לא ידוע מי יהיה ומי לא,
    יש שחקנים שיש מצב שיזומנו ולא נמצאים ברשימה הנ"ל כמו סאלביו, מורל, שאפר, פאביאני השמן ועוד.
    לכן לא נראה לי אפשר לשים רשימה מדוייקת של כל השחקנים שיזומנו אלא רק פחות או יותר אלה שכנראה יזומנו.

נראה לי שיש שלושה סוגי שחקנים שדייגו מזמן, אחד זה חבר'ה צעירים ומוכשרים שהוא רוצה לדעת אם הם מספיק טובים כרגע כמו סוקוליני, פורלין וסאלביו.
    שתיים זה שחקני ליגה שידוע שהם טובים והוא רק רוצה לראות מה הכושר שלהם בדיוק, כמו רולפי, אנדוחאר, באריינטוס.
    שלוש זה שחקנים שפרצו השנה, חלקם כבר לא ילדים(מורל בן 28), ואותם הוא נראה לי ירצה לבדוק הכי לעומק ולראות אם הם שווים בכלל מועמדות, לקבוצה הזאת אני חושב שאפשר להכליל את מורל, קארוסו, שאפר וכו'.
    נחמד שדייגו לוקח את הליגה יותר ברצינות.

sixto מה קורה לגבי החבר'ה של של ראסינג, מוראלס יחזור למוסקבה בינואר?
    זוקוליני יעבור כבר בינואר?! אלוהים ישמור.. הוא באמת בקושי שיחק שנה שלמה כמו שצריך, זה כבר באמת מוקדם מדי לעזוב בינואר למרות שכל העולם ואחותו עוקבים אחריו.

נ.ב
    לאנוס מנצחת 2-0 משערים של סאנד ולאגוס, היא נצמדת למרחק נקודה מבוקה, עוד משהו לא מובן זה למה המשחקי צמרת לא משוחקים באותו זמן.. עוד אחת מההברקות של גרונדונה בטח..

נערך לאחרונה ב: ‏6/12/08
  4. Franco מנהל ראשי מנהל ראשי

benos - קודם כל קוראים לי אליאס ולא סיקסטו http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx
    למיטב הבנתי זו הרשימה של מי שהוא זימן לאימונים שיערכו עם תום הטורניר.
    אני מקווה שזה לא מס שפתיים כמו אצל קוקו (הנבחרת שעשתה 0-0 עם צ'ילה במנדוסה).
    אי אפשר לדעת כלום כרגע ,אנחנו הולכים לבחירות באמצע דצמבר ורק שיהיה נשיא למועדון יהיו תשובות.
    אבל ההשאלה של מקסי נגמרת בסוף הטורניר והוא יחזור לרוסיה משם אני מאמין הוא יושאל\ימכר אבל לא לראסינג.
    3 מארבעת המועמדים לנשיאות הבטיחו שהם ישאירו את סוקוליני אבל צריך לחכות ולראות , בינתיים בחודש האחרון יש ירידה חדה בכושרו שמדאיגה קצת.
    הפעם גם אין את התירוץ של המשטרה כי טיגרה משחקת ברוסאריו , בוקה בלה פלאטה ורק לאנוס וסאנלו בקאפיטל http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/dry.Xxx

מוסיף בעריכה: כרגע ראיתי שמפורסמות באמת גם רשימות אחרות בכלי תקשורת שונים...באחת מהן מופיעים פאביאני ודאטולו , באחת מופיע חרמן רה , כנראה שבאמת צריך לחכות אבל הרשימה בראשונה שפרסמתי היא מהמקור היותר אמין.
    שחקנים נוספים שמצויינים ככאלו שבתכנון:
    בטאגלייה , ריקלמה , דאטולו ופאלסיו (בוקה) - ורון (אסטודיאנטס) - בואנאנוטה (ריבר) ואל לובו לדסמה (סאן לורנסו).

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏6/12/08
  5. Franco מנהל ראשי מנהל ראשי

משחקי יום שישי:

ולס 0 -לאנוס 2
    לאנוס מנצחת לראשונה מזה 49 שנה את ולס בליניירס וממשיכה ללחוץ על בוקה ולקוות לנפילה כמו באותה אליפות של אסטודיאנטס , אך הפעם היא תלויה בעוד שתי קבוצות ואין את לה וולפה שיריב עם השחקנים.
    עוד תצוגה נהדרת של לאנוס על הכלים ההתקפיים שלה שאחראים לשני הגולים היפים , סאלביו (בישול יפה) ולאגוס בראשון - בלאנקו (שחקן ענק) וסאנד בשני.
    ולס , לראשונה בלי טוקאלי המתפטר , שיחקה טוב אך לא היוותה יריב ותסיים עוד טורניר בצורה בינונית.
    המועדון מתעסק בעיקר בחיפוש מאמן כשאהוב הקהל ביאנצ'י כנראה לי יגיע וכן יש מו"מ עם גארקה.

http://img386.imageshack.us/img386/811/sand1xu0.Xxx
    סאנד חוגג את השער ה 15 שלו בטורניר

באנפילד 2 - ארחנטינוס 2
    כל קבוצה נתנה מחצית טובה והמשחק הסתיים בשיוויון שהושג רק בדקות האחרונות , פיפו גורוסיטו יקווה להפרד שבוע הבא בצורה יפה יותר מארחנטינוס לפני המעבר הצפוי לריבר.
    סיבלי מבאנפילד שמח לכבוש את השיוויון גם מכיוון שביציע ישבו נציגים של AEK היוונית שבאו לעקוב אחריו.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏6/12/08
  6. benos Member

אליאס תבין אותי אני כבר שנתיים וחצי יותר מדי בצבא... :aaaprot:

אחח לאנוס זאת הקבוצה בין האהובות עליי, למרות שמהחורף או מקסימום בקיץ רוב החבר'ה המוכשרים יעזבו למעט אולי סאנד והותיקים יותר(שגם זה לא בטוח).
    סאלביו באמת כישרון גדול, מה שחשוב עוד זה שהוא חוצפן ולא מתבייש, מזכיר קצת את באנגה בקלאוסורה 2007, אם הוא ישמור על יכולת כזו (טפו טפו טפו) כנראה נראה אותו באירופה בזמן הקרוב.
    לגביי בלאנקו אני לא יודע אם זה הצלחה חד פעמית או לטווח ארוך, גם ואלרי היה מאוד מאוד מבטיח באליפות של לאנוס ובינתיים לא מצליח לחזור על אותה יכולת, זה כנראה החיסרון בשתי עונות בשנה, אין המשכיות ליכולת טובה. מה גם שמימדי הגוף לא יעזרו לו כל כך.

מזל טוב לילד פאריירה(17,1.86) שכבש שער בכורה בהופעתו השנייה העונה, באנפילד אולי תמצא אצלו מישהו שיסתום לה את הפער שסביטאניץ' יצר.

7. Franco מנהל ראשי מנהל ראשי

יותר מדי זה בקבע או בכלל שנתיים וחצי ? http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/wink.Xxx

שמע כל מה שכתבת על לאנוס כ"כ נכון , משחקים את הכדורגל הכי שמח ויפה על טהרת שחקני בית או חברה ותיקים שרצים שם הרבה זמן. כמו שהם התאוששו מהעזיבות של פלטיירי , ארצ'ובי , חיודה , פאביאני , גראף , אקוסטה , לטו ועוד הרבה בשנתיים האחרונות ככה הם גם יתאוששו מהעזיבות הצפויות בפגרה לדעתי.
    אני מאמין גם שבלאנקו יגיע לקבוצה סבירה באירופה וואלרי יחזור לעצמו בשלב מסוים , אבל באמת שסאלביו זה כישרון שעולה על כולם שם.

לא עוקב אחרי באנפילד מקרוב מדי אבל כבר שנתיים הם מוציאים חלוצים צעירים שנראים מבטיחים ואח"כ נעלמים...אולי הפעם באמת יהיה שינוי...שער יפה גם עשה הילד.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏7/12/08
  8. benos Member

בכלל.. אני הדבר הכי רחוק מקבע/קצונה שאפשר להיות.

אני חושב שזוקוליני ירד ביכולת בגלל שהוא עדיין מאוד צעיר, לא קל לשמור על יציבות בתור שחקן שרק עולה מהנוער ובמיוחד אם השחקן מגלה יכולת גבוהה, לכן אני חושב שהוא יחזור לעצמו עד הטורניר הבא והסודאמריקאנו U-20.

סאלביו וזוקוליני הם בין הצעירים הבולטים בליגה, לכן יצפו מהם גם להוביל בסודאמריקאנו הקרב ובא, ביחד עם שחקנים עם יותר ניסיון בליגה כמו קריסטאלדו וטוביו. גם מוסאצ'יו מריבר יהיה בין השחקנים הבכירים.
    כל זה בהנחה שהליגיונרים לא יבואו מאירופה כי אז חלק גדול מהאחריות ייפול גם עליהם.
    אני אישית מצפה לאליפות הזאת יותר מקרוב כדי לראות איזה איכות יש בשנתונים הנוכחיים.

9. Diablito Member

גם אצלכם הסאונד של השידורים בג'אסטין טיוי זוועה?

10. Franco מנהל ראשי מנהל ראשי

אמרו לי שבערוץ של הברוחיטה ורון הסאונד בסדר

אני מאוד מקווה שיחזור לעצמו במהר , זה גם קשור לגיל אבל גם לסיבות אחרות שקשורות לסגנון המשחק שלו ולעובדה שהוא לא חי חיים ספורטיבים עקב כל מיני סיבות שלא תלויות בו.

עריכה :
    איזה משחק נוראי אלוהים , חוחוי הפסידה את כל המשחקים שלה בחוץ עד היום ועדיין אנחנו משחקים עם חלוץ וחצי . יופ תתעורר!!! , סוקוליני צל של עצמו ומרקאדו מוכיח למה אין לו מקום בנבחרת http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/sad.Xxx
    יאללה לצאת למחצית השנייה עם עוד חלוץ במקום לאנדרו גונסאלס הפאתטי.

שתגמר העונה כבר אלוהים http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/ph34r.Xxx

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏7/12/08
  11. Diablito Member

אני חושב שהבוראצ'וס לא ישכחו את העונה הזאת לעולם.. הפסד מביש בבית לגודוי קרוס 2-1
    כנראה שהמוטו של השחקנים הוא "אם משחקים רע נעשה את זה על הצד הטוב ביותר" אחרת אין הסבר לעונה הבזיונית הזאת.

שאר התוצאות עד כה:

ולז - לאנוס 2-0
    באנפילד - ארחנטינוס 2-2

ראסינג - חוחוי 0-0
    סן מרטין - ניואלס 0-2 (באמת שכל הכבוד לסן מרטין)
    ארסנאל - הוראקאן 0-1

היום ישוחקו המשחקים המכריעים בצמרת:

21:20 :

חימנסיה - בוקה (5 פלוס לייב)
    סנטראל - טיגרה

23:40 :

סן לורנסו - אינדפנדיינטה
    קולון - אסטודיאנטס

משחק חוץ קשה מאד לטיגרה, שכל תוצאה מלבד ניצחון לא באה בחשבון.
    ובבוקה כמובן שכבר מריחים את האליפות ונקווה שחימנאסיה תצליח לקלקל את התוכניות.

הקלאסיקו האחרון של העונה ישוחק בנואבו גסומטרו שם הקוארבו יארחו את אינדפנדיינטה.
    אין לי שום ציפיה מהמשחק הזה וכמו אליאס ורבים אחרים מחכה שהעונה המקוללת הזו תיגמר.
    מה שכן יכול להיות מעניין הוא ילד חדש שיפתח לראשונה במדי הקבוצה: מריאנו ויאולה, מגן ימני בן 20, שיפתח על חשבונו של מוריירה הפצוע.

ההרכב המסתמן של הרוחו:

אסמאן, ויאולה - פוראטס - קראקוצ'ה - מארקה, פרדס - פוסינרי - קאלליו - ריוס , רולפי ונונייז.

נערך לאחרונה ב: ‏7/12/08
  12. Franco מנהל ראשי מנהל ראשי

משחקי יום שבת:

ריבר 1 - גודוי קרוס 2
    כמו דיאבליטו גם אני לא מוצא הסבר לטורניר הזה של ריבר , סגל כמעט זהה לזה שזכה באליפות בעונה הכי גרועה בהיסטוריה של המועדון בדרך לסיים אחרון. אבלאיירס כבש בראש לדעתי לראשונה בהיסטוריה שלו.
    בגודוי חזר לכבוש קארוסו.

ארסנאל 1 - הורקאן 0
    הגלובו עדיין לא השיגו ניצחון מאז הגעתו של אנחל קאפה , קשה להגיד שזה מפתיע ואני גם צופה שהם יסתבכו בתחתית לקראת סוף העונה במידה ולא יגיע מאמן ראוי.
    בארסנאל גם כן ארוע נדיר , מאטוס כובש שבועיים ברצף.

ראסינג 0 - חימנאסיה חוחוי 0
    מזל טוב לחוחוי שמשיגה נק' חוץ ראשונה ואחרונה בטורניר על חשבון ראסינג המדרדרת , משחק גדול של לואשבור (מגיבורי האליפות האחרונה של ראסינג) ויכולת סבירה של השוער פסוטי השאירו את התוצאה על האפס , בעוד חוסר ריכוז של חלוצי חוחוי מנע מהם ניצחון.
    מקסי מוראלס בהופעת פרידה מהסילינדרו לא הצליח להוביל את ראסינג האפורה לניצחון והקבוצה מסתבכת מחדש בממוצעים אחרי שכבר הרימה את הראש. יכול להיות שזו גם הופעת פרידה מכמה צעירים נוספים המבוקשים באירופה.

http://img262.imageshack.us/img262/3559/17368491ju9.Xxx
    לואשבור , כובש שער האליפות של ראסינג ב 01 , מקבל תשואות משני הקהלים במגרש

סאן מרטין 2 - ניואלס 0
    מצטרף , אילולא הקיפוח בכמה משחקים והבעייה במשחקי החוץ החבורה הצנועה הזאת הייתה ממקומת הרבה יותר גבוה בטבלה.
    אתמול היא ניצחה למרות שהייתה בעשרה שחקנים מאמצע המחצית השנייה.

לצערנו הלובו ידועים בחולשה שלהם מול בוקה...

13. Franco מנהל ראשי מנהל ראשי

איזה סיום עונה יש לנו , מחזור אחרון ו 3 קבוצות ראש בראש עם 36 נקודות + לאנוס שיכולה בסיטואציה מאוד לא סבירה לזכות גם היא (34 נק') !!!

משחקי יום ראשון

חימנאסיה לה פלאטה 0 - בוקה 0
    בוקה שלטה במשחק אבל חימנאסיה הייתה לא פחות מסוכנת במתפרצות , שבוע הבא הבוסטרוס יצטרכו להסתדר בלי מורל שהורחק.

סנטראל 2 - טיגרה 3
    קאמבק מדהים של החבורה של קאנייה אחרי פיגור מוקדם של 2-0 באחד המגרשים הקשים בארגנטינה , צ'ינו לונה ממשיך לכבוש בצמדים שגם לאסארו מצטרף אליו הפעם ונזכר איך זה לכבוש.
    טיגרה עומדת מרחק קטן מהיסטוריה ענקית http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/eusa_clap.Xxx
    דרך אגב ההפסד של סנטראל משאיר סיכוי קלוש לריבר לסיים לפני אחרונים...

סאן לורנסו 4 - אינדפנדיינטה 1
    אדום מטומטם של טוטי ריוס מקל את העבודה על החבורה של רוסו , באריינטוס (צמד) וסולארי (שער) פתחו לראשונה ביחד בהרכב והמשחק של סאנלו חזר לשטוף.

http://img177.imageshack.us/img177/5650/sanlorenzoindependientegu3.Xxx
    סולארי חוגג שער מול הרוחו , יחגוג אליפות גם ?

קולון 0 - אסטודיאנטס 1
    תוצאה חשובה לפינצ'ה שבמידה וטיגרה יזכו באליפות תוצאות המחזור האחרון יקבעו מי ילך לליברטאדורס בינם לבין סאנלו. לשם שינוי חסרונו של ורון לא השפיע לרעה.

*במידה ויהיה משחק מכריע על האליפות (מה שנראה הגיוני כרגע) יכול להיות שאימון הנבחרת המקומית של דיאגו יבוטל או שהסגל ישונה בהתאם לשחקנים שיחסרו.

14. JR-Riquelme Member

איזה סיום הולך להיות. מטורף.
    לא מפתיע איבוד הנק' של בוקה. למרות שהיא מנצחת במשחקים האחרונים היכולת ממש לא משכנעת.

סן לורנצו נתקעה עם המשחק הכי קשה נגד ארחנטינוס בחוץ, ללאנוס גם ניצחון לא יעזור כי אני לא רואה מצב שבו גם בוקה וגם טיגרה לא מנצחות בבית. ההרגשה שלי שבסופו של דבר 3 קבוצות יסיימו עם אותו נק' בראש הטבלה.
    איזה עונה מטורפת...

15. Diablito Member

לא נרחיב על המשחק יותר מידי..

וואו פליאוף אליפות של 3 קבוצות!
    נההההההה.. בוקה יסתדרו כבר בלי זה http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/dry.Xxx