חדשה מרעישה מכיוון הנבחרת , קוקו התפטר אחרי סדרת התוצאות הרעה. בין המועמדים להחליפו יש את צ'צ'ו באטיסטה מהצעירה , ביאנצ'י , רוסו של סאן לורנסו וסימאונה של ריבר. אני לא כ"כ אוהב את האופציות אבל נמאס קצת ממאמנים שמרנים ככה שסימאונה נראה לי האופציה העדיפה למרות שקיוויתי שיצבור קצת יותר ניסיון לפני.
עזוב, אני לא רואה אופציות אחרות יותר טובות. ביאנצ'י מאמן מוכח. תן לי אפילו את ראמון דיאס(הוא מועמד בכלל? מקווה שכן...) דייגו סימאונה? בקלות יכול להפוך למקרה דונגה בברזיל. נחכה עוד כמה שנים איתו. למרות שזה מאמן שיכול לתת רענון לנבחרת(הדבר שהיא הכי צריכה)
בתקשורת הזכירו את השם של ראמון דיאס גם אבל לא יודע כמה זה רציני , מבחינתי כל המאמנים המוכחים האלו הם אותו דבר , אותה שיטת משחק , אותה שחצנות מגעילה ואותה התנהלות בכללי. כרגע המועמד המוביל הוא צ'צ'ו באטיסטה שרוכב על תהילת האולימפיאדה ואני מאוד מקווה שלא יקבל את התפקיד כי הוא מאמן מסריח ובנוסף במידה ויקבל יש סיכוי גדול שדייגו יקבל תפקיד רשמי בסגל המקצועי http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/5eek.Xxx צריך לחכות קצת לראות מה קורה , אם כבר מאמן ארגנטינאי מהסוג השמרן (כולם חוץ מסימאונה מבחינת המועמדים) הייתי מעדיף את רוסו שמצטייר כטיפוס צנוע ושקט יותר מחבורת "הכוכבים" האחרים. אתה צודק , זה הימור גדול , אבל במצב הייאוש שיש לי מהנבחרת ומכיוון שקשה לי להאמין שפקרמן או ביאלסה יחזרו אני הייתי לוקח את ההימור הזה.
שלום לכם אוהדי הכדורגל הארגנטינאי. שאלה לי אליכם בנוגע לחוסה סוסה שמשחק בקבוצתי (באיירן מינכן). סוסה הגיע אלינו בשנת 2007/08 מאוסטודיאנטס ואני רוצה לדעת איזה תפקיד במגרש הוא משחק. כרגע לא ברור לי מה התפקיד המקורי שלו. תודה לעוזרים!
בעונת האליפות של אסטודיאנטס הוא שיחק קשר מרכזי עם נטייה ימינה , ראיתי שאצלכם שמו אותו בימין לגמריי ? אגב באולימפיאדה במעט ששיחק זה גם היה באגף למיטב זכרוני. המקורי בכל מקרה זה קשר מרכזי , במחלקות הנוער הוא שיחק פליימייקר אחרי זה הפכו אותו לקשר אחורי\מרכזי שמדי פעם משחק ימינה יותר אבל לא כשחקן אגף קלאסי.
תודה. פשוט קשה להבין איפה אפשר להפיק ממנו את המירב, כשהוא משחק הוא לרוב משחק על האגף הימני ומשחק לא טוב. למעשה לפי מה שהבנתי הוא צריך לשחק מתחת לחלוץ.
בשתי משחקים אמש אסטודיאנטס חוגגת 40 שנה לגביע העולם שלה וגם 2-0 על חימנסיה חוחוי משערים של חואן ורון (68) ומאורו בוסלי (84) ארחנטינוס "בדרבי" של הפטרנל מנצחת באותה תוצאה את הורקאן משערים של נסטור אורטיסגוה (14) וניקולס פאולוביץ (82) ושימו לב לזה אומנם משחק חסר אבל רק הפרש של שער אחד (3- לעומת 4-) ממקומות את ריבר פלייט (להזכריכם האלופה) במקום ה19 והלפני אחרון !
אסטודיאנטס ממשיכה לשחק גרוע ולצבור נק' בעידן אסטרדה , כרגיל ורון היה שם ( כמו אביו לפני 40 שנה) כדי להציל את הפינצ'ה עם גולאסו נהדר בבעיטה מדוייקת מהמקום - הגולים של ורון ובוסלי , חוחוי ניסתה להשוות אך הפקירה את העורף ובוסלי ניצל זאת לכבוש את שערו ה 5 בטורניר. ארחנטינוס החליטה לעלות עם ההרכב הראשון למרות משחק הגביע בשבוע הקרוב על מנת לא להסתבך עוד יותר בתחתית וזה השתלם לה כשחזרה סוף סוף לנצח , פאבלוביץ' ממשיך את אחת העונות הטובות שלו במישור האישי וכובש את שערו הרביעי בטורניר , שימו לב לחגיגה של אורטיגוסה (שחזור של החגיגה משנה שעברה) , הגולים של אורטיגוסה ופאבלוביץ' הוראקאן לדעתי הולכת להסתבך חזק למטה , הם נראים רע והניהול שם לא מוסיף. *בבוקה קיימו "תרפיה קבוצתית" על מנת לשפר את היחסים בסגל לאור ארועי השבועיים האחרונים עם הפנים למפגש מול ריבר מחר , בסופו של דבר העסק נגמר בזה שכולם פתחו פה על ריקלמה (מלבד חברו איברה) ובתגובה הוא נשאר אדיש ואמר שהוא לא זוכה לפריבלגיות ומעבר לזה כל ביקורת על כך שהוא לא מחייך ולא נחמד לא מעניינות אותו כי הוא לא מעוניין להיות חבר של אף אחד http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/tongue.Xxx , קאסרס התנצל למרות זאת על דבריו ולבינתיים נראה שהעסק נרגע אם כי לא נפתר שום דבר. http://img355.imageshack.us/img355/1830/portadachicahk7.Xxx ריקלמה : "לא רוצה להיות חבר שלכם" מהכותרת של עיתון הספורט אולה.
סוף סוף אינדפנדיינטה מנצחת 2-1 על קולון מצמד שערים של נונייז שער של ביצ'י פורטס לא עוזר לסבאלרו שממשיכים להסתבך בבור העמוק של התחתית
להגיד ששיחקנו טוב? אני לא חושב.. אבל שוב, תודה לפפה שכל פעם זוכר למי הוא שייך. 2-1 על קולון במשחק שקולון הייתה יכולה בקלות לנצח. 2 שערים של נונייז (1 גולאסו) נותנים סוף סוף 3 נקודות ואולי סוף סוף המזל יתהפך. ראוי לציון קרקוצ'ה שהחליף את חיודה שנפצע במחצית הראשונה ועמד במשימה בסה"כ בהצלחה. עוד דבר משמח הוא שסוף סוף רואים כמה מהלכים טובים מריוס, שעדיין לא משתלב כמו שצריך.
אני חושב שזה רק טוב הפיצוץ הזה שקרה בבוקה. זה היה צריך מתישהו לקרות, טוב שזה קרה, וטוב שזה קרה לפני הסופר קלאסיקו. מי יודע, אולי נראה את ריקלמה קצת נלחם( http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/5eek.Xxx ) על השם שלו?
לסופר קלאסיקו אני לא אלך, כי אני לא מוכן לשלם 130 דולר על משחק כדורגל (כי אני מאמין שכדורגל שייך לעם ולא לעשירים), אבל האווירה כאן מטורפת גם בלי להיות שם... אני כבר כוסס ציפורניים לפני המשחק הזה, ודאלה ריבר!