מסכים. ריאל צריכה שיהיה לה לפחות את הגביע לפני מאבק האליפות, כדי שתוכל להיות יותר רגועה. ובטח כשהמשחק האחרון הוא ברומרדה, ריאל חייבת את הניצחון בברנבאו, ולכן היא חייבת להיות עם ההרכב החזק ביותר שלה.
ריאל אם רוצה לעלות לגמר היא צריכה ללמוד מהטעויות שברצלונה עשתה כשעלתה בלי כמה שחקנים בולטים במערך (פויול,ואלדז... וכו') שלה . אי אפשר לזלזל בסארגוסה ועוד כשהיא משחקת בבית ולהוסיף לזה שהדרך היחידה של סארגוסה להגיע לאירופה יהיה כנראה דרך הגביע ועוד שאם היא תעלה לגמר היא תפגוש יריבה לא כל כך מפחידה וגדולה כמו ריאל,ולנסיה או בארסה אלה דפורטיבו או אספניול
ובכל זאת, וודי וססיניו נשארים במדריד וכמה שחקניי הרכב יסופסלו ככל הנראה. מעדיפים לתת מנוחה לכמה שחקנים למשחק הנורא חשוב נגד ארסנל.
הרכבים משוערים לסארגוסה נגד ריאל: סארגוסה- ססר: פונציו, אלברו, גבי מיליטו, אראנסבל (טולדו מחוץ לסגל בגלל פציעה): אוסקר, סלאדס, זפאטר, קאני: אוורטון ודייגו מיליטו. ריאל- קסיאס: מיצ'ל, סרחיו ראמוס, הלגרה, רוברטו קרלוס: פאבלו גארסיה (גראבסן), גוטי, בקהאם, בפטיסטה, רוביניו: ורונאלדו.
שלושער של דיגו מיליטו ,3:0 לסארגוסה ועדיין לא נגמרה המחצית ! אני עדיין לא מבין איך השחקן הזה התבזבז בסרייה ב באטליה , אבל אני מבין מדוע פתח בהרכב של נבחרת ארגנטינה עוד כששיחק שם. ענק !! עריכה : שיט , בפטיסטה מצמק מבישול של בקאהם .
אני לא מבין את ריאל... ראו את הטעות שברצלונה עשתה בסארגוסה וחוזרים על אותה טעות. לפחות יש להם עוד מחצית כדי לנסות להציל משהו
רוברטו קרלוס מציל מהקו אחרי שאברטון כבר עבר את קסיאס וזה כבר 6-1 רק עכשיו ראיתי את הגול ב-PPLive, טיל של אברטון לחיבורים! עוד כדור לקורה של קסיאס! רק שההגנה של ריאל תמשיך ככה עד לארסנל.