אספניול מחזיקת הגביע ! ! !

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ספרדי' פורסם ע"י Alvaro Recoba, ‏21/10/05.

  1. Mourinho Member

    הצטרף ב:
    ‏3/11/05
    הודעות:
    1,121
    לייקים שהתקבלו:
    0
    אחרי כך הבלאגן, דפורטיבו לה קורניה בשלב הבא. דפור משווה ל1-1 במסטאייה נטול הקהל, אחרי פנדל שלא היה ולא נברא על מוניטיס, בסופו של דבר השופט מכריע את צמד המשחקים הללו, ולנסיה נדפקה מכל הכיוונים.

    ברגע זה, בארסה מובילה 1-0 משער של מי אם ליאו מסי, 4 שערים ב4 משחקים ל'משיח'.
    http://www.as.com/futbol/imagenes/capturas/2006/febrero/1/7.Xxx

    רונאלדיניו קיבל אדום.
    http://www.as.com/futbol/imagenes/capturas/2006/febrero/1/4.Xxx
     
    נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏1/2/06
  2. rivaldo משתמשים של כבוד היכל התהילה

    הצטרף ב:
    ‏30/7/02
    הודעות:
    18,671
    לייקים שהתקבלו:
    1,938
    מין:
    זכר
    שיפוט זוועתי .

    עבירות גסות של מיליטו זיכו אותו אחרי הרבה זמן בצהוב , עבירה אחת של רונאלדיניו שדרך על שחקן יריב קצת מאוחר הניבה כרטיס אדום שערוריתי ,צהוב אכן היה מוצדק במקרה הזה.


    קודם נסיים את המשחק ורק אח"כ נבדוק אם האדום ישעה אותו מול ולנסיה או במשחק הגביע הבא (בחצי גמר או בעונה הבאה) .
     
  3. rivaldo משתמשים של כבוד היכל התהילה

    הצטרף ב:
    ‏30/7/02
    הודעות:
    18,671
    לייקים שהתקבלו:
    1,938
    מין:
    זכר
    אוסקר משווה 20 דק' לסיום ובארסהמודחת


    שתי דק' בתוספת זמן לארסון מעלה ל2-1 מאוחר מדי .

    סארגוסה בשלב הבא ,לפחות בארסה תבוא פחות עייפה לצ'לסי
     
    נערך לאחרונה ב: ‏2/2/06
  4. Mourinho Member

    הצטרף ב:
    ‏3/11/05
    הודעות:
    1,121
    לייקים שהתקבלו:
    0
    השופטים בספרד זה תעלומה, גם ולנסיה וגם בארסה נדפקות היום בגלל השופטים המגוכחים.
     
  5. eman Member

    הצטרף ב:
    ‏27/6/05
    הודעות:
    672
    לייקים שהתקבלו:
    10
    אני חושב שעדיף ככה גם לבארסה ובטח שלריאל.
    ככה לשתיהן לא יהיה את הכאב ראש של סופר קלאסיקו לפני שמינית גמר הצ'מפיונס ליג.
     
    נערך לאחרונה ב: ‏2/2/06
  6. Barcik Member

    הצטרף ב:
    ‏28/8/03
    הודעות:
    6,708
    לייקים שהתקבלו:
    0
    זה היה אב-טיפוס של משחק מכור. כל שריקה של השופט הראתה יותר ויותר ברור שאת החלק הארי של משכורתו משלם דון פלורנטינו. זה החל בהרחקה מגוחכך של רונאלדיניו, והמשיך במאמצים עילאיים לשלוף צהוב כל פעם לשחקן 'נקי' של סראגוסה. בדקה ה- 90, במצב של 1-1, סימן השופט ל- 4 דקות תוספת זמן, אבל ראו הפלא - בארסה כובשת, ומיד לאחר מכן כאשר היא חוטפת את הכדור לסראגוסה במרכז המגרש, 3 וחצי דקות אל תוך תוספת הזמן, השופט שורק לסיום. דקו מתחרפן, וגם זורק לו "היחו דה פוטה" עסיסי בפנים. הפורטוגזי יצא בזול עם צהוב, אבל לא הייתי מתנגד לכך שהיה מפרק את הבן-זונה (או לפחות מושך לו בשיער באכזריות). בכל זאת, האשמים לא יברחו. פרז הצליח להתחמק מ- 4 תבוסות העונה, אבל לפחות אפשר לדאוג לכך שהשנייה תהיה כואבת במיוחד. ובאשר לסראגוסה, הם עוד יקבלו מספר או שמונה ברומרדה.

    אני, להבדיל מרוב האנשים שראו את המשחק, לא נהנתי מאיכות הכדורגל. דקו חביבי היה מתחת לכל ביקורת, אולי משחקו הגרוע ביותר במדי בארסה. לקראת הסוף הוא שיחק בעצבים, לא בשכל. רונאלדיניו בעיקר תקע את המשחק עד שהורחק, וג'יולי נראה כהרגלו. אדמילסון כל פעם רץ 10 מטר בקישור, נתקע מול 3 שחקנים, הסתובב, כמעט איבד כדור, והחזיר אחורה לאבא פויול. אפס תועלת ממנו.
    בצד הטוב של הערב אפשר לציין את ליונל מסי. היו לו הרבה מאוד איבודים, אבל הוא באמת דחף ונלחם ללא הרף. לקראת הסוף, הוא כבר היה ממש מותש. השער מגיע לו. נהנתי מאנדרס אינייסטה, ויעידו אנשים שהיו במאש כמה צעקתי כשעוד כדור שלו פגע בקורה. מה צריך לקרות כדי שאינייסטה יבקיע גול בבעיטה טובה וחזקה ולא דרדלה? הוא צריך את זה עבור הבטחון שלו כמו אוויר לנשימה. ולסיום, מילה טובה מגיעה גם לג'יו. גם אני חושב שהשער הוא על מצפונו של ההולנדי, אבל פרט לכך היה לו משחק טוב להפתיע, גם בהגנה. בכל זאת, אין שום הצדקה הגיונית לחילוף המחצית של רייקארד. בכלל, לארסון היה צריך להכנס במקום אדמילסון, ובהקדם האפשרי.

    טוב, לא נעים, לא נורא. שופט בן-זונה.
     
  7. Mourinho Member

    הצטרף ב:
    ‏3/11/05
    הודעות:
    1,121
    לייקים שהתקבלו:
    0
    200 אלף אוהדי ולנסיה(!) היו מאחורי האיצדיון ומחוא על ההחלטה של השופט להפסיק את המשחק, שאפו.

    http://img142.imageshack.us/img142/7941/qrwqr8ou.Xxx
     
  8. thomas_f Member

    הצטרף ב:
    ‏8/1/06
    הודעות:
    136
    לייקים שהתקבלו:
    0
    כי אם לא רצו ליפגע אבל לדעתי היו צריכים לעצור את המשחק
    כמה דקות לפני שהשופט עצר.
     
  9. Riki Member

    הצטרף ב:
    ‏13/7/05
    הודעות:
    5,747
    לייקים שהתקבלו:
    0
    אוקי מחר יש לנו משחק נגד סראגוסה, קבוצה שבלי ספק אין להקל בה ראש.
    אחרי שנתנה תצוגות משכנעות נגד בטיס ובארסה ברור לכולנו שהם לא באים כאנדרדוג.
    כמו כן אנחנו נפגוש כמה שחקנים שהיו בין שורותינו -השוער סזאר, סלאדס והברזילאי סאביו.
    מה אתם אומרים, ממשיכים במומנטום ודוהרים לעבר הגמר ?
     
  10. Raulito Madridista

    הצטרף ב:
    ‏22/11/05
    הודעות:
    39,635
    לייקים שהתקבלו:
    3,524
    מין:
    זכר
    ללא ספק לא מזלזלים בסראגוסה, אבל יהיו רוטציות בגלל, שליגת האלופות עדיין יותר חשובה ואולי גם הליגה לא כזאת גמורה.

    לדעתי אם נספוג גול ולא יותר, זה מצויין. אסור להפסיד, אבל הפסד של 1-0 ולא יותר יהיה בסדר. חשוב לגנוב שער חוץ, ולא לתת להם להתקיף כל הזמן. אני מאוד מקווה שננקום בהם על הגביע שהם לקחו לנו ב2004, והקריסה הטוטלית התחילה איי שם.

    גם אם רונאלדו לא יישחק יש את קאסנו שאני מאמין שיכול לתת גול. סראגוסה קבוצה שמפעילה לחץ גדול נניח במשך רבע שעה אבל אז נעלמת. צריך לשמור על רשת נקייה בלחץ הכבד שלה, וזה יהיה קשה. אני מקווה שראמוס וודגייט ישחקו בהרכב. אפשר לשחק גם 4-4-2, במקרה וזיזו ייקבל מנוחה. לרוביניו לתת מחצית ולהכניס את זיזו אם צריך.

    בברנבאו אני משוכנע שאנחנו מסוגלים לנצח, אני חושב שזה ייקרה. זה תלוי במוטיבציה של השחקנים.
     
  11. Jose Mourinho Member

    הצטרף ב:
    ‏26/6/05
    הודעות:
    4,833
    לייקים שהתקבלו:
    0
    העונה של ריאל ביכלל לא גמורה, אם ריאל תעבור את ארסנל, ובארצלונה תפסיד לולנסיה, ובהנחה שריאל תעבור את סאראגוסה, העונה שלה ממש, אבל ממש לא גמורה. והתסריט האופטימי הזה הוא ביכלל לא בשמיים מבחינת ריאל.
     
  12. Engel Del Madrid Member

    הצטרף ב:
    ‏18/2/05
    הודעות:
    4,185
    לייקים שהתקבלו:
    0
    בדיוק.. ברסה במאסטייה נגד ולנסיה, שגם עם רונאלדיניו ואטו היה לה מאוד קשה, עכשיו יהיה לה פי 7.
    אם אתלטיקו אכלו אותם 3-1 בקמפ נואו, אז לולנסיה זה יהיה משחק ילדים..
    אבל זה עוד לא יהיה גמור, בכל זאת הפער רק יצטמצם וצריך לקוות לעוד השעיות/פציעות של רונאלדיניו..
    את סארגוסה יהיה מאוד קשה לעבור, ואת ארסנל לא פחות.. אבל יש מומנטום ויש יכולת.
     
  13. Barcik Member

    הצטרף ב:
    ‏28/8/03
    הודעות:
    6,708
    לייקים שהתקבלו:
    0
    תגיד לי, אתה מנסה דווקא להיות הקונטרה הסובייקטיבית לאוהדי בארסה פה?
     
  14. Raulito Madridista

    הצטרף ב:
    ‏22/11/05
    הודעות:
    39,635
    לייקים שהתקבלו:
    3,524
    מין:
    זכר
    לכל אוהדי ריאל מדריד- סקירה על סראגוסה::

    סראגוסה מגיעה לאחר ניצחון 4-3 על בטיס. הקבוצה הוליכה כבר כ4-0 אבל ספגה שלושער מדני. הקבוצה מדורגת במקום התשיעי בליגה, במרחק של 4 נקודות בגביע אופ"א.

    ב5 משחקי הליגה האחרונים, השיגה הקבוצה כ10 נקודות. היא ניצחה 2-0 את אלאבס בחוץ, 3-1 על מאיורקה, ואז בא הפסד 2-0 ביתי לאתלטיקו מדריד. היא כמעט ניצחה את ולנסיה לאחר שהוליכה 2-0 במאסטייה, אך היא ספגה צמד מכריע ב8 דקות האחרונות וסיימה בתיקו. במחזור האחרון היא ניצחה 4-3 את בטיס. סראגוסה היא מלכת התיקו ויש לה 10 תיקו מתוך 22 משחקים. 31 נקודות יש לקבוצה.

    לחצי הגמר הגיעה סראגוסה לאחר שעברה את אתלטיקו מדריד בשמינית הגמר. היא ניצחה 1-0 בקאלדרון וסיימה בתיקו 2-2 בבית. ברבע הגמר חוללה סראגוסה הפתעה לאחר שניצחה את ברצלונה 4-2 בבית והפסידה 2-1 בביתה.

    בסגל השחקנים שלה יש 4 שחקנים המוכרים לנו היטב: השוער המחליף סזאר שנדד אליה הקיץ לאחר מספר עונות בשורותינו. השחקן השני הוא סלאדס שכמעט לא ראה דשא, והקשר האחורי גם עבר לסראגוסה לאחר שאמרו לו שחוזהו לא יחודש. השלישי הוא סאביו ששיחק אצלינו בעונת 2002 , המשחק כקיצוני שמאלי. עוד שחקן שמוכר לנו הוא מיליטו, שכמעט הגיע לריאל ב2004. הוא ערך את הבדיקות הרפואיות בריאל והבדיקות נכשלו, לכן הבלם לא הגיע אלינו בסופו של דבר.

    אחד השחקנים המסוכנים אצל סראגוסה הוא דייגו מיליטו, אחיו של גביראל מיליטו. דייגו מיליטו הוא חלוץ מצויין שכבד צמד נגד ברצלונה ב4-2. הוא מלך השערים של הקבוצה עם 11 כיבושים. הוא בא על מנת להחליף את דויד ויאה המצויין שעזב לולנסיה בקיץ. אברטון הברזילאי שהגיע מדורטמונד בקיץ, משחק מתחת לחלוץ ועוזר בלספק את הכדורים. אוסקר הוא קשר ימני שעושה עבודה טובה באגף בייחד עם סאביו.
    הקבוצה משחקת על התקפות מתפרוצת בדר"כ ועושה זו בצורה טובה.

    במסגרת גביע המלך נערכו 18 משחקים בין הקבוצות. בכל משחקי הבית ניצחה ריאל מדריד, ובסה"כ ניצחה 11 פעמים, 4 תיקו יצאו ו3 פעמים הפסידה. 4 פעמים נפגשו הקבוצות במסגרת חצי הגמר.

    לפני שנתיים שיחקה ריאל מדריד נגד סראגוסה בגמר גביע המלך, זו הייתה העונה של קיירוש, 2003-2004. ריאל מדריד הפסידה 3-2 בהארכה לאחר שער של דויד ויאה בדקה ה-11(כיום בולנסיה), ומאז התחילה ההתמוטטות הגדולה, שבסופה הלכו כל התארים. את השערים לריאל כבשו באותו גמר דיויד בקהאם(במחצית השנייה) וגוטי(במחצית הראשונה).

    http://www.marca.com/305/coparey04/virtual_foto/tau_copa040229.Xxx

    במשחק הליגה העונה בין הקבוצות שנערכך במחזור ה-11, ניצחה ריאל מדריד 1-0 מכוער בברנבאו את סראגוסה, לאחר תצוגה עלובה. ריאל קיבלה 2 פנדלים, את הראשון רוביניו החמיץ, את השני הוא רצה לבעוט אך קרלוס לקח את האחריות וכבש.
    _______________________________________

    לגבי ריאל מדריד: המאמן לופז קארו השאיר מחוץ לסגל את סיסיניו וודגייט. הוא ממשיך ברוטציות לאחר שסרחיו ראמוס היה זה שלא שיחק ביום שבת. זיזו ייפתח על הספסל, גארסיה כנראה ייפתח במקום גראבסן.
     
  15. thomas_f Member

    הצטרף ב:
    ‏8/1/06
    הודעות:
    136
    לייקים שהתקבלו:
    0
    לדעתי המאמן עושה טעות הוא חייב לפתוח אם זידאן וסיסיניו במשחק הזה.