היו לי כמה תחושות דומיננטיות במהלך המשחק הזה, הגרוע ביותר של בארסה מאז התקופה האפלה בתחילת העונה (שאת רובה לא ראיתי בגלל אילוצים צבאיים). היות והמאש הואיל בטובו לפתוח לנו את השידור בדקה ה- 20 בלבד, חזיתי במשחק רק החל מהשער השני של סראגוסה. חמש דקות לאחר מכן, כבר היה 0-3, ובכל זאת הרגשתי אופטימיות מפתיע. מסיבה כלשהי, הייתי משוכנע שבארסה הולכת להעביר את ההכרעה לקאמפ נואו עם איזה שניים או ארבעה שערים. עם כיבוש הפנדל של רוני, כמובן חייכתי בסיפוק, וכאשר נכנסנו לדקה ה- 90 הייתי מרוצה למדי. בכל זאת, בסופו של דבר אני מעוצבן הרבה יותר מאשר הייתי בדקה ה- 30. למה? אדמילסון. אני מתעב את השחקן הזה יותר בכל יום שחולף. עוד עליו בהמשך. בסך הכל, אני חושב שגם מהמשחק הזה אין דברים רבים ללמוד. בארסה קבוצה טובה מסראגוסה בהרבה, וגם ביום נוראי ועם הרכב משני הייתה מעבירה את ההכרעה הבייתה, אילולא הנזק המהלך שנושא את המספר 15. בסך הכל, כולם היו רעים. הנה הרשמים שלי: * אדמילסון היה גרוע במידה בלתי יאמנת. הייתי יכול לחיות עם זה, אילולא הטעות הקריטית המסורתית בדקת הסיום. שחקן של סראגוסה מרים כדור, והברזילאי החליט לנפנף בידיו בתוך הרחבה כמו שחקן כדוריד. כמה קללות המעשה המפגר הזה סחט ממני. במו ידיו, תרתי משמע, אדמילסון הצליח להפוך משימה סבירה לקשה. מדהים כמה נזק השחקן הזה מביא איתו. מה שמחריד אותי במיוחד היא העובדה שהוא מיועד להרכב מול צ'לסי. גם בדקה ה- 90, ביתרון של שער בגומלין, הוא הולך לנפנף בידיו בתוך הרחבה? * אזקרו היה מאוד, מאוד רע בדקות שקיבל, וכרגע הוא באותו הבור עם ג'יולי - חוסר בטחון עמוק. * אינייסטה היום היה בדיוק מה שאנשים אמרו עליו ביום ראשון. ואן-בומל ממשיך לאכזב. * האכזבה המרכזית שלי מהמשחק, ואחד מהדברים הבודדים שאני באמת לומד מערב זה, נובעת מרפאל מארקז. אמת, אמנם מדובר במשחק בודד וכדי לקבוע עובדה צריך מדגם רחב יותר, אך אני ציפיתי ליותר מהמקסיקני. במשך העונה כולה, רפה נראה טוב יותר מקרלס פויול, והאמנתי באמת ובתמים שגם בלי סיועו של הקפיטן הוא יוכל להחזיק את ההגנה. לצערי, טעיתי קשות. ההגנה הייתה רופפת מתמיד, ואפילו מלכודת הנבדל, שרובנו ייחסנו אותה למארקז, קרסה פעם אחר פעם. גדי ואחרים שראו את המשחק יודעים שלא פעם ולא פעמיים בארסה קיבלה נבדלים למרות ששחקניה של סראגוסה היו כמטר אל תוך השטח החוקי. וגם מארקז עצמו הבליח במשחק רע. אי-אפשר לקבוע בודאות על פי משחק אחד, אך עושה רושם שבכל זאת פויול הוא זה שמעצים את מארקז. * למסי יש יותר מדי חוצפה. לקראת הסיום, במצב של 2-3, יצא הארגנטינאי הצעיר למתפרצת במרכז המגרש. לימינו, לא מכוסה, רץ רונאלדיניו אל תוך הרחבה. קטנה לכיוונו הייתה מעמידה את שחקן השנה בעולם מול השוער, אבל מסי העדיף ללכת לבד, התמהמה ואיבד את ההזדמנות. בהילוך החוזר, רואים בבירור שמסי ראה את רונאלדיניו לימינו. אחר מהרגעים המרתיחים של המשחק עבורי, ומישהו צריך להכניס לנער קצת פרופורציות לראש. * לא אהבתי את העבודה של רייקארד. ראינו כבר כמה פעמים שמקסי שימושי מול מערכים צפופים, והיה מקום להכניס אותו קודם. כמו כן, הייתי רוצה לראות אותו לצידו של לארסון. השבדי בטח ידע לנצל את הכדורים שנופלים מלופז טוב יותר מאשר אזקרו. * בארסה תצטרך איל-ניגוח רציני במשחק הגומלין. * הפלוס של הערב: הנסיבות הקשות מעלות את הסיכוי שנראה את בארסה האמיתית לפני צ'לסי. להתאבל על הרצף, אגב, זה מגוחך לגמרי. סטטיסטיקה פיקנטית חסרת כל תועלת או שימוש. הרצף היחיד שמעניין אותי הוא הנצחונות בליגה, וגם זה רק כדי למחוק את שמה של קבוצת השטן מדפי ההסטוריה ולהחליפה בבארסה הגדולה.
סוף סוף ברסה הפסידה!!!!!!!!!! אמן פויול הזה יפצע הרבה יותר אם זה מה שאתם נשענים עליו.. מקרה דומה קרה גם בליגה האיטלקית, יובה הפסידה 3-2 לרומא!!!! יום חג!!!!!
האם מחכה לנו סופר קלאסיקו בחצי הגמר ? http://www.realmadrid.co.il/images/matches0506/barca3.Xxx בהגרלה שנערכה לא מזמן , הוגרלו משחקי חצי הגמר ברצלונה/סארגוסה תארח את המשחק הראשון מול ריאל מדריד אסנפיול תפגוש את דפור/ולנסיה http://www.elmundodeportivo.es/mundo-img/20060127a/apuestas-barca_madrid.Xxx אני לא מרוצה מההגרלה , ואת האמת מעדיף לעוף... זה מה שחססר לנו עכשיו עומס משחקים לפני צ'לסי ועוד איזה משחקים ,פעמיים סופר קלאסיקו , עדיף להשאיר את זזה לפעם הבאה הגביע פחות חשוב הצ'מפיונס הרבה יותר
בהחלט יהיה קשה לבארסה, גם פסיכולוגי לפני המשחק נגד צ'לסי, מצד אחד זה הגרלה טובה ומצד שני לא, אז לא יודע, אם יעברו אז יופי, אם לא אז לא נורא, עוד שנה בלי הקופה דל ריי. לדעתי הגמר יהיה בין ולנסיה לריאל.
שמחתי לשמוע על ההפסד וקודם כל על הרצף שנגמר. בכל מקרה, הגדולה של ברצלונה שגם ביום חלש היא הצליחה להפסיד בהפרש של 2 בלבד, והיא מסוגלת לנצח כל קבוצה בעולם בתוצאה 2-0 בביתה, ובטח שאת סארגוסה. אבל, הנה הכבשה השחורה של ברצלונה העונה. אל תגידו לי שזה היה הרכב משני וזה. פשוט לא הולך להם נגד סארגוסה העונה. גם בקאמפ נואו ובהרכב מלא, סארגוסה הובילו 2-0 והעלימה את ברצלונה. בגלל השיפוט נגמר בתיקו אבל שיהיה. אני לא מרוצה מכך שההגרלה תפגיש בין ריאל לברצלונה כנראה. זה התואר היחידי שנשאר לנו העונה ולא מתאים לי לקבל את הקטלונים על הראש. ושוב בקשר לברצלונה, בלי פויול היא לא יכולה.
בארסה עשתה טעות שהיא לא עלתה עם ואלדז ופויל בהרכב אני בטוח שאם הם היו משחקים בארסה לא הייתה חוטפת 4 והייתה במצב הרבה יותר טוב לקראת הגומלין,אבל אני מאמין שאם בארסה תעלה בהרכב הכי חזק היא תעבור את סראגוסה,ואז שני מפגשים מול ריאל בשבוע זה מענין מאוד,אבל זה עומס גדול לקראת המגפשים מול צילסי,זה יכול לגרום לפציעות ועיפות,אבל לבארסה יש סגל טוב ואני מאמין שהיא תסתדר.
הראל, מה אנחנו כאן, אלאבס? לא הגרלה נוחה, אבל קבוצה גדולה כמו שבארסה מתיימרת להיות צריכה להסתדר גם עם קשיים כאלה. להתגנב דרך הדלת האחורית ולחטוף תואר זה או אחר יהיה טוב, אבל לעמוד בגאווה מוחלטת מול כל הצרות שחודש פברואר הקצרצר מציב לנו יהיה מושלם. ברצלונה הנוכחית שלנו היא קבוצה גדולה, וכאחת כזו עליה לקחת צעד קדימה ולהתייצב מול כל הקשיים בקומה גבוהה וגב זקוף. ומצד שני, היה ובארסה לא תצליח לגבור על סראגוסה בתוצאה טובה מספיק (לדעתי, המשחק הגדול הבא של בארסה) - לא נורא. אבל, אם השחקנים יגיעו למשחק הגומלין עם פחות מ- 150% מוטיבציה בגלל מכשולים בהמשך הדרך, שם באמת מתחילה הדרך למטה.
בריאל דווקא רוצים את בארסה כדי לנקום. גוטי: "יש לי הרבה חשק לפגוש את בארסה". בדפור דורשים את ההדחה של ולנסיה מהגביע.
אגב , את השלמת המשחק (החל מהדקה ה44) ישחקו דפורטיבו ו-ולנסיה ללא קהל כאמור ביום רביעי , באותו יום שיערך הגומלין בקאמפ נואו בין ברצלונה לסארגוסה. http://www.marca.com/futbol/coparey0506/fotos/deportivo_valencia.Xxx
בריאל משקשקים. גם כי הם, ממש כמו בארסה, לא רוצים מחוייבות שכזו שנייה לפני שמינית גמר ליגת האלופות, וגם כי הם עדיין זוכרים טוב מאוד את מה שרונאלדיניו עשה להם.
זה ברור. דווקא עכשיו שריאל חוזרת לעצמה, עוד שתי מפגשים בסופר קלאסיקו יכולים להחזיר אותה שוב לדיבורים של המהפכה שצריכים לעשות בריאל בעונה הבאה. אבל ריאל כמו ריאל, לא יכולה להראות שהיא מפחדת מבארסה, למרות שהפחד קיים, שלא יהיה ספק בכלל.
כל הדרישות של דפור להדחה אוטומטית של ולנסיה נדחו, השלמת המשחק תערך ביום רביעי הזה (מרטס זה רביעי, נכון?) ב14:00 בצהריים לפי שעון ישראל.
אין הפתעות בסגל של רייקארד למשחק מחר מול סארגוסה (23:00) בגומלין רבע הגמר. ואלדס, ז'ורקרה. אולגר, פויול, מרקז, ג'יו, סילביניו. אדמילסון, דקו, אינייסטה, ואן-בומל. ג'יולי, לארסון, רונאלדיניו, מסי, אסקרו. http://www.elmundodeportivo.es/mundo-img/20060131a/_archivo55_photo_10_1_1_20060131_yba04f1.Xxx.Xxx באלטי הפצוע נשאר בחוץ , גם גברי שמתנדנד בין ווסטאהם לברצלונה וגם מקסי לופז שכנראה בכלל לא בתוכניות של רייקארד למחליף ללארסון.
למה לא מקסי? מה עדיף? אזקרו? אני מאמין שלאור השאננות שאנחנו רואים בבארסה בתקופה האחרונה, היא תודח מהגביע מחר.