אספניול מחזיקת הגביע ! ! !

הנושא בפורום 'פורום כדורגל ספרדי' פורסם ע"י Alvaro Recoba, ‏21/10/05.

1. הרצליה עד המוות מנהל ראשי מנהל ראשי

לפי החוקה אני סבור שצריך לפסוק ניצחון טכני לדפו.או שאולי אני טועה...

בכל מקרה עצוב לי לשמוע על דבר כזה. לצערי לפחות אחת לעונה אנחנו רואים משחק מפוצץ באחת מהליגות הנאורות והבכירות.מי לא זוכר את הרבע גמר ליגת האלופות בשנה שעברה בין אינטר למילאן. חדי ההולנד (טוב,אין ממש הרבה http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/wink.Xxx )שבפורום גם זוכרים את המשחק המדובר בין דן האג לפ.ס.וו לפני שנתיים שהשופט הפסיק את המשחק עקב קריאות גזעניות מהיציע.

העניין הוא ששוב,אין כמעט אכיפה ועונשים מספיק חזקים כדי לוודאות שמקרים כאלה לא יחזרו. הרי העונש של דן האג בזמנו היה מצחיק. אינטר נענשה בצורה גם יחסית מצחיקה כשכבר היו דיבורים על הרחקה מהמפעל(מה שללא ספק היה עונש ראוי) אך בסופו של דבר יותר מכמה רדיוסים וקנס כספי היא לא קיבלה.

ומעניין מה יהיה העונש,או לפחות איזה צעד ינקטו במקרה הזה של ולנסיה. עצוב שכזה דבר קורה,בטח בליגה שאני מחזיק ממנה כאטרקטיבית וה"יפה" מכולן.

2. Mourinho Member

אתה טועה, לפי החוקה כל משחק שננפסק לא משנה בגלל מה, אפילו אם חיזרים היו נוחתים במגרש, המשחק צריך להתחיל מאיפה שהופסק.

לפי מה שאני סבור המשחק יתחדש במועד אחר, ולנסיה תעשה כמובן.

לי זכור שאוהדי רומא זרקו חפץ על פריסק בליגת האלופות.

3. הרצליה עד המוות מנהל ראשי מנהל ראשי

אז למה במקרה אינטר-מילאן המשחק לא חודש?

4. Mourinho Member

אין לי מושג, אני מדבר על החוקים של האתאחדות הספרדית.
    דוגמא: ה8 הדקות ששוחקו במשחק של ריאל מדריד שפוצץ בגלל התראה של פצצה במגרש.

5. Mourinho Member

וכמו שהיה צפוי החליטו ההאתחדות הספרדית להמשיך את המשחק מהדקה ה-44, אבל בלי קהל. את מועד המשחק יקבעו שתי המועדונים עצמם, העונשים עדין לא הוחלטו, רק ביום שלישי יחליטו בוועדה את חומרת העונשים לשתי הקבוצות.

להזכיר לכם, במשחק הראשון דפור ניצחה 1-0 מפנדל מפוקפק, בגומלין במסטאיייה ולנסיה הורחק מרצ'נה בלם ולנסיה, בדקה ה43 כבש דוויד וייז'ה או ויייה את השער לולנסיה, לאחר כמה שניות נזרק מהיציא חפץ חד שפגע בקוון, מחייה דאבילה השופט במשחק הפסיק את המשחק.

אווירה מחשמלת אתמול במסטאיייה.
    http://img95.imageshack.us/img95/1414/9217ni.Xxx

6. EL Capitan Member

המשחק בין ולנסיה לדפור, שפוצץ בגלל זריקת חפץ על הקוון, יימשך מאותה דקה שבה הוא נעצר. ב24 השעות הקרובות נציגים מהמועדונים יפגשו ויחליטו על המועד, בו ישלימו את המחצית השנייה.

סרה פרר פתח בהרכב הכי גרוע שהוא יכול לפתוח איתו, וזה היה פשוט מתכון להפסיד- קאפי האיטי והמגושם בקישור, ביחד עם ארזו, ובהתקפה פרננדו ודני. בברנבאו ריאל ניצחה 1-0 משער של רוביניו בדקה ה44. חילוף כפול עם פתיחת המחצית השנייה, בו נכנסו גם טארדלי וגם אדו, היה מאוחר. בטיס לא תגן על תארה, וההדחה מהגביע בטח שלא תעזור למוראל הקבוצה במאבק ההשרדות שלה.

אספניול עלתה אחרי עוד ניצחון 2-0. ג'ופה הקטלוני כבש צמד ועשה 4-0 בסיכום הכללי.

העולות לרבע הגמר בינתיים: אספניול וריאל מדריד.

היום בקאמפ נאו, בארסה נגד סארגוסה, במשחק הראשון של שלב רבע הגמר.

7. Raulito Madridista

אני חשבתי שבטוח נקבל את ברצלונה בחצי הגמר במידה והיא תעבור ועכשיו נרגעתי כאשר הבנתי שיש הגרלה.

ריאל המשיכה את התקופה הטובה שלה ואני מרוצה. שמעתי על מס' מצבים נוספים שיכלו להיכנס. ריאל שלטה בכדור וזה מעולה. רוביניו אחראי על השיפור שיש בקבוצה, מעניין איפה הוא והקבוצה היו עד ל2006?
    אני מצטער עכשיו שאני חושב על זה על כלכך הרבה נקודות שטותיות שהלכו לנו, והיו הרבה בברנבאו.

בקשר למשחק של ולנסיה נגד דפורטיבו:: בושה שדברים כאלה קורים. חבל מאוד. בכל מקרה לדעתי ולנסיה למרות שהסגל שלה יותר "נוצץ" משל דפור, אני רוצה אותה במקום דפור בחצי הגמר. היא חלשה יותר לדעתי. וגם המזל של ריאל נגד דפור שואף לאפס. בעיקר בריאזור.

בכל מקרה, מקוווה לקחת גביע אחרי 14 שנים. זה התואר היחיד שאפשר לקחת העונה.

8. EL Capitan Member

דרך אגב, שכחתי לרשום פרט אחד "קטן"- את המחצית השנייה והדקה שנותרה מהמחצית הראשונה, אף אחד לא יזכה לראות דרך היציעים (תבינו לבד מה הכוונה...).

9. George Best Member

נראה שרצף הניצחונות המדהים של בארסה עומד להתסיים.
    דקה 27 0-2 לסראגוסה.
    את הראשון הבקיע מיליטו(החלוץ חח)..אוף!רציתי לשים סראגוסה בווינר... http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/sad.Xxx

10. Mourinho Member

3-1 לסארגוסה, מי היה מאמין?

מיליטו הבקיע את הראשון, אוורטון כבש צמד ועשה 3-0 מדהים ברומרדה, לארסון צימק.

11. Engel Del Madrid Member

זהו יום חג לאוהדי ריאל מדריד, אם כי איני רוצה לצאת במחולות, בכל זאת, לה קורוניה גם חזרה מהפרש כזה בדיוק מול ברסה.
    אמן כן יהי רצון שברסה תפסיד סוף סוף!!!!!!!!!

12. rivaldo משתמשים של כבוד היכל התהילה

למרות התוצאה אפשר לצאת מהמשחק הזה עם 'הפסד מכובד' שיותיר סיכוי לגומלין

13. Jose Mourinho Member

אמרת - קיבלת: רונאלדיניו מצמק ל 2-3 בפנדל. זה לא יאומן, כמעט בכול מישחק בארסה מקבלת פנדל!!!

**עריכה**

גם סאראגוסה מקבלת פנדל, בדקה ה-90 ומיליטו כובש וקובע 2-4 מדהים!!

בארסה בהרכב חזק בקאמפ נואו תצליח לנצח לפחות 0-2, השאלה עם איזה הרכב רייקארד יעלה בקאמפ נואו.

נערך לאחרונה ע"י מנהל: ‏27/1/06
  14. Mourinho Member

ממש לא בטוח, גם בליגה בארסה לא ניצחה את סארגוסה, כנראה שאת הקופה דל ריי בארסה לא תיקח, האמת לא מפתיע, בדרך כלל בארסה מפסידה בסיבובים הראשונים.

הצמד מיליטו את אוורטון פשוט מדהים.

15. rivaldo משתמשים של כבוד היכל התהילה

בארסה יכולה לנצח ללא ספק 2-0 את סארגוסה גם אם סארגגוסה תסתגר כמו כל הקבוצות הקטנות שמגיעות לקאמפ.
    http://www.sport.es/vivo/recursos/fotos/foto_143381_CAS.Xxx

בלי רונאלדיניו , בארסה הסתדרה וניצחה
    בלי דקו , בארסה הסתדרה וניצחה
    בלי אטו , בארסה הסתדרה וניצחה
    בלי צ'אבי , בארסה הסתדרה וניצחה
    בלי פויול , בארסה כבר לא יכולה ,האיש שמציב את הגנת הברזל לא היה פעם ראשונה העונה ובארסה נראתה אומללה .