אספניול מחזיקת הגביע ! ! !

Discussion in 'פורום כדורגל ספרדי' started by Alvaro Recoba, Oct 21, 2005.

  1. הרצליה Member

    Joined:
    Sep 10, 2003
    Messages:
    12,629
    Likes Received:
    2,442
    ברכות לקסאנו, 1-0 ריאל.

    http://www.marca.com/futbol/coparey0506/fotos/betis_madrid_gol_cassano180106.Xxx
     
    Last edited by a moderator: Jan 19, 2006
  2. EL Capitan Member

    Joined:
    Sep 19, 2005
    Messages:
    5,181
    Likes Received:
    0
    שוב טעות ענקית של טוני דובלאס, הורסת לבטיס שוב משחק חשוב חשוב, שיכול להוציא אותה מהמסע להגנת התואר. מה קורה העונה לדובלאס?
     
  3. Raulito Madridista

    Joined:
    Nov 22, 2005
    Messages:
    39,635
    Likes Received:
    3,524
    Gender:
    Male
    טוב אני אגיב בקצרה על המשחק(למי שלא יודע, ההיתרון של קאסנו נשמר וריאל מדריד ניצחה בסיום 1-0).

    דבר ראשון, זה היה ברור שלא נראה אותה יכולת כמו נגד סביליה. לנצח בחוץ זה תמיד טוב, וזה לא שריאל התבנקרה, המשחק היה שווה כוחות ויותר אפילו. אני לא התאכזבתי.

    דבר שני, ברכות לקאסנו על הגול. לשחקן שלא שיחק הרבה זמן ולא ראה דשא, מה גם שהוא כרגע באיטיות עקב הקילוגרמים(על רונאלדו זה לא משפיע), זה לא שער קל.

    דבר שלישי, ריאל עם רגל בחצי הגמר. רק שלא נפגוש שם את ברצלונה ותהרוס לנו את התואר היחידי שאולי אפשר להשיג העונה. אני כלכך רוצה גביע לא לקחנו אותו הרבה זמן. ב2004 שהספדנו בגמר התאכזבתי מאוד מאוד.

    דבר רביעי, עד שבפטיסטה כובש פוסלים לו את השער?!!!!!! :aaaprot:

    לסיום, ריאל במגמעת השתפרות.
     
  4. EL Capitan Member

    Joined:
    Sep 19, 2005
    Messages:
    5,181
    Likes Received:
    0
    דור, אני שמעתי דברים ממש אחרים. לפי מה שאמרו לי, בטיס שלטה במשחק והייתה טובה יותר מריאל.

    עריכה: ויקטור אספרגו: "בליגה ניצחנו אותם שם (במונז'ואיק) 2-0, לא נרים ידיים".

    היום ולנסיה נגד דפור בריאזור.
     
    Last edited: Jan 19, 2006
  5. Barcik Member

    Joined:
    Aug 28, 2003
    Messages:
    6,708
    Likes Received:
    0
    הוא תמיד היה שוער בינוני לגמרי, שמדי פעם (למשל מול בארסה) תפס ימים טובים. קונטררס לא נופל ממנו בכלום.
     
  6. EL Capitan Member

    Joined:
    Sep 19, 2005
    Messages:
    5,181
    Likes Received:
    0
    אתה לא יכול להגיד, שבעונה שעברה הוא לא הביא עונה מצוינת והראה יכולות של שוער מעולה.

    דפור ניצחה את ולנסיה בריאזור, במשחק משעממם (כל כך משעמם שב"אס" רשמו עליו "הם שכחו את הכדורגל"), מפנדל מפוקפק.
     
  7. Engel Del Madrid Member

    Joined:
    Feb 18, 2005
    Messages:
    4,185
    Likes Received:
    0
    הרכב משוער לקראת בטיס:
    איקר.
    בראבו, ראמוס, וודגייט/מחייה/הלגרה, סיסיניו.
    גראבסן/הלגרה.
    רוביניו, קסאנו, בפטיסטה, בקהאם/דיוגו.
    סולדאדו.
     
  8. EL Capitan Member

    Joined:
    Sep 19, 2005
    Messages:
    5,181
    Likes Received:
    0
    גוטי, פאבון ו-וודגייט מחוץ לסגל למשחק הגומלין נגד בטיס מחר בגביע. לופז קארו: "אני רוצה להגיע לגמר הגביע ולזכות בו".

    בבטיס סרה פרר יאלץ להסתדר ללא אסונסאו הפצוע, וגם ללא ריבאס, לואיס פרננדז וסיסקו. ישראל, קניאס ואוסקר לופז לא נכללים בסגל, אבל מהחלטה מקצועית. הסגל שייסע לברנבאו:

    דובלאס, קונטרראס; חואניטו, למבו, מלי, קסטלני ו-ורלה; ארזו, ריברה, קאפי, חואקין, פרננדו, רוברט; אדו, טארדלי ודני.

    סרה פרר מתלבט בעמדה הכי בעייתית בבטיס- עמדת השוער. דובלאס, שלא מפסיק לפשל, או קונטרראס שחוזר מפציעה. בהגנה צפויים שינויים בעמדות המגן, בגלל שגם לואיס פרננדז וגם אוסקר לופז מחוץ לסגל. במקומם ישחקו ורלה וקטסלני. במרכז ההגנה ישחק ביחד עם הקפטן, חואניטו, אלחנדרו למבו. בקישור יחזור להרכב אלברטו ריברה, וגם פרננדו ודני חזק בתמונת ההרכב.

    ההרכב המשוער- קונטרראס: ורלה, חואניטו, למבו, קסטלני: ארזו, ריברה: חואקין, פרננדו\טארדלי, אדו\רוברט ודני.
     
  9. EL Capitan Member

    Joined:
    Sep 19, 2005
    Messages:
    5,181
    Likes Received:
    0
    ההרכב המשוער של בטיס לפי המארקה למשחק היום:

    דובלאס; ורלה, חואניטו, למבו, מיי: ריברה, קאפי, חואקין, טארדלי, אדו ורוברט.

    אם זה יהיה ככה, סרה הולך על כל הקופה. הרכב מאד התקפי, גם ריברה שמתופקד אצל סרה פרר כשחקן שעובד קשה במרכז המגרש, הוא למעשה קשר התקפי. ככה שאין שחקנים עם אופי דפנסיבי במרכז המגרש. גם טארדלי, שישחק באגף שמאל, קאפי, רוברט ואדו יצטרכו לעזור בהגנה. למרות שאולי סרה פרר לא רוצה לראות הגנה במשחק הזה: "אם ריאל תתן לנו, נתקיף כל הזמן". ב'אס', אגב, ממשיכים לטעון, שדני יפתח בהרכב (מה שאומר חלוץ מטרה אמיתי יהיה בהרכב אם זה יהיה ככה).

    אחרי שבריאל כבר כל העולם הכריז שהם הולכים חזק על הגביע, ההרכב המשוער הוא:

    קסיאס; דיוגו, סרחיו ראמוס, מחייה, ראול בראבו; הלגרה, בקהאם, זידאן, בפטיסטה, רוביניו; סולדאדו.

    חואקין יהיה חייב להראות את מה שהוא יודע בברנבאו, כשמולו יעמוד הבדיחה הכי גדולה בריאל מדריד- ראול בראבו. וגוטי, אם אתם שואלים, מחוץ לסגל בגלל פציעה.

    ואם כבר חואקין אז איך לא, לפני המשחק נגד ריאל הוא נתן ראיון למארקה. חואקין כמובן אמר את כל הדברים הרגילים (אנחנו אלופים ורוצים להגן על התואר שלנו, אבל זה יהיה קשה מול ריאל בברנבאו), אבל הוסיף ש"הוכחנו כבר שאנחנו יכולים לנצח כל קבוצה". וגם מתחיל במלחמה פסיכולוגית: "זאת לא תוצאה (ה1-0 במשחק הראשון) כל כך טובה, שהם יוכלו להרגיש בנח".

    על העונה שלו עד עכשיו: "עשיתי העונה משחקים טובים, אבל אני לא הקיצוני של העונה שעברה, עם אותה הפורמה, עם אותה איכות ושהלך לי הכל". עוד מחואקין: "כל השנים סיימתי עם 8,9,10 גולים, אבל העונה אני מתקשה מול השער. הברנבאו הוא מקום מצוין בשביל לנצח, ואם אבקיע זה יהיה יוצא מן הכלל".

    על המפגש עם ריאל: "זה נותן הרבה מוטיבציה לשחק במגרש של מדריד, בגלל שאתה מתמודד מול שחקנים גדולים, אצטדיון מרהיב, מערכת מרשימה, וזה מוציא ממך את הכל. וזה שכל המבטים יופנו אליי, אני מכיר את זה כבר ממזמן וזה רק נותן לי עוד מוטיבציה". על האפשרות לעבור לריאל: "עבר הרבה זמן, והיום הם לא מעוניינים ואני לא תלוי כבר בריאל. זה ברור שהשמועה (ההתעניינות) יכולה לחזור, אבל עכשיו זה לא מדאיג אותי, החשוב הוא לעבור (את שלב רבע הגמר)".

    רייקארד ייתן היום מנוחה לפויול וג'יולי, שממשיך לאכזב. "סארגוסה היא קבוצה שתמיד מסבכת אותנו", אמר מרקז.

    אחרי 0-0 במשחק הראשון, ולנסיה עם תנופה נפלאה, תארח את דפור במסטאייה. וייה חם, אבל קפארוס תמיד מוכן.

    אספניול אמורה לעבור היום שלב, אחרי 2-0 במשחק הראשון בקאדיז. פאנדיאני יערוך את הבכורה שלו בקבוצה.
     
  10. George Best Member

    Joined:
    Oct 8, 2005
    Messages:
    16,733
    Likes Received:
    0
    מישהו פה יודע להעריך מה יהיה ההרכב היום של ולנסיה?או דפור?בעיקר של ולנסיה..חשוב לווינר חח..הלכתי עליהם ביותר משער הפרש..נקווה שדוויד ויאה התותח יפתח http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/wink.Xxx
     
  11. Mourinho Member

    Joined:
    Nov 3, 2005
    Messages:
    1,121
    Likes Received:
    0
    וייה בהרכב, החיסרון הבולט הוא ויסנטה, האמת שאתה הולך לזכות אני חושב, ולנסיה תנצח.
    גם איימאר בהרכב.
     
  12. Engel Del Madrid Member

    Joined:
    Feb 18, 2005
    Messages:
    4,185
    Likes Received:
    0
    ריאל בחצי הגמר , גולש לרוביניו בדקה 44 הספיק לריאל לשמור על התירון המינימלי ולעלות שלב.
    ADALANTE REAL !!!!!!!!!!!!!!
     
  13. rivaldo משתמשים של כבוד היכל התהילה

    Joined:
    Jul 30, 2002
    Messages:
    18,671
    Likes Received:
    1,938
    Gender:
    Male
    אחרי 35 משחקים מפתיחת העונה קארלס פויול בלם וקפטן ברצלונה ינוח במשחק הקרוב בסארגוסה במשחק הגביע.
    עוד שחקן שדי מפתיע שישב בחוץ הוא דווקא לודביק ג'ולי שצריך לקבל את הדקות משחק בשביל לצבור בטחון.
    ועוד שני שחקנים יעדרו בשורות בארסה ולא שיש לררייקארד מה לעשות בנידון , סמואל אטו שנמצא במצרים ודקו שירצה עונש הרחקה .
    http://www.sport.es/vivo/recursos/fotos/foto_143188_CAS.Xxx
    הסגל של ברצלונה
    ואלדז , ז'ורקרה
    סילביניו,ג'יו,אולגר,מארקז,באלטי
    אדמילסון,אינייסטה,גאברי,ואן בומל
    מסי,לארסון,אזקרו,רונאלדיניו,מקסי לופז
     
  14. George Best Member

    Joined:
    Oct 8, 2005
    Messages:
    16,733
    Likes Received:
    0
    מישהו פה רואה את המשחק של ולנסיה איכשהו?
    אם כן,מה קורה בדיוק במשחק?קצת פרטים..
     
  15. Mourinho Member

    Joined:
    Nov 3, 2005
    Messages:
    1,121
    Likes Received:
    0
    ועוד אומרים שהקהל בספרד רגוע

    המשחק בין דפור לולנסיה פוצץ בדקה ה44 כאשר נזרק חפץ מהיציע של ולנסיה לעבר הקוון, מחייה דאבילה הפסיק את המשחק. אוהדי ולנסיה זעמו כל המשחק על ההחלטות של השופט שהוציא אדום למרצ'נה, לאחר ששרק למחצית אחרי הגול של וייה הוא נזרק עליו משהו והוא התתחיל לדמם.

    בכל מקרה, ולנסיה הובילה 1-0 משער של מי אם לא וייה, היום יהיה ישיבה ויחליטו האם להמשיך את המשחק מהדקה שבו הופסק, או ניצחון טכני לדפור!

    http://img100.imageshack.us/img100/2369/agresion6xh.Xxx
     
    Last edited: Jan 26, 2006