ביום אופטימלי שלנו, פירקנו אתכם 4-2, ביום אופטימלי שלכם, הבסתם אותנו 3-0 בברנבאו ובקמפ נואו, ביום אופטימלי שלנו, ניצחנו אתכם 5-0 וביום אופטימלי שלכם ניצחתם אותנו 4-0. אז אולי תשב בשקט כי מזה החרטות האלה ביום אופטימלי שלנו אנחנו יכולים להוציא תיקו בלחץ.. פחחחחחחח שכחת על איזו קבוצה אתה מדבר? קבוצה הרבה יותר מפוארת מברסה, אז אם להפליץ אמירה מטומטמת כזו , אז היא תפעל לכיוון השני.. כי ביום אופטימלי אפילו של בורו, מי שראתה את הרשת שלכם 3 פעמים ב10 דקות קיבלה שלישייה ללא מענה..
אל תקחו ברצינות בבקשה את דבריהם של חברי הקטלוניים, אשר כנראו ראו דיווח על משחק הגומלין שלנו מול סראגוסה והסיקו מסקנת נגררות. אכן, מגיע כל הכבוד לריאל מדריד על התצוגה במשחק הגביע, אבל לא הכל ורוד. קל להסתכל על משחק נפלא כזה ולחלק תשבוחות לפה ולשם, אבל מדובר באותה הקבוצה בדיוק (פרט לשינוי קל בשחקנים) ששבוע בלבד לפני כן ספגה מסראגוסה שישיה. אם, למשל, גם מול ארסנל יחזור תסריט דומה, ולאחר מכן במשחקי הליגה, אני בטוח שלא תהנו כל כך. יש מגמה חיוביות בריאל מדריד, אין שום ספק. אבל, היא לא מצדיקה את כל הסופרלטיבים. אחרי הכל, הייתה זו היא עצמה שנקלעה לבור העמוק עם ההפסד במשחק הראשון. וחברים, בבקשה לחזור לפרופורציות. "ננצח כל קבוצה ביום טוב", בלה, בלה, בלה. בואו אני אחדש לכם. כשתפגשו קבוצה טובה (אפילו ארסנל), זה רחוק מאוד מלהיות תלוי רק במדריד. במצבה של ריאל מדריד היום, הם ממש לא יכולים לאמר שגורלו של משחק נמצא בלעדית בידיהם.
בוריס אחרי שלוש שנים כאלה אף אחד מאיתנו לא קופץ יותר מידי למסקנות. אבל כשהקבוצה שלנו משחקת טוב ומקיאה דם על המגרש, אין שום סיבה שלא נעמוד לצידה ונתענג וגם נגונן. כל התוקפנות שיש פה לכמה מכם כלפי ריאל בסדר מבחינתי, אתם לא חייבים לאהוב אותה. אבל מרתיח שכאלה שאפילו (ואני בטוחה) לא ראו בכלל את המשחק מעלים פה ביקורת והכי מוגחך שאין להם משהו נבון לומר הם מדברים על שוחד וכו'. ובכן רבותי, במקרה של שוחד אתם לא חושבים שהינו כבר בגמר ?! תגידו מה שתרצו אני באמת שלא יגיד כלום על התבוסה שלנו לפני שבוע, שיחקנו חרא וזהו...אין מה לחפור. אבל אני כן יגיד שאנחנו אחת הקבוצות הגדולות בהיסטוריה של הכדורגל ושאנחנו נלחמים ורוצים אנחנו גם יכולים. ריאל במגמה של בניה, יקח זמן..... כרגע אולי לא נעבור את צ'לסי וכו' אבל זה לא אומר שלא ננסה וניתן הכול. כאן ההבדל. אז ביי לכולם ולהבא קצת לחשוב לפני שמבלבלים פה תשכל.
בפגישה שנערכה שלשום בין נשיא ריאל מדריד החדש פרננדו מרטין לבין נשיא ההתאחדות הכדורגל הספרדית, אנחל מריה וילאר, הוחלט לקיים את גמר הגביע הספרדי באיצטדיון סנטיאגו בירנבאו . המשחק יערך בתאריך ה12 לאפריל בשעה 22:00 (שעון ישראל , 21:00 שעון ספרד). http://web.madritel.es/personales/juanmcl/ricardoweb/estadio/estadio4.Xxx וביום רביעי (22:00)ישוחק משחק הגומלין בין דפורטיבו לאספניול
http://www.marca.com/ficheros/marca/imagenes/luis_garcia153_ES.Xxx אחרי היתרון של 2-1 במשחק הראשון הגיעה אספניול לריאזור במטרה להוציא תיקו מאופס ולעלות לגמר. וזה מה שהיא עשתה גם , הגמר יערך כאמור בין סארגוסה לאספניול בסנטיאגו בירנבאו.
אז כן, אספניול המאכזבת והחלשה העונה, שקצת יצאה בזמן האחרון מהמצב המביך אליו נקלעה בליגה, עלתה לגמר הגביע, במה שיעזור לה גם מבחינה מנטאלית בהמשך הליגה לברוח מקרבות ההשרדות. הגמר יהיה בעוד חודש כמעט, ולא יודע למה, אבל יש לי תחושה שדווקא אספניול תזכה בגביע, ולא סארגוסה.
אי אפשר לדעת. למרות שאספניול חלשה העונה, סארגוסה לא רגילה להגיע כמין פייבוריטית קטנה, ויש לי תחושה שאספניול תעשה את זה. ואחרי הניצחון של סארגוסה בגמר לפני כמה שנים, אתה בטח לא תרצה לראות את סארגוסה מניפה את הגביע שוב.
שערוריה: חוסה מריה ויג'אר וכל ההתאחדות הספרדית פשוט ביזו את עצמם, כשהחליטו להעניק פרס ללואיס מדינה קנטלחו על השיפוט הגרוע בקלאסיקו ושיבצו אותו לשפוט את גמר הגביע בין סארגוסה לאספניול, שייערך ביום רביעי הבא.
טוב.. אז מחר הגמר של הקופה דל ריי. באספניול ובסארגוסה נעשים ממש ההכנות האחרונות. לוטינה: "אני מחכה 40 שנה כדי לזכות בגביע". ראול טאמודו, הקפיטן של אספניול, שכבר זכה בגביע אחד עם אספניול ב2001, לא יכול להוריד את ההתלהבות מהגמר והמחשבה שהוא יוכל להניף בסיום המשחק את הגביע. טאמודו: "כל שחקן חולם על משחק כזה (גמר) מילדות". בצד השני, סארגוסה רוצה לזכות בגביע שני תוך 3 שנים. לרשותו של ויקטור מוניוס יעמוד סגל מלא, ויש הרבה מאד התלבטויות בהרכב ובסגל הרחב והמצוין של סארגוסה, לאור התקופה האחרונה הלא טובה של הקבוצה, שכללה גם מס' פציעות והעדרויות.
לוטינה עם דברי "חכמה": "אני יודע שלהפסיד בגמר זה לבכות, ככה שאני רוצה לנצח". הרכבים משוערים- אספניול- קאמני; פוצ'טינו, חארקה, לופו, דומי; פרדסון, זבאלטה, קושטה, דה לה פנייה; לואיס גרסיה וטאמודו. סארגוסה- ססר; פונציו, אלברו, גבי מיליטו, טולדו; סלאדס, זפאטר, קאני; אוסקר גונזאלס, אוורטון ודייגו מיליטו.
גמר כזה חד צדדי לא זכור הרבה זמן, אספניול בניגוד לתחזיות וההימורים היא זו שמחזיקת גביע המלך ! http://www.marca.com/futbol/coparey0506/fotos/espanyol_final.Xxx כבר אחרי דקה היה ברור לאן הכיוון ילך. ראול טאמודו העלה את אספניול ל1-0. אוורטון השווה בדקה ה27 ונתן תקוות לסארגוסה. אבל אחרי 5 דקות לואיס גארסיה הבהיר לכולם שאספניול לא הולכת לוותר על הגביע הזה. בדקה ה71 קורומינה השלים ל3-1 וארבע דקות לסיום חתם לואיס גארסיה את התוצאה . 4-1 לאספניול , ודאבל לעיר ברצלונה .