אם באמת התכוונתי למשפט הזה א"זי זה אמור להשתמע לשורה הבא פטרון חצוץ כמחיצה כלומר מבודד מנותק לגמרי { סופו להיחצץ כן?} ( ואני מבקש לקרוא את ה"לגמרי" כמו "השתגעתם לגמרי") ואולי היו וחלמתם חלום וכתבתי בכלל חצוף.... לדידי אתם מוזמנים להינות מהספק.... אמיר דווקא כן עושה את זה בכוונה כלומר שאין בעניין שום דבר פרגמטי בעיניו משמע אין דבר שמביא לא תועלת מכך... היה נעים, אסף הנעמת לי עד מאוד ואף על פי כן ישנם אנשים שאתה לזרא בעיניהם... העיקר שמצאת מקום שבו אתה הרע במיעוטו.... Arivadechi
על מה אתה מדבר!?!?!?.!!?!??!.????!!!! אם אתה עושה את זה בכוונה אז תפסיק כי אני קורא את הודעות שלך כמה פעמים ואני לא מבין ובסוף אני חושב שאני מפגר.......
להלן ניתוח (אם בכדורגל עסקינן) ליכולתיו של אסף ככדורגלן: שחקן ותיק שאף פעם לא מימש את הפוטנציאל שלו. שחקן של מצבי רוח. לצד משחקים טובים נותן משחקים פשוט איומים. שחקן הגנה לא רע. אתלטי, מגוון, שחקן חכם ופיקח. עבר פציעות רבות בקריירה.
דיי לונג דיסטנס מה לעזאזל יש לך? מה הקשר של ההודעה האחרונה לנושא(ההודעות של אסף וכמה הם לא מובנותלא קשורות לכדורגל)?.........
אני מודיע פה חד משמעית הודעה אחת שאני רואה, ולא אכפת לי ממי, שמנוסחת בצורה הזאת, תימחק. בפעם השנייה יאופס המונה של המשתמש והוא יחסם מהפורום לשבוע ובפעם השלישית לכל הזמן קחו בחשבון
כדרך אגב, אני יודה למנהלים אם הם ימחקוישעו את השם הזה, החלטתי להפסיק לכתוב כאן, עמכם הסליחות ומצטער על כל ההטרדות
אני מודיע פה חד משמעית הודעה אחת שאני רואה, ולא אכפת לי ממי, שמנוסחת בצורה הזאת, תימחק. בפעם השנייה יאופס המונה של המשתמש והוא יחסם מהפורום לשבוע ובפעם השלישית לכל הזמן קחו בחשבון