שלח לי את הקטע בפרטי, תן לי את הכתובת בבקשה..ואכן, מירי נבו סקסית בטירוף, תמיד עשתה לי את זה לא יודע למה..
צריך להרוג ילדים שצוחקים על ילדים אחרים שלא יודעים משהו שקשור ללימודים כשהם יודעים את זה טוב. על מה הם צוחקים עליהם , על זה שהם לא חרשנים כמוהם http://www.asoccer.co.il/forum/html/emoticons/bduh.Xxx
איגור, יכולת לימודית טובה כלל וכלל לא מצביע על על האם הילד טיפש או חכם או על היכולת השכלית שלו. עם קצת מאמץ כל ילד בעולם יכול להוציא את הציונים הכי טובים, רק לא לכולם עש סבלנות לזה. אז בהחלט אפשר לקרוא לזה חרשן.
יש עוד שדרנית קווית לשעבר שנראית לא רע בכלל - עינת בן אבי. אם אתם זוכרים, היא עשתה את המשחק השני בחשיבתו בליגת העל בכדורסל בעונה שעברה, יחד עם אביב לביא ומורן ברק כשדרנים.
חרשנים הם לא חכמים. חרשנים הם חרשנים. אני מכיר מספיק תלמידים בבי"ס ובכיתה שלי, שלומדים כל היום בבית, אבל רמת הידע הכללי שלהם שואפת לרמה של ילד בכיתה ו'.
אנחנו דווקא צוחקים בכיתה על אלה שיודעים הכל הכל כי הם חרשנים... אחד שמקבל ממוצע של 99 בתעודה הוא לא חרשן? מה הוא נולד עם כל כך הרבה חוכמה? אני לא חרשן בכלל, מקבל 70-80 ממוצע בתעודה וזה מספיק לי. אני לא רוצה לחרוש... רוצה להנות בחיים ולקבל ממוצע בינוני שיספיק לכל דבר...
אותי מרגיז שיש כאלה שאומרים על מישהו שהוא חרשן, אם הוא הוציא ציון גבוה במבחן. אני לא אומר שכל מי שמוציא ציון גבוה הוא לא חרשן וחכם, כי יש כאלה שחורשים שבועיים לפני המבחן, והידע האישי שלהם ירוד (לומדים בע"פ), אבל יש כאלה ויש כאלה שמספיק להם רק לקרוא את החומר למבחן כדי לרענן את הזיכרון וזהו. אין צורך להכליל.
צריך להרוג את הטיפשים כי הם מבזבזים את המשאבים של האנושות וכך החכמים מפסידים כסף. ושאני אומר טיפשים אני מתכוון לכאלה ממש סתומים שיושבים בשיעור מתמ' 3 יח' עם מורה טוב ולא מבינים כלום.