כי באיטליה או אנגליה הקבוצות זכו להצלחה רבה בגביעי אירופה. בארץ הכישלונות רבים ואילו ההישגים מעטים. הספורט כאן שורה תחתונה נחות יותר מהרבה מדינות אירופה. לא רק כדורגל.
אני בעד כל הקבוצה הישראליות, אני אוהד הפועל חיפה והלכתי לכל משחק של מכבי חיפה בצ'מפיונס. אתה יכול להגיד שאני לא אוהד אמיתי, זאת דעתך. אני כן מחשיב את עצמי לאוהד הפועל, מה לעשות שיש אוהדים דבילים שלא עושים את ההפרדה בין כדורגל ובין השאר ולוקחים את האהדה שלהם למקומות שאסור לקחת. בדרבי האחרון לפני חודש קיבלתי מכות כי עניתי לאיזה אוהד מכבי חיפה דביל. זה בסך הכל כדורגל, ואחרי הכל משחק של קבוצה ישראלית באירופה הוא יותר מכדורגל. אל תשכח שבאותו משחק של ביתר ירושלים הקבוצה התמודדה מול קהל אנטישמי מטורף. דוגמא נוספת , מכבי חיפה מול שטורם גראץ משחק עלייה לליגת האלופות. עשרות אלפי אוהדים מניפים את יד ימין וצועקים הייל היטלר, זה חולני להיות בעד הקבוצה שלהם רק בגלל שאני אוהד הפועל חיפה. מצדי שכל היריבות הזאת תלך לעזאזל, רק לסתום את הפה לאנטישמים האלה. לא סתם בישראל הדעה הרווחת היא לעודד את כל הישראליות, כי לנו בניגוד לאיטליה וכל השאר יש מכנה משותף, כל העולם שונא אותנו וכל מפגש הופך למפגש פוליטי בין ישראל לבין האנטישמיות והוא ממש לא מפגש רגיל בין אינטר\מילאן בוקה או ריבר. אם אתה מסוגל לשבת ולעודד נאצים רק בגלל שהקבוצה היריבה היא הפועל\מכבי\בית"ר, שיהיה לך לבריאות, כנראה ש-6 מיליון היהודים נשרפו לחינם וכדורגל חשוב לנו יותר.
הנה בבקשה עוד דוגמא למה שנוצר בארץ. אני לא אוהד ישראליות באירופה אז לא אכפת לי מ6 מיליון יהודים שנשרפו. עכשיו ברצינות אתה באמת חושב שיש קשר בין מה שאמרת למציאות? אני לא מבין איך אתה יכול ללכת למשחקים באירופה של היריבה השנואה שלך ולעודד ביחד איתם ואז כשיש דרבי לעודד את הקבוצה שאתה אוהד. מצטער לא מסתדר לי בראש. אף אחד לא אמר שתהיה בעד אוהדים נאציים באירופה, רק למה לעודד את היריבה שלך?
אל תוציא לי מילים שלא אמרתי. יש המון אוהדים שלא מעניין אותם הקבוצות הישראליות באירופה חוץ מקבוצתם וזה בסדר גמור. לא אמרתי שצריך להיות כמוני, אבל יש הבדל בין חוסר אכפתיות לאהדה מטורפת של הרגע לקבוצה אנטישמית. בעיניי זה חולני. בצבא ובהמון מקומות נתקלתי באוהדים שאשכרה ישבו וצעקו יאללה ויסלה, יאללה שטורם, יאללה זלצבורג. זה הזוי מבחינתי, וכן קשה לי לקבל את זה, ואני רואה בכך בגידה ישירה בקורבנות השואה. אם לא אכפת לך מהקבוצות הישראליות , אין בעיה. אבל אם אתה מהסוג שעליו דיברתי , אתה מטורף. ובקשר לזה שאני הולך למשחקים של מכבי, אני יודע, זה די מוזר, ואני בטח לא חושב שזה מה שכולם צריכים לעשות. יש לי מחסור במשחקים גדולים ובאירופה. פעם מילאתי את המחסור הזה במשחקי נבחרת, היום אני מאמין שהפועל חיפה תזכה בצ'מפיונס לפני שנבחרת ישראל תתחיל לשחק כדורגל, אז אני הולך לעודד והמשחקים בצ'מפיונס אגב הראו לי כמה עלובים אוהדי מכבי חיפה וכמה הם אוהדי הצלחות. במשחק נגד אקטובה אחרי ה-3 של הקזחים כל היציע בכה כמו ילדות קטנות עם קוקיות שלקחו להן את הברבי, ואני הרמתי שם את כולם, וצעקתי להם להאמין ולעודד.
עזוב אבו, איך אמר "המשובש" מספורט 5? מדינה לא שפויה. האוהדים של הפועל ת"א הם השפויים היחידים במדינה הזאת. הוא לא אוהד אמיתי של הפועל חיפה. ההצלחה של מכבי חיפה היא לא ההצלחה של הפועל חיפה. בארץ הזאת אין יריבות ספורטיבית אמיתית.
אני אוהד הפועל חיפה שאתה היית בשא"ש. 20 שנה אני הולך למשחקים . בשנים האחרונות רק לחשובים כי נמאס לי מהקהל הדביל שנהיה לקבוצה. אז אל תבוא ותגיד לי אוהד או לא, לא כולם כמוכם, אתם ילדים קטנים בלי ערכים ובלי מוסר. אם היה לך משפחה ניצולת שואה, אם היית בפולין, אם היית קצת יודע על הקהל האנטישמי אותו אתה מעודד בקלות דעת, אולי משהו היה משתנה אצלך בראש. "איכככס לבשת ירוק"... אני לבשתי ירוק, אתם לבשתם צלבי קרס.
אתה חי בסרט פיראטי. http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/dry.Xxx תבקש ממישהו שידקור אותך עם סיכה כואבת קצת, אולי זה יעיר אותך מהבועה שאתה נמצא בה.
תסביר לי איך לעזזאל הגעת מויכוח על האם אוהד הפועל חיפה יכול לתמוך במכבי חיפה באירופה, לזה שהמשתמשים פה נאצים? http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/ph34r.Xxx
אנשים שלפני כל משחק בפרו מחליפים מקשים.( חח אני אחד כזה http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx )
נו עוד פעם. כולם שונאים אותנו, ההם נאצים, אנחנו נגד כולם ובלה ובלה בלה... http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/bduh.Xxx לא נמאס? לא פלא ששונאים את היהודים. באמת לא פלא.
את אלה שאחראים לפרסומות קול באינטרנט. אתה נמצא במחשב לבד .... אמצע הלילה ... יש שקט ... הרמקולים דלוקים ופ-ת-א-ו-ם אתה שומע "שלום, כאן האסטרולוגית פרידה אורלינגר" יימח שמם.