אוי נו באמת בסך הכל ברח לו הרווח שימו לב ש"ה" ממוקמת במילה השנייה ולא במילה הראשונה אז בגלל זה צריך לעשות דיון ?
טוב חפרנו, אני אלך לישון עם מצפון נקי גם אם יצחקו עליו http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/biggrin.Xxx אגב, יש לי אחד. להרוג את אלה שנעמדים לידך כשאתה רואה סרט אימה ואומרים "וואי זה הסרט הכי מצחיק שיש!" בסדר, הבנו שסרטי אימה לא מפחידים אתכם, אבל למה להקצין את זה. זה קרה לי אתמול כשראיתי "הטינה", ומישהו חפר איזה מאה פעם על כמה שזה מצחיק.
מה הבעיה בזה שהם אומרים שסיגריות זה מסריח? הרי לנרגילה יש טעם שונה לגמרי וזה לא משאיר ריח על בגדים וגם לא מהפה... בקשר למזיק לבריאות זה משהו אחר לגמרי, זה באמת טמטום.
אנשים שפותחים קבוצות לכל פלוץ שמשודר בארץ נהדרת. ע"ע המקפלות, "מה אתם.....הייתם עושים", "חברים של ליטל מעתוק" וכול'
בנות מעצבנות שבוכות שעה על כמה שקר להם ואז שאתה בא להביא להם את הסווצ'רט שלך הם לא רוצות אותו כי יהיה לך קר :aaaprot:
את מי שאומר שאם קבוצה X ניצחה את קבוצה Y וקבוצה Y ניצחה את קבוצה Z,קבוצה X טובה יותר מקבוצה Z. בית"ר שמשון ניצחה את מכבי ת"א,מכבי ת"א ניצחה את מכבי חיפה,מכבי חיפה ניצחה את זלצבורג,זלצבורג ניצחה את ויאריאל,ויאריאל ניצחה את סביליה,סביליה את ריאל מדריד. המסקנה - בית"ר שמשון טובה יותר מריאל מדריד!