את דני ענבר. ומשה פרימו. ובעצם כל מי שעובד בשירים ושערים... אגב, גם אנשים שאומרים "tiko" במקום "teko" ..זה נשמע פשוט נורא.
התכוונתי נגד מעשנים - האנשים. מי שיש לו משהו נגד עישון סבבה מקובל, אבל מניסיון אני יכול להגיד התחלתי לעשן פתאום חברים מסתכלים עליך כאילו אתה עבריין. ולא התחלתי לעשן בכיתה ז' כדי להיות מקובל... וחוץ מזה, אל תתחילו לדבר על בריאות כי במיוחד בישראל יש חלק חשוב מאוד בחיים של כל אזרח פה שהוא הכי לא בריא בעולם, זה נקרא צבא. צבא זה אולי הגוף הכי לא בריא בעולם, אז מה זה לעשן לעומת להיות חייל...וכולנו עוברים את זה. אז לא נורא נעבור גם את הסיגריות.
אתה לא באמת משווה עישון שבו אתה רק הורס לעצמך ואולי גם לאחרים ופוגע בהם לצבא שבו אתה תורם למדינה? אני אחדד לפחות מבחינתי את מה שאני חושב שjohnnie walker,אנשים שמדברים על רמקול שמקומות ציבוריים,אנשים שצועקים בטלפון שהם מדברים במקומות כמו אוטובוס וכו..
צבא דופק ת'שכל, סיגריות ת'בריאות אם אתם רוצים להתווכח מה יותר חשוב, תפאדל, אבל אל תגידו שצבא לא פוגע בבנאדם. יש פה מלש"בים שעוד יאמינו לכם
ריקי מה לא בסדר במה שאמרתי? אני לא משווה בין צבא לסיגריות אני אומר שצבא זה הדבר הכי לא בריא שבנאדם יכול לעשות. כן יותר מסיגריות. ואני מדבר על כאלה שעושים שירות לא שבאים להשקות איזה אגרטל והביתה. אני בשירות שלי לא ישנתי טוב (מה זה אומר? לפעמים ער הרבה מאוד שעות, הקפצות באמצע הלילה...), מטווחים שדפקו לי את האוזניים, אוכל הכי לא בריא שיש עם שמן בכמות מסחרית... בקיצור רק זבל יש בצבא. אני לא אומר שאני היחיד חלילה, אבל יחסית לסיגריות זה הרבה יותר לא-בריא. RAINMAN לידיעתך לא כל חייל שמשרת בצהל אשכרה תורם למדינה, אנשים צריכים לצאת מהסרט שלהם... זהו אני לא רוצה לסטות מהדיון האדיר הזה http://www.asoccer.co.il/html/emoticons/smile.Xxx